Dodaj firmu

AC Aleksa Cars Skoda servis

Auto servis u Beogradu sa uslugama servisiranja svih modela vozila, kroz veliki i mali servis, auto-elektriku, automehaniku i auto-dijagnostiku.
Pročitaj više

Slanacki put 51
Palilula, Beograd

Auto centar Line

Auto centar Line je prvi zvanični Bilstein servis u Srbiji. Nemačka fabrika amortizera - Bilstein se nalazi u svetskom vrhu po kvalitetu i pouzdanosti.
Pročitaj više

Jovanke Radakovic 33a
Zvezdara, Beograd

Petrić Auto servis

Auto servis Petrić nalazi se u Vrčinu. Bavi se auto mehanikom, auto dijagnostikom, vulkanizerskim uslugama
Pročitaj više

Dunavska 4, Vrčin
Grocka, Beograd

Škoda servis BOSKE LLN

Auto servis Boske LLN nalazi se na Čukarici, u Železniku. Radi servis i dijagnostiku svih vrsta vozila.
Pročitaj više

Petra Drapšina 58k, Železnik
Čukarica, Beograd

Auto Hertz BGD auto servis

Auto Herz BGD auto servis nalazi se u Rakovici. Auto Herz BGD je servis za sve tipove vozila i radi usluge elektrike, dijagnostike, servis auto klime, centriranje trapa.
Pročitaj više

Patrijarha Dimitrija 55
Rakovica, Beograd

Mica ATS Servis automatskih menjača

ATS servis automatskih menjača nalazi se u Krnjači. Osim servisa automatskih menjača, u ovom servisu možete uraditi kompletnu dijagnostiku i popravku uz garanciju.
Pročitaj više

Vlasenička 11
Palilula, Beograd

Skoda servis NS auto centar

NS auto centar nalazi se na Voždovcu. Nudi kompletne usluge koje su Vam potrebne da bi Vaš ljubimac na 4 točka radio kako treba. Mehanika, elektronika, mali I veliki servis, dijagnostika, elektrika, klima.
Pročitaj više

Tekeriška 50
Voždovac, Beograd

Auto Servis Đoša

Auto servis Đoša pruža usluge servisa, redovnog održavanja, reglaže trapa, vulkanizera i kompletne mehanike za sve tipove automobila. Nalazimo se u ulici Jurija Gagarina, preko puta Bloka 70, na Novom Beogradu. Ukoliko smatrate da je Vašem ...
Pročitaj više

Jurija Gagarina (preko puta Bloka 70)
Novi Beograd, Beograd

Škoda servis Dača i Dubonac

Profesionalno i kvalitetno održavamo i popravljamo sve modele putničkih automobila, kombi vozila i druga laka teretna vozila.
Pročitaj više

Vinogradska 35
Novi Beograd, Beograd

Škoda servis Auto Deki

Auto Deki auto servis nudi servis automehanike, autolimarije, autoelektrike, farbanje automobila, popravku branika i punjenje klime
Pročitaj više

Svete Milutinovića 2
Čukarica, Beograd

Skoda servis Iži auto elektronika

Servis IŽI mehatronika je specijalizovan servis za održavanje i popravku putničkih automobila. Za dodatne informacije pogledajt sajt
Pročitaj više

Ustanička 17
Vračar, Beograd

Škoda servis Mirković

Auto servis Mirković nudi Vam kompletno servisiranje vozila vodećih proizvođača, uz upotrebu najsavremenijih alata i opreme. Princip rada servisa je takav da se uvek maksimalno angažujemo u rešavanju problema na Vašem vozilu.
Pročitaj više

Đorđa Radaka 8a, Železnik
Čukarica, Beograd

Golf auto servis

Kao specijalizovani servis za VW, Seat, Audi i Škoda vozila, Golf auto servis može da ponudi visok standard usluge bilo da je u pitanju tekuće ili vanredno održavanje vozila. U našem radu koristimo proverene metode rada i kvalitetne rezervn...
Pročitaj više

Cara Dušana 133
Zemun, Beograd

Auto servis Šimandli

Prepustite brigu o Vašem vozilu pravim doktorima za automobile, posetite auto servis Šimandli na dobro poznatoj adresi na Voždovcu. Naš porodični servis poseduje više od 70 godina dugu tradiciju i specijalizovan je za vozila iz WAG grupacije...
Pročitaj više

Milana Rešetara 2c
Zemun, Beograd

Skoda servis Auto servis Trend

Auto servis Trend nudi kompjutersku dijagnostiku i popravku automobila vodećih proizvođača, uz ugradnju originalnih delova. Naš stručni tim servisera uspešno će rešiti sve probleme koji ometaju rad Vašeg četvorotočkaša, u kratkom roku i po ...
Pročitaj više

Svetozara Miletica 10, Beograd
Stari grad, Beograd

Auto servis VALEX

Kada Vam zatrebaju usluge iz oblasti automehanike, elektronike ili servisiranje klima, auto servis VALEX je prava adresa za Vas. Upotrebom savremene opreme za auto dijagnostiku i originalnih delova, naš servis nudi profesionalnu uslugu održa...
Pročitaj više

Vojvode Stepe 387, (preko puta Verano motors-a)
Voždovac, Beograd

Škoda servis Rašuo

Za proveru ispravnosti vozila ili popravku trapa odaberite pravog majstora. Auto servis Rašuo nalazi se u ulici Braće Jerković i nudi Vam svoje usluge.
Pročitaj više

Brace Jerkovic 201e
Voždovac, Beograd

Skoda auto servis

Skoda auto servis nudi Vam profesionalne usluge servisa za putnička i teretna vozila Wagen grupacije. Na sve pružene usluge u našem servisu dajemo garanciju od godinu dana. Takođe, vršimo servis teretnih vozila ruske i češke proizvodnje.
Pročitaj više

Tomasevacka 20
Beograd

Skoda servis MS auto servis

Dobanovačka 105
Zemun, Beograd

Auto servis Tomasović car system

U sastavu firme Tomasović Car System nalazi se i specijalizovani auto servis za Volkswagen i Opel vozila koji postoji od 1996. godine. Auto servis se nalazi na teritoriji opštine Novi Beograd u ulici Surčinska 9m, (500m od Grand kafe)
Pročitaj više

Surčinska 9p
Novi Beograd, Beograd

Trazite dobar Skoda servis? Kvalitetna i pouzdana vozila češke marke Škoda ljubimci su mnogih vozača na ulicama i putevima širom naše zemlje. U skladu sa njihovim potrebama, u Srbiji postoji dobro rasprostranjena mreža auto servisa za Škodu.

Mali servis za Škodu 

Kako savetuju automobilski stručnjaci, mali servis za Škodu najbolje je obavljati na svakih dvanaest meseci ili posle pređenih 10000 do 15000 km u slučaju benzinskih motora, odnosno 20000 km u slučaju dizel motora. Mali servis se od vozila do vozila i od servisa do servisa može unekoliko razlikovati, ali u svom osnovnom značenju podrazumeva  redovno održavanje automobila. Pri ovom vidu servisa najčešće se vrši zamena filtera i motornog ulja.

Veliki servis za Škodu

Za periodično održavanje automobila ili veliki servis određen je intreval od tri do četiri godine ili  pređenih 60000-80000 km za benzinske, odnosno 90000-120000 km za vozila koja imaju dizel motore. Pri velikom servisu podrazumevana je obuhvatnija provera vozila nego kod malog servisa i zamena delova seta zupčenja (zupčasti kaiš/remen, roleri, španeri i vodena pumpa), kao i svećica, kočione tečnosti i drugog potrošnog materijala po potrebi. 

Servis i delovi za Škodu

Servis za Škodu Fabia, servis za Škodu Octavia, servis i popravke za Škodu Felicia, servis za Škodu Superb, za Škodu Rapid, za Škodu Yeti, servis za Škodu Roomster, za Škodu Citigo i za druge modele njihovi vlasnici mogu odraditi kod kvalifikovanih servisera širom zemlje.

Pri nužnoj zameni auto delova, korisnicima su u ponudi OEM delovi (najkvalitetniji delovi za prvu ugradnju), originalni rezervni delovi, zamenski i polovni delovi.

Usluge Škoda servisa

Auto servisi za Škodu nude usluge iz svih navedenih kategorija:

 • auto mehanika;
 • auto dijagnostika;
 • auto elektrika;
 • auto elektronika;
 • mali servis (zamena svih filtera i motornog ulja);
 • veliki servis (zamena kaiša, vodene pumpe itd.);
 • generalne popravke motora;
 • zamena kvačila;
 • popravka i zamena kočnica;
 • instalacija i popravka klima uređaja;
 • centriranje trapa;
 • popravka i ugradnja alarma;
 • ugradnja radio aparata;
 • vulkanizerske usluge;
 • limarske i farbarske usluge itd.

Cene servisa za Škodu

Cena malog servisa za Škodu Fabia 1.4 sa benzinskim motorom kreće se od 9000 do 11000 dinara (od 75 do 90 evra otprilike), dok je cena velikog servisa između 28000 i 32000 dinara (230-260 evra).

Mali servis za Škodu Felicia iznosi od 9000 do 11000 dinara (oko 75-90 evra), dok veliki servis košta između 35000 i 40000 dinara (300-330 evra).

Mali servis za Škodu Octavia 1.9 tdi iznosi od 10000 do 12000 dinara (od 85 do 100 evra), a za veliki servis treba izdvojiti između 38000 i 42000 dinara (320-350 evra).

Cena malog servisa za Škodu Superb 2.0 tdi staje između 13000 i 15000 dinara (110-125 evra), veliki servis košta od 40000 do 45000 dinara (od 330 do 380 evra).

*Sve cene su informativnog karaktera, za tačnu cenu, za izabrani proizvod predlažemo da kontaktirate auto servise ispod teksta.

Pitaj sve firme
Idi na vrh strane