Dodaj firmu

Auto servis Peugeot, Citroen, Renault - Panter

Auto servis Panter bavi se servisiranjem automobila marke Peugeot, Renault, Citroen i Dacia.
Pročitaj više

Gandijeva 156, Dimitrija Tucovica 155, Beograd
Novi Beograd, Beograd

AC Aleksa Cars Servis za Peugeot

Auto servis u Beogradu sa uslugama servisiranja svih modela vozila, kroz veliki i mali servis, auto-elektriku, automehaniku i auto-dijagnostiku.
Pročitaj više

Slanacki put 51
Palilula, Beograd

Petrić Auto servis

Auto servis Petrić nalazi se u Vrčinu. Bavi se auto mehanikom, auto dijagnostikom, vulkanizerskim uslugama
Pročitaj više

Dunavska 4, Vrčin
Grocka, Beograd

Servis za Peugeot BOSKE LLN

Auto servis Boske LLN nalazi se na Čukarici, u Železniku. Radi servis i dijagnostiku svih vrsta vozila.
Pročitaj više

Petra Drapšina 58k, Železnik
Čukarica, Beograd

Auto Hertz BGD auto servis

Auto Herz BGD auto servis nalazi se u Rakovici. Auto Herz BGD je servis za sve tipove vozila i radi usluge elektrike, dijagnostike, servis auto klime, centriranje trapa.
Pročitaj više

Patrijarha Dimitrija 55
Rakovica, Beograd

Mica ATS Servis automatskih menjača

ATS servis automatskih menjača nalazi se u Krnjači. Osim servisa automatskih menjača, u ovom servisu možete uraditi kompletnu dijagnostiku i popravku uz garanciju.
Pročitaj više

Vlasenička 11
Palilula, Beograd

Servis za Peugeot NS auto centar

NS auto centar nalazi se na Voždovcu. Nudi kompletne usluge koje su Vam potrebne da bi Vaš ljubimac na 4 točka radio kako treba. Mehanika, elektronika, mali I veliki servis, dijagnostika, elektrika, klima.
Pročitaj više

Tekeriška 50
Voždovac, Beograd

Auto Servis Đoša

Auto servis Đoša pruža usluge servisa, redovnog održavanja, reglaže trapa, vulkanizera i kompletne mehanike za sve tipove automobila. Nalazimo se u ulici Jurija Gagarina, preko puta Bloka 70, na Novom Beogradu. Ukoliko smatrate da je Vašem ...
Pročitaj više

Jurija Gagarina (preko puta Bloka 70)
Novi Beograd, Beograd

Servis za Peugeot Proffesional Car Clinic

Efikasno i stručno otklanjamo svaki mogući kvar na automobilima, lakim teretnim vozilima i kamionima. Rešavamo sve mahničke, limarske, električne i elektronske probleme.
Pročitaj više

Sutjeska ulica 1. 22A
Palilula, Beograd

Servis za Peugeot Dača i Dubonac

Profesionalno i kvalitetno održavamo i popravljamo sve modele putničkih automobila, kombi vozila i druga laka teretna vozila.
Pročitaj više

Vinogradska 35
Novi Beograd, Beograd

Servis za Peugeot Auto Deki

Auto Deki auto servis nudi servis automehanike, autolimarije, autoelektrike, farbanje automobila, popravku branika i punjenje klime
Pročitaj više

Svete Milutinovića 2
Čukarica, Beograd

Servis za Peugeot Iži auto elektronika

Servis IŽI mehatronika je specijalizovan servis za održavanje i popravku putničkih automobila. Za dodatne informacije pogledajt sajt
Pročitaj više

Ustanička 17
Vračar, Beograd

Servis za Peugeot Mirković

Auto servis Mirković nudi Vam kompletno servisiranje vozila vodećih proizvođača, uz upotrebu najsavremenijih alata i opreme. Princip rada servisa je takav da se uvek maksimalno angažujemo u rešavanju problema na Vašem vozilu.
Pročitaj više

Đorđa Radaka 8a, Železnik
Čukarica, Beograd

Servis za Peugeot Auto servis Trend

Auto servis Trend nudi kompjutersku dijagnostiku i popravku automobila vodećih proizvođača, uz ugradnju originalnih delova. Naš stručni tim servisera uspešno će rešiti sve probleme koji ometaju rad Vašeg četvorotočkaša, u kratkom roku i po ...
Pročitaj više

Svetozara Miletica 10, Beograd
Stari grad, Beograd

Auto servis VALEX

Kada Vam zatrebaju usluge iz oblasti automehanike, elektronike ili servisiranje klima, auto servis VALEX je prava adresa za Vas. Upotrebom savremene opreme za auto dijagnostiku i originalnih delova, naš servis nudi profesionalnu uslugu održa...
Pročitaj više

Vojvode Stepe 387, (preko puta Verano motors-a)
Voždovac, Beograd

Servis za Peugeot Oli

Oli auto servis nalazi se u Zemunu. Auto servis za sve vrste vozila, dijagnostika, mehanika, prodaja i montaža guma.
Pročitaj više

Justina Popovića 33, Altina
Zemun, Beograd

Auto servis za Citroen i Pežo Altur

Auto servis za Citroen i Pežo Altur je više od 20 godina Vaš siguran i pouzdan partner. Povoljno i kvalitetno servisiramo sve modele putničkih automobila marke Pežo i Citroen.
Pročitaj više

Beogradska 367
Čukarica, Beograd

Servis za Peugeot Rašuo

Za proveru ispravnosti vozila ili popravku trapa odaberite pravog majstora. Auto servis Rašuo nalazi se u ulici Braće Jerković i nudi Vam svoje usluge.
Pročitaj više

Brace Jerkovic 201e
Voždovac, Beograd

Auto centar GTR - auto servis Renault i Dacia vozila

Auto centar GTR – auto servis Renault i Dacia vozila nalazi se u naselju Borča (Mali Zbeg), ulica Damjana Jugovića br 2a.
Pročitaj više

Damjana Jugovica 2a
Beograd

Servis za Peugeot KUM-OREST

Pored kompletne usluge servisiranja svih vrsta motornih vozila, posedujemo i mobilnu ekupu za pomoć na putu. Naša savremeno opremljena pokretna radionica nudi Vam sve vrste popravki na terenu
Pročitaj više

Kružni put 10a, (Bubanj potok)
Voždovac, Beograd

Trazite dobar Servis za Peugeot? Redovno i periodično servisiranje vozila francuskog proizvođača Peugeot, ako se obavlja u skladu sa fabrički propisanim intervalima, održava njihov prvobitni kvalitet i pouzdanost u vožnji. 

Mali servis za Peugeot

Mali servis podrazumeva redovno održavanje vozila i vrši se nakon 12 meseci ili pređenih 10000 do 15000 km kod benzinskih motora, odnosno 20000 km kod dizel motora. Pri malom servisu uobičajeno se menjaju sva četiri filtera (filter kabine/polena, filter vazduha motora, filter ulja i filter goriva), kao i motorno ulje. Preporučljivo je prilikom malog servisa proveriti još i nivo rashladne i kočione tečnosti, a po potrebi izvršiti dopunu do zadovoljavajućeg nivoa. 

Veliki servis za Peugeot

Veliki servis određuje se kao periodično održavanje vozila i vrši se u proseku u intervalu od 3 do 4 godine ili nakon pređenih 60000-80000 km za benzinske, odnosno 90000-12000 km u slučaju dizel motora. Kod velikog servisa proveravaju se i najčešće menjaju zupčasti kaiš, roleri, španeri i vodena pumpa. Redovno i ispravno obavljanje velikog servisa čuva motor od nepredviđenih havarija.

Servis i delovi za Peugeot 

Sve potrebne popravke i servis za Peugeot 107, servis za Peugeot 207, auto servis za Peugeot 307, servis za Peugeot  407, popravke i servis za Peugeot 306, servis za Peugeot 308, servis za Peugeot 508, servis za Peugeot 3008, popravke i servis za Peugeot 406, popravke i servis za Peugeot 305, kao i za ostala vozila marke Peugeot mogu se obaviti u auto servisima širom Srbije.

Pri servisiranju vozila često se vrši zamena jednog ili više auto delova. Evo kategorija u kojima se mogu javiti delovi i oprema: OEM delovi (delovi za prvu ugradnju); originalni francuski rezervni delovi; kopije delova; polovni delovi.

Usluge servisa za Peugeot

Mreža servisa za francuske automobile je široko rasprostranjena na našem tržištu. Vlasnici Peugeot vozila kod servisera mogu obaviti intervenciju iz bilo koje od narednih kategorija usluga:

 • auto mehanika;
 • auto dijagnostika;
 • auto elektrika;
 • auto elektronika;
 • mali servis (zamena svih filtera i motornog ulja);
 • veliki servis (zamena kaiša, vodene pumpe itd.);
 • generalne popravke motora;
 • zamena kvačila;
 • popravka i zamena kočnica;
 • instalacija i popravka klima uređaja;
 • centriranje trapa;
 • popravka i ugradnja alarma;
 • ugradnja radio aparata;
 • vulkanizerske usluge;
 • limarske i farbarske usluge itd.

Cene servisa za Peugeot

S obzirom na performanse i model automobila, tarifu izabranog servisera, ali i kvalitet i poreklo korišćenih delova, cena malog i velikog servisa za automobile marke Peugeot može prilično da varira. 

Mali servis za Peugeot 107 kreće se od 4000 do 8500 dinara (od 33 do 70 evra), dok za veliki servis treba izdvojiti od 22000 do 40000 dinara (od 180 do 330 evra).

Cena malog servisa za Peugeot 207 iznosi od 4500 do 9000 dinara (od 35 do 75 evra), dok veliki servis košta od 24000 do 40000 dinara (od 200 do 330 evra).

Mali servis za Peugeot 306 kreće se od 4500 do 7500 (od 37 do 60 evra), a za veliki treba izdvojiti oko 36000 dinara (oko 300 evra).

Cena malog servisa za Peugeot 307 iznosi od 5000 do 8000 dinara (od 40 do 65 evra), a veliki servis staje oko 38000 (oko 320 evra).

U zavisnosti od starosti i performansi automobila, mali servis za Peugeot 308 staje od 4500 do 8000 dinara (od 37 do 66 evra), dok se cena za veliki servis kreće od 24000 do 48000 dinara (od 200 do 400 evra).

*Sve cene su informativnog karaktera, za tačnu cenu, za izabrani proizvod predlažemo da kontaktirate auto servise ispod teksta.

Pitaj sve firme
Idi na vrh strane