Dodaj firmu

Remont letve volana N Cars

Auto servis na Altini u Zemunu. Mehanika, dijagnostika, veliki i mali servis. Više od 15 godina iskustva.
Pročitaj više

Ugrinovački put 71
Zemun, Beograd

Auto servis Boza i Dejan remont letve volana

Auto servis u Kumodražu nudi sve mehaničarske usluge, auto dijagnostiku, auto elektriku, auto elektroniku i druge usluga za putnička i teretna vozila.
Pročitaj više

Letnja 3
Voždovac, Beograd

AC Aleksa Cars Remont letve volana

Auto servis u Beogradu sa uslugama servisiranja svih modela vozila, kroz veliki i mali servis, auto-elektriku, automehaniku i auto-dijagnostiku.
Pročitaj više

Slanacki put 51
Palilula, Beograd

BMW Performance Motors Auto servis

Auto servis BMW vozila i prodaje novih BMW vozila nalazi se na Zvezdari. Bavi se servisiranjem i remontom delova BMW automobila uz ugradnju novih originalnih delova.
Pročitaj više

Milosev kladenac 18b
Zvezdara, Beograd

Remont letve volana BOSKE LLN

Auto servis Boske LLN nalazi se na Čukarici, u Železniku. Radi servis i dijagnostiku svih vrsta vozila.
Pročitaj više

Petra Drapšina 58k, Železnik
Čukarica, Beograd

Auto Hertz BGD auto servis

Auto Herz BGD auto servis nalazi se u Rakovici. Auto Herz BGD je servis za sve tipove vozila i radi usluge elektrike, dijagnostike, servis auto klime, centriranje trapa.
Pročitaj više

Patrijarha Dimitrija 55
Rakovica, Beograd

Remont letve volana NS auto centar

NS auto centar nalazi se na Voždovcu. Nudi kompletne usluge koje su Vam potrebne da bi Vaš ljubimac na 4 točka radio kako treba. Mehanika, elektronika, mali I veliki servis, dijagnostika, elektrika, klima.
Pročitaj više

Tekeriška 50
Voždovac, Beograd

Remont letve volana Aries

Aries servis je specijalizovan servis za remont servo letvi volana, servo pumpi i servo glava upravljača. Pored toga, bavimo se servisiranjem industrijskih mašina za čišćenje, usisivača i svih automatizovanih sistema. Garancija na sve usluge 12 meseci
Pročitaj više

Bulevar Mihajla Pupina 10i / np 2a, YUBC
Novi Beograd, Beograd

Remont letve volana SAVICIC

Bavimo se servisiranjem i prodajom delova za putnička, kombi i džip vozila. Remont servo letvi, servo pumpi
Pročitaj više

Partizanska 64v, Ugrinovci
Zemun, Beograd

Za početak teksta čija je tema remont letve volana, prvo ćemo se upoznati sa ovim delom i njegovom funkcijom. Naime, osnovna funkcija letve volana je da vam olakša da upravljate svojim automobilom, a pored toga je važno i održavanje stabilnosti četvorotočkaša.

Servis letve volana

Primera radi, neki modeli letvi volana imaju mogućnost da uz pomoć senzora, pri velikim brzinama ukrute volan, što bi značilo da vozilo neće moći da kod naglih pokreta sleti sa puta. Kod trapa jednog automobila, letva volana bi mogla da se nazove najvažnijim delom.

Ponekad važnosti ovog dela nismo ni svesni, dok se ne pojavi određeni problem, recimo – ukoliko se pojavi luft, pojaviće vam se osećaj kao da prelazite preko neravnina na putu, i mislićete da će vam se ceo prednjji trap raspasti.

Remont servo letvi

Ako vam se ovako nešto dogodi, najbolje je da auto odmah odvezete kod svog majstora, da bi se tačno ustanovilo u čemu je problem. Mehaničar će videti šta se dešava, i obaviti remont.

Ono što je bitno da znate, to je da kvar na letvi volana može da izazove dosta drugih kvarova, što bi dalje značilo, da ako odlažete odlazak kod majstora, da time samo stvarate veću štetu i trošak. Tako može da dođe do kvara servo pumpe, a to se događa je vozači zanemare curenje ulja iz letve, pa na taj način u pumpi više neće biti ulja.

Servis servo letvi

U nekim slučajevima postoje kvarovi koji se ne popravljaju, ali ne zbog toga što to nije moguće, već zato što se to ne isplati raditi. Stoga je najbolji mogući savet da na prve znakove bilo kakvih nepravilnosti kod rada vozila, odmah odete u mehaničarski servis.

Dobro je znati da servo sistem ne zahteva od vas neku posebnu negu ni pažnju. Potrebno je da zamenite ulje, odnosno da taj postupak bude redovan, a osim toga morate znati koji je nivo ulja u sistemu. Nedostatak ulja ne bi trebalo da se zanemaruje.

Znaci na koje morate reagovati su krckanje u volanu, lupanje, kuckanje... To su simptomi koji se uvek mogu povezati sa kvarom servo letve. Ne čekajte da prođe mnogo vremena, jer onda neće biti ekonomski isplativo da se servisira.

Rok trajanja zaptivnih elemenata je od pet do deset godina. Sama letva volana nema neko posebno vreme kada se savetuje servisiranje, niti postoji rok trajanja. U svakodnevnom životu, neko vozi po petnaest godina i sa letvom bude sve u redu, a neko drugi mora mnogo ranije da doveze auto na remont servo letve.  

Servis letve volana cena

Ukoliko želite da znate koliko košta servis letve volana, najbolje je da uputite samo jedan telefonski poziv u odabrani mehaničarski servis. Cena varira u odnosu na više faktora, kao što je, na primer, tip vozila i slično.

*Za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate oglašivače koji se nalaze na stranici koju upravo čitate.

Pitaj sve firme
Idi na vrh strane