Dodaj firmu

AC Aleksa Cars Chevrolet servis

Auto servis u Beogradu sa uslugama servisiranja svih modela vozila, kroz veliki i mali servis, auto-elektriku, automehaniku i auto-dijagnostiku.
Pročitaj više

Slanacki put 51
Palilula, Beograd

Auto Hertz BGD auto servis

Auto Herz BGD auto servis nalazi se u Rakovici. Auto Herz BGD je servis za sve tipove vozila i radi usluge elektrike, dijagnostike, servis auto klime, centriranje trapa.
Pročitaj više

Patrijarha Dimitrija 55
Rakovica, Beograd

Mica ATS Servis automatskih menjača

ATS servis automatskih menjača nalazi se u Krnjači. Osim servisa automatskih menjača, u ovom servisu možete uraditi kompletnu dijagnostiku i popravku uz garanciju.
Pročitaj više

Vlasenička 11
Palilula, Beograd

Chevrolet servis NS auto centar

NS auto centar nalazi se na Voždovcu. Nudi kompletne usluge koje su Vam potrebne da bi Vaš ljubimac na 4 točka radio kako treba. Mehanika, elektronika, mali I veliki servis, dijagnostika, elektrika, klima.
Pročitaj više

Tekeriška 50
Voždovac, Beograd

Chevrolet servis Dača i Dubonac

Profesionalno i kvalitetno održavamo i popravljamo sve modele putničkih automobila, kombi vozila i druga laka teretna vozila.
Pročitaj više

Vinogradska 35
Novi Beograd, Beograd

Chevrolet servis Auto Deki

Auto Deki auto servis nudi servis automehanike, autolimarije, autoelektrike, farbanje automobila, popravku branika i punjenje klime
Pročitaj više

Svete Milutinovića 2
Čukarica, Beograd

Auto servis VALEX

Kada Vam zatrebaju usluge iz oblasti automehanike, elektronike ili servisiranje klima, auto servis VALEX je prava adresa za Vas. Upotrebom savremene opreme za auto dijagnostiku i originalnih delova, naš servis nudi profesionalnu uslugu održa...
Pročitaj više

Vojvode Stepe 387, (preko puta Verano motors-a)
Voždovac, Beograd

Chevrolet servis Oli

Oli auto servis nalazi se u Zemunu. Auto servis za sve vrste vozila, dijagnostika, mehanika, prodaja i montaža guma.
Pročitaj više

Justina Popovića 33, Altina
Zemun, Beograd

Auto Servis Đoša

Auto servis Đoša pruža usluge servisa, redovnog održavanja, reglaže trapa, vulkanizera i kompletne mehanike za sve tipove automobila. Nalazimo se u ulici Jurija Gagarina, preko puta Bloka 70, na Novom Beogradu. Ukoliko smatrate da je Vašem ...
Pročitaj više

Jurija Gagarina (preko puta Bloka 70)
Novi Beograd, Beograd

Chevrolet servis GILE

Kako biste uvek bili siguran učesnik u saobraćaju, auto servis GILE nudi Vam redovni servis za sve tipove vozila, kombija i laka dostavna vozila. Stručni tim majstora sa dugogodišnjim iskustvom garantuje uspešnu popravku svih marki vozila, ...
Pročitaj više

Slavka Miljkovića 75
Rakovica, Beograd

Chevrolet servis Rašuo

Za proveru ispravnosti vozila ili popravku trapa odaberite pravog majstora. Auto servis Rašuo nalazi se u ulici Braće Jerković i nudi Vam svoje usluge.
Pročitaj više

Brace Jerkovic 201e
Voždovac, Beograd

Chevrolet servis KUM-OREST

Pored kompletne usluge servisiranja svih vrsta motornih vozila, posedujemo i mobilnu ekupu za pomoć na putu. Naša savremeno opremljena pokretna radionica nudi Vam sve vrste popravki na terenu
Pročitaj više

Kružni put 10a, (Bubanj potok)
Voždovac, Beograd

Japan auto plus

Japan Auto Plus bavi se prodajom auto delova za sva japanska i korejska vozila. U našoj ponudi nalazi se širok asortiman delova za automobile i kombije. Takođe, u okviru servisa nudimo sve vrste automehaničarskih popravki.
Pročitaj više

Dimitrija Tucovića 148
Zvezdara, Beograd

Đelmaš servis

Đelmaš auto, ovlašćeni prodavac i serviser Chevrolet vozila, na čelu sa proslavljenim automobilskim asom Mikom Đelmaš, uspešno posluje od 1987. godine
Pročitaj više

Endija Vorhola 14, Julino brdo
Čukarica, Beograd

Auto servis Dugi

Naš auto servis svrstava se među najpouzdanije i najpovoljnije auto servise u Borči. Koristimo najsavremeniju opremu i alate za dijagnostiku i popravku svih vrsta vozila i kombija…
Pročitaj više

Petra Tekelije 19, (bivša Elemirska)
Beograd

Chevrolet servis N&S

Auto servis N&S nalazi se u ulici Žarka Zrenjanina broj 59, na teritoriji Borče.
Pročitaj više

Zarka Zrenjanina 59
Beograd

Auto servis Predrag Stakić

Auto servis Predrag Stakić pruža Vam automehaničarske usluge za sve vrste automobila. Nalazimo se u naselju Medaković, u ulici Mokroluška Nova broj 17, na teritoriji opštine Voždovac.
Pročitaj više

Mokroluška Nova 17
Voždovac, Beograd

Trazite dobar Chevrolet servis? Ako preskačete obavljanje redovnih servisa u propisanim intervalima, pod stalnim ste rizikom od velikih i teških kvarova. Odaberite stručnog servisera i vodite propisnu brigu o svom Chevrolet automobilu.

Mali servis za Chevrolet

Redovno održavanje vozila koje je preporučljivo obavljati nakon 12 meseci ili pređenih 10000 do 20000 km, naziva se mali servis. Pri malom servisu najčešće se menjaju sva četiri filtera (filter kabine/polena, filter vazduha motora, filter ulja i filter goriva) i motorno ulje. Prilikom malog servisa mogu se obaviti i druge sitnije intervencije kao što je provera i dopuna rashladne i kočione tečnosti.

Veliki servis za Chevrolet

Periodično održavanje vozila koje se vrši u proseku u intervalu od 3 do 4 godine ili nakon pređenih 60000-80000 km za benzinske, odnosno 90000-120000 km za dizel motore, naziva se veliki servis. Kod velikog servisa proveravaju se i najčešće menjaju set zupčastog kaiša ili set lanca na motoru. 

Pri malom i velikom servisu vrši se preventivna zamena potrošnih delova i materijala. Na taj način motor se čuva od ozbiljnih i skupih kvarova.

Servis i delovi za Chevrolet

Servis za Chevrolet Aveo, servis za Chevrolet Spark, servis i popravke za Chevrolet Cruze, servis za Chevrolet Captiva, Chevrolet Kalos servis, servis za Chevrolet Epica, za Chevrolet Nubrina, servis za Chevrolet Tacuma, servis za Chevrolet Matiz itd, obavljaju se u opremljenim i stručnim auto servisima širom naše zemlje.

Kako se pri servisiranju vozila često se vrši zamena jednog ili više auto delova, korisnici se mogu odlučiti za delove iz sledećih kategorija: OEM delovi (delovi za prvu ugradnju), originalni rezervni delovi, kopije delova, polovni delovi.

Usluge Chevrolet servisa

Auto servisi pružaju vozačima Chevrolet automobila usluge iz svih navedenih kategorija:

 • auto mehanika;
 • auto dijagnostika;
 • auto elektrika;
 • auto elektronika;
 • mali servis (zamena svih filtera i motornog ulja);
 • veliki servis (zamena kaiša ili lanca itd.);
 • generalne popravke motora;
 • zamena kvačila;
 • popravka i zamena kočnica;
 • instalacija i popravka klima uređaja;
 • centriranje trapa;
 • popravka i ugradnja alarma;
 • ugradnja radio aparata;
 • vulkanizerske usluge;
 • limarske i farbarske usluge itd.

Cene servisa za Chevrolet

Kako se svaki pojedinačni automobil razlikuje, navedene cene treba shvatiti informativno.

Redovni mali servis za Chevrolet Spark kreće se od 5500 do 8000 dinara (od 45 do 65 evra). Ovaj model automobila poseduje lanac, pa se veliki servis na njemu obavlja veoma retko i košta oko 40000 dinara (oko 330 evra).

Cena malog servisa za Chevrolet Captiva iznosi od 8500 do 12000 dinara (od 70 do 100 evra), dok za veliki servis u slučaju zamene lanca treba izdvojiti od 70000 do 80000 dinara (od 580 do 660 evra).

Mali servis za Chevrolet Cruze košta od 7500 do 10000 dinara (od 60 do 85 evra), a za veliki servis i zamenu lanca treba izdvojiti oko 60000 dinara (oko 500 evra).

*Sve cene su informativnog karaktera, za tačnu cenu, za izabrani proizvod predlažemo da kontaktirate auto servise ispod teksta.

Pitaj sve firme
Idi na vrh strane