Dodaj firmu

Auto servis Boza i Dejan remont servo pumpi

Auto servis u Kumodražu nudi sve mehaničarske usluge, auto dijagnostiku, auto elektriku, auto elektroniku i druge usluga za putnička i teretna vozila.
Pročitaj više

Letnja 3
Voždovac, Beograd

Auto servis Portugalac remont servo pumpi

Upoznajte Auto servis Portugalac - vaš pouzdani partner za sve vaše potrebe vezane za automobile! Profesionalno pružamo širok spektar usluga popravke automobila, koje obuhvataju automehaniku, autoelektriku i preciznu dijagnostiku.
Pročitaj više

Jeremije Stanojevica 54, Zemun polje
Zemun, Beograd

AC Aleksa Cars Remont servo pumpi

Auto servis u Beogradu sa uslugama servisiranja svih modela vozila, kroz veliki i mali servis, auto-elektriku, automehaniku i auto-dijagnostiku.
Pročitaj više

Slanacki put 51
Palilula, Beograd

Remont servo pumpi BOSKE LLN

Auto servis Boske LLN nalazi se na Čukarici, u Železniku. Radi servis i dijagnostiku svih vrsta vozila.
Pročitaj više

Petra Drapšina 58k, Železnik
Čukarica, Beograd

Auto Hertz BGD auto servis

Auto Herz BGD auto servis nalazi se u Rakovici. Auto Herz BGD je servis za sve tipove vozila i radi usluge elektrike, dijagnostike, servis auto klime, centriranje trapa.
Pročitaj više

Patrijarha Dimitrija 55
Rakovica, Beograd

Remont servo pumpi NS auto centar

NS auto centar nalazi se na Voždovcu. Nudi kompletne usluge koje su Vam potrebne da bi Vaš ljubimac na 4 točka radio kako treba. Mehanika, elektronika, mali I veliki servis, dijagnostika, elektrika, klima.
Pročitaj više

Tekeriška 50
Voždovac, Beograd

Remont servo pumpi Aries

Aries servis je specijalizovan servis za remont servo letvi volana, servo pumpi i servo glava upravljača. Pored toga, bavimo se servisiranjem industrijskih mašina za čišćenje, usisivača i svih automatizovanih sistema. Garancija na sve uslu...
Pročitaj više

Bulevar Mihajla Pupina 10i / np 2a, YUBC
Novi Beograd, Beograd

Remont servo pumpi SAVICIC

Bavimo se servisiranjem i prodajom delova za putnička, kombi i džip vozila. Remont servo letvi, servo pumpi
Pročitaj više

Partizanska 64v, Ugrinovci
Zemun, Beograd

Za početak ovog teksta, hajde da se upoznamo šta su to servo pumpe, i koja je njihova podela, pa da onda vidimo i sta je remont servo pumpi. Naime, servo pumpe se dele na električne, hidraulične, kao i elektronske.

Za servo pumpu možemo slobodno reći da je ključni element servo sistema. U toku svog rada, ona stvara određeni pritisak, i putem cevi i creva dovodi ulje pod pritiskom na potisni vod razvodnika servo letve.

Popravka servo pumpi

Kod hidraulične servo pumpe, deo koji je najbitniji je rotaciono telo sa perajima. Unutar ovalne komore dolazi do rotiranja peraja, koja izlaze iz tela, i to kada se pokrene pumpa.

Servisi koji nude remont servo pumpi započinju ovaj posao tako što detektuju kvar i pronalaze njegov uzrok.

Servo pumpe popravka

Međutim, u nekim situacijama, servis servo pumpi nije moguće izvesti. Naime, postoje mehanički delovi servo pumpe a to su: rotaciona površina gornja i donja, telo pumpe, peraja ili regulator pritiska. Ukoliko su ovi delovi oštećeni, tada nije moguće da se izvede remont servo pumpe.

U ovakvim situacijama, jedino što može da se učini jeste da se montira sasvim druga pumpa na to vozilo.

Servis servo pumpi

Delovi koje je potrebno zameniti su ležaj servo pumpe i zaptivni elementi. Ugrađuju se semerinzi visokog pritiska, i to od najpoznatijih svetskih proizvođača. Kada je reč o ležejevima, oni mogu da budu različitih tipova i dimenzija, međutim, ipak se može reći da se u većini pumpi nalaze kuglični ležajevi koji su dvostrano zatvoreni.

Kada je reč o električnim servo pumpama, tada je remont nešto komplikovaniji, pošto takvu pumpu čine dva dela, i to su hidraulični i električni. Ovi delovi su povezani uz pomoć plastične spojnice. Remont bi značio da će majstori menjati sve zaptivne elemente koji se nalaze u hidrauličnom delu, i menjaće se spojnica ako je oštećena. Takođe, menjaju se četkice motora, kao i ležajevi motora.

Ukoliko majstori koji vrše detekciju kvara, utvrde da je motor izgoreo, tada će obaviti viklovanje motora, i zameniće nosače četkica i kolektore. Svi mehanički delovi pumpe su izuzetno osetljivi, tako da se prilikom svakog remonta mora očistiti ceo sistem. Ukoliko se to ne bi uradilo, razne sitne prljavštine mogle bi da dovedu do oštećenja segmenata i delova u pumpi, i takav kvar bi bio trajan.

Kada se završi remont servo pumpi, obavlja se njihovo testiranje, tj. provera ispravnosti. Na rad ovlašćenog servisa ćete dobiti garanciju, koja često iznosti godinu dana.

Remont servo pumpi cena

Kada je reč o novčanom iznosu koji je potrebno izdvojiti za ovu uslugu, reći ćemo da cena varira u odnosu na tip vozila. Da biste saznali tačnu cenu, najbolje je da okrenete broj telefona odabranog servisa i da se konkretno raspitate.

*Za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate oglašivače koji se nalaze na stranici koju upravo čitate.

Pitaj sve firme
Idi na vrh strane