Dodaj firmu

Boza i Dejan Jaguar servis

Auto servis u Kumodražu nudi sve mehaničarske usluge, auto dijagnostiku, auto elektriku, auto elektroniku i druge usluga za putnička i teretna vozila.
Pročitaj više

Letnja 3
Voždovac, Beograd

Portugalac Jaguar servis

Upoznajte Auto servis Portugalac - vaš pouzdani partner za sve vaše potrebe vezane za automobile! Profesionalno pružamo širok spektar usluga popravke automobila, koje obuhvataju automehaniku, autoelektriku i preciznu dijagnostiku.
Pročitaj više

Jeremije Stanojevica 54, Zemun polje
Zemun, Beograd

AC Aleksa Cars Hyundai servis

Auto servis u Beogradu sa uslugama servisiranja svih modela vozila, kroz veliki i mali servis, auto-elektriku, automehaniku i auto-dijagnostiku.
Pročitaj više

Slanacki put 51
Palilula, Beograd

Auto Hertz BGD auto servis

Auto Herz BGD auto servis nalazi se u Rakovici. Auto Herz BGD je servis za sve tipove vozila i radi usluge elektrike, dijagnostike, servis auto klime, centriranje trapa.
Pročitaj više

Patrijarha Dimitrija 55
Rakovica, Beograd

Jaguar servis Auto Deki

Auto Deki auto servis nudi servis automehanike, autolimarije, autoelektrike, farbanje automobila, popravku branika i punjenje klime
Pročitaj više

Svete Milutinovića 2
Čukarica, Beograd

Auto Servis Đoša

Auto servis Đoša pruža usluge servisa, redovnog održavanja, reglaže trapa, vulkanizera i kompletne mehanike za sve tipove automobila. Nalazimo se u ulici Jurija Gagarina, preko puta Bloka 70, na Novom Beogradu. Ukoliko smatrate da je Vašem ...
Pročitaj više

Jurija Gagarina (preko puta Bloka 70)
Novi Beograd, Beograd

Koji je najbolji Jaguar servis u vasem gradu? Kada sednemo za volan svog limenog ljubimca, imamo odgovornost prema sebi i svojoj porodici, odnosno ljudima koje vozimo, ali isto tako i prema svim drugim učesnicima sa kojima dolazimo u kontakt u saobraćaju.

Zbog toga je neophodno da naš auto bude uvek u top formi, da radi besprekorno i ispravno isto kao i prvog dana kada je izašao iz fabrike.

Jaguar auto servis

Jaguar je na određen način, stvar prestiža, i ukoliko ste srećnik koji ima auto o kome sanjaju mnogi strastveni zaljubljenici u četvorotočkaše, tada bi trebalo da ga pazite i mazite. To bi značilo da je potrebno da obavljate redovne kontrolne preglede svoje voljene mašine, tako da se na vreme primeti i najmanja nepravilnost u funkcionisanju.

To ima više dobrih strana, a jedna od njih je da je moguće primetiti kvar pomoću savremene metode – autodijagnostike, čak i onda kada vi sami mislite da je sa vašim Jaguarom sve u najboljem redu. Autodijagnostika nam pomaže da se detektovanjem kvara on sanira na vreme, pre nego što neopaženo izazove mnogo veću štetu.

Na taj način, vi štedite i svoj novac, jer ste pravovremenom intervencijom izbegli da izdvojite veću sumu novca za zamenu nekog bitnog dela u budućnosti, na primer.

Mali servis za Jaguar

Servise za Jaguar, kao i druge automobile, možemo da podelimo na mali i veliki servis. Mali servis se obavlja jednom godišnje, dok se veliki radi na tri do četiri godine.

U daljem tekstu ćemo navesti šta podrazumeva jedna a šta druga usluga.

Dakle, kada dovezete Jaguar na mali servis, biće vam pružene sledeće usluge:

- Remont automatskih menjača;

- Pregledaće se upravljački sistem;

- Kontrolisaće se stanje rashladnih sistema;

- Obaviće se potpuna i kompletna analiza bezbednosti;

- Pregled i servis sistema za ubrizgavanje goriva;

- Popravka motora;

- Popravka kočionog sistema;

- Kompletna kompjuterska autodijagnostika.

Pored svega što smo naveli, možete da računate i na ugradnju i prodaju originalnih rezervnih delova za Jaguar.

Mali servis se preporučuje na svakih pređenih 10000 do 20000 kilometara, i tada se zamene sva četiri glavna filtera, a to su filter goriva, filter vazduha motora, filter ulja, zamena motornog ulja, kao i zamena filtera kabine.

Veliki servis Jaguar

Kao što smo napisali, veliki servis se obavlja na svakih nekoliko godina, i tom prilikom se vrši zamena svih potrošnih delova i materijala. Ova zamena se radi preventivno, tako da ste nakon te usluge sigurni da je vaš Jaguar u perfektnom stanju i možete uživati u vožnji, uz saznanje da ste uštedeli novac jer ste izbegli moguće skupe popravke.

Jaguar servis - cena:

Potrebno je izdvojiti za: servis klime (provera, dopuna gasa i ulja po fabričkim normama)  oko 3600 dinara, za kontrolu trapa 600 dinara, sve do 1200 din za kontrolu prianjanja i kontrolu kočnica. Usluga autodijagnostike, koja je veoma korisna, naplaćuje se u proseku 1400 dinara.

Za ultrazvučno čišćenje dizni, neophodno je platiti od 8000 dinara (6 do 8 kom).

*Cene su prikazane orijentaciono, za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate auto servise koji su oglašeni ispod našeg teksta.

Pitaj sve firme
Idi na vrh strane