Dodaj firmu

AC Aleksa Cars Mazda servis

Auto servis u Beogradu sa uslugama servisiranja svih modela vozila, kroz veliki i mali servis, auto-elektriku, automehaniku i auto-dijagnostiku.
Pročitaj više

Slanacki put 51
Palilula, Beograd

Mazda servis BOSKE LLN

Auto servis Boske LLN nalazi se na Čukarici, u Železniku. Radi servis i dijagnostiku svih vrsta vozila.
Pročitaj više

Petra Drapšina 58k, Železnik
Čukarica, Beograd

Auto Hertz BGD auto servis

Auto Herz BGD auto servis nalazi se u Rakovici. Auto Herz BGD je servis za sve tipove vozila i radi usluge elektrike, dijagnostike, servis auto klime, centriranje trapa.
Pročitaj više

Patrijarha Dimitrija 55
Rakovica, Beograd

Mica ATS Servis automatskih menjača

ATS servis automatskih menjača nalazi se u Krnjači. Osim servisa automatskih menjača, u ovom servisu možete uraditi kompletnu dijagnostiku i popravku uz garanciju.
Pročitaj više

Vlasenička 11
Palilula, Beograd

Mazda servis MS Auto servis

MS Auto servis nalazi se u Beogradu. Ukoliko imate Mazda automobil, onda ste odabrali pravi servis u kojima rade profesionalci koji su neophodni za sve tipove vozila a posebno za Mazda vozila
Pročitaj više

Dobanovačka 105
Zemun, Beograd

Mazda servis NS auto centar

NS auto centar nalazi se na Voždovcu. Nudi kompletne usluge koje su Vam potrebne da bi Vaš ljubimac na 4 točka radio kako treba. Mehanika, elektronika, mali I veliki servis, dijagnostika, elektrika, klima.
Pročitaj više

Tekeriška 50
Voždovac, Beograd

Toyota servis - Timtronic

Specijalizovani Toyota servis Timtronic nalazi se na Zvezdari. Svojim klijentima obezbeđuje besplatan pregled za sva Toyota vozila, kompletnu dijagnostiku i servis svih delova.
Pročitaj više

Sretena Vukosavljevića 8
Zvezdara, Beograd

Auto Servis Đoša

Auto servis Đoša pruža usluge servisa, redovnog održavanja, reglaže trapa, vulkanizera i kompletne mehanike za sve tipove automobila. Nalazimo se u ulici Jurija Gagarina, preko puta Bloka 70, na Novom Beogradu. Ukoliko smatrate da je Vašem ...
Pročitaj više

Jurija Gagarina (preko puta Bloka 70)
Novi Beograd, Beograd

Mazda servis Dača i Dubonac

Profesionalno i kvalitetno održavamo i popravljamo sve modele putničkih automobila, kombi vozila i druga laka teretna vozila.
Pročitaj više

Vinogradska 35
Novi Beograd, Beograd

Mazda servis Auto Deki

Auto Deki auto servis nudi servis automehanike, autolimarije, autoelektrike, farbanje automobila, popravku branika i punjenje klime
Pročitaj više

Svete Milutinovića 2
Čukarica, Beograd

Auto servis VALEX

Kada Vam zatrebaju usluge iz oblasti automehanike, elektronike ili servisiranje klima, auto servis VALEX je prava adresa za Vas. Upotrebom savremene opreme za auto dijagnostiku i originalnih delova, naš servis nudi profesionalnu uslugu održa...
Pročitaj više

Vojvode Stepe 387, (preko puta Verano motors-a)
Voždovac, Beograd

Mazda servis Oli

Oli auto servis nalazi se u Zemunu. Auto servis za sve vrste vozila, dijagnostika, mehanika, prodaja i montaža guma.
Pročitaj više

Justina Popovića 33, Altina
Zemun, Beograd

Mazda servis GILE

Kako biste uvek bili siguran učesnik u saobraćaju, auto servis GILE nudi Vam redovni servis za sve tipove vozila, kombija i laka dostavna vozila. Stručni tim majstora sa dugogodišnjim iskustvom garantuje uspešnu popravku svih marki vozila, ...
Pročitaj više

Slavka Miljkovića 75
Rakovica, Beograd

Mazda servis Forma auto centar

Firma usko specijalizovana za uvoz, distribuciju i malaoprodaju rezervnih auto delova, kao i servisiranje vozila japanske i korejske proizvodnje
Pročitaj više

Prvomajska 1
Novi Beograd, Beograd

Mazda servis Rašuo

Za proveru ispravnosti vozila ili popravku trapa odaberite pravog majstora. Auto servis Rašuo nalazi se u ulici Braće Jerković i nudi Vam svoje usluge.
Pročitaj više

Brace Jerkovic 201e
Voždovac, Beograd

Mazda servis KUM-OREST

Pored kompletne usluge servisiranja svih vrsta motornih vozila, posedujemo i mobilnu ekupu za pomoć na putu. Naša savremeno opremljena pokretna radionica nudi Vam sve vrste popravki na terenu
Pročitaj više

Kružni put 10a, (Bubanj potok)
Voždovac, Beograd

Japan auto plus

Japan Auto Plus bavi se prodajom auto delova za sva japanska i korejska vozila. U našoj ponudi nalazi se širok asortiman delova za automobile i kombije. Takođe, u okviru servisa nudimo sve vrste automehaničarskih popravki.
Pročitaj više

Dimitrija Tucovića 148
Zvezdara, Beograd

Auto servis Dugi

Naš auto servis svrstava se među najpouzdanije i najpovoljnije auto servise u Borči. Koristimo najsavremeniju opremu i alate za dijagnostiku i popravku svih vrsta vozila i kombija…
Pročitaj više

Petra Tekelije 19, (bivša Elemirska)
Beograd

Bilo da je u pitanju zamena ulja, reglaža trapa ili generalna popravka motora, svaki potreban Mazda servis na Mazda automobilu mora se obaviti ispravno, kvalitetno i na vreme. Prvi korak u održavanju automobila u odličnom stanju jeste izbor kvalifikovanog servisera kome ćete moći da poklonite  poverenje.

Mali servis za Mazdu

Redovno održavanje automobila koje se vrši u intervalu od 12 meseci ili posle pređenih 10000 20000 km, popularno se naziva mali servis. Pri malom servisu najčešće se menjaju sva četiri filtera (filter kabine/polena, filter vazduha motora, filter ulja i filter goriva), kao i motorno ulje. Po potrebi se prilikom ove vrste servisa dolivaju rasladna i kočiona tečnost.

Veliki servis za Mazdu

Periodično održavanje vozila koje se obavlja u intervalu od 3 do 4 godine ili nakon pređenih 60000-80000 km za benzinske, a 90000-120000 km za dizel motore, naziva se veliki servis. Kod velikog servisa preduzima se provera i zamena kompletnog seta zupčenja (zupčasti kaiš, roleri, španeri i vodena pumpa). 

Bilo da imate noviji ili stariji automobil, izuzetno je važno da se pridržavate predloženih intervala za obavljanje malih i velikih servisa, jer ćete jedino tako očuvati prvobitnu besprekornost u radu motora.

Auto servis i delovi za Mazdu 

Vozači Mazda automobila u radionicama stručnih servisera mogu obaviti servis za Mazdu 2, Mazda 3 auto servis, servis za Mazdu 6, auto servis za Mazdu RX-8, Mazda Tribute servis, Mazda CX-7 servis, auto servis za model Mazda CX-3, kao i sve potrebne servisne intervencije za ostale modele modele japanske marke.

U slučaju potrebe za zamenom određenog dela na automobilu, vlasnik će moći kod servisera ili u prodavnici auto delova da odabere deo iz neke od sledećih kategorija kvaliteta:

 • OEM delovi (originalni delovi za prvu ugradnju);
 • originalni japanski rezervni delovi;
 • kopije delova;
 • polovni delovi.

Usluge Mazda servisa

Servis za Mazdu 3, servis za Mazdu 6, Mazda CX-3 auto servis, kao servisi i popravke za druga vozila marke Mazda dostupni su u kategorijama usluga koje slede:

 • auto mehanika;
 • auto dijagnostika;
 • auto elektrika;
 • auto elektronika;
 • mali servis (zamena svih filtera i motornog ulja);
 • veliki servis (zamena kaiša, vodene pumpe itd.);
 • generalne popravke motora;
 • zamena kvačila;
 • popravka i zamena kočnica;
 • instalacija i popravka klima uređaja;
 • centriranje trapa;
 • popravka i ugradnja alarma;
 • ugradnja radio aparata;
 • vulkanizerske usluge;
 • limarske i farbarske usluge itd.

Cene servisa za Mazdu

Cena radnog sata servisera nije ustaljen i dogovoren iznos, a formira se i s obzirom na stanje i starost pojedinačnog vozila. Na cenu servisa može uticati i to za koje se auto delove vlasnik automobila odluči.

Cena redovnog malog servisa za Mazdu 3 može biti od 5500 do 9000 dinara (od 45 do 75 evra), u zavisnosti od veličine i tipa motora. Veliki servis za ovaj model kreće se od 40000 do 50000 dinara (okvirno od 340 do 420 evra).

Mali servis za Mazdu 6 može koštati od 5500 do 10000 dinara (od 45 do 85 evra), dok cena velikog servisa iznosi od 40000 do 50000 dinara  (od 340 do 420 evra).

Mali servis za Mazdu CX-7 2.3 sa benzinskim motorom staje oko 8500-9000 dinara (70-75 evra). Ovaj model automobila ne poseduje zupčasti kaiš, već lanac, te se veliki servis na njemu vrši tek nakon pređenih 200000 km i košta preko 70000 dinara (preko 580 evra).

*Sve cene su informativnog karaktera, za tačnu cenu, za izabrani proizvod predlažemo da kontaktirate auto servise ispod teksta.

Pitaj sve firme
Idi na vrh strane