Dodaj firmu

AC Aleksa Cars Daewoo auto servis

Auto servis u Beogradu sa uslugama servisiranja svih modela vozila, kroz veliki i mali servis, auto-elektriku, automehaniku i auto-dijagnostiku.
Pročitaj više

Slanacki put 51
Palilula, Beograd

Auto Hertz BGD auto servis

Auto Herz BGD auto servis nalazi se u Rakovici. Auto Herz BGD je servis za sve tipove vozila i radi usluge elektrike, dijagnostike, servis auto klime, centriranje trapa.
Pročitaj više

Patrijarha Dimitrija 55
Rakovica, Beograd

Mica ATS Servis automatskih menjača

ATS servis automatskih menjača nalazi se u Krnjači. Osim servisa automatskih menjača, u ovom servisu možete uraditi kompletnu dijagnostiku i popravku uz garanciju.
Pročitaj više

Vlasenička 11
Palilula, Beograd

Daewoo auto servis NS auto centar

NS auto centar nalazi se na Voždovcu. Nudi kompletne usluge koje su Vam potrebne da bi Vaš ljubimac na 4 točka radio kako treba. Mehanika, elektronika, mali I veliki servis, dijagnostika, elektrika, klima.
Pročitaj više

Tekeriška 50
Voždovac, Beograd

Auto Servis Đoša

Auto servis Đoša pruža usluge servisa, redovnog održavanja, reglaže trapa, vulkanizera i kompletne mehanike za sve tipove automobila. Nalazimo se u ulici Jurija Gagarina, preko puta Bloka 70, na Novom Beogradu. Ukoliko smatrate da je Vašem ...
Pročitaj više

Jurija Gagarina (preko puta Bloka 70)
Novi Beograd, Beograd

Daewoo auto servis Dača i Dubonac

Profesionalno i kvalitetno održavamo i popravljamo sve modele putničkih automobila, kombi vozila i druga laka teretna vozila.
Pročitaj više

Vinogradska 35
Novi Beograd, Beograd

Daewoo auto servis Auto Deki

Auto Deki auto servis nudi servis automehanike, autolimarije, autoelektrike, farbanje automobila, popravku branika i punjenje klime
Pročitaj više

Svete Milutinovića 2
Čukarica, Beograd

Auto servis VALEX

Kada Vam zatrebaju usluge iz oblasti automehanike, elektronike ili servisiranje klima, auto servis VALEX je prava adresa za Vas. Upotrebom savremene opreme za auto dijagnostiku i originalnih delova, naš servis nudi profesionalnu uslugu održa...
Pročitaj više

Vojvode Stepe 387, (preko puta Verano motors-a)
Voždovac, Beograd

Daewoo auto servis Oli

Oli auto servis nalazi se u Zemunu. Auto servis za sve vrste vozila, dijagnostika, mehanika, prodaja i montaža guma.
Pročitaj više

Justina Popovića 33, Altina
Zemun, Beograd

Daewoo auto servis Forma auto centar

Firma usko specijalizovana za uvoz, distribuciju i malaoprodaju rezervnih auto delova, kao i servisiranje vozila japanske i korejske proizvodnje
Pročitaj više

Prvomajska 1
Novi Beograd, Beograd

Daewoo auto servis Rašuo

Za proveru ispravnosti vozila ili popravku trapa odaberite pravog majstora. Auto servis Rašuo nalazi se u ulici Braće Jerković i nudi Vam svoje usluge.
Pročitaj više

Brace Jerkovic 201e
Voždovac, Beograd

Japan auto plus

Japan Auto Plus bavi se prodajom auto delova za sva japanska i korejska vozila. U našoj ponudi nalazi se širok asortiman delova za automobile i kombije. Takođe, u okviru servisa nudimo sve vrste automehaničarskih popravki.
Pročitaj više

Dimitrija Tucovića 148
Zvezdara, Beograd

Trazite dobar Daewoo auto servis? Pri kupovini automobila, trudimo se da marka vozila odgovara našem ukupnom imidžu, temperamentu, stilu… Na neki način, naš četvorotočkaš je naše “drugo ja”. On mnogo toga govori o nama. 

Ukoliko imate Daewoo marku automobila, svakako će vam biti potreban servis u vašem komšiluku ukoliko je potrebno nešto popraviti ili kupiti određeni deo.

Daewoo servisi

Podrazumeva se da pristupate vašem ljubimcu sa puno pažnje i nege, stoga bi trebalo da ga prepustite u ruke proverenih profesionalaca. Birajte auto servise koji imaju dugogodišnju tradiciju ili čak višedecenijsku. 

U auto servisima koji su usko specijalizovani za automobile marke Daewoo, pored kompletnog servisa, možete nabaviti originalne delove sa garancijom.

Redovno se pruža usluga kompjuterske dijagnostike kvara. Ovakva dijagnostika se koristi u slučajevima kada nam računar na vozilu signalizira kvar, neispravnost nekog dela ili celog sistema. 

Najčešće je to upaljena narandžasta lampica sa simbolom motora ili natpis “Check Engine” na instrument tabli. Upozorenje koje nam kompjuter signalizira ne daje detalje o problemu, već jedino obučeni operateri uz pomoć kompjuterske dijagnostike mogu dati precizan odgovor koji je uzrok problema na vašem Daewoo vozilu.

Auto servisi specijalizovani za vozila Daewoo, opremljeni su najsavremenijom dijagnostikom u cilju otklanjanja svih kvarova na vašem vozilu. 

Daewoo auto servis – iskustva

Kroz servise koji postoje dugi niz godina prošlo je mnogo automobila i isto toliko zadovoljnih vlasnika. Tradicija uvek dovoljno govori i o iskustvu, tako da ukoliko imate neki problem sa vašim Daewoo vozilom, proverenim servisima možete prepustiti svaku brigu a vama ostaje samo da uživate u vožnji. 

Redovno servisiranje vozila, nabavka određenog dela ili dijagnostika kvara i popravka – Daewoo servisi svojim visoko profesionalnim uslugama učiniće da vaš automobil uvek bude u perfektnom stanju, kao prvog dana kada ste ga kupili. 

Daewoo servisi – cene usluga

Kompjuterska dijagnostika, prosečna cena 1400 dinara, zamena amortizera od 880 do 1600 dinara, zamena antifriza od 840 do 1800 din, kontrola prianjanja i kontrola kočnica, 1200 din, servis klime (provera, dopuna gasa i ulja po fabričkim normama) 3600 dinara. Ovo su samo neke od usluga koje možete dobiti u Daewoo auto servisima.

*Cene su informativnog karaktera, za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate servise ispod teksta.

Pitaj sve firme
Idi na vrh strane