Dodaj firmu

Portugalac servis Bosch pumpi

Upoznajte Auto servis Portugalac - vaš pouzdani partner za sve vaše potrebe vezane za automobile! Profesionalno pružamo širok spektar usluga popravke automobila, koje obuhvataju automehaniku, autoelektriku i preciznu dijagnostiku.
Pročitaj više

Jeremije Stanojevica 54, Zemun polje
Zemun, Beograd

AC Aleksa Cars Servis Bosch pumpi

Auto servis u Beogradu sa uslugama servisiranja svih modela vozila, kroz veliki i mali servis, auto-elektriku, automehaniku i auto-dijagnostiku.
Pročitaj više

Slanacki put 51
Palilula, Beograd

Auto Hertz BGD auto servis

Auto Herz BGD auto servis nalazi se u Rakovici. Auto Herz BGD je servis za sve tipove vozila i radi usluge elektrike, dijagnostike, servis auto klime, centriranje trapa.
Pročitaj više

Patrijarha Dimitrija 55
Rakovica, Beograd

Servis Bosch pumpi NS auto centar

NS auto centar nalazi se na Voždovcu. Nudi kompletne usluge koje su Vam potrebne da bi Vaš ljubimac na 4 točka radio kako treba. Mehanika, elektronika, mali I veliki servis, dijagnostika, elektrika, klima.
Pročitaj više

Tekeriška 50
Voždovac, Beograd

Servis Bosch pumpi Dača i Dubonac

Profesionalno i kvalitetno održavamo i popravljamo sve modele putničkih automobila, kombi vozila i druga laka teretna vozila.
Pročitaj više

Vinogradska 35
Novi Beograd, Beograd

U tekstu koji je pred vama možete da saznate sve što bi moglo da vas zanima o Bosch pumpama, njihovom remontu i popravci, kao i koji servisi pružaju servis Bosch pumpi.

Remont Bosch pumpe

Šta su to Bosch pumpe? Reč je o pumpama visokog pritiska, i slikovito rečeno, one su srce svakog dizel motora. Šta je njihova uloga? Bosch pumpa na doziran način ubrizgava gorivo u određene cilindre kako bi zapravo i pokretala dizel motor.

Kada se radi servis, tada se menjaju svi potrošni delovi, a posle toga se specijalnim alatom, pumpa kalibrira. Sledeća faza jeste precizno podešavanje i ispitivanje na jednom probnom stolu koji služi za ispitivanje dizel pumpi.

Popravka Bosch pumpe

Kada se ugrađuje, pumpa se statički podešava. Korisno je imati informaciju, da se servisiranje pumpe visokog pritiska obavlja nakon pređenih sto hiljada kilometara. Zbog svega toga, poboljšaćete performanse, kao i radne parametre, a ostali benefiti koje ćete imati je smanjena potrošnja goriva, kao i umanjivanje emisije štetnih gasova.

Servis Bosch pumpi – iskustva

Servis pumpi visokog pritiska može da se tumači i kao ušteda novca, i to iz više razloga. Neke od njih smo već naveli, a to je umanjena potrošnja goriva, ali isto tako dobijate i bolje uslove vožnje, dok sama preventiva znači da ćete na vreme sprečiti moguće mnogo veće kvarove koji nekada mogu dovesti do toga da je neophodno da kupite novu pumpu.

Redovnim servisiranjem se produžava trajanje čitavog sklopa, a to vama ostavlja novac u džepu. Bitno je da znate da se kod zamene delova, koriste oni koji su originalni, dakle od proverenih i poznatih svetskih proizvođača i uvek su pod garancijom. Od ovlašćenog servisa ćete dobiti garanciju i na izvršene usluge ugradnje.

Moderni servisi poseduju najsavremeniju i najmoderniju aparaturu koja se koristi za proveru ispravnosti celokupnog sistema dizni, regulatora pritiska, senzora pritiska i samih pumpi. Servisiranje se obavlja uz garanciju kvaliteta.

U servisima radi visoko stručno osoblje sa višegodišnjih iskustvom, koje nadograđuju iz dana u dan, prateći nove trendove. Radionice su savremeno opremljeni prostori, tako da se veoma lako obavljaju svi radni zadaci – dijagnostika i ispitivanje kvarova, montaža i ugradnja...

Primera radi, kada se kvar dijagnostikuje, istrošeni delovi se zamenjuju, a potom se pumpa sastavlja i priprema za kontrolno ispitivanje, koje se vrši na posebnim uređajima za testiranje, u prostoru koji je posebno namenjen za to.

Cena servisa za Bosch pumpe

Koliko ćete novca izdvojiti za servisiranje vaše Bosch pumpe, zavisi pre svega od toga šta je sve potrebno da se uradi, zameni, popravi... Zbog toga je najbolje da ovu informaciju dobijete u servisu, od stručnog osoblja.

*Za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate oglašivače na ovoj stranici.

Pitaj sve firme
Idi na vrh strane