Dodaj firmu

Boza i Dejan Kardan servis

Auto servis u Kumodražu nudi sve mehaničarske usluge, auto dijagnostiku, auto elektriku, auto elektroniku i druge usluga za putnička i teretna vozila.
Pročitaj više

Letnja 3
Voždovac, Beograd

Portugalac Kardan servis

Upoznajte Auto servis Portugalac - vaš pouzdani partner za sve vaše potrebe vezane za automobile! Profesionalno pružamo širok spektar usluga popravke automobila, koje obuhvataju automehaniku, autoelektriku i preciznu dijagnostiku.
Pročitaj više

Jeremije Stanojevica 54, Zemun polje
Zemun, Beograd

AC Aleksa Cars Kardan servis

Auto servis u Beogradu sa uslugama servisiranja svih modela vozila, kroz veliki i mali servis, auto-elektriku, automehaniku i auto-dijagnostiku.
Pročitaj više

Slanacki put 51
Palilula, Beograd

Kardan servis Dača i Dubonac

Profesionalno i kvalitetno održavamo i popravljamo sve modele putničkih automobila, kombi vozila i druga laka teretna vozila.
Pročitaj više

Vinogradska 35
Novi Beograd, Beograd

Kada je potreban i sta podrazumeva kardan servis? Na samom početku teksta, hajde da definišemo pojam kardana ili kardanskog vratila. To je zapravo jedan mehanički deo, za prenos obrtnog momenta i rotacije, i koristi se za povezivanje drugih delova pogonskog mehanizma. Takvi delovi ne mogu biti povezani direktno, zbog toga što su udaljeni ili između njih postoji potreba za relativnim kretanjem.

Servis kardana

U ponudi preduzeća koja se bave servisiranjem, a često i samom proizvodnjom kardana, postoje kardanska vratila za sve tipove vozila – za autobuse, kombije, putnička vozila, kamione, ali isto tako i za brodove, traktore, industrijska postrojenja, razne građevinske i radne mašine i drugo.

U servisima kardanskih vratila možete da iskoristite i uslugu projektovanja novog kardanskog prenosa, ali i za unapređenje već postojećih rešenja. To bi značilo da je najbolje da porazgovarate sa stručnim licima, koja će, u skladu sa vašim potrebama, predložiti najbolje rešenje.

Korisno je imati informaciju da servis kardanskih vratila rade ljudi koji su visoko kvalifikovani i obučeni, i da koriste najsavremenije i najmodernije mašine. Pored toga, komponente i delovi koji se ugrađuju vode poreklo od najpoznatijih svetskih proizvođača.

Servis može izgledati tako što se najpre izvrši opšta kontrola funkcionalnosti i ispravnosti, nakon čega majstori urade rastavljanje kardana, pa se tako utvrđuje funkcionisanje svih zasebnih komponenti.

Ako kardan ima neke delove koji su pohabani, i na bilo koji način oštećeni, izvršiće se njihova zamena. To mogu biti cev, centralni ležaj, klizni sklop, krst, viljuška, prirubnice...

Takođe, radi se i montaža zglobova, vratila, priprema cevi, kao i zavarivanje vratila. Nekada je potrebno uraditi ispravljanje u dozvoljenim granicama pravosti. Majstori obavljaju dinamičko balansiranje, što znači da se pri radu neće javljati vibracije, a sve to je obavezno za servisiranje kardanskih vratila.

Remont kardana

Kada je reč o remontu kardana, prate se svi svetski standardi u poslovanju, i koriste se najsavremenije tehnologije kao i najkvalitetniji materijali. Cilj je da se usluga remonta kardanskih vratila obavi lako, efikasno, brzo i uspešno.

Remont kardana se radi uz pomoć originalnih nemačkih delova, tako da će prvoklasna usluga i dobar odnos kvalitet-cena, opravdati vaše poverenje.

Ono što je veoma važno, jeste da se na remont kardana izdaje garancija koja traje dve godine, a dostava se obavlja na željenu adresu.

Prodaja kardana

Ukoliko vam je neophodno da kupite kardansko vratilo, tada se možete obratiti firmama koje u svojoj ponudi imaju kardane svetskih proizvođača ili ih sami proizvode. U oba slučaja se radi o vrhunskom kvalitetu, a kao što smo već naveli na početku teksta, možete da kupite kardane za sve tipove vozila.

Ako imate nekih dodatnih pitanja, uvek se možete obratiti putem telefona, email-a ili doći direktno u sedište firme koja se bavi prodajom i servisiranjem kardanskih vratila, pa ćete izabrati ponudu koja je usklađena sa vašim stvarnim potrebama.

Kardan servis – cena:

Cena servisa kardana zavisi od više faktora, i to vam mogu reći samo stručna lica nakon što pregledaju kardansko vratilo, utvrde u čemu je neispravnost, te da li je potrebno da se određeni deo zameni, ili je neophodan kompletan remont kardanskog vratila i slično.

*Za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate firme koje su oglašene ispod našeg teksta.

Pitaj sve firme
Idi na vrh strane