Dodaj firmu

AC Aleksa Cars Hyundai servis

Auto servis u Beogradu sa uslugama servisiranja svih modela vozila, kroz veliki i mali servis, auto-elektriku, automehaniku i auto-dijagnostiku.
Pročitaj više

Slanacki put 51
Palilula, Beograd

Hyundai servis Oli

Oli auto servis nalazi se u Zemunu. Auto servis za sve vrste vozila, dijagnostika, mehanika, prodaja i montaža guma.
Pročitaj više

Justina Popovića 33, Altina
Zemun, Beograd

Hyundai servis BOSKE LLN

Auto servis Boske LLN nalazi se na Čukarici, u Železniku. Radi servis i dijagnostiku svih vrsta vozila.
Pročitaj više

Petra Drapšina 58k, Železnik
Čukarica, Beograd

Auto Hertz BGD auto servis

Auto Herz BGD auto servis nalazi se u Rakovici. Auto Herz BGD je servis za sve tipove vozila i radi usluge elektrike, dijagnostike, servis auto klime, centriranje trapa.
Pročitaj više

Patrijarha Dimitrija 55
Rakovica, Beograd

Mica ATS Servis automatskih menjača

ATS servis automatskih menjača nalazi se u Krnjači. Osim servisa automatskih menjača, u ovom servisu možete uraditi kompletnu dijagnostiku i popravku uz garanciju.
Pročitaj više

Vlasenička 11
Palilula, Beograd

Hyundai servis NS auto centar

NS auto centar nalazi se na Voždovcu. Nudi kompletne usluge koje su Vam potrebne da bi Vaš ljubimac na 4 točka radio kako treba. Mehanika, elektronika, mali I veliki servis, dijagnostika, elektrika, klima.
Pročitaj više

Tekeriška 50
Voždovac, Beograd

Toyota servis - Timtronic

Specijalizovani Toyota servis Timtronic nalazi se na Zvezdari. Svojim klijentima obezbeđuje besplatan pregled za sva Toyota vozila, kompletnu dijagnostiku i servis svih delova.
Pročitaj više

Sretena Vukosavljevića 8
Zvezdara, Beograd

Auto Servis Đoša

Auto servis Đoša pruža usluge servisa, redovnog održavanja, reglaže trapa, vulkanizera i kompletne mehanike za sve tipove automobila. Nalazimo se u ulici Jurija Gagarina, preko puta Bloka 70, na Novom Beogradu. Ukoliko smatrate da je Vašem ...
Pročitaj više

Jurija Gagarina (preko puta Bloka 70)
Novi Beograd, Beograd

Hyundai servis Dača i Dubonac

Profesionalno i kvalitetno održavamo i popravljamo sve modele putničkih automobila, kombi vozila i druga laka teretna vozila.
Pročitaj više

Vinogradska 35
Novi Beograd, Beograd

Hyundai servis Auto Deki

Auto Deki auto servis nudi servis automehanike, autolimarije, autoelektrike, farbanje automobila, popravku branika i punjenje klime
Pročitaj više

Svete Milutinovića 2
Čukarica, Beograd

Auto servis VALEX

Kada Vam zatrebaju usluge iz oblasti automehanike, elektronike ili servisiranje klima, auto servis VALEX je prava adresa za Vas. Upotrebom savremene opreme za auto dijagnostiku i originalnih delova, naš servis nudi profesionalnu uslugu održa...
Pročitaj više

Vojvode Stepe 387, (preko puta Verano motors-a)
Voždovac, Beograd

Hyundai servis Forma auto centar

Firma usko specijalizovana za uvoz, distribuciju i malaoprodaju rezervnih auto delova, kao i servisiranje vozila japanske i korejske proizvodnje
Pročitaj više

Prvomajska 1
Novi Beograd, Beograd

Hyundai servis Djole

Mitsubishi i Hyundai servis Đole nalazi se u ulici Cara Dušana 262, na teritoriji opštine Zemun. Nudimo servisiranje Mitsubishi i Hyundai automobila.
Pročitaj više

Cara Dušana 262, Zemun
Zemun, Beograd

Hyundai servis Rašuo

Za proveru ispravnosti vozila ili popravku trapa odaberite pravog majstora. Auto servis Rašuo nalazi se u ulici Braće Jerković i nudi Vam svoje usluge.
Pročitaj više

Brace Jerkovic 201e
Voždovac, Beograd

Japan auto plus

Japan Auto Plus bavi se prodajom auto delova za sva japanska i korejska vozila. U našoj ponudi nalazi se širok asortiman delova za automobile i kombije. Takođe, u okviru servisa nudimo sve vrste automehaničarskih popravki.
Pročitaj više

Dimitrija Tucovića 148
Zvezdara, Beograd

Auto servis Predrag Stakić

Auto servis Predrag Stakić pruža Vam automehaničarske usluge za sve vrste automobila. Nalazimo se u naselju Medaković, u ulici Mokroluška Nova broj 17, na teritoriji opštine Voždovac.
Pročitaj više

Mokroluška Nova 17
Voždovac, Beograd

Hyundai servis Auto servis Stevanovic

Miloja Djaka 30, Beograd
Savski venac, Beograd

Servis japanskih automobila Japan Art

Puno delova za sve japance i koreance. Besplatna zamena motul ulja. Povoljne cene.
Pročitaj više

Gocka 59 (Metro-Ibarska magistrala)
Rakovica, Beograd

Bilo da je u pitanju redovan Hyundai servis, preventivna provera ili neki veći ili manji kvar, izuzetno je važno da odaberete stručnog i pažljivog servisera koji će moći da vodi propisnu brigu o vašem Hyundai vozilu.

Mali servis za Hyundai

Mali servis označava redovno održavanje automobila i obavlja se u vremenskom intervalu od godinu ili nakon pređenih 10000-20000 km. Obavezne aktivnosti kod malog servisa su najčešće zamena sva četiri filtera (filter kabine/polena, filter vazduha motora, filter ulja i filter goriva) i zamena motornog ulja. Po potrebi se prilikom malog servisa dolivaju rashladna i kočiona tečnost.

Veliki servis za Hyundai

Veliki servis se smatra periodičnim održavanjem vozila koje se obavlja posle 3 do 4 godine vožnje ili nakon pređenih 60000-120000 km. Interval za benzinske motore je manji nego za dizel motore. Kod velikog servisa obavlja se provera i zamena kompletnog seta zupčenja (zupčasti kaiš, roleri, španeri i pumpa za vodu). Okoliko se na automobilu redovno i propisno vrši veliki servis, lako se mogu izbeći veliki i skupi kvarovi na motoru.

Delovi i servis za Hyundai 

Servis za Hyundai i10, Hyundai i20, Hyundai i30, servis za Hyundai Santa Fe, servis i popravke za Hyundai Matrix, Hyundai Tucson, servis za Hyundai Getz, servis za Hyundai Atos, servis Hyundai Accent delovi, Hyundai Lantra i za druge modele japanske marke Hyundai moguće je obaviti kod brojnih servisera širom zemlje.

Ako je pri servisu ili popravci nužno zameniti auto delove, potrebni delovi mogu se naći u različitim kategorijama:

 • OEM delovi (originalni delovi za prvu ugradnju);
 • originalni japanski rezervni delovi;
 • kopije delova;
 • polovni delovi.

Usluge Hyundai servisa

U kvalifikovanim auto servisima za Hyundai mogu se odraditi svi potrebni zahvati i usluge iz narednih kategorija servisa:

 • auto mehanika;
 • auto dijagnostika;
 • auto elektrika;
 • auto elektronika;
 • mali servis (zamena svih filtera i motornog ulja);
 • veliki servis (zamena kaiša ili lanca itd.);
 • generalne popravke motora;
 • zamena kvačila;
 • popravka i zamena kočnica;
 • instalacija i popravka klima uređaja;
 • centriranje trapa;
 • popravka i ugradnja alarma;
 • ugradnja radio aparata;
 • vulkanizerske usluge;
 • limarske i farbarske usluge itd.

Cene servisa za Hyundai

Mali servis za Hyundai i30 staje od 4500 do 6500 dinara (od 35 do 55 evra), dok za veliki servis treba izdvojiti od 25000 do 30000 dinara (od 200 do 250 evra).

Cena malog servisa za Hyundai Getz sa dizel motorom kreće se od 5500 do 6500 dinara (od 45 do 55 evra), a cena velikog servisa iznosi oko 36000 dinara (oko 300 evra).

Mali servis za Hyundai Accent košta od 5500 do 7500 dinara (od 45 do 65 evra), dok cena velikog servisa staje oko 36000 dinara (oko 300 evra).

Cena malog servisa za Hyundai Santa Fe iznosi od 7500 do 9000 dinara (otprilike od 65 do 75 evra), a za veliki servis treba izdvojiti od 40000 do 45000 dinara (oko 350 evra). 

*Sve cene su informativnog karaktera, za tačnu cenu, za izabrani proizvod predlažemo da kontaktirate auto servise ispod teksta.

Pitaj sve firme
Idi na vrh strane