Dodaj firmu

AC Aleksa Cars Fiat servis

Auto servis u Beogradu sa uslugama servisiranja svih modela vozila, kroz veliki i mali servis, auto-elektriku, automehaniku i auto-dijagnostiku.
Pročitaj više

Slanacki put 51
Palilula, Beograd

Fiat servis Oli

Oli auto servis nalazi se u Zemunu. Auto servis za sve vrste vozila, dijagnostika, mehanika, prodaja i montaža guma.
Pročitaj više

Justina Popovića 33, Altina
Zemun, Beograd

Petrić Auto servis

Auto servis Petrić nalazi se u Vrčinu. Bavi se auto mehanikom, auto dijagnostikom, vulkanizerskim uslugama
Pročitaj više

Dunavska 4, Vrčin
Grocka, Beograd

Fiat servis BOSKE LLN

Auto servis Boske LLN nalazi se na Čukarici, u Železniku. Radi servis i dijagnostiku svih vrsta vozila.
Pročitaj više

Petra Drapšina 58k, Železnik
Čukarica, Beograd

Auto Hertz BGD auto servis

Auto Herz BGD auto servis nalazi se u Rakovici. Auto Herz BGD je servis za sve tipove vozila i radi usluge elektrike, dijagnostike, servis auto klime, centriranje trapa.
Pročitaj više

Patrijarha Dimitrija 55
Rakovica, Beograd

Mica ATS Servis automatskih menjača

ATS servis automatskih menjača nalazi se u Krnjači. Osim servisa automatskih menjača, u ovom servisu možete uraditi kompletnu dijagnostiku i popravku uz garanciju.
Pročitaj više

Vlasenička 11
Palilula, Beograd

Fiat servis NS auto centar

NS auto centar nalazi se na Voždovcu. Nudi kompletne usluge koje su Vam potrebne da bi Vaš ljubimac na 4 točka radio kako treba. Mehanika, elektronika, mali I veliki servis, dijagnostika, elektrika, klima.
Pročitaj više

Tekeriška 50
Voždovac, Beograd

Fiat servis Proffesional Car Clinic

Efikasno i stručno otklanjamo svaki mogući kvar na automobilima, lakim teretnim vozilima i kamionima. Rešavamo sve mahničke, limarske, električne i elektronske probleme.
Pročitaj više

Sutjeska ulica 1. 22A
Palilula, Beograd

Fiat servis Dača i Dubonac

Profesionalno i kvalitetno održavamo i popravljamo sve modele putničkih automobila, kombi vozila i druga laka teretna vozila.
Pročitaj više

Vinogradska 35
Novi Beograd, Beograd

Fiat servis Auto Deki

Auto Deki auto servis nudi servis automehanike, autolimarije, autoelektrike, farbanje automobila, popravku branika i punjenje klime
Pročitaj više

Svete Milutinovića 2
Čukarica, Beograd

Fiat servis Iži auto elektronika

Servis IŽI mehatronika je specijalizovan servis za održavanje i popravku putničkih automobila. Za dodatne informacije pogledajt sajt
Pročitaj više

Ustanička 17
Vračar, Beograd

Fiat servis Mirković

Auto servis Mirković nudi Vam kompletno servisiranje vozila vodećih proizvođača, uz upotrebu najsavremenijih alata i opreme. Princip rada servisa je takav da se uvek maksimalno angažujemo u rešavanju problema na Vašem vozilu.
Pročitaj više

Đorđa Radaka 8a, Železnik
Čukarica, Beograd

Fiat servis Auto servis Trend

Auto servis Trend nudi kompjutersku dijagnostiku i popravku automobila vodećih proizvođača, uz ugradnju originalnih delova. Naš stručni tim servisera uspešno će rešiti sve probleme koji ometaju rad Vašeg četvorotočkaša, u kratkom roku i po ...
Pročitaj više

Svetozara Miletica 10, Beograd
Stari grad, Beograd

Auto servis VALEX

Kada Vam zatrebaju usluge iz oblasti automehanike, elektronike ili servisiranje klima, auto servis VALEX je prava adresa za Vas. Upotrebom savremene opreme za auto dijagnostiku i originalnih delova, naš servis nudi profesionalnu uslugu održa...
Pročitaj više

Vojvode Stepe 387, (preko puta Verano motors-a)
Voždovac, Beograd

Auto Servis Đoša

Auto servis Đoša pruža usluge servisa, redovnog održavanja, reglaže trapa, vulkanizera i kompletne mehanike za sve tipove automobila. Nalazimo se u ulici Jurija Gagarina, preko puta Bloka 70, na Novom Beogradu. Ukoliko smatrate da je Vašem ...
Pročitaj više

Jurija Gagarina (preko puta Bloka 70)
Novi Beograd, Beograd

Fiat servis GILE

Kako biste uvek bili siguran učesnik u saobraćaju, auto servis GILE nudi Vam redovni servis za sve tipove vozila, kombija i laka dostavna vozila. Stručni tim majstora sa dugogodišnjim iskustvom garantuje uspešnu popravku svih marki vozila, ...
Pročitaj više

Slavka Miljkovića 75
Rakovica, Beograd

Fiat servis Rašuo

Za proveru ispravnosti vozila ili popravku trapa odaberite pravog majstora. Auto servis Rašuo nalazi se u ulici Braće Jerković i nudi Vam svoje usluge.
Pročitaj više

Brace Jerkovic 201e
Voždovac, Beograd

Auto servis Predrag Stakić

Auto servis Predrag Stakić pruža Vam automehaničarske usluge za sve vrste automobila. Nalazimo se u naselju Medaković, u ulici Mokroluška Nova broj 17, na teritoriji opštine Voždovac.
Pročitaj više

Mokroluška Nova 17
Voždovac, Beograd

Fiat servis N&S

Auto servis N&S nalazi se u ulici Žarka Zrenjanina broj 59, na teritoriji Borče.
Pročitaj više

Zarka Zrenjanina 59
Beograd

Auto servis Perunicic

Auto servis “Peruničić” nalazi se u Zemunu, u Šilerovoj broj 20. Dugi niz godina važimo za servis od poverenja, koji sa lakoćom rešava sve kvarove na Vašem motornom vozilu.
Pročitaj više

Silerova 20
Zemun, Beograd

Trazite dobar Fiat servis? Vlasnici bilo kog Fiat modela imaju širok izbor auto servisa u svim delovima Srbije. Kako su neispravna vozila opasni učesnici u saobraćaju, svaki vozač ima dužnost da svoj automobil redovno i pažljivo održava.

Mali servis za Fiat

Mali servis je redovno i preventivno održavanje automobila i njime se propisuje zamena sva četiri filtera (filter goriva, filter motornog ulja, filter vazduha motora, filter vazduha kabine) i motornog ulja. Pri malom servisu takođe se neretko proverava i dopunjava nivo kočione i rashladne tečnosti. Servisne knjižice za većinu automobila marke Fiat preporučuju vršenje malih servisa u intervalu od 12 meseci, ili posle pređenih 10000-15000 km.

Veliki servis za Fiat

Veliki servis se smatra periodičnim održavanjem i najčešće obuhvata zamenu pojedinih dotrajalih i istrošenih auto delova, kao i opštiju proveru stanja vozila od one koja se obavlja kod malog servisa. Pri velikom servisu vrši se zamena zupčastog kaiša, zamena rolera, španera i vodene pumpe. Interval između dva velika servisa kreće se između pređenih 60000 km i 120000 km, u zavisnosti od konkretnog modela i tipa motora.

Redovni mali i veliki servis čuvaju vozilo od većih kvarova i nepredviđenih troškova. Vredi napomenuti da se malim i velikim servisom ne može se garantovati kompletna ispravnost vozila, budući da oni ne podrazumevaju kompletnu proveru svih automobilskih sistema.

Servis i delovi za Fiat

Veliki broj stručnih servisera pruža kvalitetne usluge popravki i servisa za Fiat Stilo, servisa za Fiat Marea, servisa za Fiat Brava, auto servisa za Fiat Bravo, servisa i popravki za Fiat 500L, servisa za Fiat Idea, servisa za Fiat Croma, servisa za Fiat Doblo, servisa za Fiat Sedici, servisa i popravki za Fiat Panda, servisa za Fiat Regata, servisa i popravki za Fiat Uno, Fiat Mirafiori, Fiat 125 Special, itd.

Mnogi auto servisi izlaze u susret svojim klijentima uslužnom nabavkom auto delova koje je u okviru servisa potrebno ugraditi. Na vlasnicima automobila je da izaberu deo iz neke od ponuđenih kategorija: 

 • OEM delovi (originalni delovi za prvu ugradnju);
 • originalni rezervni delovi;
 • kopije delova;
 • polovni delovi.

Usluge Fiat servisa

Servis za Fiat Punto, Fiat Stilo, Fiat Marea, ali i servisi, popravke, nadgradnje i letnje ili zimsko prilagođavanje i za druga Fiat vozila podeljeni su u kategorije usluga koje slede:

 • auto mehanika;
 • auto dijagnostika;
 • auto elektrika;
 • auto elektronika;
 • mali servis (zamena svih filtera i motornog ulja);
 • veliki servis (zamena kaiša, vodene pumpe itd.);
 • generalne popravke motora;
 • zamena kvačila;
 • popravka i zamena kočnica;
 • instalacija i popravka klima uređaja;
 • centriranje trapa;
 • popravka i ugradnja alarma;
 • ugradnja radio aparata;
 • vulkanizerske usluge;
 • limarske i farbarske usluge itd.

Cena servisa za Fiat 

U formiranju konačnog iznosa bilo kog tipa servisa ili popravke učestvuje eventualna zamena pojedinih auto delova, radni sat servisera, kao i to koliko je ozbiljna potrebna intervencija. Cene u nastavku su informativnog karaktera i podložne promenama.

Cena malog servisa za Fiat Stilo kreće se od 7000 do 11000 dinara (od 60 do 90 evra), dok je cena velikog servisa od 26000 do 30000 dinara (od 220 do 250 evra).

Mali servis za Fiat Punto košta od 5000 do 10000 dinara (od 40 do 85 evra), a cena velikog servisa iznosi od 24000 do 28000 dinara (od 200 do 230 evra).

Cena malog servisa za Fiat 500L iznosi od 7000 do 11000 dinara (od 60 do 90 evra), a za veliki servis treba izdvojiti od 28000 do 32000 dinara (od 230 do 260 evra).

Mali servis za Fiat Bravo kreće se u rasponu od 8000 do 12000 dinara (od 70 do 100 evra).

*Sve cene su informativnog karaktera, za tačnu cenu, za izabrani proizvod predlažemo da kontaktirate auto servise ispod teksta.

Pitaj sve firme
Idi na vrh strane