Dodaj firmu

Volkswagen servis Delić

Auto mehaničar Delić uspešno otklanja sve vrste mehaničarskih kvarova na vozilma vodećih proizvođača: Audi, Volkvagen, Mercedes, BMW, Opel, Škoda i Seat. Osim toga, u našem servisu vršimo i remont tubina, manuelnih menjača, kao i krpljenje ...
Pročitaj više

Milke Bosnić 1, Jajinci
Voždovac, Beograd

Burgund Volkswagen servis

Auto servis Burgund pruža široku paletu usluga iz različitih oblasti za sve tipove vozila. Nalazimo se u Beogradu nedaleko od Vukovog Spomenika, opština Zvezdara
Pročitaj više

Vojvode Brane 4, Beograd
Zvezdara, Beograd

Boza i Dejan Volkswagen servis

Auto servis u Kumodražu nudi sve mehaničarske usluge, auto dijagnostiku, auto elektriku, auto elektroniku i druge usluga za putnička i teretna vozila.
Pročitaj više

Letnja 3
Voždovac, Beograd

Portugalac Volkswagen servis

Upoznajte Auto servis Portugalac - vaš pouzdani partner za sve vaše potrebe vezane za automobile! Profesionalno pružamo širok spektar usluga popravke automobila, koje obuhvataju automehaniku, autoelektriku i preciznu dijagnostiku.
Pročitaj više

Jeremije Stanojevica 54, Zemun polje
Zemun, Beograd

AC Aleksa Cars Volkswagen servis

Auto servis u Beogradu sa uslugama servisiranja svih modela vozila, kroz veliki i mali servis, auto-elektriku, automehaniku i auto-dijagnostiku.
Pročitaj više

Slanacki put 51
Palilula, Beograd

Petrić Auto servis

Auto servis Petrić nalazi se u Vrčinu. Bavi se auto mehanikom, auto dijagnostikom, vulkanizerskim uslugama
Pročitaj više

Dunavska 4, Vrčin
Grocka, Beograd

Volkswagen servis BOSKE LLN

Auto servis Boske LLN nalazi se na Čukarici, u Železniku. Radi servis i dijagnostiku svih vrsta vozila.
Pročitaj više

Petra Drapšina 58k, Železnik
Čukarica, Beograd

Auto Hertz BGD auto servis

Auto Herz BGD auto servis nalazi se u Rakovici. Auto Herz BGD je servis za sve tipove vozila i radi usluge elektrike, dijagnostike, servis auto klime, centriranje trapa.
Pročitaj više

Patrijarha Dimitrija 55
Rakovica, Beograd

Mica ATS Servis automatskih menjača

ATS servis automatskih menjača nalazi se u Krnjači. Osim servisa automatskih menjača, u ovom servisu možete uraditi kompletnu dijagnostiku i popravku uz garanciju.
Pročitaj više

Vlasenička 11
Palilula, Beograd

Volkswagen servis NS auto centar

NS auto centar nalazi se na Voždovcu. Nudi kompletne usluge koje su Vam potrebne da bi Vaš ljubimac na 4 točka radio kako treba. Mehanika, elektronika, mali I veliki servis, dijagnostika, elektrika, klima.
Pročitaj više

Tekeriška 50
Voždovac, Beograd

Auto Servis Đoša

Auto servis Đoša pruža usluge servisa, redovnog održavanja, reglaže trapa, vulkanizera i kompletne mehanike za sve tipove automobila. Nalazimo se u ulici Jurija Gagarina, preko puta Bloka 70, na Novom Beogradu. Ukoliko smatrate da je Vašem ...
Pročitaj više

Jurija Gagarina (preko puta Bloka 70)
Novi Beograd, Beograd

Volkswagen servis Proffesional Car Clinic

Efikasno i stručno otklanjamo svaki mogući kvar na automobilima, lakim teretnim vozilima i kamionima. Rešavamo sve mahničke, limarske, električne i elektronske probleme.
Pročitaj više

Sutjeska ulica 1. 22A
Palilula, Beograd

Volkswagen servis Auto Deki

Auto Deki auto servis nudi servis automehanike, autolimarije, autoelektrike, farbanje automobila, popravku branika i punjenje klime
Pročitaj više

Svete Milutinovića 2
Čukarica, Beograd

Volkswagen servis Iži auto elektronika

Servis IŽI mehatronika je specijalizovan servis za održavanje i popravku putničkih automobila. Za dodatne informacije pogledajt sajt
Pročitaj više

Ustanička 17
Vračar, Beograd

Volkswagen servis Mirković

Auto servis Mirković nudi Vam kompletno servisiranje vozila vodećih proizvođača, uz upotrebu najsavremenijih alata i opreme. Princip rada servisa je takav da se uvek maksimalno angažujemo u rešavanju problema na Vašem vozilu.
Pročitaj više

Đorđa Radaka 8a, Železnik
Čukarica, Beograd

Golf auto servis

Kao specijalizovani servis za VW, Seat, Audi i Škoda vozila, Golf auto servis može da ponudi visok standard usluge bilo da je u pitanju tekuće ili vanredno održavanje vozila. U našem radu koristimo proverene metode rada i kvalitetne rezervn...
Pročitaj više

Cara Dušana 133
Zemun, Beograd

Auto servis Šimandli

Prepustite brigu o Vašem vozilu pravim doktorima za automobile, posetite auto servis Šimandli na dobro poznatoj adresi na Voždovcu. Naš porodični servis poseduje više od 70 godina dugu tradiciju i specijalizovan je za vozila iz WAG grupacije...
Pročitaj više

Milana Rešetara 2c
Zemun, Beograd

Volkswagen servis Auto servis Trend

Auto servis Trend nudi kompjutersku dijagnostiku i popravku automobila vodećih proizvođača, uz ugradnju originalnih delova. Naš stručni tim servisera uspešno će rešiti sve probleme koji ometaju rad Vašeg četvorotočkaša, u kratkom roku i po ...
Pročitaj više

Svetozara Miletica 10, Beograd
Stari grad, Beograd

Volkswagen servis SmartPro

Specijalizovani servis za Smart vozila nudi kompletan servis, vulkanizerske usluge, prodaju delova, elektroniku, elektriku i druge usluge u Beogradu.
Pročitaj više

Milorada Jovanovica 4a
Čukarica, Beograd

Auto servis VALEX

Kada Vam zatrebaju usluge iz oblasti automehanike, elektronike ili servisiranje klima, auto servis VALEX je prava adresa za Vas. Upotrebom savremene opreme za auto dijagnostiku i originalnih delova, naš servis nudi profesionalnu uslugu održa...
Pročitaj više

Vojvode Stepe 387, (preko puta Verano motors-a)
Voždovac, Beograd

Trazite dobar Volkswagen servis? Volkswagen je renomirani nemački proizvođač automobila koji ima svoje poštovaoce i korisnike među mnogim vozačima na našim ulicama. Svaki savestan vozač zna da su informisanost o stanju vozila, provere u skladu sa planom održavanja i povremene popravke nezaobilazni ukoliko se teži besprekornom funkcionisanju automobila.

Mali servis za Volkswagen

Mali servis predstavlja redovno i preventivno održavanje automobila i podrazumeva zamenu sva četiri filtera (filter goriva, filter motornog ulja, filter vazduha motora, filter vazduha kabine) i motornog ulja. Pri malom servisu takođe se uobičajeno proverava i dopunjava nivo kočione i rashladne tečnosti. Servisne knjižice za većinu automobila marke Volkswagen preporučuju vršenje malih servisa u intervalu od 12 meseci, ili posle pređenih 10000 km do 20000 km.

Veliki servis za Volkswagen

Veliki servis se smatra periodičnim održavanjem i najčešće uključuje zamenu pojedinih dotrajalih auto delova i malo opštiju proveru stanja motora od one koja se obavlja kod malog servisa. Pri velikom servisu vrši se zamena zupčastog kaiša, zamena rolera, španera i svih ostalih delova seta zučenja uključujući i vodenu pumpu. Interval između dva velika servisa kreće se između pređenih 50000 km i 120000 km, u zavisnosti od konkretnog modela i starosti automobila.

Redovni mali i veliki servis čuvaju vozilo od većih kvarova i nepredviđenih troškova. Treba ipak napomenuti da se obavljenim malim i velikim servisom ne može garantovati opšta ispravnost vozila, budući da ove vrste servisa ne podrazumevaju kompletnu proveru svih sistema u automobilu.

Servis i delovi za Volkswagen 

Kvalifikovani serviseri izlaze u susret vlasnicima svih modela Volkswagen automobila i pružaju usluge servisa za VW Golf, servisa za VW Passat, auto servisa za VW Bubu, servisa za VW Polo, servisa za VW Touran, servisa za VW Touareg, servisa za VW Vento itd.

Različiti tipovi intervencija i popravki na automobilima često uključuju ugradnju ili zamenu pojedinih auto delova. U tom slučaju, pred korisnicima se nalazi sledeći izbor kategorija porekla i kvaliteta delova:

 • OEM delovi (originalni delovi za prvu ugradnju);
 • originalni nemački rezervni delovi;
 • kopije delova;
 • polovni delovi.

Usluge VW servisa

Servis za Passat, Golf, Polo ili bilo koji drugi model marke VW podrazumeva pružanje usluga iz narednih kategorija:

 • auto mehanika;
 • auto dijagnostika;
 • auto elektrika;
 • auto elektronika;
 • mali servis (zamena svih filtera i motornog ulja);
 • veliki servis (zamena kaiša, vodene pumpe itd.);
 • generalne popravke motora;
 • zamena kvačila;
 • popravka i zamena kočnica;
 • instalacija i popravka klima uređaja;
 • centriranje trapa;
 • popravka i ugradnja alarma;
 • ugradnja radio aparata;
 • vulkanizerske usluge;
 • limarske i farbarske usluge itd.

Cene servisa za Volkswagen

Na cenu malog i velikog servisa utiču tip motora automobila i starost vozila, vrednost upotrebljenih delova i potrošenog materijala, kao i radni sat servisera. Evo nekoliko okvirnih primera cena: 

Mali servis za Golf 1.9 TDI u proseku staje od 8500 do 11000 dinara (od 70 do 90 evra), dok za veliki servis treba izdvojiti od 38000 do 41000 dinara (od 315 do 340 evra).

Cena malog servisa za Passat se kreće od 9000 do 11000 dinara (od 75 do 90 evra), a veliki servis staje oko 45000 dinara (oko 370 evra).

Mali servis za VW Touran košta od 8500 do 10500 dinara (od 70 do 85 evra), dok cena velikog servisa iznosi od 39000 do 42000 dinara (od 325 do 350 evra).

Cena malog redovnog servisa za VW Polo 1.2 sa benzinskim motorom kreće se od 7000 do 8500 dinara (od 60 do 70 evra), dok je cena velikog servisa oko 25000 dinara (oko 200 evra).

Mali servis za VW Vento 1.9 TDI u proseku košta oko 9000 dinara (oko 75 evra), dok za veliki servis treba izdvojiti od 36000 do 38000 dinara (od 300 do 320 evra).

*Sve cene su informativnog karaktera, za tačnu cenu, za izabrani proizvod predlažemo da kontaktirate auto servise ispod teksta.

Pitaj sve firme
Idi na vrh strane