Dodaj firmu

AC Aleksa Cars Lancia auto servis

Auto servis u Beogradu sa uslugama servisiranja svih modela vozila, kroz veliki i mali servis, auto-elektriku, automehaniku i auto-dijagnostiku.
Pročitaj više

Slanacki put 51
Palilula, Beograd

Petrić Auto servis

Auto servis Petrić nalazi se u Vrčinu. Bavi se auto mehanikom, auto dijagnostikom, vulkanizerskim uslugama
Pročitaj više

Dunavska 4, Vrčin
Grocka, Beograd

Auto Hertz BGD auto servis

Auto Herz BGD auto servis nalazi se u Rakovici. Auto Herz BGD je servis za sve tipove vozila i radi usluge elektrike, dijagnostike, servis auto klime, centriranje trapa.
Pročitaj više

Patrijarha Dimitrija 55
Rakovica, Beograd

Lancia auto servis NS auto centar

NS auto centar nalazi se na Voždovcu. Nudi kompletne usluge koje su Vam potrebne da bi Vaš ljubimac na 4 točka radio kako treba. Mehanika, elektronika, mali I veliki servis, dijagnostika, elektrika, klima.
Pročitaj više

Tekeriška 50
Voždovac, Beograd

Lancia auto servis Dača i Dubonac

Profesionalno i kvalitetno održavamo i popravljamo sve modele putničkih automobila, kombi vozila i druga laka teretna vozila.
Pročitaj više

Vinogradska 35
Novi Beograd, Beograd

Lancia auto servis Auto Deki

Auto Deki auto servis nudi servis automehanike, autolimarije, autoelektrike, farbanje automobila, popravku branika i punjenje klime
Pročitaj više

Svete Milutinovića 2
Čukarica, Beograd

Lancia auto servis Iži auto elektronika

Servis IŽI mehatronika je specijalizovan servis za održavanje i popravku putničkih automobila. Za dodatne informacije pogledajt sajt
Pročitaj više

Ustanička 17
Vračar, Beograd

Auto servis VALEX

Kada Vam zatrebaju usluge iz oblasti automehanike, elektronike ili servisiranje klima, auto servis VALEX je prava adresa za Vas. Upotrebom savremene opreme za auto dijagnostiku i originalnih delova, naš servis nudi profesionalnu uslugu održa...
Pročitaj više

Vojvode Stepe 387, (preko puta Verano motors-a)
Voždovac, Beograd

Lancia auto servis Oli

Oli auto servis nalazi se u Zemunu. Auto servis za sve vrste vozila, dijagnostika, mehanika, prodaja i montaža guma.
Pročitaj više

Justina Popovića 33, Altina
Zemun, Beograd

Auto Servis Đoša

Auto servis Đoša pruža usluge servisa, redovnog održavanja, reglaže trapa, vulkanizera i kompletne mehanike za sve tipove automobila. Nalazimo se u ulici Jurija Gagarina, preko puta Bloka 70, na Novom Beogradu. Ukoliko smatrate da je Vašem ...
Pročitaj više

Jurija Gagarina (preko puta Bloka 70)
Novi Beograd, Beograd

Lancia auto servis GILE

Kako biste uvek bili siguran učesnik u saobraćaju, auto servis GILE nudi Vam redovni servis za sve tipove vozila, kombija i laka dostavna vozila. Stručni tim majstora sa dugogodišnjim iskustvom garantuje uspešnu popravku svih marki vozila, ...
Pročitaj više

Slavka Miljkovića 75
Rakovica, Beograd

Lancia auto servis POPS CAR auto servis

Auto servis "Pop's car" je specijalizovani auto servis za Fiat vozila, i nudi širok asortiman usluga po najpristupačnijim cenama u gradu.
Pročitaj više

Mitrovdanska 56a
Voždovac, Beograd

Auto servis Aleksandar

Vinogradska 105
Novi Beograd, Beograd

Lancia auto servis Rašuo

Za proveru ispravnosti vozila ili popravku trapa odaberite pravog majstora. Auto servis Rašuo nalazi se u ulici Braće Jerković i nudi Vam svoje usluge.
Pročitaj više

Brace Jerkovic 201e
Voždovac, Beograd

Trazite dobar Lancia auto servis? Kao i čovek, i automobil mora da bude u top-formi. Od svog limenog ljubimca zavisimo svakoga dana, to jest, zahvaljujući njemu stižemo na posao u tačno vreme, uzimamo klince iz vrtića, jurimo celoga dana po gradu ili, u letnjem periodu, četvorotočkaš nas vozi put neke daleke destinacije...

Zbog svega toga je bitno da Lanciu održavamo u dobrom stanju, kako se nikada ne bi desilo da nas izneveri u nekoj nezgodnoj situaciji, ali i još važnije od toga, redovni auto servisi produžavaju vek automobilu.

Lancia mali servis

Redovno održavanje ima svoju prednost i u tome što se mnogi kvarovi mogu otkriti u samom početku, pravovremeno popraviti i tako otklanjamo mogućnost da dođemo u situaciju da je neki važan i skupi deo neophodno zameniti novim.

U tom smislu, dobro je odraditi mali servis, što je zapravo redovna kontrola stanja auta, na svakih godinu dana.  Još jedna važna stavka koja ide u prilog redovnog servisiranja je i to da je samo ispravno vozilo – sigurno vozilo, to jest, vi sami ćete biti bezbedni tokom vožnje, ali i svi drugi učesnici u saobraćaju sa kojima dolazite svakodnevno u kontakt.

Kada dovezete Lanciu u auto servis, majstor će zameniti filtere (filter ulja, filter goriva, filter kabine, filter vazduha motora) i izvršiće zamenu motornog ulja.

Kompjuterska dijagnostika je izuzetno važna jer majstorima pokazuje tačno gde se nalazi eventualni kvar, zbog čega se on pravovremeno sanira, a vi na taj način štedite novac jer biste kasnije, ukoliko kvar zanemarite, plaćali skupe popravke i zamene delova.

Lancia veliki servis

Kao što vidimo iz dosadašnjeg teksta, auto vozimo na mali servis jednom godišnje, dok je veliki servis Lancia automobila dovoljno obavljati jednom u tri ili četiri godine.

Tada će majstori zameniti sve potrošne materijale i delove Lancie. Postoje auto servisi koji su usko specijalizovani za vozila ove marke, tako da u njima imate mogućnost da kupite originalne delove koji su pod garancijom, i koji će biti profesionalno ugrađeni.

Lancia auto servis iskustva

Svi vlasnici automobila će vam reći da je novac koji je uložen u male i velike servise, veoma dobra investicija, u tom smislu što uvek imaju besprekorno funkcionalno vozilo, koje je sigurno na drumu, kako za njih same, tako i za sve ostale vozače.

Osim toga, dobro uložen novac u redovne kontrole Lancie ogleda se i u tome što otklanjate rizik da postoji kvar na vašoj mašini koji je pritajen, i koji može vremenom dovesti do toga da određeni deo prestane da funkcioniše.

Tada Lanciu ne možete da koristite dok se ne obavi kupovina novog dela i njegova ugradnja, što složićete se, mnogo više košta od redovnih malih i velikih servisa, koji upravo tome i služe – detektuju probleme na vreme, pre nego što naprave bilo kakvu štetu, a Lancia je uvek u top-formi!

Lancia auto servis cena:

Zamena antifriza je od 840 do 1800 dinara, dok za zamenu amortizera treba platiti od 880 do 1600 dinara; cena kompjuterske dijagnostike u proseku je oko 1400 dinara, dok je servis klime (provera, dopuna gasa i ulja po fabričkim normama) u proseku oko 3600 dinara; za ultrazvučno čićenje dizni trebalo bi izdvojiti od 3600 do 5500 dinara za 4 kom, dok za 6-8 komada treba platiti oko 8000 dinara.

*Cene su prikazane orijentaciono, za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate auto servise oglašene ispod našeg teksta.

Pitaj sve firme
Idi na vrh strane