Dodaj firmu

Dubinsko pranje automobila Vanja Dubinsko pranje

Dubinsko pranje Vanja već dugi niz godina svojim klijentima pruža profesionalno dubinsko pranje vozila, poliranje vozila i farova. U našem radu koristimo najkvalitetniju kozmetiku renomiranih proizvođača, što garantuje vrhunski kvalitet uslu...
Pročitaj više

Teodosijeva 30, (pored kafića TROY)
Zvezdara, Beograd

Dubinsko pranje automobila Auto Detailing Neša

Auto Detaling Neša nalazi se na Paliluli. Pruža usluge poliranja, dubinskog pranja i čišćenja putničkih vozila i motocikala.
Pročitaj više

Đalinska 8, (Kotež)
Palilula, Beograd

Dubinsko pranje automobila Detailing Garage Miloš

Detaling Garage Miloš bavi se dubinskim pranjem i poliranjem, kao i keramičkom zaštitom automobila u Borči.
Pročitaj više

Petra Tekelije 25
Borča, Beograd

Dubinsko pranje automobila Pause Car Wash autoperionica

Autoperionica Pause nalazi se u vlasništvu vozača trka i ljubitelja automobila, što garantuje da će Vaš ljubimac dobiti vrhunski tretman kakav zaslužuje. Nudimo Vam detaljno, dubinsko pranje vozila, uz upotrebu najkvalitetnije kozmetike.
Pročitaj više

Ljubinke Bobić 9b
Novi Beograd, Beograd

Dubinsko pranje automobila AC Krug auto pranje

Perfektnim radom obezbedili smo našoj auto perionici dobru reputaciju i stekli poverenje velikog broja naših sugrađana.
Pročitaj više

Voždovački kružni put 17a
Voždovac, Beograd

Dubinsko pranje automobila Auto Corona

Obezbedite kraljevski tretman za Vaš automobil, izaberite poliranje vozila Auto Corona. Naša usluga radi se mašinski upotrebom moderne opreme i pasti sa keramičkom zaštitom vodećih proizvođača. Pored poliranja vozila i farova, vršimo i maši...
Pročitaj više

Miloja Pavlovića 2
Voždovac, Beograd

Beo 011 - Dubinsko pranje

Dubinsko pranje nameštaja i automobila Beo 011, vrši profesionalnu uslugu dubinskog pranja na visokom nivou, na teritoriji Beograda i okoline.
Pročitaj više

Feliksa Kanica 42
Zvezdara, Beograd

Dubinsko pranje automobila Danilo 10 Auto detailing

Auto Detaling Danilo 10 dubinsko pranje i poliranje vozila nalazi se u Batajnici. Poliranje i dubinsko pranje putničkih i teretnih vozila.
Pročitaj više

Slobodana Macure 9
Zemun, Beograd

Dubinsko pranje automobila Akva P Auto perionica

Auto perionica Akva P nalazi se na Paliluli. Bavi se dubinskim pranjem vozila, spoljašnjim pranjem, poliranjem i voskiranjem putničkih vozila.
Pročitaj više

Kraljice Marije 41
Palilula, Beograd

Dubinsko pranje automobila +OX Detailing

OX Detaling studio nalazi se u Zemunu. Detaljan detaling putničkih vozila i motora uz adekvatan tretman svih materijala u unutrašnjosti automobila.
Pročitaj više


Zemun, Beograd

Dubinsko pranje automobila Deep Wash

Deep Wash profesionalno dubinsko pranje u Beogradu. Detaljno dubinsko pranje automobila i svih komponenti automobila.
Pročitaj više

Banjica
Voždovac, Beograd

Lion Autoperionica

Autoperionica Lion nalazi se na Zvezdari. Nudi uslugu profesionalnig dubinskog pranja automobila, motora kao i spoljašnjeg pranja i voskiranja.
Pročitaj više

Hektorovićeva 1a
Zvezdara, Beograd

Dubinsko pranje automobila Dojčinović Autocentar

Autocentar Dojčinović nalazi se na Čukarici. Kvalitetno dubinsko i spoljašnje pranje automobila, vulkanizerske usluge, poliranje farova.
Pročitaj više

Milorada Jovanovića bb
Čukarica, Beograd

Auto perionica ML

Brzo i kvalitetno peremo sve marke putničkih automobila, kao i laka teretna vozila. Da bi Vaše vozilo bilo savršeno čisto posetite AUTO PERIONICU ML!
Pročitaj više

Slavujev venac 22
Zvezdara, Beograd

Dubinsko pranje automobila Živanović

Kako bi Vaš četvorotočkaš uvek bio u savršenom izdanju, auto perionica Živanović nudi kompletan tretman: dubinsko pranje vozila, poliranje farova i pranje motora. Savremena oprema i kvalitetni šamponi koje koristimo garantuju postizanje maks...
Pročitaj više

Mihaila Bulgakova 50v, Mirijevo
Zvezdara, Beograd

Dubinsko pranje automobila Sinvuk autoperionica

Ukoliko želite da Vaš automobil uvek odiše čistoćom i mirisom, autoperionica Sinvuk je prava adresa za Vas. Domen našeg rada obuhvata dubinsko pranje putničkih automobila, kombija i lakih dostavnih vozila, poliranje automobila i farova, po p...
Pročitaj više

Bulevar Kralja Aleksandra 84
Vračar, Beograd

Dubinsko pranje automobila Ćuran auto perionica

Auto perionica Ćuran nudi širok asortiman usluga za sve vrste vozila po pristupačnim cenama. Upotrebom profesionalnih Karcher mašina i kvalitetne kozmetike učinićemo da Vaš četvorotočkaš blista kao nov kada izađe iz naše perionice.
Pročitaj više

Omladinskih brigada 18b
Novi Beograd, Beograd

Dubinsko pranje automobila Car Detailing Pro by Željko Rodić

Ukoliko želite savršen izgled Vašeg vozila, izaberite najsavremenije poliranje Car Detailing Pro by Željko Rodić. Pored poliranja svih vrsta vozila, u našem moderno opremljenom servisu vršimo i dubinsko pranje vozila, keramičku zaštitu laka,...
Pročitaj više

Avalska 142ž, Železnik
Čukarica, Beograd

Dubinsko pranje automobila Turbo carwash auto perionica

Auto perionica Turbo Car Wash nalazi se ispod Brankovog mosta i nudi kompletnu uslugu pranja svih vrsta putničkih, dostavnih i kombi vozila. Možete nas posetiti svaki dan i srediti Vašeg četvorotočkaša po najpovoljnijim cenama u gradu.
Pročitaj više

Braće Krsmanovica 12
Savski venac, Beograd

Pavlović Auto Centar

Savremeno opremljen Auto Centar Pavlović preuzeće kompletnu brigu o Vašem automobilu, sa ciljem da Vaše vozilo uvek bude sigurno. U našem auto centru nudimo dijagnostiku i popravku automehanike, vulkanizerske usluge, kao i profesionalno pra...
Pročitaj više

Južni Bulevar 57
Vračar, Beograd

Sta podrazumeva dubinsko pranje automobila? Vaš ljubimac na četiri točka svakako zaslužuje najbolju moguću pažnju i negu, obzirom na to da, automobil nije luksuz, već potreba savremenog čoveka, čiji je život veoma brzog tempa.

Većina nas, nije u mogućnosti da često menja auto, ali posle nekih manjih ulaganja, kao što je dubinsko pranje automobila, imaćete osećaj da ste u potpuno novom vozilu, zbog čistoće i osećaja svežine koje se takvim pranjem postiže.

Šta sve obuhvata dubinsko pranje automobila?

Pranje enterijera i sedišta automobila

Unutrašnjost vašeg automobila se najpre usisava. 

Potom, pristupa se dubinskom pranju: neba, sedišta, naslona za ruke, tapacirunga, plastičnih delova enterijera, podnih obloga, obloga gepeka...

Čistoća sedišta vašeg četvorotočkaša, bitna je kao i higijena vaše odeće, na primer. Moguće je da vaša deca, kućni ljubimci i sl. ostavljaju fleke po sedištima, ali posle dubinskog pranja, svaka fleka ili neprijatan miris, biće temeljno i trajno uklonjeni uz pomoć mašina, kvalitetnih praškova i vrhunskih sredstava auto-kozmetike.

Pranje motora

Odmašćivanje i uklanjanje prljavštine, omogućuje da rashladni sistem vašeg auta radi besprekorno, kao i lakši pristup majstoru prilikom eventualnih popravki motora. 

Medjutim, potrebno je voditi računa o instalacijama koje okružuju motor i mogućeg kratkog spoja na njima. Zbog toga je potrebno da svaka vaša instalacija na vozilu bude temeljno zaštićena, kako bi se rizik pri pranju sveo na minimum.

Vremensko trajanje dubinskog pranja automobila

Ceo postupak dubinskog pranja automobila zavisi od nekoliko činilaca, kao što su: veličina automobila, materijala od kojih je sačinjen enterijer vozila, kao i od stepena zaprljanosti...

Sedišta zadržavaju 20-30% vlažnosti, a u zavisnosti od vremenskih uslova, vašem automobilu će biti potrebno od 2-5 časova za sušenje sedišta i enterijera.

Računajte da će u proseku biti potrebno izmedju 4-8 časova da vaš četvorotočkaš zablista, ali ipak za tačno vreme koje će biti potrebno, najbolje je da kontaktirate izabrani servis.

Sada možete uživati u svom novom ljubimcu!

Iskustva

Vodeći se starom narodnom izrekom “čistoća je pola zdravlja“ i opšteprihvaćenim mišljenjem da je naš četvorotočkaš, na određen način, pridruženi član naše porodice, zaista bi ga trebalo poveriti proverenim servisima koji vrše uslugu dubinskog pranja automobila. 

Imajte na umu, da različiti servisi nude usluge odvoženja i dovoženja auta na adresu, kao i određene popuste, ukoliko imate svoju firmu ili preduzeće.

Prepustite svog ljubimca profesionalcima i uživajte u njegovom novom sjaju, spolja i iznutra!

Koja je cena dubinskog pranja automobila?

Iznos koji je potrebno izdvojiti za ovu uslugu kreće se od 2000-4500 dinara, u zavisnosti od nekoliko faktora: da li su vozila mala, srednja, limuzine, putnička vozila sa više sedišta, da li je u pitanju karavan vozilo, gde se vrši mala doplata (oko 500 din.)

Ukoliko ne želite kompletnu uslugu, već recimo, samo pranje sedišta, okvirna cena je 1500 za vozilo sa 5 sedišta.

* Cene su date orijentaciono, za tačnu cenu dubinskog pranja automobila, predlažemo da kontaktirate autoperionice ispod teksta.

Pitaj sve firme
Idi na vrh strane