Dodaj firmu

Toyota servis - Timtronic

Specijalizovani Toyota servis Timtronic nalazi se na Zvezdari. Svojim klijentima obezbeđuje besplatan pregled za sva Toyota vozila, kompletnu dijagnostiku i servis svih delova.
Pročitaj više

Sretena Vukosavljevića 8
Zvezdara, Beograd

C Aleksa Cars Toyota servis

Auto servis u Beogradu sa uslugama servisiranja svih modela vozila, kroz veliki i mali servis, auto-elektriku, automehaniku i auto-dijagnostiku.
Pročitaj više

Slanacki put 51
Palilula, Beograd

Petrić Auto servis

Auto servis Petrić nalazi se u Vrčinu. Bavi se auto mehanikom, auto dijagnostikom, vulkanizerskim uslugama
Pročitaj više

Dunavska 4, Vrčin
Grocka, Beograd

Toyota servis BOSKE LLN

Auto servis Boske LLN nalazi se na Čukarici, u Železniku. Radi servis i dijagnostiku svih vrsta vozila.
Pročitaj više

Petra Drapšina 58k, Železnik
Čukarica, Beograd

Auto Hertz BGD auto servis

Auto Herz BGD auto servis nalazi se u Rakovici. Auto Herz BGD je servis za sve tipove vozila i radi usluge elektrike, dijagnostike, servis auto klime, centriranje trapa.
Pročitaj više

Patrijarha Dimitrija 55
Rakovica, Beograd

Mica ATS Servis automatskih menjača

ATS servis automatskih menjača nalazi se u Krnjači. Osim servisa automatskih menjača, u ovom servisu možete uraditi kompletnu dijagnostiku i popravku uz garanciju.
Pročitaj više

Vlasenička 11
Palilula, Beograd

Toyota servis NS auto centar

NS auto centar nalazi se na Voždovcu. Nudi kompletne usluge koje su Vam potrebne da bi Vaš ljubimac na 4 točka radio kako treba. Mehanika, elektronika, mali I veliki servis, dijagnostika, elektrika, klima.
Pročitaj više

Tekeriška 50
Voždovac, Beograd

Auto Servis Đoša

Auto servis Đoša pruža usluge servisa, redovnog održavanja, reglaže trapa, vulkanizera i kompletne mehanike za sve tipove automobila. Nalazimo se u ulici Jurija Gagarina, preko puta Bloka 70, na Novom Beogradu. Ukoliko smatrate da je Vašem ...
Pročitaj više

Jurija Gagarina (preko puta Bloka 70)
Novi Beograd, Beograd

Toyota servis Dača i Dubonac

Profesionalno i kvalitetno održavamo i popravljamo sve modele putničkih automobila, kombi vozila i druga laka teretna vozila.
Pročitaj više

Vinogradska 35
Novi Beograd, Beograd

Toyota servis Auto Deki

Auto Deki auto servis nudi servis automehanike, autolimarije, autoelektrike, farbanje automobila, popravku branika i punjenje klime
Pročitaj više

Svete Milutinovića 2
Čukarica, Beograd

Auto servis VALEX

Kada Vam zatrebaju usluge iz oblasti automehanike, elektronike ili servisiranje klima, auto servis VALEX je prava adresa za Vas. Upotrebom savremene opreme za auto dijagnostiku i originalnih delova, naš servis nudi profesionalnu uslugu održa...
Pročitaj više

Vojvode Stepe 387, (preko puta Verano motors-a)
Voždovac, Beograd

Toyota servis Forma auto centar

Firma usko specijalizovana za uvoz, distribuciju i malaoprodaju rezervnih auto delova, kao i servisiranje vozila japanske i korejske proizvodnje
Pročitaj više

Prvomajska 1
Novi Beograd, Beograd

Toyota servis Rašuo

Za proveru ispravnosti vozila ili popravku trapa odaberite pravog majstora. Auto servis Rašuo nalazi se u ulici Braće Jerković i nudi Vam svoje usluge.
Pročitaj više

Brace Jerkovic 201e
Voždovac, Beograd

Japan auto plus

Japan Auto Plus bavi se prodajom auto delova za sva japanska i korejska vozila. U našoj ponudi nalazi se širok asortiman delova za automobile i kombije. Takođe, u okviru servisa nudimo sve vrste automehaničarskih popravki.
Pročitaj više

Dimitrija Tucovića 148
Zvezdara, Beograd

Toyota servis Auto servis Stevanovic

Miloja Djaka 30, Beograd
Savski venac, Beograd

Servis japanskih automobila Japan Art

Puno delova za sve japance i koreance. Besplatna zamena motul ulja. Povoljne cene.
Pročitaj više

Gocka 59 (Metro-Ibarska magistrala)
Rakovica, Beograd

Toyota servis Živković

Sve što vam je potrebno za vašu Toyotu od mehanike, elektrike do limarsko-farbarskih radova Servis Živković je tu za vas!
Pročitaj više

Smederevski put 25ž
Zvezdara, Beograd

Trazite dobar Toyota servis? Ako pronađete veštog servisera, odaberete kvalitetne delove i materijal za ugradnju i poštujete  propisane vremenske intervale i pređenu kilometražu, sačuvaćete autentičnu vrednost i pouzdanost svog Toyota vozila dugi niz godina. 

Mali servis za Toyota automobile

Prema opštim preporukama, mali servis za vozila marke Toyota treba obavljati na svakih dvanaest meseci ili posle pređenih 10000 do 15000 km kod benzinskih motora, odnosno 20000 km kod dizel motora. Malim servisom se popularno naziva osnovno i redovno održavanje automobila pri kom se vrši zamena filtera i motornog ulja.

Veliki servis za Toyota automobile

Periodično održavanje vozila ili veliki servis treba vršiti u intervalu od tri do četiri godine ili nakon pređenih 60000-80000 km za benzinske, ili na 90000-120000 km za vozila koja imaju dizel motore. Pri velikom servisu obavlja se opštija provera vozila nego kod malog servisa i menjaju se delovi seta zupčenja (zupčasti kaiš, roleri, španeri i vodena pumpa), svećice, kočiona tečnost i drugi potrošni materijal po potrebi. 

Servis i delovi za Toyotu 

U kvalifikovanim servisima vrše se popravke i servis za Toyotu Yaris, servis za Toyotu Corolla, servis za Toyotu Auris, servis za Toyota Avensis, za Toyotu Rav4, za Toyotu Verso, servis za Toyotu Land Cruiser itd.

Kod zamene auto delova, korisnicima su u ponudi OEM delovi (najkvalitetniji delovi za prvu ugradnju), originalni japanski rezervni delovi, zamenski i polovni delovi.

Usluge Toyota servisa

Kod servisera specijalizovanih za japanske marke automobila na našem tržištu mogu se odraditi sve vrste intervencija na Toyota automobilima koje spadaju u neku od sledećih kategorija usluga:

 • auto mehanika;
 • auto dijagnostika;
 • auto elektrika;
 • auto elektronika;
 • mali servis (zamena svih filtera i motornog ulja);
 • veliki servis (zamena kaiša, vodene pumpe itd.);
 • generalne popravke motora;
 • zamena kvačila;
 • popravka i zamena kočnica;
 • instalacija i popravka klima uređaja;
 • centriranje trapa;
 • popravka i ugradnja alarma;
 • ugradnja radio aparata;
 • vulkanizerske usluge;
 • limarske i farbarske usluge itd.

Cene Toyota servisa

Cena malog servisa za Toyotu Yaris kreće se od 5500 do 7500 dinara (od 45 do 60 evra), a veliki servis košta od 18000 do 24000 (od 150 do 200 evra).

Mali servis za Toyotu Corolla košta od 7000 do 11500 (od 60 do 95 evra), dok je za veliki servis potrebno izdvojiti od 22000 do 26000 dinara (od 180 do 220 evra).

Cena malog servisa za Toyotu Auris iznosi od 8500 do 11500 dinara (od 70 do 95 evra), dok je cena velikog servisa  od 22000 do 27000 (od 180 do 230 evra).

Za mali servis za Toyotu Avensis treba izdvojiti od 7500 do 11500 dinara (od 65 do 95 evra), a cena velikog servisa kreće se 20500 do 27000 dinara (od 170 do 230 evra).

Mali servis za Toyotu RAV4 košta između 8500 i 14000 dinara (70-120 evra), a cena velikog servisa kreće se između 30000 i 34000 dinara (250-280 evra).

*Sve cene su informativnog karaktera, za tačnu cenu, za izabrani proizvod predlažemo da kontaktirate auto servise ispod teksta.

Pitaj sve firme
Idi na vrh strane