Dodaj firmu
Izaberi početno slovo ključnog pojma tvog sna

Pristupate misterioznom i fascinantnom svetu snova gde se pravila realnosti ne mogu primeniti. Iskreno se nadamo da će Vam Svet Snova pomoći da izgradite bolji osećaj kada su snovi upitanju i pruži Vam znatno bolje razumevanje istih. Apsolutno smo posvećeni traganju ključa koji bi Vam pomogao pri interpretaciji značenja onoga što sanjate. Razumevajući svoje snove, imaćete bolju perspektivu.

Shvatamo da su Vaši snovi jedinstveni. Ni jedna druga individua ne može imati Vašu pozadinu, Vaše emocije ili Vaše iskustvo. Svaki san je povezan sa Vašom sopstvenom „realnošću“. Stoga, u interpretaciji snova su trenuci iz Vašeg privatnog, poslovnog života i Vaša iskustva od velike važnosti.

Ne zaboravite da su snovi ti koji sjedinjuju telo, misli i duh. To je ono što Vas snabdeva energijom pri čijem posedovanju imate bolji pogled na sebe pri istraživanju onoga što je duboko u Vama. Dakle ostanite ovde neko vreme - istražujte, otkrivajte, zabavite se i saznajte šta kriju VAŠI SNOVI!

Iz navigacionog menija na vrhu stranice izaberite početno slovo ključne reči Vašeg sna! Pronađite njegovo tumačenje, ili to učinite na još jednostavniji način: ukucajte u pretragu željenu reč, a zatim će se na stranici pojaviti njen opis, a samim tim i interpretacija onoga što ste sanjali.

Komentari posetilaca
31.05.2023 09:31

Sijeci na komadice paradajz

Sanovnik
01.06.2023 08:23

Poštovana, san da sečete paradajz na komadiće simbolizuje rešavanje problema ili sukoba koji ste imali. Možda ste pronašli način da podelite te probleme na manje delove i lakše se nosite sa njima. San takođe ukazuje na vašu sposobnost da rešite poteškoće i pronađete praktična rešenja.

30.05.2023 11:21

Sanjam da mi je bio pauk ispod jorgana gdje sam se jako prepala, a na krevetu mi je stojao veliki crni leptir

Sanovnik
01.06.2023 08:19

Poštovana, pauk i leptir mogu simbolizovati različite aspekte straha ili izazova sa kojima se suočavate u životu. Pauk ispod jorgana može ukazivati na nešto skriveno ili nevidljivo što Vam predstavlja opasnost. Može ukazivati na situaciju ili osobu koju možda ne primećujete, ali koja može imati negativan uticaj na Vas. Leptir na krevetu može predstavljati prividnu lepotu ili prijateljstvo koje nije dobro za Vas. Ovaj san može biti upozorenje da budete oprezni i pažljivi u svojim interakcijama i odlukama.

28.05.2023 10:09

Dragana gaga
Cao sanjala da su mi došli brat i negova zena(koja me je jako povredila u stvarnom životu)
Oni su došli kao da mi vrate tanjire a ja sam ih odma napala sta traže u moju kuću al su ipak seli za sto i ja sam počela da joj govorom koliko me je povredila i počela sam je vredjati posle toga moj muž je shvatio da nju voli i počeo da pakuje stvari ostavio me je a ja sam bila mnogo tuzna

Sanovnik
29.05.2023 08:35

Poštovana, Vaš san ukazuje na prisutnost nerešenih emocija i konflikata između Vas i bratove supruge u stvarnosti. Vaša reakcija ukazuje na potisnutu ljutnju i želju za konfrontacijom u vezi sa prošlim događajima koji su doveli do sukoba.Vaša tuga i bol nakon što je Vaš suprug u snu shvatio da voli tu osobu i otišao od Vas može odražavati osećaj nesigurnosti u vezi Vašeg odnosa sa njim. Može ukazivati na strahove i nesigurnosti u vezi sa važnim odnosima u vašem životu.Snovi često odražavaju naše unutrašnje strahove, nade i nerešene emocije. Ovaj san može biti podsetnik da je potrebno otvoreno da porazgovarate o sukobu i onome što Vas povredilo sa bratovom suprugom kako biste ostvarili lični mir na javi.

28.05.2023 08:29

Sanjam kako karte igraju moja sestra, pokojni brat i jos jedan momak,nepoznati momak je htio da pokupi karte gdje sam ja skocila jer nije bilo sanse da sa 0om kupi sve pa sam skocila da ga bijem

Sanovnik
29.05.2023 08:27

Poštovana, Vaš san simbolizuje Vašu interakciju sa različitim aspektima sopstvene ličnosti ili odnosima u Vašem životu. Možda se osećate povezano sa nekim sećanjima na svoju porodicu ili pokušavate da se integrišete i razumete različite delove sebe.Nepoznati momak koji pokušava da pokupi karte može predstavljati element nepoznatog ili nepredvidivog u Vašem životu. Vaša reakcija, skakanje i želja da ga bijete, može ukazivati na osećaj dominacije, borbe za kontrolu ili potrebu da se odbranite od nečega što vam predstavlja pretnju.Vaš san takođe može odražavati unutrašnje sukobe ili želju da se izborite za pravdu i postavite svoje granice. Možda biste trebali dublje da se zagledate u Vaše emocije da biste razumeli izvor Vaše agresije ili potrebe za zaštitom.

27.05.2023 10:11

Sanjao sam kako je neki moj rođak izašao iz zatvora posle dugo godina(u stvarnosti ne poznajem tu osobu) i sedimo ispred nekog restorana i taj rođak mi pokazuje nešto, u tom trenutku mi nije bilo svejedno i bio sam uplašen i zabrinut, onda dolazi policija u velikom broju i počinje da puca u pravcu restorana jer tamo ima neko ko je počinio neko krivično delo i metak pogađa jednog ko je nedužan, i onda sam se stvorio ispred moje kuće i taj što je ranjen i još jedan što mu pomaže i sklanjamo ga iza kuće da ga ne bi ubili, inače sam čuo pucnjavu i jedan od policajaca je bio jedan moj kolega iz firme u kojoj radim.

Sanovnik
29.05.2023 08:09

Poštovani, Vaš san može simbolizovati oslobađanje od nečega što Vam je dugo bilo opterećenje ili ograničenje. Uz osećaj straha i zabrinutosti, moguće je da osećate nesigurnost zbog tih promena i nepoznatih situacija koje dolaze.Dolazak policije u velikom broju i pucanje u restoranu mogu ukazivati na osećaj da Vas neki autoritet ugrožava. Metak koji pogađa nedužnu osobu može odražavati osećaj nepravde ili krivice zbog nečega što se događa u Vašem životu ili oko Vas. Vaše skrivanje ranjenog može ukazivati na potrebu da se zaštitite i podržite one koji su nedužni ili slabiji u datoj situaciji.

27.05.2023 05:21

Jesti lesnike, sanjam ih u cokoladi a svuda oko mene lesnici cokoladni nisam se mogla najesti a uzivala sam

Sanovnik
29.05.2023 08:03

Poštovana, san da jedete lešnike u čokoladi, dok su oko vas prisutni čokoladni lešnici, može ukazivati na zadovoljstvo i uživanje u životnim radostima. Može simbolizovati da trenutno uživate u nekom aspektu svog života, bilo da je to materijalna udobnost, sreća ili zadovoljstvo koje dolazi iz nečega što Vam pruža zadovoljstvo. San može odražavati Vašu sreću, osećaj ispunjenosti ili naglasiti potrebu za takvim iskustvima i trenucima radosti u stvarnom životu. Takođe može biti podsetnik da cenite i uživate u malim stvarima koje vam pružaju zadovoljstvo i sreću.

26.05.2023 09:26

Dobro jutro najdivniji ljudi, sanjala sam sinoc malog bas malog misa u potkrovlju kako je grickao nesto,kasnije se nalazim sa sestrom i sjedimo na kaucu a ona kaze mis je na kaucu i tu i jedna i druga u vrisku, pa se probudih

Sanovnik
29.05.2023 07:59

Poštovana, Vaš san može simbolizovati nešto skriveno ili potisnuto što vam izaziva brigu u podsvesti. Ova situacija može ukazivati na Vaše nesigurnosti ili probleme koji Vam trenutno predstavljaju izazov.Sedenje na kauču sa sestrom i otkrivanje da je miš na kauču može ukazivati na prisutnost neke nepredvidive ili neprijatne situacije u Vašem životu koju delite sa nekim bliskim. Vrisak može označavati iznenađenje, strah ili neprihvatanje te situacije.Vaš san može ukazivati na važnost razumevanja i suočavanja sa vlastitim brigama i strahovima kako biste postigli unutrašnji mir.

25.05.2023 18:33

Sanjala sam da sam trudna, sta znaci to?

Sanovnik
25.05.2023 20:11

San da ste trudni može simbolizovati nove početke, kreativnost, plodnost ili razvoj u Vašem životu. Može ukazivati na potencijalne promene, rast ili razvoj u emocionalnom, profesionalnom ili ličnom području. Ovaj san može takođe odražavati želju za majčinstvom, roditeljstvom ili brigu o drugima.

25.05.2023 06:19

Dragana gaga
Cao sanjala sam kako čistim kod jetrve i u dvorištu je bila mala zmija koja kaki

Sanovnik
25.05.2023 08:16

San da čistite kod jetrve može ukazivati na Vašu želju da ostvarite harmoničan i dobar odnos sa porodicom. Prisustvo male zmije u dvorištu koja obavlja nuždu može simbolizovati prisustvo nečega neprijatnog ili negativnog u Vašoj okolini. Može ukazivati na sitne probleme, konflikte ili loše navike koje su prisutne u Vašoj bliskoj okolini ili u odnosima sa jetrvom. Ovaj san može Vam sugerisati da budete oprezni i da obratite pažnju na potencijalne izazove ili neprijatnosti koje mogu nastati u Vašim međuljudskim odnosima.

25.05.2023 03:12

Sanjao sam kako idem na neko putovanje autobusom sa meni poznatim ljudima, neki su iz istog mesta kao i ja, i vozimo se kroz jedan grad i ja ustajem i idem na drugi kraj autobusa da uzmem nešto i ovaj kog poznajem reko je nešto smešno i ja sam počeo da se smejem i tad sam se razbudio.

Sanovnik
25.05.2023 08:12

San o putovanje autobusom sa poznatim ljudima simbolizuje Vašu želju za povezivanjem sa drugima i istraživanjem novih područja u životu. Vožnja kroz grad ukazuje na Vašu sposobnost da se i prilagodite i da ste otvoreni za promena. Vaše ustajanje i odlazak na drugi kraj autobusa predstavlja hrabrost da preduzmete inicijativu i tražite ono što želite. Reakcija smeha na smešnu šalu sugeriše da ste otvoren za zabavu i da se dobro osećate u društvu tih poznatih ljudi. Ovaj san može ukazivati na Vašu potrebu za društvom, istraživanjem i iskustvima koja Vase čine srećnim.

24.05.2023 08:28

Dragi postovani, sanjam jednu zenu a imala je izrazito crne dugacke trepavice

Sanovnik
24.05.2023 08:59

Poštovana, nepoznata žena sa izrazito crnim dugim trepavicama može simbolizovati misterioznost ili nešto tajanstveno što je prisutno u vašem životu. Možda postoji situacija, osoba ili događaj koji u vama izaziva znatiželju, ali još niste otkrili sve detalje ili istinu o tome. Ova žena može predstavljati arhetipsku žensku energiju u vašem snu. Crne dugacke trepavice mogu ukazivati na snagu, samopouzdanje i privlačnost ženskog principa. Može biti povezana s vašom intuicijom, osećajem emocionalne ravnoteže ili unutrašnjom mudrošću.

23.05.2023 08:12

Sanjam bivseg decka koji mi kaze u snu da pauziramo godinu dana,gdje sam ja vidno razocarana inace nismo zajedno 2meseca ali zna s vremena na vreme da pusti poruku

Sanovnik
23.05.2023 10:35

Poštovana, sanjanje bivšeg dečka može biti znak da Vam nedostaje veza koju ste imali ili da još nešto osećate prema njemu. Može biti izraz Vaše tuge i razočaranja zbog raskida. Vaša vidna razočaranost u snu može odražavati Vaše strahove i nesigurnosti u vezi sa tom osobom. Može biti da Vam je stalo do obnove veze, ali ste istovremeno zabrinuti zbog mogućeg ponovnog razočaranja ili povrede.

22.05.2023 15:15

Dobar dan. Hvala Vam na odgovoru o prethodnom snu...potpuno sam zaboravila na taj san,kao i to da ovo nije prvi put da moj san najavi nešto. Vi ste me podsetili zašto ne volim da sanjam.
Noćaš sam opet sanjala..
Sestra i ja smo u potrazi za njenom venčanicom i iz nekog razloga(zaboravila sam kog) ne gledamo po salonima nego kao neka pijac ali polu zatvorena. Svaka tezga potseća na lokal,ima zidove i krov ali ne i vrata i prozore,već su dve strane (jedna naspram druge) otvorene,kao ulaz i izlaz.Između svakog lokala je prolaz..Na jednom mestu smo našli donji deo pa ja onda trčim od tezge do tezge tražeći gde smo videli lepe gornje delove koje bi mogli da ukombinujemo,obeđujem se sa prodavačicama,da nisam lopov i da mi dozvole da odnesem robu u lokal u kom mi je sestara .Vidno sam uznemirena,i u velikoj žurbi..možda smo kasnile na venčanje. Inače smo una javi obe udate i imamo decu.Hvala unapred

Sanovnik
22.05.2023 15:41

Poštovana, potraga za venčanicom vaše sestre može odražavati vašu želju da podržite i pomognete sestri u realizaciji važnog životnog koraka. Možda se osećate odgovornom da pružite podršku svojoj sestri u stvarnom životu i da je podržite u donošenju važnih odluka. Polu zatvorena pijaca sa otvorenim stranama može simbolizovati mogućnosti i izazove sa kojima se susrećete u životu. Možda osećate da su vam dostupne različite opcije i resursi, ali istovremeno imate osećaj nesigurnosti ili neizvesnosti u vezi sa tim kako da ih iskoristite. Vaša žurba i uznemirenost u snu mogu ukazivati na osećaj pritiska i stresa u stvarnom životu. Možda imate osećaj da ste preopterećeni obavezama ili da se suočavate sa određenim vremenskim ograničenjima. Interakcija sa prodavačicama može ukazivati na potrebu da se prilagodite okolnostima i pregovarate kako biste postigli željeni rezultat. Može takođe simbolizovati vašu sposobnost da uspostavite kontakt sa drugim ljudima i izražavate svoje potrebe i želje. Ideja da ste možda kasnile na venčanje u snu može odražavati vaš strah od propuštanja važnih trenutaka ili osećaj da ne ispunjavate očekivanja drugih ljudi.

21.05.2023 09:27

Sanjala sam da je jedna sestra preotela momka drugoj i ne pričaju. Ja sam se tu zatekla slučajno i čak su imale sukob sa ocem koji ih nije pazio u djetinjstvu i u jednom momentu kad dođe do kulminacije,ova što je svi smatraju lošom jer je preotela momka, počne da plače iako su je svi smatrali hladnom i zlom. Ja sam je zagrlila i utješila i u vezi toga, i u vezi oca. To veče njena majka i ostala rodbina zamole me da prenoćim kod njih. Ustala sam noću da odem u wc, i nisam stigla do wc-a, pomokrila sam se iznenada po podu. Kako sam brisala pod, ušli su svi u sobu i odjednom je nastala neka čudna atmosfera, kao da me mame a navlače me na neku podvalu.
Ja sam pobjegla u wc da se sklonim i onda su ušle 3 ženske i počele da me čupaju i tuku, jedna od njih najviše a druge dvije su uglavnom gledale. Ja sam ovu malo grebala i ujedala da je se riješim, ali su otišle same prijeteći mi.
Onda su ušli dječki meni potpuno nepoznati, čak je bilo dva dječaka uzrasta osnovne škole, ostali srednja škola i jedan oko 22 godine. Njih sedmorica. Imali su lance u rukama tanke i debele, ali dugačke lance. Ja sam pokušala razgovorom da ih ubijedim u nevjerici da je sve nesporazum, da ne mogu vjerovati da će to uraditi zato što sam zagrlila ženu koja je plakala, međutim, jedan me udario, neodlučno, i ja sam opet pokušala da ih odgovorim, ali je jedan prišao sa lijeve strane i udario me bokserom. Cijelo vrijeme sam u nevjerici, a onda su svi krenuli da me tuku lancima i tad sam se probudila. Šta to znači, molim vas

Sanovnik
22.05.2023 15:24

Poštovana, Vaš san je vrlo intenzivan i prepun različitih događaja. Prvi deo sna može ukazivati na osećaj rivalstva, izdaje ili gubitka u odnosima. Može se odnositi na neki oblik nesigurnosti, straha od gubitka ili nedostatak poverenja u bliske odnose. Vaša reakcija zagrljajem i utehom prema sestri koja plače može odražavati vašu sklonost prema saosećanju, pomaganju i rešavanju sukoba. Može ukazivati na vašu želju da pružite mir i podržite druge u teškim trenucima. Deo sna o neprijatnoj situaciji u sobi i nasilju može simbolizovati osećaj ranjivosti, preplavljenosti ili manipulacije.Vaš san može ukazivati na strah od izdaje, zlostavljanja ili osećaja nemoći u odnosima.

21.05.2023 08:03

Sanjam da sam jela bananu i da sam bila na sisanje

Sanovnik
22.05.2023 15:09

Poštovana, san o tome da jedete bananu u snu ukazuje na zadovoljstvo, sreću ili ispunjenje. Banane su voće koje pruža energiju i osećaj zadovoljstva. Može ukazivati na to da trenutno uživate u nečemu ili da se osećate zadovoljno u svom životu. Vaš odlazak kod frizera da se ošišate može da simbolizuje brigu o sebi, promene ili osveženje. Može ukazivati na vašu želju da promenite izgled ili nešto na sebi.

20.05.2023 09:10

Zvuk trimera, 2ljudi mi kose travu u dvoristu, zovem ih na sok da odmore,pojavljuju se slatka djecica a njima dajem kolac

Sanovnik
22.05.2023 15:01

Poštovana, zvuk trimera ukazuje na vašu želju da rešite neke probleme ili da se fokusirtate na određene aspekte vašeg života kako biste postigli ravnotežu. Dvoje ljudi koji kose travu u dvorištu mogu predstavljati spoljašnju podršku ili pomoć koju dobijate u svom životu. To može ukazivati na važnost timskog rada ili zajedničkog napora kako biste postigli svoje ciljeve. Vaš poziv na sok i odmor ukazuje na brigu za druge i potrebu za odmorom ili opuštanjem. Može signalizovati vašu pažnju prema drugima i želju da ih podržite ili da se pobrinete za njihove potrebe. Pojava slatke dece u snu može simbolizovati nevinost, radost ili novi početak. Davanje kolaca deci može ukazivati na vašu sklonost ka nesebičnosti, brizi za druge i želju da podelite radost sa drugima. Sveukupno, ovaj san može odražavati vašu želju za uređenjem života, podrškom koju dobijate od drugih te nesebičnost i brigu za druge. Takođe može ukazivati na važnost ravnoteže između rada i odmora, kao i na radost koju osećate kad možete podeliti svoj uspeh i radost sa drugima.

19.05.2023 22:32

Sanjala Sam na badnje vece ili Bozic da ulazim u crkvu da mi se otvaraju vrata i ja u rukama drzim Krst.

Sanovnik
22.05.2023 14:48

Poštovana, san da ulazite u crkvu na Badnje veče ili Božić i da držite krst u rukama, može ukazivati na vašu duhovnost, veru ili traženje smisla u životu. Crkva je simbol duhovnosti i religioznosti, pa bi san o ulasku u crkvu mogao označavati potrebu za povezanošću sa višim silama ili traženje duhovnog vođstva. Držanje krsta u rukama može simbolizovati vašu veru, snagu ili zaštitu. Ako vam san donosi osećaj mira ili zadovoljstva, može biti znak da se osećate povezani sa svojom duhovnošću ili da ste na putu traženja unutrašnjeg mira. Ako ste se posle ovog sna osećali neprijatno ili zbunjeno, možda bi bilo korisno da razmislite o svom verovanju, potrebama i da istražiti kako se osećate u vezi sa tim temama u vašem životu.

18.05.2023 16:16

Sanjao sam da se vraćam kući sa posla i redovno parkirao kola iza zgrada na parkingu i prolazim kroz prolaz između zgrada i da izadjem na ulicu vidim trake polivijske za mesto zločina ulična parking mesta koja sj bjla prazna označena trakom, i okrećem se desno ka mpjoj zgradi i vidim kod rampe koja je odma ispred ulaza od zgrade masa ljudi okružena oko nekoliko mrtvih tela, nastavljam hodam ka toj grupi i usput zauztavlja policajka i govori ne možete dalje ja govorim da tj stanujem i ona me pušta da prođem i u tom trenutku je pitam šta se desilo ona samo odgovara ubistvo. Produžavam dalje par koraka i kad sam prišao na 5-6 metara grupi novinara tu se budim i šta se desilo i ko je ubijen to ne znam nisam dovoljno prišao da ni video lica. Šta ovo može da znači, može li biti da je neko predviđanje jer se zadnje vreme svašta dešava u celoj Srbiji ??

Sanovnik
19.05.2023 11:13

Poštovani, ovaj san može biti posledica stresa ili zabrinutosti koju osećate zbog nedavnih događaja u Srbiji. San može odražavati vašu podsvesnu brigu zbog nasilja i kriminala koji se dešavaju u društvu.Važno je napomenuti da snovi nisu nužno predviđanja budućnosti, već često predstavljaju našu unutrašnju psihološku i emocionalnu situaciju. Ukoliko se osećate zabrinuto ili uznemireno zbog događaja u stvarnom svetu, to se prenosi i na vaše snove.

17.05.2023 08:55

Jesti kikiriki, puna tegla

Sanovnik
17.05.2023 11:35

Poštovana, ovaj san može ukazivati na osećaj obilja i zadovoljstva u vašem životu. Puna tegla kikirikija simbolizuje izobilje hrane i potencijalno ukazuje na obilje materijalnih ili emocionalnih resursa u kojima uživate.San može takođe ukazivati na prejedanje ili gubitak kontrole u nekom aspektu vašeg života. Može sugerisati da se prepuštate svojim nagonima i prejedate se ili da imate tendenciju da izgubite kontrolu nad određenom situacijom. Kikiriki je često povezan sa uživanjem u malim stvarima u životu, pa ovaj san može ukazivati na vašu sposobnost da cenite male radosti i zadovoljstva u svakodnevnom životu.

16.05.2023 23:51

Ja Vas moram pohvaliti, jako ste brzi sa odgovorima, prije svega tacni u tumacenju, preureedili ste sanovnik opsirnije i detaljnije opisali, mnogo Vam hvala na izdvojenom vremenu, hvala sto ste tu za nas, nama mnogo znaci i nadam se da ce te se aktivirati na horoskopu kao nekada..jos jednom hvala cijelom timu:)))

Sanovnik
17.05.2023 11:43

Tim portala NaVidiku Vam se zahvaljuje na lepim rečima i podršci! Radujemo se što ste primetili poboljšanja u sanovniku i nadamo se da će Vam i dalje biti od koristi. Hvala Vam što ste deo naše zajednice i što ste nam pružili priliku da Vam pomognemo. Trudićemo se da budemo još bolji i da opravdamo Vaše povrenje. Hvala Vam još jednom i želimo Vam sve najbolje!

15.05.2023 14:46

Obavljam malu nuzdu na plocice, vidim krug od istog kasnije cistim dzogerom

Sanovnik
16.05.2023 10:53

Poštovana,Ovaj san može ukazivati na osećaj olakšanja i oslobađanja od tereta ili emocionalnih blokada. Može simbolizovati i želju za oslobađanjem od nečega što vas sputava ili ograničava u vašem životu. Džoger kao sredstvo čišćenja može simbolizovari napore koje ulažete kako bi poboljšali ili održali određeni aspekt vašeg života.

15.05.2023 10:05

Nijem covjek koji mi je ukrao stvari iz kuce

Sanovnik
16.05.2023 10:58

Poštovana, nemi čovek u snu može ukazivati na osećaj nemoći, nedostatak kontrole ili nemogućnost da se nešto izrazi ili prenese drugima. Krađa u snu često simbolizuje gubitak ili osećaj nepoštovanja. Može ukazivati na strah od gubitka ili nedostatak poverenja u druge ljude. Krađa iz vaše kuće može nagovestiti osećaj narušene privatnosti ili sigurnosti.

15.05.2023 10:03

Mnogo deterdzenata za sudje, svih ukusa kod sudopere,u toj prosotooriji ulazi djecak a neka djevojka mu mjeri nesto sto on zeli kupitii, u istom snu me neki momak nosio

Sanovnik
16.05.2023 11:13

Poštovana, ovaj san može ukazivati na vašu potrebu za izborom ili donošenjem odluka. Deterdženti za sudove simbolizuju različite mogućnosti ili opcije koje su vam na raspolaganju. Dečakov ulazak u prostoriju može ukazivati na dolazak nečeg novog u vaš život ili mogućnost da se otvorite novim iskustvima. Devojka koja meri nešto što dečak želi da kupi može predstavljati spoljašnji faktor koji utiče na vaše odluke ili želje. Može ukazivati na potrebu za procenom ili vrednovanjem određenih stvari pre nego što donesete odluku. Ona takođe može biti povezana sa vašim unutrašnjim procesom razmatranja opcija i potrebom za informacijama kako biste doneli ispravnu odluku. Momak koji vas nosi može predstavljati nekoga ko je tu da vas podrži u izazovnim ili teškim situacijama.

14.05.2023 18:50

Drago uredništvo,veliki pozdrav!Sanjala sam da mi se voljena osoba pridružila na proslavi rođendana.Pojavila se niotkuda i nije bila pozvana.Hvala unaprijed na odgovoru.

Sanovnik
15.05.2023 17:26

Zahvaljujemo i uzvraćamo pozdrav. Vaš san može biti najava srećnih događaja kada je emotivni život u pitanju. Ukoliko u realnosti nemate partnera, verovatno nemate dovoljno hrabrosti da pokažete nekome da Vam se dopada, pa Vaša podsvest pokušava da "razreši" emotivno komlikovanu situaciju na javi.

14.05.2023 06:44

Sanjam da mi mnogo svinja uletelo u kucu,a u kuci mnogo ljudi nepoznatih,vise zena ima usli su kroz garazu,jer je to kao sada moja kuca meni nepoznata.ja ih sve teram napolje a neki odu ,a neki dolaze sa tim svinjama

Sanovnik
15.05.2023 17:15

Svinja u snu generalno predstavlja neku laž, sramotu ili sekiraciju (osim kada je sa prasićima, tada je izvestan dobitak). Ljudi (nepoznati) u kući predstavljaju neke brige koje Vas muče na javi.

03.05.2023 10:39

Sanjam sestru kako mi pokazuje prelijepe crne cizme na stiklu i kaze da ih je prodala za 150e

Sanovnik
09.05.2023 12:26

Čizme u snu imaju simboliku uspeha u poslu i ljubavi. Ipak, prodaja čizama ukazuje na spremnost na žrtvovanje zarad dobre zarade ili nekog višeg cilja. Moguće je da smatrate da u ovom periodu Vaša sestra može napraviti neku grešku zbog koje bi se kasnije kajala.

03.05.2023 09:23

Ne znam da li Vam je stiglo, prije 2noci sam sanjala pun sto ljudi i svi su lizali sladoled,moja sestra i ja smo se toliko smejale bukvalno zacenile a meni su usta bila prepuna kokica,mnogo sam ih jela

Sanovnik
11.05.2023 12:34

Jesti sladoled u snu generalno ima pozitivno značenje i simbolizuje radost i lepe događaje. Kokice generalno mogu biti simbol promena, a u Vašem slučaju (usta prepuna kokica) se mogu tumačiti kao potreba da iskažete svoje negodovanje u vezi sa nečim. Ukoliko imate brige na javi, smejanje u snu može biti način Vaše podsvesti da se oslobodite pritiska.

02.05.2023 13:41

Divni ste, jako ste precizni i tacni! Hvala sto ste tu za nas, pozdrav

Sanovnik
11.05.2023 12:40

Tim portala NaVidiku Vam zahvaljuje na divnim rečima, hvala što pratite naše sadržaje. Srdačno Vas pozdravljamo.

01.05.2023 09:02

Sanjam da ujaku sipam u tanjir kuvani pasulj

Sanovnik
02.05.2023 13:36

Ovaj san simbolizuje vašu želju da pomognete nekome kome vi smatrate da je pomoć potrebna. Možda osećate da ste dužni da pomognete članu porodice ili prijatelju koji se nalaze u teškoj situaciji. Takođe, ovaj san može da ukazuje i na vašu brigu i pažnju prema ujaku.Međutim, ukoliko postoji neki konflikt ili nesporazum između vas i vašeg ujaka, ovaj san može da bude podsetnik da je važno da pronađete način da uspostavite mir i pomirite se sa njim.

01.05.2023 07:15

Sanjala sam da mi cerka ima puno peruti u kosi. Hvala Vam unapred.

Sanovnik
02.05.2023 13:29

Ovaj san može da ukazuje na to da ste zabrinuti za vašu ćerku i da se osećate nesposobno da joj pomognete u nekoj situaciji. Možda se osećate kao da ne možete da joj pružite dovoljno podrške, zbog čega se vaša podsvest manifestuje kroz ovaj san.Obratite pažnju na fizičko i emocionalno stanje vaše ćerke i potrudite se da joj pružite podršku i pomoć u rešavanju svih problema koji se pojave u njenom životu.

Idi na vrh strane