Dodaj firmu

AC Aleksa Cars Seat servis

Auto servis u Beogradu sa uslugama servisiranja svih modela vozila, kroz veliki i mali servis, auto-elektriku, automehaniku i auto-dijagnostiku.
Pročitaj više

Slanacki put 51
Palilula, Beograd

Petrić Auto servis

Auto servis Petrić nalazi se u Vrčinu. Bavi se auto mehanikom, auto dijagnostikom, vulkanizerskim uslugama
Pročitaj više

Dunavska 4, Vrčin
Grocka, Beograd

Seat servis BOSKE LLN

Auto servis Boske LLN nalazi se na Čukarici, u Železniku. Radi servis i dijagnostiku svih vrsta vozila.
Pročitaj više

Petra Drapšina 58k, Železnik
Čukarica, Beograd

Auto Hertz BGD auto servis

Auto Herz BGD auto servis nalazi se u Rakovici. Auto Herz BGD je servis za sve tipove vozila i radi usluge elektrike, dijagnostike, servis auto klime, centriranje trapa.
Pročitaj više

Patrijarha Dimitrija 55
Rakovica, Beograd

Mica ATS Servis automatskih menjača

ATS servis automatskih menjača nalazi se u Krnjači. Osim servisa automatskih menjača, u ovom servisu možete uraditi kompletnu dijagnostiku i popravku uz garanciju.
Pročitaj više

Vlasenička 11
Palilula, Beograd

Seat servis NS auto centar

NS auto centar nalazi se na Voždovcu. Nudi kompletne usluge koje su Vam potrebne da bi Vaš ljubimac na 4 točka radio kako treba. Mehanika, elektronika, mali I veliki servis, dijagnostika, elektrika, klima.
Pročitaj više

Tekeriška 50
Voždovac, Beograd

Seat servis Dača i Dubonac

Profesionalno i kvalitetno održavamo i popravljamo sve modele putničkih automobila, kombi vozila i druga laka teretna vozila.
Pročitaj više

Vinogradska 35
Novi Beograd, Beograd

Seat servis Auto Deki

Auto Deki auto servis nudi servis automehanike, autolimarije, autoelektrike, farbanje automobila, popravku branika i punjenje klime
Pročitaj više

Svete Milutinovića 2
Čukarica, Beograd

Seat servis Iži auto elektronika

Servis IŽI mehatronika je specijalizovan servis za održavanje i popravku putničkih automobila. Za dodatne informacije pogledajt sajt
Pročitaj više

Ustanička 17
Vračar, Beograd

Golf auto servis

Kao specijalizovani servis za VW, Seat, Audi i Škoda vozila, Golf auto servis može da ponudi visok standard usluge bilo da je u pitanju tekuće ili vanredno održavanje vozila. U našem radu koristimo proverene metode rada i kvalitetne rezervn...
Pročitaj više

Cara Dušana 133
Zemun, Beograd

Seat servis Delić

Auto mehaničar Delić uspešno otklanja sve vrste mehaničarskih kvarova na vozilma vodećih proizvođača: Audi, Volkvagen, Mercedes, BMW, Opel, Škoda i Seat. Osim toga, u našem servisu vršimo i remont tubina, manuelnih menjača, kao i krpljenje a...
Pročitaj više

Kralja Vladimira 69
Voždovac, Beograd

Auto servis Šimandli

Prepustite brigu o Vašem vozilu pravim doktorima za automobile, posetite auto servis Šimandli na dobro poznatoj adresi na Voždovcu. Naš porodični servis poseduje više od 70 godina dugu tradiciju i specijalizovan je za vozila iz WAG grupacije...
Pročitaj više

Milana Rešetara 2c
Zemun, Beograd

Auto servis VALEX

Kada Vam zatrebaju usluge iz oblasti automehanike, elektronike ili servisiranje klima, auto servis VALEX je prava adresa za Vas. Upotrebom savremene opreme za auto dijagnostiku i originalnih delova, naš servis nudi profesionalnu uslugu održa...
Pročitaj više

Vojvode Stepe 387, (preko puta Verano motors-a)
Voždovac, Beograd

Seat servis Oli

Oli auto servis nalazi se u Zemunu. Auto servis za sve vrste vozila, dijagnostika, mehanika, prodaja i montaža guma.
Pročitaj više

Justina Popovića 33, Altina
Zemun, Beograd

Auto centar Stojanov - Skoda i VW servis

Auto centar Stojanov je specijalizovan za servisiranje i održavanje vozila iz programa Škoda i Volkswagen. Servis se vrši i u garantnom i vangarantnom roku, a pored ugradnje originalnih rezervnih delova i dodatne opreme, postoji mogućnost u...
Pročitaj više

Vojvođanska 134
Novi Beograd, Beograd

Seat servis Rašuo

Za proveru ispravnosti vozila ili popravku trapa odaberite pravog majstora. Auto servis Rašuo nalazi se u ulici Braće Jerković i nudi Vam svoje usluge.
Pročitaj više

Brace Jerkovic 201e
Voždovac, Beograd

Skoda auto servis

Skoda auto servis nudi Vam profesionalne usluge servisa za putnička i teretna vozila Wagen grupacije. Na sve pružene usluge u našem servisu dajemo garanciju od godinu dana. Takođe, vršimo servis teretnih vozila ruske i češke proizvodnje.
Pročitaj više

Tomasevacka 20
Beograd

Seat servis MS auto servis

Dobanovačka 105
Zemun, Beograd

Auto servis Predrag Stakić

Auto servis Predrag Stakić pruža Vam automehaničarske usluge za sve vrste automobila. Nalazimo se u naselju Medaković, u ulici Mokroluška Nova broj 17, na teritoriji opštine Voždovac.
Pročitaj više

Mokroluška Nova 17
Voždovac, Beograd

Auto servis Tomasović car system

U sastavu firme Tomasović Car System nalazi se i specijalizovani auto servis za Volkswagen i Opel vozila koji postoji od 1996. godine. Auto servis se nalazi na teritoriji opštine Novi Beograd u ulici Surčinska 9m, (500m od Grand kafe)
Pročitaj više

Surčinska 9p
Novi Beograd, Beograd

Trazite dobar Seat servis? Obavljanjem malih i velikih servisa u okviru propisanih intervala čuvate svoj Seat automobil od neočekivanih i skupih kvarova i neprijatnih iznenađenja na putu. 

Mali servis za Seat

Mali servis predstavlja osnovno i preventivno održavanje automobila. Ovaj vid servisa podrazumeva zamenu svih četiri filtera i motornog ulja. Pri malom servisu može se proveriti i dopuniti nivo kočione i rashladne tečnosti. Stručnjaci za automobile preporučuju vršenje malih servisa u intervalu od 12 meseci ili posle pređenih 10000 do 20000 km.

Veliki servis za Seat

Veliki servis jeste periodično održavanje motornih vozila i najčešće označava zamenu pojedinih potrošenih auto delova i opštiju proveru stanja vozila. Pri velikom servisu obavlja se najčešće zamena zupčastog kaiša, rolera, španera i drugih delova seta zučenja uključujući i vodenu pumpu. Interval između dva velika servisa kreće se između pređenih 60000 km i 120000 km, u zavisnosti od toga koliko je vozilo staro i koji tip motora poseduje.

Servis i delovi za Seat

Servis za Seat Ibiza, servis za Seat Cordoba, popravke i servis za Seat Leon, servis za Seat Toledo, servis za Seat Altea, kao i servis za sve druge Seatove modele različitih starosti i performansi može se odraditi kod brojih stručnih servisera u radionicama širom zemlje. 

Kod zamene delova pri servisima i popravkama u ponudi su OEM delovi (najkvalitetniji delovi za prvu ugradnju), originalni rezervni delovi, zamenski i polovni delovi.

Usluge Seat servisa

Serviseri specijalizovani za Seat vozila mogu rešiti bilo koji probelm sa vozilom iz svih narednih kategorija:

 • auto mehanika;
 • auto dijagnostika;
 • auto elektrika;
 • auto elektronika;
 • mali servis (zamena svih filtera i motornog ulja);
 • veliki servis (zamena kaiša, vodene pumpe itd.);
 • generalne popravke motora;
 • zamena kvačila;
 • popravka i zamena kočnica;
 • instalacija i popravka klima uređaja;
 • centriranje trapa;
 • popravka i ugradnja alarma;
 • ugradnja radio aparata;
 • vulkanizerske usluge;
 • limarske i farbarske usluge itd.

Cene servisa za Seat

Cena malog servisa za Seat Cordoba 1.4 (benzinski motor) može koštati od 9000 do 11000 dinara (od 75 do 90 evra), dok je iznos za veliki servis između 30000 i 33000 dinara (250-275 evra).

Cena malog servisa za Seat Altea 2.0 tdi košta između 13000 i 15000 dinara (110-125 evra), veliki servis staje od 40000 do 45000 dinara (od 330 do 380 evra).

Mali servis za Seat Ibiza 1.9 tdi kreće se od 9000 do 11000 dinara (oko 75-90 evra), dok veliki servis staje između 35000 i 40000 dinara (300-330 evra).

Mali servis za Seat Leon 1.9 tdi kreće se u okvirima od 10000 do 12000 dinara (od 85 do 100 evra), a cena velikog servisa kreće se između 38000 i 42000 dinara (320-350 evra).

*Sve cene su informativnog karaktera, za tačnu cenu, za izabrani proizvod predlažemo da kontaktirate auto servise ispod teksta.

Pitaj sve firme
Idi na vrh strane