Auto servis Dača i Dubonac

3.3 | 4 ocena
Ulica: Vinogradska 35
Grad: Beograd
Opština: Novi Beograd
Auto servis Dača i Dubonac
Mobilni: 060/

O nama

AUTO SERVIS DAČA I DUBONAC

Auto servis Dača i Dubonac profesionalno i kvalitetno održava i popravlja sve modele putničkih automobila, kombi vozila i druga laka teretna vozila. Naši majstori sa višegodišnjim iskustvom u mehaničarskim i električarskim radovima, uz upotrebu savremene opreme i alata, najpre će brzo otkriti kvar a potom i efikasno rešiti problem na Vašem četvorotočkašu.

Neke od usluga koje Vam nudimo i za koje smo specijalizovani su:

 • veliki servis
 • mehaničarski radovi
 • električarski radovi
 • auto elektronika
 • kompjuterska dijagnostika vozila
 • kontrola i popravka trapa
 • kontrola i popravka kočnica
 • kontrola i popravka menjača
 • popravka elektroinstalacija
 • zamena seta kvačila
 • i još mnogo toga

Auto servis Dača i Dubonac pruža Vam visok kvalitet usluga i radova na vašem vozilu. Upravo zahvaljujući takvom radu stekli smo poverenje brojnih klijenata koji nas preporučuju svojim prijateljima, kolegama, rođacima...

Postoje različita mišljenja i nejasnoća kada treba raditi veliki servis automobila, ali jedno je sigurno redovno održavanje i servisiranje vozila garant je da je vaš automobil ili kombi vozilo u dobrom i ispravnom stanju, a time i bezbedno za vožnju. Zato, ne čekajte da se pojavi kvar i šteta bude još veća, već redovno servisirajte vozilo.

Mi Vam nudimo profesionalnu i brzu uslugu, Vaše je samo da nas posetite i lično se uverite u našu stručnost i kvalitetan rad.

Radno vreme:
Ponedeljak-petak: od 09 do 18 h
Subota: od 09 do 15 h
Nedeljom ne radimo

Email: milandubonac83@gmail.com

Auto servis Dača i Dubonac, Vinogradarska 35, Novi Beograd

Ostavite komentar
Ocenite firmu

  Iskustva i preporuke posetilaca

  Marijana Arsenovic
  24.08.2019 01:32

  U prethodnih nekoliko dana sam primetila da moj auto pomalo baguje. Naime u toku voznje, prilikom kocenja na semafuru, moj auto pomalo cima. Zato sam morala odmah da reagujem.Naime odmah sam resila da odem do majstora. Odvezla sam auto u auto servis, Daca i Dubonac. Odmah su videli u cemu je problem. Rekli su da ce sve popraviti i da dodjem za par dana. Kada sam dosla po dogovoru u odredjeno vreme, sela sam da isprobam kako auto radi. Malo sam provozala auto i naglo zakocila, i auto je odmah stao, bez ikakvog cimanja. Sve je funkcionisalo u najboljem redu. Osetila sam olaksanje,jer sam resila taj problem, koji je predstavljao opasnost, za bezbednost,kako mene, tako i ostalih ucesnika u saobracaju. Stvarno su super, hvala auto servisu Daca i Dubonac, jer su brzo i sigurno otklonili problem.

  Dragan Pajic
  15.08.2019 08:13

  Imao sam poslovni put na koji sam trebao da idem svojim automobilom. Pre puta sam odlucio da uradim kompletan veliki servis, radi sigurnije i bezbednije voznje, da se ne bi desilo neko neprijatno iznenadjenje. Zivim na Novom Beogradu i odlucio sam se za auto servis DACA I DUBONAC. Kada sam otisao kod njih, odmah su rekli da ce uraditi sve kako treba i da nista ne brinem. Ostavio sam auto i otisao kuci. Receno mi je da ce mi javiti da dodjem po auto, kada sve urade. Kada su zavrsili, ja sam dosao po auto. Otisao sam na put. Sve je proslo u redu bez ikakvih problema.

  Vladan Dimitrijevic
  22.07.2019 07:21

  Bavim se prevozom i selidbama. Imam kombi sa kojim radim vec duze. I odlicno me sluzi. Ali u poslednje vreme sam poceo da primecujem, da hoce malo da mi pravi probleme prilikom kocenja. Dakle, kocnice su malo zaribale. Ne smem da se igram sa tim, moze da bude vrlo opasno. Stoga sam resio da odem da ih popravim. Trazio sam neki dobar servis, i odlucio sam se za auto servis Daca i Dubonac. Cim sam dosao kod njih, odmah su videli u cemu je problem i rekli su mi da ce to srediti i da nista ne brinem. Kada sam u ugovoreno vreme dosao po svoj kombi, i upalio ga, odmah sam sve proverio i video da kocnice odlicno rade. Bilo mio drago sto su to uradili kvalitetno i bio sam jako zadovoljan. Od sada, ako mi eventualno opet zatreba njihova usluga, vezano za bilo sta oko kombija, odnosno automobila, doci cu opet kod njih.

  Firme u blizini

  Auto servis Aleksandar, Vinogradska 105, Novi Beograd, Beograd
  Auto centar Stojanov - Skoda i VW servis, Vojvođanska 134, Novi Beograd, Beograd
  Auto servis Peugeot, Citroen, Renault - Panter, Gandijeva 156, Dimitrija Tucovica 155, Beograd, Novi Beograd, Beograd
  Auto servis Rasa, Vinogradska 35G, Beograd, Novi Beograd, Beograd
  Opel auto servis A.G. Stevanović, Surčinska 19b, Ledine, Novi Beograd, Beograd
  Auto servis Tomasović car system, Surčinska 9p, Novi Beograd, Beograd
  Auto servis Tehnomehanika, Dr. Ivana Ribara 91, blok 61, lokal 15, Novi Beograd, Beograd
  Auto Servis Đoša, Jurija Gagarina (preko puta Bloka 70), Novi Beograd, Beograd
  MERCEDES SMART SERVIS, Surčinski put 15a, (novi naziv ulice Rajkova 10), Novi Beograd, Beograd
  Koprom as auto servis, Surčinska 5b, Novi Beograd, Beograd