Dodaj firmu

Mitsubishi auto servis N Cars

Auto servis na Altini u Zemunu. Mehanika, dijagnostika, veliki i mali servis. Više od 15 godina iskustva.
Pročitaj više

Ugrinovački put 71
Zemun, Beograd

Mitsubishi auto servis Burgund

Auto servis Burgund pruža široku paletu usluga iz različitih oblasti za sve tipove vozila. Nalazimo se u Beogradu nedaleko od Vukovog Spomenika, opština Zvezdara
Pročitaj više

Vojvode Brane 4, Beograd
Zvezdara, Beograd

V6 auto Mitsubishi Pajero servis i delovi

Servis za Mitsubishi Pajero vozila. Prodaja delova, popravka, mali i veliki servis u Beogradu
Pročitaj više

Svetolika Rankovića 129e
Mladenovac, Beograd

Boza i Dejan Mitsubishi auto servis

Auto servis u Kumodražu nudi sve mehaničarske usluge, auto dijagnostiku, auto elektriku, auto elektroniku i druge usluga za putnička i teretna vozila.
Pročitaj više

Letnja 3
Voždovac, Beograd

AC Aleksa Cars Mitsubishi auto servis

Auto servis u Beogradu sa uslugama servisiranja svih modela vozila, kroz veliki i mali servis, auto-elektriku, automehaniku i auto-dijagnostiku.
Pročitaj više

Slanacki put 51
Palilula, Beograd

Auto Hertz BGD auto servis

Auto Herz BGD auto servis nalazi se u Rakovici. Auto Herz BGD je servis za sve tipove vozila i radi usluge elektrike, dijagnostike, servis auto klime, centriranje trapa.
Pročitaj više

Patrijarha Dimitrija 55
Rakovica, Beograd

Mica ATS Servis automatskih menjača

ATS servis automatskih menjača nalazi se u Krnjači. Osim servisa automatskih menjača, u ovom servisu možete uraditi kompletnu dijagnostiku i popravku uz garanciju.
Pročitaj više

Vlasenička 11
Palilula, Beograd

Mitsubishi auto servis NS auto centar

NS auto centar nalazi se na Voždovcu. Nudi kompletne usluge koje su Vam potrebne da bi Vaš ljubimac na 4 točka radio kako treba. Mehanika, elektronika, mali I veliki servis, dijagnostika, elektrika, klima.
Pročitaj više

Tekeriška 50
Voždovac, Beograd

Auto Servis Đoša

Auto servis Đoša pruža usluge servisa, redovnog održavanja, reglaže trapa, vulkanizera i kompletne mehanike za sve tipove automobila. Nalazimo se u ulici Jurija Gagarina, preko puta Bloka 70, na Novom Beogradu. Ukoliko smatrate da je Vašem vozilu potrebna neka usluga iz našeg servisa, pozovite nas i zakažite Vas servis.
Pročitaj više

Jurija Gagarina (preko puta Bloka 70)
Novi Beograd, Beograd

Mitsubishi auto servis Dača i Dubonac

Profesionalno i kvalitetno održavamo i popravljamo sve modele putničkih automobila, kombi vozila i druga laka teretna vozila.
Pročitaj više

Vinogradska 35
Novi Beograd, Beograd

Mitsubishi auto servis Auto Deki

Auto Deki auto servis nudi servis automehanike, autolimarije, autoelektrike, farbanje automobila, popravku branika i punjenje klime
Pročitaj više

Svete Milutinovića 2
Čukarica, Beograd

Mitsubishi servis Velauto Plus

Velauto Plus nudi sve što je neophodno za Mitsubishi vozila: servisiranje i održavanje svih modela u garantnom i vangarantnom roku, primenom originalnih rezervnih delova. Takođe, vršimo prodaju novih automobila renomiranog japanskog proizvođača
Pročitaj više

Vojvode Stepe 473
Voždovac, Beograd

Auto servis Tipsarević - Mitsubishi auto servis

Održavanje putničkih i kombi vozila u Zemunu. Zamena delova, dijagnostika.
Pročitaj više

Dragačevskih trubača 1
Zemun, Beograd

Auto servis VALEX

Kada Vam zatrebaju usluge iz oblasti automehanike, elektronike ili servisiranje klima, auto servis VALEX je prava adresa za Vas. Upotrebom savremene opreme za auto dijagnostiku i originalnih delova, naš servis nudi profesionalnu uslugu održavanja svih tipova i modela vozila.
Pročitaj više

Vojvode Stepe 387, (preko puta Verano motors-a)
Voždovac, Beograd

Mitsubishi auto servis Forma auto centar

Firma usko specijalizovana za uvoz, distribuciju i malaoprodaju rezervnih auto delova, kao i servisiranje vozila japanske i korejske proizvodnje
Pročitaj više

Prvomajska 1
Novi Beograd, Beograd

Mitsubishi auto servis Rašuo

Za proveru ispravnosti vozila ili popravku trapa odaberite pravog majstora. Auto servis Rašuo nalazi se u ulici Braće Jerković i nudi Vam svoje usluge.
Pročitaj više

Brace Jerkovic 201e
Voždovac, Beograd

Mitsubishi auto servis KUM-OREST

Pored kompletne usluge servisiranja svih vrsta motornih vozila, posedujemo i mobilnu ekupu za pomoć na putu. Naša savremeno opremljena pokretna radionica nudi Vam sve vrste popravki na terenu
Pročitaj više

Kružni put 10a, (Bubanj potok)
Voždovac, Beograd

Japan auto plus

Japan Auto Plus bavi se prodajom auto delova za sva japanska i korejska vozila. U našoj ponudi nalazi se širok asortiman delova za automobile i kombije. Takođe, u okviru servisa nudimo sve vrste automehaničarskih popravki.
Pročitaj više

Dimitrija Tucovića 148
Zvezdara, Beograd

Auto servis Predrag Stakić

Auto servis Predrag Stakić pruža Vam automehaničarske usluge za sve vrste automobila. Nalazimo se u naselju Medaković, u ulici Mokroluška Nova broj 17, na teritoriji opštine Voždovac.
Pročitaj više

Mokroluška Nova 17
Voždovac, Beograd

Servis japanskih automobila Japan Art

Puno delova za sve japance i koreance. Besplatna zamena motul ulja. Povoljne cene.
Pročitaj više

Gocka 59 (Metro-Ibarska magistrala)
Rakovica, Beograd

Trazite dobar Mitsubishi auto servis? Ovaj „Japanac“ je omiljena marka automobila mnogih ljubitelja četvorotočkaša. Ako ste već vaše Mitsubishi vozilo kupili sa puno pažnje i ljubavi, naravno da sada zaslužuje i najbolju negu. Sve što je potrebno vašem „Japancu“ možete obezbediti u specijalizovanim auto servisima za Mitsubishi vozila.

Mitsubishi servisi

Bez obzira da li vam je potrebno redovno servisiranje, nabavka određenog originalnog dela, ili dijagnostika eventualnog kvara i popravka – Mitsubishi servisi vam stoje na usluzi. Delovi koji se ugrađuju su originalni, i na iste se daje garancija koju je propisao proizvođač tog dela. Auto servisi imaju i praksu da se ugradi i deo koji ćete vi sami doneti, ali za njega se ne izdaje garancija.

Usluge koje možete dobiti za vaš Mitsubishi automobil su:

- servisiranje i popravka motora; elektronika i dijagnostika; test i čišćenje dizni; mašinska obrada glave motora; popravka i održavanje kočnica; provera i zamena amortizera; vulkanizerske usluge; centriranje trapa; servis i popravka auto klima; bio čišćenje auto klima; autoelektrika.

Radi dobre kondicije vašeg „Japanca“, posebnu pažnju potrebno je posvetiti motoru, jer on je taj koji pokreće vaš automobil i koji je odgovoran za njegov besprekoran i dugotrajan rad. 

Kada govorimo o mehaničarskim uslugama, celokupan obim posla možete obaviti u Mitsubishi auto servisu, koji poseduje moderne specijalne alate kao i svu potrebnu tehničku dokumentaciju za vaš automobil. 

Za rad bez greške, potrebni su periodični zahvati koje bi trebalo obavljati redovno. To je na primer, zamena ulja i svih filtera, zamena kaiševa, rolera, svećica, kablova, kao i creva za protok goriva i rashladne tečnosti.

Za pristup kvarovima koji su vezani za kompjuter za elektronsko upravljanje motora, ovlašteni Mitsubishi auto servisi poseduju dijagnostičke uređaje. Kompjuterska dijagnostika kvara je bitna kada nam računar na automobilu pokazuje da postoji određeni kvar. To može biti neispravnost jednog dela ili čitavog sistema. 

Mitsubishi auto servisi – iskustva

Auto servisi vozila marke Mitsubishi omogućavaju da na jednom mestu završite sve što je potrebno za vašeg „Japanca“. Specijalizovani servisi sa objedinjenom prodajom auto delova, pružaju mogućnost da sve probleme vezane za vašeg ljubimca rešite lako i brzo. 

Odaberite servis sa dugogodišnjom tradicijom i pristupačnim cenama koje su prilagođene našem tržištu i vašim potrebama.

Mitsubishi auto servisi usluge cena

Cena za uslugu kompjuterske dijagnostike u proseku se kreće oko 1400 dinara, zatim servis klime (provera, dopuna gasa i ulja po fabričkim normama) 3600 dinara, kontrola trapa 600 dinara, sve do 1200 din za kontrolu prianjanja i kontrolu kočnica. Ultrazvučno čišćenje dizni, od 8000 dinara (6 do 8 kom). Ovo su samo neke od usluga koje možete pronaći u Mitsubishi auto servisima. 

*Cene su informativnog karaktera, za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate servise ispod teksta.

Pitaj sve firme
Idi na vrh strane