Dodaj firmu

Boza i Dejan Kia servis

Auto servis u Kumodražu nudi sve mehaničarske usluge, auto dijagnostiku, auto elektriku, auto elektroniku i druge usluga za putnička i teretna vozila.
Pročitaj više

Letnja 3
Voždovac, Beograd

Portugalac Kia servis

Upoznajte Auto servis Portugalac - vaš pouzdani partner za sve vaše potrebe vezane za automobile! Profesionalno pružamo širok spektar usluga popravke automobila, koje obuhvataju automehaniku, autoelektriku i preciznu dijagnostiku.
Pročitaj više

Jeremije Stanojevica 54, Zemun polje
Zemun, Beograd

AC Aleksa Cars Kia servis:

Auto servis u Beogradu sa uslugama servisiranja svih modela vozila, kroz veliki i mali servis, auto-elektriku, automehaniku i auto-dijagnostiku.
Pročitaj više

Slanacki put 51
Palilula, Beograd

Kia servis BOSKE LLN

Auto servis Boske LLN nalazi se na Čukarici, u Železniku. Radi servis i dijagnostiku svih vrsta vozila.
Pročitaj više

Petra Drapšina 58k, Železnik
Čukarica, Beograd

Auto Hertz BGD auto servis

Auto Herz BGD auto servis nalazi se u Rakovici. Auto Herz BGD je servis za sve tipove vozila i radi usluge elektrike, dijagnostike, servis auto klime, centriranje trapa.
Pročitaj više

Patrijarha Dimitrija 55
Rakovica, Beograd

Mica ATS Servis automatskih menjača

ATS servis automatskih menjača nalazi se u Krnjači. Osim servisa automatskih menjača, u ovom servisu možete uraditi kompletnu dijagnostiku i popravku uz garanciju.
Pročitaj više

Vlasenička 11
Palilula, Beograd

Kia servis NS auto centar

NS auto centar nalazi se na Voždovcu. Nudi kompletne usluge koje su Vam potrebne da bi Vaš ljubimac na 4 točka radio kako treba. Mehanika, elektronika, mali I veliki servis, dijagnostika, elektrika, klima.
Pročitaj više

Tekeriška 50
Voždovac, Beograd

Auto Servis Đoša

Auto servis Đoša pruža usluge servisa, redovnog održavanja, reglaže trapa, vulkanizera i kompletne mehanike za sve tipove automobila. Nalazimo se u ulici Jurija Gagarina, preko puta Bloka 70, na Novom Beogradu. Ukoliko smatrate da je Vašem ...
Pročitaj više

Jurija Gagarina (preko puta Bloka 70)
Novi Beograd, Beograd

Kia servis Proffesional Car Clinic

Efikasno i stručno otklanjamo svaki mogući kvar na automobilima, lakim teretnim vozilima i kamionima. Rešavamo sve mahničke, limarske, električne i elektronske probleme.
Pročitaj više

Sutjeska ulica 1. 22A
Palilula, Beograd

Kia servis Dača i Dubonac

Profesionalno i kvalitetno održavamo i popravljamo sve modele putničkih automobila, kombi vozila i druga laka teretna vozila.
Pročitaj više

Vinogradska 35
Novi Beograd, Beograd

Kia servis Auto Deki

Auto Deki auto servis nudi servis automehanike, autolimarije, autoelektrike, farbanje automobila, popravku branika i punjenje klime
Pročitaj više

Svete Milutinovića 2
Čukarica, Beograd

Auto servis za Mitsubishi, Hyundai i Kia vozila Dordje Sljukic

Mitsubishi i Hyundai servis Đole nalazi se u ulici Cara Dušana 262, na teritoriji opštine Zemun. Nudimo servisiranje Mitsubishi i Hyundai automobila.
Pročitaj više

Cara Dušana 262, Zemun
Zemun, Beograd

Auto servis VALEX

Kada Vam zatrebaju usluge iz oblasti automehanike, elektronike ili servisiranje klima, auto servis VALEX je prava adresa za Vas. Upotrebom savremene opreme za auto dijagnostiku i originalnih delova, naš servis nudi profesionalnu uslugu održa...
Pročitaj više

Vojvode Stepe 387, (preko puta Verano motors-a)
Voždovac, Beograd

Kia servis Forma auto centar

Firma usko specijalizovana za uvoz, distribuciju i malaoprodaju rezervnih auto delova, kao i servisiranje vozila japanske i korejske proizvodnje
Pročitaj više

Prvomajska 1
Novi Beograd, Beograd

Kia servis Rašuo

Za proveru ispravnosti vozila ili popravku trapa odaberite pravog majstora. Auto servis Rašuo nalazi se u ulici Braće Jerković i nudi Vam svoje usluge.
Pročitaj više

Brace Jerkovic 201e
Voždovac, Beograd

Kia servis KUM-OREST

Pored kompletne usluge servisiranja svih vrsta motornih vozila, posedujemo i mobilnu ekupu za pomoć na putu. Naša savremeno opremljena pokretna radionica nudi Vam sve vrste popravki na terenu
Pročitaj više

Kružni put 10a, (Bubanj potok)
Voždovac, Beograd

Japan auto plus

Japan Auto Plus bavi se prodajom auto delova za sva japanska i korejska vozila. U našoj ponudi nalazi se širok asortiman delova za automobile i kombije. Takođe, u okviru servisa nudimo sve vrste automehaničarskih popravki.
Pročitaj više

Dimitrija Tucovića 148
Zvezdara, Beograd

Auto servis Dugi

Naš auto servis svrstava se među najpouzdanije i najpovoljnije auto servise u Borči. Koristimo najsavremeniju opremu i alate za dijagnostiku i popravku svih vrsta vozila i kombija…
Pročitaj više

Petra Tekelije 19, (bivša Elemirska)
Beograd

Auto servis Predrag Stakić

Auto servis Predrag Stakić pruža Vam automehaničarske usluge za sve vrste automobila. Nalazimo se u naselju Medaković, u ulici Mokroluška Nova broj 17, na teritoriji opštine Voždovac.
Pročitaj više

Mokroluška Nova 17
Voždovac, Beograd

Trazite dobar Kia servis? Poštovanje propisanih rokova za redovne servise i provere, uz obavljanje popravki po potrebi, za rezultat imaju pouzdano i bezbedno vozilo.

Kia mali servis

Mali servis je redovno i nužno održavanje automobila. Pri ovom tipu servisa vrši se zamena potrošnih delova i dotrajalog materijala kao što su filter za gorivo, filter motornog ulja, filter vazduha motora, filter vazduha kabine i motorno ulje. Preporučuje se da između dva mala servisa  vozilo ne pređe više od 10000 km, odnosno 20000 km (zavisno od starosti modela i karakteristika motora). 

Kia veliki servis

Veliki servis treba vršiti između pređenih 50000 km i 120000 km. U veliki servis ulazi zamena seta zupčastog kaiša (kaiša, španera, rolera) i vodene pumpe. Ukoliko je u pitanju vozilo koje umesto kaiša ima lanac, veliki servis se obavlja tek nakon pređenih 200000 km ili više. 

Mali i veliki servis igraju glavnu ulogu u održavanju motora i prevashodno su motoru i posvećeni. Obaljeni mali i veliki servis nisu garant za ispravnost vozila u celini. 

Kia delovi i servis

Stručni serviseri u više gradova u Srbiji obavljaju servis za Kia Sorento, Kia Sportage, popravke i servis za Kia cee'd, za Kia pro cee'd, za Kia Magnetis delovi, servis za Kia Rio, servis za Kia Picanto, za Kia Carnival, za Kia Sephia, kao i za ostale nenavedene modele.

Kod zamene auto delovi pri servisima i reparacijama korisnici se mogu opredeliti za:

 • OEM delove (delove za prvu ugradnju);
 • originalne rezervne delove;
 • kopije delova;
 • polovne delove.

Usluge Kia servisa

Auto servisi pružaju vlasnicima i korisnicima Kia vozila usluge iz svih navedenih kategorija:

 • auto mehanika;
 • auto dijagnostika;
 • auto elektrika;
 • auto elektronika;
 • mali servis (zamena svih filtera i motornog ulja);
 • veliki servis (zamena kaiša ili lanca itd.);
 • generalne popravke motora;
 • zamena kvačila;
 • popravka i zamena kočnica;
 • instalacija i popravka klima uređaja;
 • centriranje trapa;
 • popravka i ugradnja alarma;
 • ugradnja radio aparata;
 • vulkanizerske usluge;
 • limarske i farbarske usluge itd.

Cene Kia servisa

Na formiranje cene malog i velikog servisa presudno utiču karakteristike motora na vozilu. Ukoliko vaše vozilo ima lanac umesto remena (kaiša), veliki servis ćete obavljati dvostruko ređe, ali će vas ta intervencija, kada na nju dođe red, srazmerno više koštati.

Redovni mali servis za Kia Rio kreće se od 5500 do 12500 dinara (od 45 do 100 evra). Ovaj model automobila poseduje lanac, pa se veliki servis obavlja izuzetno retko.

Cena malog servisa za Kia Sorento iznosi od 8500 do 10000 dinara (od 70 do 85 evra), dok za veliki servis u slučaju zamene lanca treba izdvojiti od 70000 do 80000 dinara (od 580 do 660 evra).

Mali servis za Kia Magnetis staje od 7500 do 9000 dinara (od 60 do 75 evra), a za veliki servis treba izdvojiti oko 60000 dinara (oko 500 evra).

*Sve cene su informativnog karaktera, za tačnu cenu, za izabrani proizvod predlažemo da kontaktirate auto servise ispod teksta.

Pitaj sve firme
Idi na vrh strane