Dodaj firmu

Dodge auto servis N Cars

Auto servis na Altini u Zemunu. Mehanika, dijagnostika, veliki i mali servis. Više od 15 godina iskustva.
Pročitaj više

Ugrinovački put 71
Zemun, Beograd

Dodge auto servis Burgund

Auto servis Burgund pruža široku paletu usluga iz različitih oblasti za sve tipove vozila. Nalazimo se u Beogradu nedaleko od Vukovog Spomenika, opština Zvezdara
Pročitaj više

Vojvode Brane 4, Beograd
Zvezdara, Beograd

Boza i Dejan Dodge auto servis

Auto servis u Kumodražu nudi sve mehaničarske usluge, auto dijagnostiku, auto elektriku, auto elektroniku i druge usluga za putnička i teretna vozila.
Pročitaj više

Letnja 3
Voždovac, Beograd

AC Aleksa Cars Dodge auto servis

Auto servis u Beogradu sa uslugama servisiranja svih modela vozila, kroz veliki i mali servis, auto-elektriku, automehaniku i auto-dijagnostiku.
Pročitaj više

Slanacki put 51
Palilula, Beograd

Auto Hertz BGD auto servis

Auto Herz BGD auto servis nalazi se u Rakovici. Auto Herz BGD je servis za sve tipove vozila i radi usluge elektrike, dijagnostike, servis auto klime, centriranje trapa.
Pročitaj više

Patrijarha Dimitrija 55
Rakovica, Beograd

Mica ATS Servis automatskih menjača

ATS servis automatskih menjača nalazi se u Krnjači. Osim servisa automatskih menjača, u ovom servisu možete uraditi kompletnu dijagnostiku i popravku uz garanciju.
Pročitaj više

Vlasenička 11
Palilula, Beograd

Dodge auto servis Auto Deki

Auto Deki auto servis nudi servis automehanike, autolimarije, autoelektrike, farbanje automobila, popravku branika i punjenje klime
Pročitaj više

Svete Milutinovića 2
Čukarica, Beograd

Auto servis VALEX

Kada Vam zatrebaju usluge iz oblasti automehanike, elektronike ili servisiranje klima, auto servis VALEX je prava adresa za Vas. Upotrebom savremene opreme za auto dijagnostiku i originalnih delova, naš servis nudi profesionalnu uslugu održavanja svih tipova i modela vozila.
Pročitaj više

Vojvode Stepe 387, (preko puta Verano motors-a)
Voždovac, Beograd

Auto Servis Đoša

Auto servis Đoša pruža usluge servisa, redovnog održavanja, reglaže trapa, vulkanizera i kompletne mehanike za sve tipove automobila. Nalazimo se u ulici Jurija Gagarina, preko puta Bloka 70, na Novom Beogradu. Ukoliko smatrate da je Vašem vozilu potrebna neka usluga iz našeg servisa, pozovite nas i zakažite Vas servis.
Pročitaj više

Jurija Gagarina (preko puta Bloka 70)
Novi Beograd, Beograd

Dodge auto servis AUTO USA

AUTO USA je vodeći servis u regionu za popravku i održavanje automobila američke proizvodnje Chrysler, Jeep, Dodge i drugi. Pored toga, u našoj ponudi nalazi se veliki izbor rezervnih delova sa obezbeđenom ugradnjom, za savršen rad Vašeg vozila.
Pročitaj više

Stevana Sindjelica 18a, ( Kaludjerica ), Beograd
Zvezdara, Beograd

Dodge auto servis Rašuo

Za proveru ispravnosti vozila ili popravku trapa odaberite pravog majstora. Auto servis Rašuo nalazi se u ulici Braće Jerković i nudi Vam svoje usluge.
Pročitaj više

Brace Jerkovic 201e
Voždovac, Beograd

Usa Car Servis Pavlović

Specijalizovani smo za dijagnostiku i održavanje američkih vozila Chrysler, Jeep i Dodge. Garantujemo za visok kvalitet naših usluga po korektnim cenama,adekvatnim kvalitetu koji pružamo…
Pročitaj više

Ugrinovačka 135
Zemun, Beograd

Dodge auto servis KUM-OREST

Pored kompletne usluge servisiranja svih vrsta motornih vozila, posedujemo i mobilnu ekupu za pomoć na putu. Naša savremeno opremljena pokretna radionica nudi Vam sve vrste popravki na terenu
Pročitaj više

Kružni put 10a, (Bubanj potok)
Voždovac, Beograd

Auto servis Dugi

Naš auto servis svrstava se među najpouzdanije i najpovoljnije auto servise u Borči. Koristimo najsavremeniju opremu i alate za dijagnostiku i popravku svih vrsta vozila i kombija…
Pročitaj više

Petra Tekelije 19, (bivša Elemirska)
Borča, Beograd

Auto servis Predrag Stakić

Auto servis Predrag Stakić pruža Vam automehaničarske usluge za sve vrste automobila. Nalazimo se u naselju Medaković, u ulici Mokroluška Nova broj 17, na teritoriji opštine Voždovac.
Pročitaj više

Mokroluška Nova 17
Voždovac, Beograd

Dodge auto servis N&S

Auto servis N&S nalazi se u ulici Žarka Zrenjanina broj 59, na teritoriji Borče.
Pročitaj više

Zarka Zrenjanina 59
Borča, Beograd

Trazite dobar Dodge auto servis? Vlasnici automobila su često „zaljubljeni“ u svog četvorotočkaša. A nije ni čudo, kada isti predstavlja naš imidž, naš stil i neophodan je za brzo obavljanje svakodnevnih obaveza, a i za duga putovanja, barem jednom godišnje.

Iz tog razloga, potrebno je svom Dodge automobilu posvetiti posebnu pažnju, kako bi on uvek bio u dobroj formi i kondiciji, odnosno da nas nikada ne bi neprijatno iznenadio negde na putu. 

Redovno auto servisiranje će vam pomoći u tome, da vozite opušteno i bez brige.

Dodge servisi

Kada dovezete svog „Amerikanca“ u profesionalni Dodge servis, mnoge usluge vam stoje na raspolaganju:

- Veliki servis:

Ovde se radi o servisu koga je poželjno obavljati svakih tri do četiri godine. Prilikom velikog servisa vašeg Dodge automobila, vrši se preventivna zamena potrošnih delova i materijala. Ako sve ovo obavite na vreme, ostaće vam novac u džepu, jer ćete time sprečiti moguće kasnije skupe popravke, a i vaša sigurnost svakako biće mnogo veća.

- Mali servis: 

Ovo je servis koji se prepuručuje na svakih godinu dana, ili na pređenih 10000 do 20000 kilometara. Obično se vrši zamena sva četiri filtera – filter vazduha motora, filter goriva, filter ulja i filter kabine, kao i zamena motornog ulja. 

- Servis sistema za ubrizgavanje goriva

- Popravka motora;

- Popravka kočionog sistema;

- Kompletna kompjuterska dijagnostika;

- Remont automatskih menjača;

- Upravljački sistem i vešanja;

- Rashaladni sistemi;

- Kompletna analiza bezbednosti;

- Prodaja i ugradnja originalnih rezervnih delova... 

Kao što vidite, usluga je kompletna a uz ljubazno osoblje i vi i vaš ljubimac osećaćete se prijatno i spremni za nove hiljade kilomatara koji vas očekuju.

Dodge auto servisi – iskustva

Zahvaljujući stručnom kadru i primeni standarda, uz  korišćenje originalnih dijagnostičkih uređaja i najsavremenijih alata, Dodge auto servisi su spremni da odgovore zahtevima svih klijenata. 

U Dodge auto servisima možete kompletno održavati svoje vozilo ili vozni park. U skladu sa razvojem auto industrije, kao i čestom pojavom novih modela, velika pažnja se posvećuje ulaganju u tehničku opremljenost servisa i nadogradnju znanja i stalno usavršavanje zaposlenih majstora.

Savremena kompjuterska auto dijagnostika je neizostavna u pronalaženju kvarova i grešaka u elektronskim sistemima, međutim, njihovo otklanjanje je posao osoblja Dodge auto servisa.

Kada svoj Dodge automobil dovezete u profesionalni servis, na delu ćete videti spoj iskustva, znanja i modernih tehnologija. Dakle, sve što je potrebno da vaš Dodge auto bude srećan i dugovečan.

Dodge auto servis – cena:

Za uslugu kompjuterske dijagnostike, u proseku je potrebno izdvojiti oko 1400 dinara, zatim servis klime (provera, dopuna gasa i ulja po fabričkim normama) 3600 dinara, kontrola trapa 600 dinara, sve do 1200 din za kontrolu prianjanja i kontrolu kočnica. Ultrazvučno čišćenje dizni, od 8000 dinara (6 do 8 kom). 

Ovo je samo deo usluga koje možete pronaći u Dodge auto servisima. 

*Cene su prikazane orijentaciono, za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate auto servise ispod teskta.

Pitaj sve firme
Idi na vrh strane