AUTO HERTZ BGD AUTO SERVIS

Znamo da Vam je automobil kao član porodice i da želite da mu pružite samo najbolje majstore i servisere, najbolju auto kozmetiku, popravku i dijagnostiku.

Ukoliko za svoj automobil želite samo najbolje dođite kod nas.

Auto Herz BGD auto servis je servis za sve tipove brendove i tipove vozila.

Iza nas je veliki broj zadovoljnih klijenata koji nas zovu i kada je redovni servis u pitanju i kada je baš hitno, jer znaju da ćemo im pomoći.

Mehanika i popravka vozila je nešto što je osnova našeg servisa ali jednako dobro radimo i:

  • Auto elektriku: Noviji modeli automobila imaju sve više elektronskih funkcija. Ukoliko elektronika zakaže potreban je neko stručan i pedantan da reši najpipavije komponente na automobilu. Auto Herz BGD je servis koji će rešiti gotovo svaki problem na vašem aitomobilu, tako da sve radi kao podmazano.
  • Dijagnostiku: Pre same popravke od ključne važnosti je uraditi analizu kvara i uraditi pravilnu dijagnostiku vašeg elektronskog sistema. U našem servisu dobićete tačnu analizu kvara a zatim i sve neophodne procese koji dovode ka otklanjanju kvara. Precizno i brzo otkrivamo greške u vašem elektronskom sistemu.
  • Auto mehaniku: Uspešni smo i na polju auto mehanike. Garantujemo popravku svih mehaničarskih kvarova kao što su: remont menjača, popravka trapa. Takođe radimo i mali i veliki servis.
  • Auto klime: Klime u automobilu su jedna od najvažnijih elemenata, a ukoliko je ona u kvaru, naročito leti vožnja postaje nepodnošljiva, zato se Auto Herz BGD brine da ona funkcioniše kako treba i sprovodi sve neophodne korake kao što su zamena freona, ulja u kompresoru. Kako bi ona pravilno radila neophodno je da se na vreme ukloni prašina, masnoća, nikotin, i druge štetne supstance koje mogu negativno uticati na vožnju.
  • Centriranje trapa: Ravnoteža svake komponenete automobila od presudne je važnosti za bezbednu vožnju, centriranje trapa, balansiranje točkova i cele ose automobila je posebno važno kako bi težina bila ravnomerno raspoređena i kako ni jedna tačka ne bi trpela pritisak.

Osim servisiranja Vašeg automobila, na raspolaganju Vam je prodaja auto delova, ulja, kočionih sistema, auto kozmetike i noviih guma za sve tipove vozila.

Radno vreme:

Ponedeljak –petak 8-17h

Subota: 8-14h

Povratak na stranicu čija je osnovna delatnost
Vozila Auto servisi
Osnovni proizvodi/usluge za firmu Auto Hertz BGD auto servis
  • Auto Hertz BGD auto servis,
  • Auto Hertz BGD auto servis Rakovica,
  • Auto Hertz BGD auto servis Beograd,
  • Auto Hertz BGD auto servis radno vreme