Dodaj firmu

Volvo servis Dača i Dubonac

Profesionalno i kvalitetno održavamo i popravljamo sve modele putničkih automobila, kombi vozila i druga laka teretna vozila.
Pročitaj više

Vinogradska 35
Novi Beograd, Beograd

C Aleksa Cars Volvo servis

Auto servis u Beogradu sa uslugama servisiranja svih modela vozila, kroz veliki i mali servis, auto-elektriku, automehaniku i auto-dijagnostiku.
Pročitaj više

Slanacki put 51
Palilula, Beograd

Auto Hertz BGD auto servis

Auto Herz BGD auto servis nalazi se u Rakovici. Auto Herz BGD je servis za sve tipove vozila i radi usluge elektrike, dijagnostike, servis auto klime, centriranje trapa.
Pročitaj više

Patrijarha Dimitrija 55
Rakovica, Beograd

Mica ATS Servis automatskih menjača

ATS servis automatskih menjača nalazi se u Krnjači. Osim servisa automatskih menjača, u ovom servisu možete uraditi kompletnu dijagnostiku i popravku uz garanciju.
Pročitaj više

Vlasenička 11
Palilula, Beograd

Volvo servis NS auto centar

NS auto centar nalazi se na Voždovcu. Nudi kompletne usluge koje su Vam potrebne da bi Vaš ljubimac na 4 točka radio kako treba. Mehanika, elektronika, mali I veliki servis, dijagnostika, elektrika, klima.
Pročitaj više

Tekeriška 50
Voždovac, Beograd

Auto Servis Đoša

Auto servis Đoša pruža usluge servisa, redovnog održavanja, reglaže trapa, vulkanizera i kompletne mehanike za sve tipove automobila. Nalazimo se u ulici Jurija Gagarina, preko puta Bloka 70, na Novom Beogradu. Ukoliko smatrate da je Vašem ...
Pročitaj više

Jurija Gagarina (preko puta Bloka 70)
Novi Beograd, Beograd

Volvo servis Auto Deki

Auto Deki auto servis nudi servis automehanike, autolimarije, autoelektrike, farbanje automobila, popravku branika i punjenje klime
Pročitaj više

Svete Milutinovića 2
Čukarica, Beograd

Auto servis VALEX

Kada Vam zatrebaju usluge iz oblasti automehanike, elektronike ili servisiranje klima, auto servis VALEX je prava adresa za Vas. Upotrebom savremene opreme za auto dijagnostiku i originalnih delova, naš servis nudi profesionalnu uslugu održa...
Pročitaj više

Vojvode Stepe 387, (preko puta Verano motors-a)
Voždovac, Beograd

Volvo servis Rašuo

Za proveru ispravnosti vozila ili popravku trapa odaberite pravog majstora. Auto servis Rašuo nalazi se u ulici Braće Jerković i nudi Vam svoje usluge.
Pročitaj više

Brace Jerkovic 201e
Voždovac, Beograd

Volvo servis KUM-OREST

Pored kompletne usluge servisiranja svih vrsta motornih vozila, posedujemo i mobilnu ekupu za pomoć na putu. Naša savremeno opremljena pokretna radionica nudi Vam sve vrste popravki na terenu
Pročitaj više

Kružni put 10a, (Bubanj potok)
Voždovac, Beograd

Auto servis Predrag Stakić

Auto servis Predrag Stakić pruža Vam automehaničarske usluge za sve vrste automobila. Nalazimo se u naselju Medaković, u ulici Mokroluška Nova broj 17, na teritoriji opštine Voždovac.
Pročitaj više

Mokroluška Nova 17
Voždovac, Beograd

Bilo da vam je potreban redovan Volvo servis ili se nosite se težim kvarom, u susret vam može izaći bilo koji od predstavnika dobro rasporostanjene mreže auto servisa za Volvo.

Mali servis za Volvo

Mali servis se preporučuje kao redovno i obavezno održavanje automobila. Ovaj vid servisa predstavlja zamenu svih filtera (filter goriva, filter motornog ulja, filter vazduha motora, filter vazduha kabine) i motornog ulja, a povremeno se proveravaju i dodaju tečnosti rashladog i kočionog sistema. Stručnjaci savetuju vršenje malih servisa u intervalu od 12 meseci, ili posle pređenih 10000-20000 km.

Veliki servis za Volvo

Veliki servis ili periodično održavanje vozila obavlja se u intervalu između pređenih 60000 km i 120000 km. Prilikom velikog servisa vrši se zamena zupčastog kaiša, zamena rolera, španera i vodene pumpe i obavlja prilagođena provera stanja vozila. Interval između dva velika servisa, u zavisnosti od starosti i performansi datog vozila, obuhvata raspon između pređenih 60000 km i 120000 km.

Servis i delovi za Volvo

Servis za Volvo V40, servis za Volvo V50, za Volvo V70, servis za Volvo S40, Volvo S60 servis, servis i popravke za Volvo S80, za Volvo C70, servis za Volvo Amazon, servis za Volvo XC90, obavljaju kvalifikovani serviseri u više radionica u Srbiji.

Servis automobila najčešće podrazmeva i zamenu nekih pokvarenih ili dotrajalih auto delova. Delovi se javljaju u sledećim kategorijama kvaliteta:

 • OEM delovi (originalni delovi za prvu ugradnju);
 • originalni rezervni delovi;
 • kopije delova;
 • polovni delovi.

Usluge Volvo servisa

Svi tipovi servisa, popravki i nadogradnji za Volvo V40, Volvo V70, Volvo S80 i sve ostale modele podeljeni su u naredne kategorije usluga:

 • auto mehanika;
 • auto dijagnostika;
 • auto elektrika;
 • auto elektronika;
 • mali servis (zamena svih filtera i motornog ulja);
 • veliki servis (zamena kaiša, vodene pumpe itd.);
 • generalne popravke motora;
 • zamena kvačila;
 • popravka i zamena kočnica;
 • instalacija i popravka klima uređaja;
 • centriranje trapa;
 • popravka i ugradnja alarma;
 • ugradnja radio aparata;
 • vulkanizerske usluge;
 • limarske i farbarske usluge itd.

Cene Volvo servisa

Cena malog servisa za Volvo S40 kreće se od 11000 do 13000 dinara (oko 100 evra), dok za veliki servis treba izdvojiti od 34000 do 38000 dinara (od 280 do 320 evra).

Cena malog servisa za Volvo V40 može biti u rasponu od 10000 do 14000 dinara (od 85 do 115 evra), a cena velikog servisa kreće se oko 35000 dinara (blizu 300 evra).

Mali servis za Volvo V50 iznosi od 11000 do 14000 dinara (od 95 do 115 evra), a veliki servis košta od 35000 do 40000 dinara (od 290 do 330 evra).

*Sve cene su informativnog karaktera, za tačnu cenu, za izabrani proizvod predlažemo da kontaktirate auto servise ispod teksta.

Pitaj sve firme
Idi na vrh strane