Dodaj firmu

Dacia servis N Cars

Auto servis na Altini u Zemunu. Mehanika, dijagnostika, veliki i mali servis. Više od 15 godina iskustva.
Pročitaj više

Ugrinovački put 71
Zemun, Beograd

Dacia servis Burgund

Auto servis Burgund pruža široku paletu usluga iz različitih oblasti za sve tipove vozila. Nalazimo se u Beogradu nedaleko od Vukovog Spomenika, opština Zvezdara
Pročitaj više

Vojvode Brane 4, Beograd
Zvezdara, Beograd

Boza i Dejan Dacia servis

Auto servis u Kumodražu nudi sve mehaničarske usluge, auto dijagnostiku, auto elektriku, auto elektroniku i druge usluga za putnička i teretna vozila.
Pročitaj više

Letnja 3
Voždovac, Beograd

AC Aleksa Cars Dacia servis

Auto servis u Beogradu sa uslugama servisiranja svih modela vozila, kroz veliki i mali servis, auto-elektriku, automehaniku i auto-dijagnostiku.
Pročitaj više

Slanacki put 51
Palilula, Beograd

Auto Hertz BGD auto servis

Auto Herz BGD auto servis nalazi se u Rakovici. Auto Herz BGD je servis za sve tipove vozila i radi usluge elektrike, dijagnostike, servis auto klime, centriranje trapa.
Pročitaj više

Patrijarha Dimitrija 55
Rakovica, Beograd

Dacia servis NS auto centar

NS auto centar nalazi se na Voždovcu. Nudi kompletne usluge koje su Vam potrebne da bi Vaš ljubimac na 4 točka radio kako treba. Mehanika, elektronika, mali I veliki servis, dijagnostika, elektrika, klima.
Pročitaj više

Tekeriška 50
Voždovac, Beograd

Auto Servis Đoša

Auto servis Đoša pruža usluge servisa, redovnog održavanja, reglaže trapa, vulkanizera i kompletne mehanike za sve tipove automobila. Nalazimo se u ulici Jurija Gagarina, preko puta Bloka 70, na Novom Beogradu. Ukoliko smatrate da je Vašem vozilu potrebna neka usluga iz našeg servisa, pozovite nas i zakažite Vas servis.
Pročitaj više

Jurija Gagarina (preko puta Bloka 70)
Novi Beograd, Beograd

Dacia servis Proffesional Car Clinic

Efikasno i stručno otklanjamo svaki mogući kvar na automobilima, lakim teretnim vozilima i kamionima. Rešavamo sve mahničke, limarske, električne i elektronske probleme.
Pročitaj više

Sutjeska ulica 1. 22A
Palilula, Beograd

Dacia servis Dača i Dubonac

Profesionalno i kvalitetno održavamo i popravljamo sve modele putničkih automobila, kombi vozila i druga laka teretna vozila.
Pročitaj više

Vinogradska 35
Novi Beograd, Beograd

Dacia servis Auto Deki

Auto Deki auto servis nudi servis automehanike, autolimarije, autoelektrike, farbanje automobila, popravku branika i punjenje klime
Pročitaj više

Svete Milutinovića 2
Čukarica, Beograd

Dacia servis Auto servis Trend

Auto servis Trend nudi kompjutersku dijagnostiku i popravku automobila vodećih proizvođača, uz ugradnju originalnih delova. Naš stručni tim servisera uspešno će rešiti sve probleme koji ometaju rad Vašeg četvorotočkaša, u kratkom roku i po povoljnim cenama.
Pročitaj više

Svetozara Miletica 10, Beograd
Stari grad, Beograd

Auto servis Tipsarević - Dacia servis

Održavanje putničkih i kombi vozila u Zemunu. Zamena delova, dijagnostika.
Pročitaj više

Dragačevskih trubača 1
Zemun, Beograd

Auto servis VALEX

Kada Vam zatrebaju usluge iz oblasti automehanike, elektronike ili servisiranje klima, auto servis VALEX je prava adresa za Vas. Upotrebom savremene opreme za auto dijagnostiku i originalnih delova, naš servis nudi profesionalnu uslugu održavanja svih tipova i modela vozila.
Pročitaj više

Vojvode Stepe 387, (preko puta Verano motors-a)
Voždovac, Beograd

Dacia servis Rašuo

Za proveru ispravnosti vozila ili popravku trapa odaberite pravog majstora. Auto servis Rašuo nalazi se u ulici Braće Jerković i nudi Vam svoje usluge.
Pročitaj više

Brace Jerkovic 201e
Voždovac, Beograd

Auto servis Predrag Stakić

Auto servis Predrag Stakić pruža Vam automehaničarske usluge za sve vrste automobila. Nalazimo se u naselju Medaković, u ulici Mokroluška Nova broj 17, na teritoriji opštine Voždovac.
Pročitaj više

Mokroluška Nova 17
Voždovac, Beograd

Auto centar GTR - auto servis Renault i Dacia vozila

Auto centar GTR – auto servis Renault i Dacia vozila nalazi se u naselju Borča (Mali Zbeg), ulica Damjana Jugovića br 2a.
Pročitaj više

Damjana Jugovica 2a
Borča, Beograd

Auto servis Prvi servis Beograd

Kroz kvalitet, povoljnu cenu i poslovnost u protekle dve decenije, PRVI SERVIS BEOGRAD postao je partner od poverenja u auto grani Srbije. Pored prodaje auto delova na veliko i malo, našu delatnost smo proširili i na usluge auto servisa za sva evropska vozila.
Pročitaj više

Prvoboraca 37a
Rakovica, Beograd

Trazite dobar Dacia servis? Odabir kvalifikovanog servisera i slušanje saveta automobilskih stručnjaka o redovnim proverama i servisima vozila nužni su za očuvanje pouzdanosti i ispravnosti svakog automobila marke Dacia.

Mali servis za Dacia automobile

Mali servis predstavlja redovno održavanje vozila. Prema opštoj preporuci, obavlja se na svakih dvanaest meseci ili posle pređenih 10000 do 15000 km kod benzinskih motora, odnosno 20000 km kod dizel motora. Pri malom servisu najčešće se menjaju sva četiri filtera (filter kabine/polena, filter vazduha motora, filter ulja i filter goriva) i motorno ulje. 

Veliki servis za Dacia automobile

Veliki servis smatra se periodičnim održavanjem vozila i vrši se u intervalu od tri do četiri godine ili nakon pređenih 60000-80000 km za benzinske, na 90000-120000 km u slučaju dizel motora. Pri velikom servisu obavlja se provera i zamena svih delova seta zupčenja (zupčasti kaiš, roleri, španeri i vodena pumpa). 

Treba naglasiti da se pri velikom i malom servisu ne vrši provera svih sistema u vozilu, već oni predstavljaju redovno i periodično održavanje motora.

Dacia delovi i servis

Servis za Dacia Duster, servis za Dacia Sandero, servis za Dacia Logan, servis za Dacia Stepway, servis i popravke za Dacia Solenzu, Dacia Logan servis, servis za Dacia Super Nova, kao i za ostale modele marke Dacia može se obaviti u brojnim auto servisima širom naše zemlje.

U slučaju zamene auto delova, korisnici će moći da izaberu deo iz neke od kategorija u koje spadaju: OEM delovi, originalni rezervni delovi, kopije delova, polovni delovi.

Usluge Dacia servisa

Servis za Dacia Duster, Dacia Sandero, Dacia Logan i za ostale modele po uslugama se deli u sledeće kategorije:

 • auto mehanika;
 • auto dijagnostika;
 • auto elektrika;
 • auto elektronika;
 • mali servis (zamena svih filtera i motornog ulja);
 • veliki servis (zamena kaiša, vodene pumpe itd.);
 • generalne popravke motora;
 • zamena kvačila;
 • popravka i zamena kočnica;
 • instalacija i popravka klima uređaja;
 • centriranje trapa;
 • popravka i ugradnja alarma;
 • ugradnja radio aparata;
 • vulkanizerske usluge;
 • limarske i farbarske usluge itd.

Cene Dacia servisa

Cenu servisa određuju performanse, starost i potrebe automobila, a s tim u vezi korišćeni delovi i radni sat servisera. 

Mali servis za Dacia Logan kreće se od 5500 do 7500 dinara (od 45 do 60 evra), a za veliki treba izdvojiti od 30000 do 36000 dinara (od 250 do 300 evra).

Mali servis za Dacia Sandero staje od 7000 do 12000 dinara (od 55 do 100 evra), dok veliki servis košta od 32000 do 40000 (od 270 do 330 evra).

Cena malog servisa za Dacia Duster iznosi od 7000 do 12000 dinara (od 55 do 100 evra), dok veliki servis košta od 35000 do 42000 (od 290 do 350 evra).

Uopšte uzev, cena delova za mali servis za Dacia automobile kreće se u rasponu od 5000 do 11000 

*Sve cene su informativnog karaktera, za tačnu cenu, za izabrani proizvod predlažemo da kontaktirate auto servise ispod teksta.

Pitaj sve firme
Idi na vrh strane