Dodaj firmu

Land Rover auto servis Bugi

Sertifikovani servis za Land Rover, Service Bugi nudi kompletne usluge vlasnicima renomiranog britanskog brenda automobila. Preko 40 godina dugu tradiciju u servisiranju vozila, trudimo se da stavimo u službu naših klijenata, kako bi uvek b...
Pročitaj više

Makiska kolonija Kosmaj 28d
Čukarica, Beograd

AC Aleksa Cars Land Rover servis

Auto servis u Beogradu sa uslugama servisiranja svih modela vozila, kroz veliki i mali servis, auto-elektriku, automehaniku i auto-dijagnostiku.
Pročitaj više

Slanacki put 51
Palilula, Beograd

Auto Hertz BGD auto servis

Auto Herz BGD auto servis nalazi se u Rakovici. Auto Herz BGD je servis za sve tipove vozila i radi usluge elektrike, dijagnostike, servis auto klime, centriranje trapa.
Pročitaj više

Patrijarha Dimitrija 55
Rakovica, Beograd

Land Rover servis Dača i Dubonac

Profesionalno i kvalitetno održavamo i popravljamo sve modele putničkih automobila, kombi vozila i druga laka teretna vozila.
Pročitaj više

Vinogradska 35
Novi Beograd, Beograd

Land Rover servis Auto Deki

Auto Deki auto servis nudi servis automehanike, autolimarije, autoelektrike, farbanje automobila, popravku branika i punjenje klime
Pročitaj više

Svete Milutinovića 2
Čukarica, Beograd

Land Rover servis Rašuo

Za proveru ispravnosti vozila ili popravku trapa odaberite pravog majstora. Auto servis Rašuo nalazi se u ulici Braće Jerković i nudi Vam svoje usluge.
Pročitaj više

Brace Jerkovic 201e
Voždovac, Beograd

Koji je najbolji Land Rover servis? Nekada se automobil smatrao luksuzom, a danas četvorotočkaši predstavljaju potrebu savremenog čoveka. Svako od nas, u toku samo jednog dana, ima niz obaveza, koje nije moguće završiti na vreme ako nismo motorizovani.

Ako posedujemo Land Rover, zasigurno želimo da on uvek bude u top-formi, da nas nikada ne izneveri na drumu, a da bismo sve to postigli, neophodno je da auto redovno održamo.

Land Rover mali servis

Možda neki naši čitaoci ne znaju šta je sve uključeno u mali servis i kada se i zašto on obavlja, pa ćemo pokušati da vam tu temu približimo.

Naime, mali servis je redovna kontrola automobila koja se obavlja na svakih godinu dana. To je neophodno iz razloga vaše lične sigurnosti, ali i bezbednosti svih ostalih učesnika u saobraćaju, sa kojima svakoga dana dolazite u kontakt.

Pod malim servisom Land Rovera se podrazumeva, između ostalog, zamena sva četiri filtera, kao što su filter goriva, filter ulja i filter kabine, filter vazduha motora, kao i zamena motornog ulja.

Usluga kompjuterske dijagnostike nam omogućava da se tačno detetektuje gde se nalazi eventualni kvar i da se on na vreme otkloni. Ukoliko to ne biste učinili, mali kvar bi vremenom postao veći, tako da bi na kraju popravka iziskivala značajno veću svotu novca.

Motor je „srce“ svakog automobila, pa čim dovezete auto u servis, biće pregledan upravo taj deo, a posle toga računajte na sve mehaničarske usluge, koje se vrše modernim alatima. Neke zahvate je potrebno obavljati s vremena na vreme, kao što su zamena svećica, kablova, creva za protok rashladne tečnosti i goriva...

Land Rover veliki servis

Koje sve usluge možete očekivati u okviru velikog servisa, i kada je isti potrebno obavljati? Biće sasvim dovoljno ako jednom, u toku tri ili četiri godine, dovezete svoj Land Rover na veliki servis. Tada se obavlja zamena svih potrošnih materijala i delova vašeg vozila. U servisima koji su usko specijalizovani za automobile Land Rover, u mogućnosti ste i da kupite originalne delove sa garancijom.

Da biste samo uživali u vožnji, najbolje je da brigu o vašem mezimcu prepustite servisima koji imaju dugogodišnju tradiciju, koja garantuje kvalitet.

Land Rover servis – iskustva

Ukoliko biste se odlučili da štedite na redovnim malim i periodičnim velikim servisima automobila, rizikovali biste da neki kvar ostane neprimećen. Ako spadate u grupu odgovornih vlasnika, redovnim pregledima auta ćete uštedeti novac, jer će se sprečiti veći kvarovi, a pored toga Land Rover će uvek biti u top-formi, kao i prvog dana kada je izašao iz salona automobila.

Land Rover servis – cena:

Kompjuterska dijagnostika, prosečna cena 1400 dinara, zamena amortizera od 880 do 1600 dinara, zamena antifriza od 840 do 1800 din, kontrola prianjanja i kontrola kočnica, 1200 din, servis klime (provera, dopuna gasa i ulja po fabričkim normama) 3600 dinara; ultrazvučno čišćenje dizni, od 8000 dinara (6 do 8 kom), za 4 kom – 3600 do 5500 dinara – samo su neke od usluga koje možete da iskoristite u Land Rover servisima.

*Cene su prikazane orijentaciono, za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate auto servise koji su oglašeni ispod našeg teksta. 

Pitaj sve firme
Idi na vrh strane