Dodaj firmu

Boza i Dejan Chrysler auto servis

Auto servis u Kumodražu nudi sve mehaničarske usluge, auto dijagnostiku, auto elektriku, auto elektroniku i druge usluga za putnička i teretna vozila.
Pročitaj više

Letnja 3
Voždovac, Beograd

Portugalac Chrysler auto servis

Upoznajte Auto servis Portugalac - vaš pouzdani partner za sve vaše potrebe vezane za automobile! Profesionalno pružamo širok spektar usluga popravke automobila, koje obuhvataju automehaniku, autoelektriku i preciznu dijagnostiku.
Pročitaj više

Jeremije Stanojevica 54, Zemun polje
Zemun, Beograd

AC Aleksa Cars Chrysler auto servis

Auto servis u Beogradu sa uslugama servisiranja svih modela vozila, kroz veliki i mali servis, auto-elektriku, automehaniku i auto-dijagnostiku.
Pročitaj više

Slanacki put 51
Palilula, Beograd

Auto Hertz BGD auto servis

Auto Herz BGD auto servis nalazi se u Rakovici. Auto Herz BGD je servis za sve tipove vozila i radi usluge elektrike, dijagnostike, servis auto klime, centriranje trapa.
Pročitaj više

Patrijarha Dimitrija 55
Rakovica, Beograd

Mica ATS Servis automatskih menjača

ATS servis automatskih menjača nalazi se u Krnjači. Osim servisa automatskih menjača, u ovom servisu možete uraditi kompletnu dijagnostiku i popravku uz garanciju.
Pročitaj više

Vlasenička 11
Palilula, Beograd

Auto Servis Đoša

Auto servis Đoša pruža usluge servisa, redovnog održavanja, reglaže trapa, vulkanizera i kompletne mehanike za sve tipove automobila. Nalazimo se u ulici Jurija Gagarina, preko puta Bloka 70, na Novom Beogradu. Ukoliko smatrate da je Vašem ...
Pročitaj više

Jurija Gagarina (preko puta Bloka 70)
Novi Beograd, Beograd

Chrysler auto servis Auto Deki

Auto Deki auto servis nudi servis automehanike, autolimarije, autoelektrike, farbanje automobila, popravku branika i punjenje klime
Pročitaj više

Svete Milutinovića 2
Čukarica, Beograd

Auto servis VALEX

Kada Vam zatrebaju usluge iz oblasti automehanike, elektronike ili servisiranje klima, auto servis VALEX je prava adresa za Vas. Upotrebom savremene opreme za auto dijagnostiku i originalnih delova, naš servis nudi profesionalnu uslugu održa...
Pročitaj više

Vojvode Stepe 387, (preko puta Verano motors-a)
Voždovac, Beograd

Chrysler auto servis AUTO USA

AUTO USA je vodeći servis u regionu za popravku i održavanje automobila američke proizvodnje Chrysler, Jeep, Dodge i drugi. Pored toga, u našoj ponudi nalazi se veliki izbor rezervnih delova sa obezbeđenom ugradnjom, za savršen rad Vašeg vo...
Pročitaj više

Stevana Sindjelica 18a, ( Kaludjerica ), Beograd
Zvezdara, Beograd

Chrysler auto servis Rašuo

Za proveru ispravnosti vozila ili popravku trapa odaberite pravog majstora. Auto servis Rašuo nalazi se u ulici Braće Jerković i nudi Vam svoje usluge.
Pročitaj više

Brace Jerkovic 201e
Voždovac, Beograd

Usa Car Servis Pavlović

Specijalizovani smo za dijagnostiku i održavanje američkih vozila Chrysler, Jeep i Dodge. Garantujemo za visok kvalitet naših usluga po korektnim cenama,adekvatnim kvalitetu koji pružamo…
Pročitaj više

Ugrinovačka 135
Zemun, Beograd

Chrysler auto servis KUM-OREST

Pored kompletne usluge servisiranja svih vrsta motornih vozila, posedujemo i mobilnu ekupu za pomoć na putu. Naša savremeno opremljena pokretna radionica nudi Vam sve vrste popravki na terenu
Pročitaj više

Kružni put 10a, (Bubanj potok)
Voždovac, Beograd

Auto servis Dugi

Naš auto servis svrstava se među najpouzdanije i najpovoljnije auto servise u Borči. Koristimo najsavremeniju opremu i alate za dijagnostiku i popravku svih vrsta vozila i kombija…
Pročitaj više

Petra Tekelije 19, (bivša Elemirska)
Beograd

Auto servis Predrag Stakić

Auto servis Predrag Stakić pruža Vam automehaničarske usluge za sve vrste automobila. Nalazimo se u naselju Medaković, u ulici Mokroluška Nova broj 17, na teritoriji opštine Voždovac.
Pročitaj više

Mokroluška Nova 17
Voždovac, Beograd

Chrysler auto servis N&S

Auto servis N&S nalazi se u ulici Žarka Zrenjanina broj 59, na teritoriji Borče.
Pročitaj više

Zarka Zrenjanina 59
Beograd

Auto servis Tomasović car system

U sastavu firme Tomasović Car System nalazi se i specijalizovani auto servis za Volkswagen i Opel vozila koji postoji od 1996. godine. Auto servis se nalazi na teritoriji opštine Novi Beograd u ulici Surčinska 9m, (500m od Grand kafe)
Pročitaj više

Surčinska 9p
Novi Beograd, Beograd

Trazite dobar Chrysler auto servis? Vi volite vaš Chrysler i vaš Chrysler voli vas. Ta obostrana ljubav zahteva najbolju i najprofesonalniju brigu i negu, a to se može dobiti samo u Chrysler ovlaštenim auto servisima. 

Ovako emotivno smo započeli naš tekst, iz prostog razloga što je svaki četvorotočkaš, zapravo pridruženi član svake porodice. On vam omogućava da za vrlo kratko vreme odbacite decu u vrtić i školu, skoknete do posla, u međuvremenu još nešto obavite, a uveče izvedete suprugu na večeru… Da ne spominjemo duga putovanja, kada odlučite da vašim Chrysler-om odete na more, na primer…

Redovno održavanje vozila u profesionalnim auto servisima, omogućavaju automobilu dugovečnost kao i besprekoran i siguran rad.

Chrysler auto servisi

Dovezli ste svoj miljenika u servis, i biće vam ponuđene različite usluge:

- Pregled motora, jer je on “srce” vašeg automobila, on ga pokreće i mora biti u dobroj kondiciji;

- Mehaničarske usluge – celokupan obim poslova možete obaviti u ovlaštenim Chrysler servisima, koji poseduju moderne specijalne alate, kao i svu potrebnu tehničku dokumentaciju za vaš automobil. 

Za besprekoran rad vašeg Chryslera, potrebni su periodični zahvati koje je potrebno obavljati redovno. Kao na primer: zamena kaiševa, rolera, svećica, kablova, kao i creva za protok goriva i rashaldne tečnosti, te zamena ulja i svih filtera;

- Elektronika i dijagnostika – bez kompjuterske dijagnostike danas je nemoguće zamisliti kompletan pregled vašeg Chrysler-a. Za pristup svim kvarovima koji su vezani za ECU (kompjuter za elektronsko upravljanje motora), servisi poseduju dijagnostičke uređaje. Uz njihovu pomoć se pristupa ECU kao i svim elektronskim davačima koji su u vašem Chrysler-u postavljeni da omoguće bezbednost i kvalitet korišćenja automobila. 

- Mali servis, podrazumeva redovnu kontrolu vašeg ljubimca svakih godinu dana. Najčešće se obavlja zamena sva četiri filtera – filter vazduha motora, filter goriva, filter ulja i filter kabine, kao i zamena motornog ulja; 

- Veliki servis, se obavlja na svakih tri ili četiri godine, prilikom koga se vrši zamena svih potrošnih delova i materijala vašeg Chrysler-a. Redovnim velikim servisom sprečavate moguće veće kvarove koji u budućnosti iziskuju više novca, a svakako i ugrožavaju vašu bezbednost kao i sigurnost drugih učesnika u saobraćaju;

Elektronsko podešavanje sedišta, svetla i mnogih drugih uređaja daće vam osećaj uživanja dok upravljate svojim Chrysler-om. 

Možete računati i na test i čišćenje dizni, zatim, profesionalni Chrysler auto servisi poseduju i mašine za popravku, obradu i proveru glava motora, zatim, popravka i održavanje kočnica, koje imaju ključnu ulogu kada je u pitanju sigurnost u vožnji, vulkanizerske usluge i provera i zamena amortizera, centriranje trapa i održavanje i servis klime za vaše Chrysler vozilo. 

Da biste bili opušteni i sigurni u vožnji, redovno posećujte ovlaštene Chrysler auto servise, negujte vašeg ljubimca, jer on to zaslužuje i mnogostruko vam uzvraća.

Chrysler auto servis – cena:

Za vaš Chrysler automobil, u ovlašćenim servisima, možete dobiti sledeće usluge: 

Servis klime (provera, dopuna gasa i ulja po fabričkim normama) 3600 dinara, ultrazvučno čišćenje dizni, od 8000 dinara (6 do 8 kom), za 4 kom – 3600 do 5500 dinara, zamena amortizera od 880 do 1600 dinara, zamena antifriza od 840 do 1800 din, kontrola prianjanja i kontrola kočnica, 1200 din, cena usluge kompjuterske dijagnostike u proseku se kreće oko 1400 dinara. 

Naravno, ove i mnoge druge usluge koje su vam potrebne za održavanje vašeg ljubimca u top-formi, možete priuštiti u Chrysler auto servisima.

*Cene su informativnog karaktera, za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate auto servise ispod teskta.

Pitaj sve firme
Idi na vrh strane