Dodaj firmu

Boza i Dejan servis i čišćenje dizni

Auto servis u Kumodražu nudi sve mehaničarske usluge, auto dijagnostiku, auto elektriku, auto elektroniku i druge usluga za putnička i teretna vozila.
Pročitaj više

Letnja 3
Voždovac, Beograd

Portugalac servis i čišćenje dizni

Upoznajte Auto servis Portugalac - vaš pouzdani partner za sve vaše potrebe vezane za automobile! Profesionalno pružamo širok spektar usluga popravke automobila, koje obuhvataju automehaniku, autoelektriku i preciznu dijagnostiku.
Pročitaj više

Jeremije Stanojevica 54, Zemun polje
Zemun, Beograd

AC Aleksa Cars Servis i čišćenje dizni

Auto servis u Beogradu sa uslugama servisiranja svih modela vozila, kroz veliki i mali servis, auto-elektriku, automehaniku i auto-dijagnostiku.
Pročitaj više

Slanacki put 51
Palilula, Beograd

Durke auto servis

Durke auto servis nalazi se u Železniku. Bavi se svim automehaničarskim radovima, popravkom motora, limarijom, auto dijagnostikom i elektronikom
Pročitaj više

Milovana Nićiforovića 14, Železnik
Čukarica, Beograd

Servis i čišćenje dizni BOSKE LLN

Auto servis Boske LLN nalazi se na Čukarici, u Železniku. Radi servis i dijagnostiku svih vrsta vozila.
Pročitaj više

Petra Drapšina 58k, Železnik
Čukarica, Beograd

Auto Hertz BGD auto servis

Auto Herz BGD auto servis nalazi se u Rakovici. Auto Herz BGD je servis za sve tipove vozila i radi usluge elektrike, dijagnostike, servis auto klime, centriranje trapa.
Pročitaj više

Patrijarha Dimitrija 55
Rakovica, Beograd

Servis i čišćenje dizni NS auto centar

NS auto centar nalazi se na Voždovcu. Nudi kompletne usluge koje su Vam potrebne da bi Vaš ljubimac na 4 točka radio kako treba. Mehanika, elektronika, mali I veliki servis, dijagnostika, elektrika, klima.
Pročitaj više

Tekeriška 50
Voždovac, Beograd

Servis i čišćenje dizni Proffesional Car Clinic

Efikasno i stručno otklanjamo svaki mogući kvar na automobilima, lakim teretnim vozilima i kamionima. Rešavamo sve mahničke, limarske, električne i elektronske probleme.
Pročitaj više

Sutjeska ulica 1. 22A
Palilula, Beograd

Servis i čišćenje dizni Dača i Dubonac

Profesionalno i kvalitetno održavamo i popravljamo sve modele putničkih automobila, kombi vozila i druga laka teretna vozila.
Pročitaj više

Vinogradska 35
Novi Beograd, Beograd

Kada se radi servis i čišćenje dizni? Karburatori su zastareli, tako da savremeni benzinski motori uglavnom imaju sistem za ubrizgavanje goriva. U našem tekstu možete da saznate više o diznama, njihovom čišćenju, da se informišete koji servisi tu uslugu pružaju, po kojim cenama i slično.

Remont dizni

Elektromagnetni ventili se nazivaju drugačije brizgaljke, i smešteni su na kraju svakog sistema. Njihov zadatak jeste da rasprše mešavinu vazduha i goriva i to u vidu finog mlaza.

Pomenute brizgaljke su veoma osetljive na prljavštinu, koja se nalazi u sistemu. U sistem su nečistoće dospele na različite načine, i to može da bude putem dovoda vazduha ili putem dovoda goriva. Pojavu čestica koje će praviti problem mogu da uzrokuju razne stvari kao što su neredovna zamena filtera goriva i filtera vazduha, i gorivo koje je lošeg kvaliteta.

Takve čestice prave probleme kada smeša vazduha i goriva prolazi kroz sitne otvore koji postoje na brizgaljkama.

Servis dizni

Šta bi to dalje značilo? Ovako zaprljane dizne ne mogu da rasprše gorivo na pravilan način, i zbog toga se stvaraju kapljice koje su krupnije, i njih varnica svećice teže može da zapali.

Dobra strana ove priče je što možete preventivno da u svom servisu menjate filtere vazduha i filtere goriva. Takođe, važno je i da birate gorivo koje je boljeg kvaliteta.

Popravka dizni

Ako se pridržavate svih preventivnih mera, vaš sistem bi trebalo da radi dobro kroz dugi niz godina i da nemate neke veće probleme. Dakle, postići ćete efikasan i nesmetan rad, a ako se smetnje ipak jave, tada ćete to rešiti dolaskom u servis.

U servisima radi stručno osoblje, čiji se tehničari kontinuirano obučavaju prateći nove tehnologije i trendove. Prostori su savremeno opremljeni i koristi se najmodernija dijagnostika.

Čišćenje dizni – iskustva

Možda se sada pitate, koji su to simptomi zaprljanosti brizgaljki? Dakle, ukoliko primetite da motor gubi snagu, da je njegovo startovanje znatno otežano, ako je rad motora neravnomeran, ako je potrošnja goriva veća nego što je bio slučaj do sada, ukoliko osećate trzaje dok vozite – sve su to znaci da su brizgaljke prljave i da je došlo vreme da auto odvezete u servis na pregled i čišćenje.

Serviseri poseduju uređaje za čišćenje dizni, koji veoma efikasno otklanjaju naslage, kao i sve nečistoće i prljavštinu, koja je nakupljena na unutrašnjosti dizne. Sve se to radi pod dejstvom ultrazvuka, kao i specijalne tečnosti koja se koristi za čišćenje dizni.

Kada se taj deo posla završi, obavlja se provera ispravnosti rada, a to se vrši posebnim uređajem za testiranje dizni. Njime se simulira rad dizni u uslovima koji su slični koje imate pri vožnji auta.

Čišćenje dizni – cena

Da biste saznali tačnu cenu za čišćenje dizni, predlažemo da pozovete firme koje su oglašene kod nas, i da dogovorite pregled vašeg vozila.

*Za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate oglašivače na ovoj stranici.

Pitaj sve firme
Idi na vrh strane