Dodaj firmu

Boza i Dejan Porsche servis

Auto servis u Kumodražu nudi sve mehaničarske usluge, auto dijagnostiku, auto elektriku, auto elektroniku i druge usluga za putnička i teretna vozila.
Pročitaj više

Letnja 3
Voždovac, Beograd

Portugalac Porsche servis

Upoznajte Auto servis Portugalac - vaš pouzdani partner za sve vaše potrebe vezane za automobile! Profesionalno pružamo širok spektar usluga popravke automobila, koje obuhvataju automehaniku, autoelektriku i preciznu dijagnostiku.
Pročitaj više

Jeremije Stanojevica 54, Zemun polje
Zemun, Beograd

AC Aleksa Cars Porsche servis

Auto servis u Beogradu sa uslugama servisiranja svih modela vozila, kroz veliki i mali servis, auto-elektriku, automehaniku i auto-dijagnostiku.
Pročitaj više

Slanacki put 51
Palilula, Beograd

Auto Hertz BGD auto servis

Auto Herz BGD auto servis nalazi se u Rakovici. Auto Herz BGD je servis za sve tipove vozila i radi usluge elektrike, dijagnostike, servis auto klime, centriranje trapa.
Pročitaj više

Patrijarha Dimitrija 55
Rakovica, Beograd

Auto Servis Đoša

Auto servis Đoša pruža usluge servisa, redovnog održavanja, reglaže trapa, vulkanizera i kompletne mehanike za sve tipove automobila. Nalazimo se u ulici Jurija Gagarina, preko puta Bloka 70, na Novom Beogradu. Ukoliko smatrate da je Vašem ...
Pročitaj više

Jurija Gagarina (preko puta Bloka 70)
Novi Beograd, Beograd

Porsche servis Dača i Dubonac

Profesionalno i kvalitetno održavamo i popravljamo sve modele putničkih automobila, kombi vozila i druga laka teretna vozila.
Pročitaj više

Vinogradska 35
Novi Beograd, Beograd

Porsche servis Auto Deki

Auto Deki auto servis nudi servis automehanike, autolimarije, autoelektrike, farbanje automobila, popravku branika i punjenje klime
Pročitaj više

Svete Milutinovića 2
Čukarica, Beograd

Auto servis VALEX

Kada Vam zatrebaju usluge iz oblasti automehanike, elektronike ili servisiranje klima, auto servis VALEX je prava adresa za Vas. Upotrebom savremene opreme za auto dijagnostiku i originalnih delova, naš servis nudi profesionalnu uslugu održa...
Pročitaj više

Vojvode Stepe 387, (preko puta Verano motors-a)
Voždovac, Beograd

Porsche servis Rašuo

Za proveru ispravnosti vozila ili popravku trapa odaberite pravog majstora. Auto servis Rašuo nalazi se u ulici Braće Jerković i nudi Vam svoje usluge.
Pročitaj više

Brace Jerkovic 201e
Voždovac, Beograd

Auto centar GTR - auto servis Renault i Dacia vozila

Auto centar GTR – auto servis Renault i Dacia vozila nalazi se u naselju Borča (Mali Zbeg), ulica Damjana Jugovića br 2a.
Pročitaj više

Damjana Jugovica 2a
Beograd

Gde se nalazi najbolji Porsche servis? Automobil je potreba modernog čoveka, i kada su u pitanju poslovne ali i porodične obaveze. Svaki četvorotočkaš će nam završiti zadatak, ali da li je baš svejedno šta vozimo?

Imati Porsche je stvar prestiža, jer složićemo se u jednom – Porše nije dostupan baš svakome, a skoro svako bi želeo da ga poseduje.

Porše servis

Ako ste baš vi taj srećnik koji ima Porše, onda ga verovatno mazite i pazite, kao da je beba. Malo se šalimo, ali je u tome pola istine – svaki limeni ljubimac traži odgovarajuću negu, kako bi vas verno služio u godinama koje dolaze, svakoga dana na drumu.

Servis automobila, možemo da podelimo na veliki i mali, a u zavisnosti šta će majstor raditi na vašem ljubimcu. 

Mali servis bi trebalo obavljati pošto Porše pređe od deset do dvadeset hiljada kilometara, što obično znači period od godinu dana. Automehaničar će vašem ljubimcu zameniti sve potrebne filtere a to su: filter ulja, filter goriva, filter vazduha motora i filter kabine. Pri tome, obaviće se i zamena motornog ulja. 

Ostale usluge servisiranja podrazumevaju, ukoliko je to potrebno, popravku kočionog sistema, popravku motora, servis sistema za ubrizgavanje goriva, remont automatskih menjača; kompletnu kompjutersku dijagnostiku, pregled rashladnih sistema, kompletnu analizu bezbednosti...

Kada govorimo o velikom servisu Porše automobila, on se preporučuje na svakih tri do četiri godine. Majstor će izvršiti preventivnu zamenu potrošnog materijala i delova. Veliki servis je bitno vršiti iz nekoliko razloga. Najpre, kada znate da je stručno lice pregledalo vaš Porše, sigurnost na putu će biti daleko veća. Takođe, ako se određeni kvarovi na autu primete na vreme, moguće ih je pravovremeno sanirati, što sprečava nastajanje većeg i ozbiljnijeg oštećenja, čija bi popravka koštala mnogo više.

Iz svega izvlačimo zaključak da su i mali i veliki servisi Porše automobila zapravo neophodnost, ako ste savestan i brižan vozač i vlasnik četvorotočkaša. 

Porše servis – iskustva

Ukoliko se ustanovi malim ili velikim servisom da je potrebna zamena i ugradnja novog originalnog rezervnog dela, to će biti učinjeno. Pošto je Porše prošao kroz sve potrebne analize i dijagnostiku, vi sada imate sasvim siguran auto za nove hiljade kilometara. 

Pri dijagnostici, koriste se originalni dijagnostički uređaji, kao i najsavremeniji alati. Ceo posao obavlja stručni kadar, prema najvišim standardima. 

Pošto se skoro neprekidno pojavljuju novi i savršeniji modeli, u Porše auto servisima se velika pažnja poklanja stalnoj edukaciji zaposlenog kadra, kao i ulaganju u tehničku opremljenost. Zahvaljujući svemu navedenom, vaš Porše je u sigurnim rukama, a ukoliko ste pravno lice, tj. firma koja poseduje vozni park, čitavo održavanje takođe možete poveriti odabranim Porsche servisima.

Uvek imajte na umu, da sve što se održava, veoma dugo traje i kvalitetno služi, pri čemu akcenat stavite na činjenicu da udobnost i sigurnost u vožnji zaista nemaju cenu.

Porsche servis – cena:

Navešćemo neke od usluga i njihove prosečne cene: ultrazvučno čišćenje dizni, od 8000 dinara (6 do 8 kom), za 4 kom – 3600 do 5500 dinara, zamena amortizera od 880 do 1600 dinara, zamena antifriza od 840 do 1800 din, kontrola prianjanja i kontrola kočnica, 1200 din; servis klime (provera, dopuna gasa i ulja po fabričkim normama) 3600 dinara, dok za cenu usluge kompjuterske dijagnostike u proseku treba izdvojiti oko 1400 dinara. 

*Cene su prikazane orijentaciono, za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate auto servise koji su oglašeni ispod našeg teksta. 

Pitaj sve firme
Idi na vrh strane