Dodaj firmu
Izaberi početno slovo ključnog pojma tvog sna

Pristupate misterioznom i fascinantnom svetu snova gde se pravila realnosti ne mogu primeniti. Iskreno se nadamo da će Vam Svet Snova pomoći da izgradite bolji osećaj kada su snovi upitanju i pruži Vam znatno bolje razumevanje istih. Apsolutno smo posvećeni traganju ključa koji bi Vam pomogao pri interpretaciji značenja onoga što sanjate. Razumevajući svoje snove, imaćete bolju perspektivu.

Shvatamo da su Vaši snovi jedinstveni. Ni jedna druga individua ne može imati Vašu pozadinu, Vaše emocije ili Vaše iskustvo. Svaki san je povezan sa Vašom sopstvenom „realnošću“. Stoga, u interpretaciji snova su trenuci iz Vašeg privatnog, poslovnog života i Vaša iskustva od velike važnosti.

Ne zaboravite da su snovi ti koji sjedinjuju telo, misli i duh. To je ono što Vas snabdeva energijom pri čijem posedovanju imate bolji pogled na sebe pri istraživanju onoga što je duboko u Vama. Dakle ostanite ovde neko vreme - istražujte, otkrivajte, zabavite se i saznajte šta kriju VAŠI SNOVI!

Iz navigacionog menija na vrhu stranice izaberite početno slovo ključne reči Vašeg sna! Pronađite njegovo tumačenje, ili to učinite na još jednostavniji način: ukucajte u pretragu željenu reč, a zatim će se na stranici pojaviti njen opis, a samim tim i interpretacija onoga što ste sanjali.

Komentari posetilaca
20.07.2023 10:30

Sanjala sam juce da sam se spremila da idem na neku proslavu,i da sam obukla kratku mini haljinu u crnoj boji,ja obicno ne nosim kratku haljinu na proslavama,i svi me pitaju zasto sam u cnom i zasto je haljina kratka,a ja im kazem da nikad nisam oblacila kratku i da bas zato sad hocu.Unapred hvala na odgovoru

Sanovnik
20.07.2023 20:20

Poštovana,Ovaj san ukazuje na Vaše unutrašnje želje da se promenite i istražite nove strane svoje ličnosti. Može biti podsetnik da je ponekad dobro izaći iz svoje zone udobnosti i isprobati nove stvari kako biste bolje upoznali sebe. Takođe, može odražavati Vašu svest o važnosti prihvatanja i izražavanja svoje autentičnosti bez obzira na mišljenje drugih.

20.07.2023 07:44

Sanjam da slijeecem helikopterom

Sanovnik
20.07.2023 20:09

Poštovana, San da slećete helikopterom simbolizuje osećaj postizanja visokih ciljeva, osećaj moći ili osećaj kontrole nad nekom situacijom u svom životu. Takođe, može ukazivati na Vašu sposobnost da se prilagodite promenama i suočite se sa izazovima.

19.07.2023 12:17

Sanjam brata od tetke kako nam je kosio travu u dvoristu, a trava je izgledala ravna, svudje jednako

Sanovnik
20.07.2023 20:05

Poštovana,Vaš san simbolizuje osećaj reda, ravnoteže i kontrolisanog napretka u Vašem životu. Osećate usklađeno i organizovano u svojim postupcima i ciljevima.

19.07.2023 11:37

Sanjala sam kako sto jpoznata gola zena u bazenu, i nakon toga izlazi i bazena oped gola

Sanovnik
20.07.2023 11:29

Poštovana,Vaš san možda odražava Vašu fasciniranost tom osobom i želju da je bolje upoznate. Takođe, moguće je da simboliše osećaj slobode i oslobođenja od ograničenja.

18.07.2023 11:41

Sanjala sam da me nesto ujelo nisam videla kad me ujelo,ujelo me za butinu,i na butini se odjednom pojavila ogromna modrica,i ja u snu posumnjam da me ujela zmija,jer vidim ogromnu modricu,i kao ocu da idem kod lekara da proverim jer mi sumnjivo,i onda odem da kazem majci,da sumnjam da me je zmija ujela ,i ona mi kao kaze da ne veruje da misli da nije,jer bi mi do sad nesto bilo,a ja se u snu osecam normalno,zdravo.Unapred hvala na odgovoru

Sanovnik
18.07.2023 15:14

Poštovana,San da Vas je nešto ujelo, a da niste videli šta Vas je ujelo, može da ukazuje na nejasnoću ili nedostatak transparentnosti u nekom aspektu Vašeg života. Ujed za butinu simbolizuje problem ili situaciju koja utiče na vašu sposobnost kretanja napred ili ostvarivanja ciljeva.Pojava ogromne modrice na butini simbolizuje naglašavanje posledica nečega što Vam je izmaklo iz vida ili čega niste bili svesni. Ovaj san može ukazivati na to da se nešto događa u Vašem životu, a da niste u potpunosti svesni koliko to može biti ozbiljno ili uticajno.Vaša sumnja da vas je ujela zmija može simbolizovati opasnost ili neprijateljski faktor u Vašem okruženju. Želja da posetite lekara i proverite stanje može predstavljati potrebu za spoljnom potvrdom ili stručnim savetom kako biste razrešili situaciju koja Vas muči.Reakcija Vaše majke u snu simbolizuje unutrašnju konfuziju ili sukob između Vašeg instinkta i tuđeg mišljenja. Može biti važno da se oslonite na sopstveno unutrašnje znanje i intuiciju kako biste razumeli situaciju i doneli ispravne odluke.Sve u svemu, ovaj san ukazuje na potrebu da obratite pažnju na okolnosti u kojima se nalazite, da prepoznate potencijalne prepreke ili opasnosti i da se oslonite na sopstvenu mudrost kako biste prevazišli izazove koje Vam život postavlja.

17.07.2023 21:33

Sanjala sam da sam na terasi crkve sa koleginicom,drugaricom(sa kojom sam bila nerazdvoljna)i da u snu ona stoji na maloj razdaljini,ja to shvatam u snu,i nije mi pravo,sobzirom da sam na javi s njom bliska,i onda odjednom,pogledam dole i vidim reku,ta reka inace i protice tu,onda odjednom od reke se stvara more,i vidim nju kako pliva,a ispred nje vidim zenu koja je nasa bivsa koleginica koja je inace ljubomorna na mene i na nju sto se druzimo na javi.One su dakle u moru ,a ja na obali,i u jednom momentu ja pozovem ovu koleginicu-drugaricu sto se druzim s njom po imenu i ona se osvrne i javi mi se.Tu se san zavrsava.Unapred hvala na odgovoru.Sanja

Sanovnik
18.07.2023 10:37

Poštovana,Prisustvo Vaše koleginice i drugarice na terasi crkve u snu simbolizuje Vašu bliskost i vezu sa njom. Međutim, ta mala razdaljina u snu između vas, može da ukazuje na potencijalne promene u vašem odnosu ili na osećaj da nešto nedostaje u vašem trenutnom prijateljstvu. Transformacija reke u more ukazuje na neočekivane promene ili velike emocionalne događaje u Vašem životu. More simbolizuje dublje emocije, potrebu za istraživanjem ili promenom perspektive. Pojava drugarice u moru predstavlja izazove koje Vi ili Vaša koleginica trenutno proživljavate. Vaša bivša koleginica u snu ukazuje na osećaj nesigurnosti ili rivalstva u Vašem okruženju. Može biti podsetnik na to da se suočavate sa spoljašnjim uticajima ili napetostima u odnosu sa drugima.Vaše dozivanje drugarice simboliše Vašu želju za održavanjem i jačanjem veze sa njom, a takođe ukazuje na važnost komunikacije i izražavanja svojih osećaja kako biste održali dublju povezanost.

16.07.2023 13:28

Sta moze da znaci u da sam u snu slucajno okrenula decka u kog sam nekad bila zaljubljena,i da se on javio,a da sam ja cutala na telefonu nisam se javljala ko sam,u snu mi je bilo malo i neprijatno.Hvala unapred na odgovoru

Sanovnik
17.07.2023 14:01

Poštovana,Slučajno pozivanje bivšeg partnera u snu ukazuje na prisutnost nekih nerešenih osećaja prema tom pojedincu. Može značiti da postoji deo Vas koji još uvek nosi neku emocionalnu vezu ili interes prema toj osobi.Vaša tišina na telefonu i nejavljanje ukazuju na neodlučnost ili neprijatnost u vezi sa ponovnim uspostavljanjem kontakta sa tom osobom. Možda niste sigurni kako biste trebali da se nosite sa tim susretom ili da imate potrebu da postavite granice.

16.07.2023 10:14

Moj brat me sanjao kako lebdim kroz kucu

Sanovnik
17.07.2023 17:21

Poštovani,San Vašeg brata ukazuje na Vaš osećaj slobode, oslobođenja od tereta ili prepreka u životu. Ovaj san može biti podsetnik da se povežete sa svojom unutrašnjom slobodom, intuicijom i autentičnošću u Vašem stvarnom životu.

15.07.2023 22:23

Zatvorena u javni toalet

Sanovnik
17.07.2023 14:10

Poštovana,San da ste zatvoreni u javni toalet ukazuje na osećaj ograničenja, privatnosti ili nepoštovanja ličnih granica. Takođe, ovaj san može odražavati osećaj izloženosti ili nelagode i ukazivati na strah od osude, osećaj sramote ili nelagode u vezi sa izražavanjem vlastitih potreba ili intimnih aspekata sebe pred drugima.

15.07.2023 12:35

Sanjati male lale na livadi

Sanovnik
17.07.2023 17:27

Poštovani,Vaš san simbolizuje nežnost, lepotu i rast.Mali cvetovi lala na livadi donose osećaj pozitivnosti, sreće i radosti. Možda se osećate inspirisano ili očarano lepotom sveta oko sebe. Ovaj san je podsetnik da cenite male, uobičajene trenutke koji mogu doneti radost u Vaš život.

14.07.2023 07:12

Mladez na vrhu glave

Sanovnik
17.07.2023 13:53

Poštovani,San o mladežu na vrhu glave simbolizuje poseban aspekt Vaše ličnosti ili skriveni talenat koji želite da istražite ili koji je spreman da izađe na videlo. Može ukazivati na Vašu sposobnost da izrazite kreativnost, intelektualni potencijal ili liderstvo. Takođe, može se odnositi na Vašu snagu ili samopouzdanje koje raste.

14.07.2023 07:12

Sanjam kornjacu u sobii koja se krecala, u istom snu sebe tetoviram i kupujem par komada zavjesa

Sanovnik
17.07.2023 13:47

Poštovani,San o kornjači koja se kreće po sobi ukazuje na potrebu za stabilnošću, zaštitom ili osećajem sigurnosti u Vašem životu. Možda tražite emocionalnu ili fizičku stabilnost kako biste se osećali prijatnije. Tetoviranje u snu ukazuje na želju za trajnim promenama, ličnim transformacijama ili naglašavanju Vaše individualnosti, dok kupovina zavesa simbolizuje potrebu za privatnošću, skrivanjem ili stvaranjem granica u Vašem životu.

13.07.2023 18:40

Jesti borovnice

Sanovnik
17.07.2023 13:39

Poštovani,San da jedete borovnice je pozitivan znak i upućuje na brigu o zdravlju, uživanje u trenucima zadovoljstva i obnovljenu energiju.

13.07.2023 17:41

Iznenada dobiti samar

Sanovnik
17.07.2023 13:34

Poštovani,San da Vas je neko iznenada ošamario ukazuje na osećaj nemoći, ranjivosti ili konflikta u Vašem stvarnom životu. Može simbolizovati i prisutnost emocionalnog ili fizičkog nasilja kao i potisnute emocije koje pokušavaju da izbiju na površinu.

13.07.2023 12:36

Molim Vas da mi rastumačite sledeć san.Sanjam da sam srela jednu ženu koju sam oslovila sa Nado a ona meni reće"Ja nisan Nada,Nada je umrla prije godin,godinu i pol,ja sam njena sestra.Svi misle da sam ja NADA ali ja nisam Nada". Ta žena u snu je vrlo lijepa i interesantnija od te moje Nade koju sam znala.TKo je sestra od nade,ima li nade za mene ili je ona umrla?U svarnosti ja bih isla na VTO ali imam problema sa zdravljem već godinu i više.Ovo je podsvjesna poruka meni.Šta mislite??? EL

Sanovnik
17.07.2023 17:16

Poštovana,Vaš san sadrži simbolične elemente koji odražavaju vašu trenutnu situaciju i emocije. Vaša zbunjenost pri susrestu sa ženom koju ste oslovili sa "Nado", ali koja tvrdi da nije Nada već njena sestra, ukazuje na unutrašnju konfuziju i nesigurnost koju osećate u vezi sa svojim identitetom i životnim putem.Činjenica da u snu ta žena izgleda lepše i interesantnije od Vama poznate Nade ukazuje na Vaše skrivene želje, nade ili ambicije koje su se možda promenile vremenom. To može ukazivati na Vašu želju za nečim novim i drugačijim, posebno s obzirom na trenutne izazove i situaciju kroz koju prolazite.Takođe, moguće je da san predstavlja Vašu podsvest koja obrađuje Vaše misli i osećanja u vezi sa postupkom VTO-a.Neka Vas snaga,hrabrost i sreća prate tokom postupka VTO.

09.07.2023 13:36

Sanjao sam svoju bivsu devojku, koja mi je u snu zena, sa kojom zivim. Ostala je trudna i citava nasa rodbina i prijatelji znaju za to i sretni su. Ja pretpostavljam da se nesto desilo i saznajem od moje zene, da je trudna, preko poruke na papiru. Odglumim da padam u nesvest i kad ustajem, sretan sam.

Sanovnik
12.07.2023 20:11

Poštovani, Ovaj san ukazuje na nerazjašnjena osećanja prema prošloj vezi i želju za obnavljanjem te veze. Saznanje o trudnoći putem poruke na papiru može simbolizovati nedostatak otvorene komunikacije u trenutnom odnosu sa partnerom. Sreća nakon što odglumite padanje u nesvest može predstavljati osećaj olakšanja ili oslobođanja od neke emocionalne napetosti ili konflikta. Takođe, ovaj san odražava unutrašnje konflikte i želju za srećom i obnovom u ljubavnom životu.

07.07.2023 08:04

Sanjao sam da sa kolegicom sa posla idem na plazu. Na plazi se nalazi frizider sa sladoledom u kojem se nalaze sladoledi ali i svijeze meso. Ja sam izvukao frizider skroz gore na plocu i potrazio sladoled za kolegicu i za sebe ali nisam pronasao odgovarajuci. Sledeca scena nakon toga se odvija negdje napolju gdje pitam svoju komsinicu da li treba prati komad mesa iz frizidera prije jela. Samo sam je pitao nisam pojeo meso. Hvala Vam na tumacenju

Sanovnik
12.07.2023 20:52

Poštovani,Vaš san ukazuje na suprotstavljene ili zbunjujuće osećaje u vezi sa izborima i željama u životu. Izvlačenje frizidera i traženje odgovarajućeg sladoleda simbolizuje Vašu potragu za zadovoljstvom ili uživanjem, ali niste sigurni šta Vam tačno odgovara. Sveže meso u frizideru može predstavljati potrebu za hranom ili zadovoljenjem telesnih potreba. Vaše pitanje komšinice da li je oprala meso pre jela ukazuje na Vašu pažnju na detalje i brigu za sigurnost ili zdravlje drugih. Ovaj san može odražavati Vaše unutrašnje sukobe i potrebu da budete jasniji i odlučniji u izborima i željama koje imate.

04.07.2023 07:41

Sanjao sam da sam pevao sa djetetom

Sanovnik
12.07.2023 21:00

Poštovani, San da pevate sa detetom ukazuje na radost, bezbrižnost i nevinost. Može da simbolizuje emocionalnu bliskost i srećne trenutke sa detetom ili podsećanje na dečiji duh koji nosite u sebi. Ovaj san može takođe predstavljati unutrašnju radost, kreativnost i izražavanje Vaših emocija kroz umetnost ili muziku. Može biti podsetnik da se povežete sa detetom u Vama, radošću i spontanošću u Vašem životu.

26.06.2023 05:54

Gaga
Cao sanjala sam Potok al kao dozidano i metar zida jer je kao prepuno samo što se ne izlije i mutna voda je
I sanjala sam svekrvu i njenu sestru kao krenuli smo na groblje kod jednog dečka i svašta je ponela od hrane nzm sta sve ( na javi je decko ziv) I da nisam videla groblje nego od jednom se pojavio taj Potok

Sanovnik
12.07.2023 21:27

Poštovana, Vaš san simbolizuje osećaj tereta, tuge ili prošlosti koju nosite u sebi. Hrana koju ste poneli može ukazivati na pokušaj da se utešite ili nadoknadite nešto u vezi sa tim emocijama. Pojava potoka sa mutnom vodom umesto groblja predstavlja konfuziju, emotivnu nestabilnost ili izazove sa kojima se suočavate u vezi sa gubitkom ili završetkom nečega. Može simbolizovati unutrašnje nemire ili nedovršene emocije koje treba da istražite i obradite. Ovaj san takođe može ukazivati na potrebu da se suočite sa prošlošću i pronađete način da se oslobodite tereta i pronađete emotivnu ravnotežu.

22.06.2023 04:28

Zdravo, sanjala sam san i jako me zbunjuje ako mozete da mi pomognete... Prvi deo sna je bio sukob s jednom devojkom koju smatram na neki nacin za neprijatelja (mesa mi se u vezu) ona je izazvala sukob a ja sam je samo spustila u dve recenice. Drugi deo sna se nastavlja u mojoj kuci u kojoj smo moj momak i ja u kuhinji i ja gledam sta ima u frizideru da jedemo i dodajem mu. Kroz san jedna od soljica (imam dve identicne, male bele) pada i lomi joj se samo drska, nakon jela je nekako pala ta druga identicna (nisam sigurna da li sam je ja oborila ili moj momak) i ona se je slomila cela... Moja majka mi je tad rekla ,,sama si kriva ali nema veze" a delove soljice smo skupljali moj momak i ja. Tad sam se probudila. Nadam se da cete mi odgovoriti, hvala unapred!❤️

Sanovnik
12.07.2023 21:55

Poštovana,Prvi deo sna koji uključuje sukob sa osobom koju smatrate neprijateljem odražava unutrašnje sukobe, tenzij ekao i neslaganja sa tom osobom u stvarnom životu. Vaše spuštanje te osobe u samo dve rečenice ukazuje na Vašu sposobnost da se nosite sa konfliktima na suptilan način i zadržite kontrolu nad situacijom.Što se tiče drugog dela sna, on simbolizuje Vašu potrebu za pažnjom, brigom i hranjenjem emocija u vezi sa Vašom vezom. Razbijanje jedne od identičnih šoljica i nakon toga druge šoljice ukazuje na nepredvidive situacije ili neočekivane prepreke u Vašem odnosu. Reakcija Vaše majke, koja kaže "sama si kriva ali nema veze", ukazuje na njenu podršku i razumevanje čak i u situacijama kada se dogode greške ili nesporazumi. Skupljanje delova šoljice sa Vašim partnerom ukazuje na zajednički napor u suočavanju sa izazovima i obnavljanju veze.

11.06.2023 18:33

Sanjala sam da sam izgubila mindjusu jednu

Sanovnik
18.07.2023 10:54

Poštovana,San u kom gubite mindjušu može ukazivati na gubitak nečega što Vam je dragoceno ili važno u Vašem životu. Mindjuša se često nosi kao ukras, pa se san može tumačiti kao da ste izgubili nešto što ima estetsku ili emocionalnu vrednost za Vas.Ovaj san takođe može ukazivati na osećaj nesigurnosti ili gubitka nečega što Vam daje samopouzdanje. Može biti da se suočavate sa promenama ili izazovima u životu koji utiču na Vašu sigurnost ili identitet.Takođe, gubitak mindjuše može simbolizovati i gubitak veze, prijateljstva ili nekog drugog odnosa u Vašem životu. Može ukazivati na strah od gubitka bliskosti ili osećaja da nešto nedostaje u Vašem društvenom ili ljubavnom životu.

11.06.2023 11:37

Celu noc idem od jednog do drugog vestaka , uzimam njihove nalaze , cenu su mi rekli ali nikom u snu nisam davala novac. Sta moze to biti , jako mi je vazno osto se radi o sudskom postupku. Hvala

Sanovnik
18.07.2023 10:44

Poštovana, Vaš san pokazuje Vašu uznemirenost i zabrinutost zbog sudskog postupka u koji ste uključeni. Odlazak od jednog do drugog veštaka i uzimanje njihovih nalaza simbolizuje vašu želju da prikupite što više informacija i dokaza kako biste podržali svoj slučaj. Činjenica da niste davali novac u snu ukazuje na to da se plašite finansijskih troškova ili da niste sigurni koliko će Vas postupak koštati. Ovaj san odražava Vašu želju da se dobro pripremite za sudski postupak i da obezbedite sve potrebne dokaze kako biste postigli željeni ishod.

11.06.2023 11:19

Sanjati ime Jovanka

Sanovnik
18.07.2023 10:49

Poštovani,Ukoliko nemate nikakvu ličnu vezu sa osobom koja se zove Jovanka, može biti da Vam se ime Jovanka u snu pojavilo kao simbol ženstvenosti i snage.

06.06.2023 09:56

Sanjala sam dve zmije male kako se grizu u ciniju u spavacu sobu

Sanovnik
06.06.2023 14:36

Poštovana, zmije u snovima često simbolizuju nešto skriveno, opasno ili problematično. U ovom slučaju, dve male zmije koje se grizu predstavljaju sukob ili napetost između nekih aspekata Vašeg života ili između dve osobe u Vašem okruženju. Činija u kojoj se zmije grizu ukazuje na to da se taj konflikt ili problem odvija na jednom ograničenom području ili u vrlo bliskom odnosu. Ova slika upućuje na potrebu da se suočite sa unutrašnjim sukobima ili da prepoznate i rešite nesuglasice sa nekim drugim.Ovaj san ukazuje na prisutnost unutrašnjeg ili spoljašnjeg sukoba koji može da naruši vašu emocionalnu ravnotežu i mir. Važno je da prepoznate izvor sukoba i pokušate da ga rešite na konstruktivan način kako biste ponovno uspostavili mir i harmoniju u svom životu.

06.06.2023 09:44

Sanjam da moja mama ima bebu, u stvarnosti nema ali ovo je neka beba tek rodjena nepoznata, ja joj dajem iz bocice da pije mleko
U nekom trenutku vidim babu u invalidskim kolicima a beba sjedi u krilu. Ja je uzimam jer ce ispasti, i osjecam da je gladna ali ne place kao da ceka, a ja cekala mamu da mi zamuti da joj dam iz bocice da pije jer nije popila cijelu bocicu kad sam joj dala jer sam ukapirala da sam stavila dosta secera
Odjednom sr nallazim u nekom dijelu gdje su zatvorili ulice,jer su tu bile mnogoo krava

Sanovnik
06.06.2023 14:01

Poštovana, mama koja ima bebu u snu simbolizuje novi početak ili promene u Vašem životu. Beba koju hranite iz bočice predstavlja nešto nežno i osetljivo u Vama što čezne za pažnjom.Prisutnost babe u invalidskim kolicima ukazuje na neku vrstu ograničenja ili izazova sa kojima se suočava Vaša porodica ili neka starija osoba u Vašem životu. Uzimanje bebe iz njenog krila kako ne bi pala pokazuje Vašu brigu i želju da zaštitite i podržite druge, naročito one koji su ranjivi.Osećaj da je beba gladna, ali ne plače, ukazuje na potisnute ili neizražene potrebe u Vama ili nekom drugom. Možda ste svesni da Vam nešto nedostaje ili se ne osećate potpuno zadovoljno, ali ne izražavate to otvoreno.Deo grada gde su ulice zatvorene zbog krava ukazuje na neočekivane prepreke ili smetnje u vašem životu. Krave mogu predstavljati mirnoću, ali i nepredvidljivost ili nesigurnost.Ovaj san ukazuje na potrebu za brigom, zaštitom i pažnjom prema nečemu nežnom i ranjivom u Vama ili u Vašem životu. Važno je da prepoznate potisnute ili neizražene potrebe i da pronađete ravnotežu i umerenost u svojim postupcima.

03.06.2023 22:42

Dragana gaga
Cao sanjala sam da sa mojim mužem ulazim u dvorište manastira tuman
Naravno sasvim drugo dvorište al to je u snu bio manastir i prolazi sveštenik mlad bez brade i gledame a ja sa mužem pričam da moram da kupim ulje i vodicu iz manastira on mi kaze što da kupiš samo 1 ulje uzi više imam ja 10000 hiljade to mi je on kao reko i to je to
Hvala

Sanovnik
06.06.2023 13:40

Poštovana, ulazak u dvorište manastira u snu može predstavljati Vašu potragu za unutrašnjim mirom, duhovnošću ili duševnim ispunjenjem. Možda se trenutno suočavate sa nekim izazovima ili tražite smisao u svom životu.Sveštenik mlad bez brade koji Vas gleda može predstavljati autoritet, mudrost ili unutrašnji glas koji vam govori. Ovaj sveštenik može biti simbol saveta ili upozorenja koje morate pažljivo razmotriti. Vaša potreba da kupite ulje i vodicu iz manastira može simbolizovati Vašu potrebu za duhovnim isceljenjem ili obnovom. Ulje se često koristi u duhovnim praksama kao simbol pomirenja, ozdravljenja ili zaštite. Ovaj san može ukazivati na potrebu da se posvetite svojoj duhovnoj strani ili da tražite neku vrstu unutrašnjeg isceljenja.Sveštenik koji Vam savetuje da uzmete više ulja može ukazivati na puno duhovne energije ili resursa koji su Vam dostupni. Može biti podsetnik da niste ograničeni na samo jedno iskustvo ili na jedan aspekt duhovnosti. Možda Vam se pružaju različite mogućnosti za rast i razvoj duše, i treba da otvoriti um i srce kako biste ih prihvatili. Ovaj san ukazuje na Vašu potragu za duhovnom ravnotežom, ispunjenjem i isceljenjem. Može biti važno da pažljivo razmotrite svoje unutrašnje potrebe i potražite puteve koji će Vam pomoći u postizanju duševnog mira i sreće.

02.06.2023 09:54

Mravi na podu od moje sobe

Sanovnik
06.06.2023 13:24

Poštovana, mravi su često povezani sa malim neprijatnostima i problemima. San o mravima na podu sobe može ukazivati ​​na prisutnost manjih izazova u Vašem životu sa kojima se suočavate. Možda Vas nešto "gnjavi" ili Vam smeta, ali nije dovoljno ozbiljno da Vam značajno poremeti život.

Sanovnik
06.06.2023 13:24

Poštovana, mravi su često povezani sa malim neprijatnostima i problemima. San o mravima na podu sobe može ukazivati ​​na prisutnost manjih izazova u Vašem životu sa kojima se suočavate. Možda Vas nešto "gnjavi" ili Vam smeta, ali nije dovoljno ozbiljno da Vam značajno poremeti život.

31.05.2023 09:31

Sijeci na komadice paradajz

Sanovnik
01.06.2023 08:23

Poštovana, san da sečete paradajz na komadiće simbolizuje rešavanje problema ili sukoba koji ste imali. Možda ste pronašli način da podelite te probleme na manje delove i lakše se nosite sa njima. San takođe ukazuje na vašu sposobnost da rešite poteškoće i pronađete praktična rešenja.

30.05.2023 11:21

Sanjam da mi je bio pauk ispod jorgana gdje sam se jako prepala, a na krevetu mi je stojao veliki crni leptir

Sanovnik
01.06.2023 08:19

Poštovana, pauk i leptir mogu simbolizovati različite aspekte straha ili izazova sa kojima se suočavate u životu. Pauk ispod jorgana može ukazivati na nešto skriveno ili nevidljivo što Vam predstavlja opasnost. Može ukazivati na situaciju ili osobu koju možda ne primećujete, ali koja može imati negativan uticaj na Vas. Leptir na krevetu može predstavljati prividnu lepotu ili prijateljstvo koje nije dobro za Vas. Ovaj san može biti upozorenje da budete oprezni i pažljivi u svojim interakcijama i odlukama.

28.05.2023 10:09

Dragana gaga
Cao sanjala da su mi došli brat i negova zena(koja me je jako povredila u stvarnom životu)
Oni su došli kao da mi vrate tanjire a ja sam ih odma napala sta traže u moju kuću al su ipak seli za sto i ja sam počela da joj govorom koliko me je povredila i počela sam je vredjati posle toga moj muž je shvatio da nju voli i počeo da pakuje stvari ostavio me je a ja sam bila mnogo tuzna

Sanovnik
29.05.2023 08:35

Poštovana, Vaš san ukazuje na prisutnost nerešenih emocija i konflikata između Vas i bratove supruge u stvarnosti. Vaša reakcija ukazuje na potisnutu ljutnju i želju za konfrontacijom u vezi sa prošlim događajima koji su doveli do sukoba.Vaša tuga i bol nakon što je Vaš suprug u snu shvatio da voli tu osobu i otišao od Vas može odražavati osećaj nesigurnosti u vezi Vašeg odnosa sa njim. Može ukazivati na strahove i nesigurnosti u vezi sa važnim odnosima u vašem životu.Snovi često odražavaju naše unutrašnje strahove, nade i nerešene emocije. Ovaj san može biti podsetnik da je potrebno otvoreno da porazgovarate o sukobu i onome što Vas povredilo sa bratovom suprugom kako biste ostvarili lični mir na javi.

Idi na vrh strane