Dodaj firmu

Boza i Dejan Jeep auto servis

Auto servis u Kumodražu nudi sve mehaničarske usluge, auto dijagnostiku, auto elektriku, auto elektroniku i druge usluga za putnička i teretna vozila.
Pročitaj više

Letnja 3
Voždovac, Beograd

tugalac Jeep auto servis

Upoznajte Auto servis Portugalac - vaš pouzdani partner za sve vaše potrebe vezane za automobile! Profesionalno pružamo širok spektar usluga popravke automobila, koje obuhvataju automehaniku, autoelektriku i preciznu dijagnostiku.
Pročitaj više

Jeremije Stanojevica 54, Zemun polje
Zemun, Beograd

AC Aleksa Cars Jeep auto servis

Auto servis u Beogradu sa uslugama servisiranja svih modela vozila, kroz veliki i mali servis, auto-elektriku, automehaniku i auto-dijagnostiku.
Pročitaj više

Slanacki put 51
Palilula, Beograd

Jeep auto servis AUTO USA

AUTO USA je vodeći servis u regionu za popravku i održavanje automobila američke proizvodnje Chrysler, Jeep, Dodge i drugi. Pored toga, u našoj ponudi nalazi se veliki izbor rezervnih delova sa obezbeđenom ugradnjom, za savršen rad Vašeg vo...
Pročitaj više

Stevana Sindjelica 18a, ( Kaludjerica ), Beograd
Zvezdara, Beograd

Jeep auto servis BOSKE LLN

Auto servis Boske LLN nalazi se na Čukarici, u Železniku. Radi servis i dijagnostiku svih vrsta vozila.
Pročitaj više

Petra Drapšina 58k, Železnik
Čukarica, Beograd

Auto Hertz BGD auto servis

Auto Herz BGD auto servis nalazi se u Rakovici. Auto Herz BGD je servis za sve tipove vozila i radi usluge elektrike, dijagnostike, servis auto klime, centriranje trapa.
Pročitaj više

Patrijarha Dimitrija 55
Rakovica, Beograd

Mica ATS Servis automatskih menjača

ATS servis automatskih menjača nalazi se u Krnjači. Osim servisa automatskih menjača, u ovom servisu možete uraditi kompletnu dijagnostiku i popravku uz garanciju.
Pročitaj više

Vlasenička 11
Palilula, Beograd

Auto Servis Đoša

Auto servis Đoša pruža usluge servisa, redovnog održavanja, reglaže trapa, vulkanizera i kompletne mehanike za sve tipove automobila. Nalazimo se u ulici Jurija Gagarina, preko puta Bloka 70, na Novom Beogradu. Ukoliko smatrate da je Vašem ...
Pročitaj više

Jurija Gagarina (preko puta Bloka 70)
Novi Beograd, Beograd

Jeep auto servis Dača i Dubonac

Profesionalno i kvalitetno održavamo i popravljamo sve modele putničkih automobila, kombi vozila i druga laka teretna vozila.
Pročitaj više

Vinogradska 35
Novi Beograd, Beograd

Jeep auto servis Auto Deki

Auto Deki auto servis nudi servis automehanike, autolimarije, autoelektrike, farbanje automobila, popravku branika i punjenje klime
Pročitaj više

Svete Milutinovića 2
Čukarica, Beograd

Auto servis VALEX

Kada Vam zatrebaju usluge iz oblasti automehanike, elektronike ili servisiranje klima, auto servis VALEX je prava adresa za Vas. Upotrebom savremene opreme za auto dijagnostiku i originalnih delova, naš servis nudi profesionalnu uslugu održa...
Pročitaj više

Vojvode Stepe 387, (preko puta Verano motors-a)
Voždovac, Beograd

Jeep auto servis Rašuo

Za proveru ispravnosti vozila ili popravku trapa odaberite pravog majstora. Auto servis Rašuo nalazi se u ulici Braće Jerković i nudi Vam svoje usluge.
Pročitaj više

Brace Jerkovic 201e
Voždovac, Beograd

Usa Car Servis Pavlović

Specijalizovani smo za dijagnostiku i održavanje američkih vozila Chrysler, Jeep i Dodge. Garantujemo za visok kvalitet naših usluga po korektnim cenama,adekvatnim kvalitetu koji pružamo…
Pročitaj više

Ugrinovačka 135
Zemun, Beograd

Jeep auto servis KUM-OREST

Pored kompletne usluge servisiranja svih vrsta motornih vozila, posedujemo i mobilnu ekupu za pomoć na putu. Naša savremeno opremljena pokretna radionica nudi Vam sve vrste popravki na terenu
Pročitaj više

Kružni put 10a, (Bubanj potok)
Voždovac, Beograd

Auto servis Dugi

Naš auto servis svrstava se među najpouzdanije i najpovoljnije auto servise u Borči. Koristimo najsavremeniju opremu i alate za dijagnostiku i popravku svih vrsta vozila i kombija…
Pročitaj više

Petra Tekelije 19, (bivša Elemirska)
Beograd

Auto servis Predrag Stakić

Auto servis Predrag Stakić pruža Vam automehaničarske usluge za sve vrste automobila. Nalazimo se u naselju Medaković, u ulici Mokroluška Nova broj 17, na teritoriji opštine Voždovac.
Pročitaj više

Mokroluška Nova 17
Voždovac, Beograd

Jeep auto servis N&S

Auto servis N&S nalazi se u ulici Žarka Zrenjanina broj 59, na teritoriji Borče.
Pročitaj više

Zarka Zrenjanina 59
Beograd

Trazite dobar Jeep auto servis? Jeep je san mnogih ljubitelja automobila. Ovo moćno terensko vozilo, predstavlja spoj sportskog, avanturističkog duha, elegancije, i najviše – snage. Oni srećnici koji Jeep poseduju, svakako mu sa ljubavlju poklanjaju redovno servisiranje u profesionalnim Jeep auto servisima.

Jeep auto servisi

Dakle, odlučili ste da dovezete svog ljubimca u Jeep auto servis, i profesionalno osoblje će vam ponuditi raznovrsne usluge kao što su: mali servis, veliki servis, popravka motora, popravka kočionog sistema, servis sistema za ubrizgavanje goriva, remont automatskih menjača, kompletna kompjuterska dijagnostika, upravljački sistem i vešanja, rashladni sistemi, kompletna analiza bezbednosti, te prodaja i ugradnja originalnih rezervnih delova...

U profesionalnim Jeep auto servisima možete kompletno održavati svoje vozilo ili vozni park. Ono što vam majstori mogu poručiti, jeste da je za pravilno funkcionisanje i ispravnost vašeg vozila najvažnije redovno održavanje. 

U pronalaženju i detektovanju kvarova koji su vezani za kompjuter za elektronsko upravljanje motora, ovlašteni Jeep auto servisi poseduju dijagnostičke uređaje. U tom smislu, kompjuterska dijagnostika kvara je bitna kada nam računar na automobilu pokazuje da postoji određeni kvar. Može se dogoditi da postoji neispravnost jednog dela ili čitavog sistema. 

Jeep auto servis – usluge

Pod redovnim održavanjem podrazumevaju se sledeće usluge: 

- Zamena filtera i ulja na preporučenoj kilometraži, u zavisnosti od motora, na 10000 i 15000 kilometara;

- Redovna provera tečnosti (antifriz, kočiona tečnost, ulje u menjaču...);

- Provera kočionog sistema (zamena potrošenih disk pločica, kočionih diskova, kočionih cilindara...);

- Veliki servis, koji podrazumeva zamenu svih kaiševa, španera i vodene pumpe. 

Ovaj servis poželjno je obavljati svakih tri do četiri godine, prilikom koga se vrši preventivna zamena potrošnih delova kao i materijala. Dobra strana jeste da redovnim servisiranjem štedite novac, jer nikada ne znate kada neki deo može da otkaže a tada popravka bude mnogo skuplja od velikog servisa. Vaša bezbednost na putu, kao i drugih učesnika u saobraćaju, svakako je najvažnija.

- Čišćenje dizni, ERG ventila;

- Zamena seta kvačila (lamele, korpe i druck lagera). Interval zamene najčešće zavisi od samog vozača i individualnog načina vožnje. 

U ovlašćenom Jeep auto servisu možete dobiti i sve usluge vezane za popravku motora i menjača. 

Pošto vaš Jeep zaslužuje najbolju negu, višegodišnje iskustvo zaposlenih majstora, mnogobrojni zadovoljni klijenti, konstatna ulaganja i pre svega, profesionalna usluga, preporučuju Jeep auto servise kao vaš izbor kod održavanja vozila.

Jeep auto servis – cena:

Navedimo samo neke od usluga koje možete dobiti za svoje Jeep vozilo: ultrazvučno čišćenje dizni, od 8000 dinara (6 do 8 kom), za 4 kom – 3600 do 5500 dinara, servis klime (provera, dopuna gasa i ulja po fabričkim normama) 3600 dinara, zamena amortizera od 880 do 1600 dinara, zamena antifriza od 840 do 1800 din, kontrola prianjanja i kontrola kočnica, 1200 din, cena usluge kompjuterske dijagnostike u proseku se kreće oko 1400 dinara. 

Ovo su samo neke od širokog spektra usluga koje možete dobiti u Jeep auto servisima.

*Cene su informativnog karaktera, za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate auto servise ispod teksta.

Pitaj sve firme
Idi na vrh strane