Dodaj firmu

Boza i Dejan servis za Alfa Romeo

Auto servis u Kumodražu nudi sve mehaničarske usluge, auto dijagnostiku, auto elektriku, auto elektroniku i druge usluga za putnička i teretna vozila.
Pročitaj više

Letnja 3
Voždovac, Beograd

Portugalac servis za Alfa Romeo

Upoznajte Auto servis Portugalac - vaš pouzdani partner za sve vaše potrebe vezane za automobile! Profesionalno pružamo širok spektar usluga popravke automobila, koje obuhvataju automehaniku, autoelektriku i preciznu dijagnostiku.
Pročitaj više

Jeremije Stanojevica 54, Zemun polje
Zemun, Beograd

C Aleksa Cars Servis za Alfa Romeo

Auto servis u Beogradu sa uslugama servisiranja svih modela vozila, kroz veliki i mali servis, auto-elektriku, automehaniku i auto-dijagnostiku.
Pročitaj više

Slanacki put 51
Palilula, Beograd

Petrić Auto servis

Auto servis Petrić nalazi se u Vrčinu. Bavi se auto mehanikom, auto dijagnostikom, vulkanizerskim uslugama
Pročitaj više

Dunavska 4, Vrčin
Grocka, Beograd

Servis za Alfa Romeo BOSKE LLN

Auto servis Boske LLN nalazi se na Čukarici, u Železniku. Radi servis i dijagnostiku svih vrsta vozila.
Pročitaj više

Petra Drapšina 58k, Železnik
Čukarica, Beograd

Auto Hertz BGD auto servis

Auto Herz BGD auto servis nalazi se u Rakovici. Auto Herz BGD je servis za sve tipove vozila i radi usluge elektrike, dijagnostike, servis auto klime, centriranje trapa.
Pročitaj više

Patrijarha Dimitrija 55
Rakovica, Beograd

Mica ATS Servis automatskih menjača

ATS servis automatskih menjača nalazi se u Krnjači. Osim servisa automatskih menjača, u ovom servisu možete uraditi kompletnu dijagnostiku i popravku uz garanciju.
Pročitaj više

Vlasenička 11
Palilula, Beograd

Servis za Alfa Romeo NS auto centar

NS auto centar nalazi se na Voždovcu. Nudi kompletne usluge koje su Vam potrebne da bi Vaš ljubimac na 4 točka radio kako treba. Mehanika, elektronika, mali I veliki servis, dijagnostika, elektrika, klima.
Pročitaj više

Tekeriška 50
Voždovac, Beograd

Auto Servis Đoša

Auto servis Đoša pruža usluge servisa, redovnog održavanja, reglaže trapa, vulkanizera i kompletne mehanike za sve tipove automobila. Nalazimo se u ulici Jurija Gagarina, preko puta Bloka 70, na Novom Beogradu. Ukoliko smatrate da je Vašem ...
Pročitaj više

Jurija Gagarina (preko puta Bloka 70)
Novi Beograd, Beograd

Servis za Alfa Romeo Proffesional Car Clinic

Efikasno i stručno otklanjamo svaki mogući kvar na automobilima, lakim teretnim vozilima i kamionima. Rešavamo sve mahničke, limarske, električne i elektronske probleme.
Pročitaj više

Sutjeska ulica 1. 22A
Palilula, Beograd

Servis za Alfa Romeo Dača i Dubonac

Profesionalno i kvalitetno održavamo i popravljamo sve modele putničkih automobila, kombi vozila i druga laka teretna vozila.
Pročitaj više

Vinogradska 35
Novi Beograd, Beograd

Servis za Alfa Romeo Auto Deki

Auto Deki auto servis nudi servis automehanike, autolimarije, autoelektrike, farbanje automobila, popravku branika i punjenje klime
Pročitaj više

Svete Milutinovića 2
Čukarica, Beograd

Servis za Alfa Romeo POPS CAR auto servis

Auto servis "Pop's car" je specijalizovani auto servis za Fiat vozila, i nudi širok asortiman usluga po najpristupačnijim cenama u gradu.
Pročitaj više

Mitrovdanska 56a
Voždovac, Beograd

Servis za Alfa Romeo Iži auto elektronika

Servis IŽI mehatronika je specijalizovan servis za održavanje i popravku putničkih automobila. Za dodatne informacije pogledajt sajt
Pročitaj više

Ustanička 17
Vračar, Beograd

Servis za Alfa Romeo Auto servis Trend

Auto servis Trend nudi kompjutersku dijagnostiku i popravku automobila vodećih proizvođača, uz ugradnju originalnih delova. Naš stručni tim servisera uspešno će rešiti sve probleme koji ometaju rad Vašeg četvorotočkaša, u kratkom roku i po ...
Pročitaj više

Svetozara Miletica 10, Beograd
Stari grad, Beograd

Auto servis VALEX

Kada Vam zatrebaju usluge iz oblasti automehanike, elektronike ili servisiranje klima, auto servis VALEX je prava adresa za Vas. Upotrebom savremene opreme za auto dijagnostiku i originalnih delova, naš servis nudi profesionalnu uslugu održa...
Pročitaj više

Vojvode Stepe 387, (preko puta Verano motors-a)
Voždovac, Beograd

Servis za Alfa Romeo Rašuo

Za proveru ispravnosti vozila ili popravku trapa odaberite pravog majstora. Auto servis Rašuo nalazi se u ulici Braće Jerković i nudi Vam svoje usluge.
Pročitaj više

Brace Jerkovic 201e
Voždovac, Beograd

Servis za Alfa Romeo KUM-OREST

Pored kompletne usluge servisiranja svih vrsta motornih vozila, posedujemo i mobilnu ekupu za pomoć na putu. Naša savremeno opremljena pokretna radionica nudi Vam sve vrste popravki na terenu
Pročitaj više

Kružni put 10a, (Bubanj potok)
Voždovac, Beograd

Auto servis Aleksandar

Vinogradska 105
Novi Beograd, Beograd

Auto servis Burgund

Auto servis Burgund pruža široku paletu usluga iz različitih oblasti za sve tipove vozila. Nalazimo se u Beogradu nedaleko od Vukovog Spomenika, opština Zvezdara
Pročitaj više

Vojvode Brane 4, Beograd
Zvezdara, Beograd

Trazite dobar servis za Alfa Romeo? Obaveštenost o stanju automobila, redovni servisi i provere stanja predstavljaju glavne faktore u očuvanju bezbednosti u saobraćaju i udobnosti u svakom vozilu.

Mali servis za Alfa Romeo

Mali servis je redovno i obavezno održavanje automobila kojim je propisana zamena svih filtera (filter goriva, filter motornog ulja, filter vazduha motora, filter vazduha kabine) i motornog ulja. Pri malom servisu povremeno se pristupa proveri i dopunjavanju nivoa kočione i rashladne tečnosti. Automobilski stručnjaci preporučuju vršenje malih servisa u intervalu od 12 meseci, ili posle pređenih 10000-20000 km.

Veliki servis za Alfa Romeo

Veliki servis je periodično održavanje vozila. Podrazumeva zamenu određenih dotrajalih i istrošenih auto delova i prilagođenu proveru stanja vozila. Pri velikom servisu vrši se zamena zupčastog kaiša, zamena rolera, španera i vodene pumpe. Interval između dva velika servisa obuhvata raspon između pređenih 60000 km i 120000 km.

Servis i delovi za Alfa Romeo

Servis za Alfa Romeo 147, servis za Alfa Romeo 156, servis za Alfa Romeo 159, servis za Alfa Romeo 166, servi i popravke za Alfa Romeo Giulietta i ostale modele vozila Alfa Romeo obavlja se u auto servisima specijalizovanim za italijanske marke.

Pri servisiranju automobila često dolazi do potrebe za zamenom delova. Vlasnici automobila mogu da izaberu deo iz neke od ponuđenih kategorija: 

OEM delovi (originalni delovi za prvu ugradnju);

originalni rezervni delovi;

kopije delova;

polovni delovi.

Usluge Alfa Romeo servisa

Majstori u auto servisima za Alfa Romeo pružaju usluge iz svih navedenih kategorija:

 • auto mehanika;
 • auto dijagnostika;
 • auto elektrika;
 • auto elektronika;
 • mali servis (zamena svih filtera i motornog ulja);
 • veliki servis (zamena kaiša, vodene pumpe itd.);
 • generalne popravke motora;
 • zamena kvačila;
 • popravka i zamena kočnica;
 • instalacija i popravka klima uređaja;
 • centriranje trapa;
 • popravka i ugradnja alarma;
 • ugradnja radio aparata;
 • vulkanizerske usluge;
 • limarske i farbarske usluge itd.

Cene servisa za Alfa Romeo

Mali servis za Alfa Romeo 147 iznosi od 9000 do 12000 dinara (od 75 do 100 evra), a veliki servis košta između 30000 i 36000 dinara (između 250 i 300 evra).

Cena malog servisa za Alfa Romeo 159 kreće se od 9000 do 12000 dinara (od 75 do 100 evra), dok veliki servis košta od 30000 do 34000 dinara (250-280 evra).

Mali servis za Alfa Romeo 156 2.4 jdi ima cenu od 10000 do 12000 dinara (od 85 do 100 evra), a veliki servis staje između 36000 i 38000 dinara (300-320 evra).

*Sve cene su informativnog karaktera, za tačnu cenu, za izabrani proizvod predlažemo da kontaktirate auto servise ispod teksta.

Pitaj sve firme
Idi na vrh strane