Auto servis VALEX

 • 2
3.89 | 9 ocena

O nama - AUTO SERVIS VALEX

Auto servis VALEX već dugi niz godina uspešno se bavi servisiranjem svih tipova i marki putničkih vozila. Opremljen najsavremeijom opremom za servisiranje i auto dijagnostiku vozila, naš servis nudi brzu i profesionalnu uslugu održavanja automobila, uz upotrebu originalnih alata i delova.

Naš servis je specijalizovan za rad sa vozilima vodećih proizvođača: Fiat, Lancia, Alfa Romeo, Peugeot, Renault, Citroen, Skoda, Audi, Volkswagen, Opel, BMW, Seat, Chevrolet, Dacia, Ford, Hyundai, KIA, Mazda, Nissan, Toyota... Nastojeći da spremno odgovorimo na sve zahteve vlasnika motornih vozila, redovno ulažemo u tehničko opremanje servisa, kao i stručnu nadgradnju tima.

U okviru auto servisa VALEX nudimo sledeće usluge:

 • Mali servis
 • Veliki servis
 • Auto mehanika
 • Auto elektronika
 • Auto dijagnostika
 • Servis klima
 • Čišćenje dizni

Auto servis VALEX pruža kompletne automehaničarske usluge za sve tipove i marke vozila. Rad našeg servisa obuhvata usluge malog servisa i zamenu svih potrošnih delova u redovnom servisnom intervalu, kao što su: zamena ulja, svih filtera i tečnosti, delova kočionog sistema, akumulatora, svećica i drugih delova.

Veliki servis je od presudnog značaja za sprečavanje velikih kvarova na motoru i vrlo je važno pridržavati se servisnih uputstava proizvođača kada su u pitanju pređeni kilometri ili vremenski interval između dva servisa. Prekoračenje propisanih kilometara se ne preporučuje, posebno kod dizelskih motora koji su pod uticajem mnogo većih opterećenja i vibracija, nego benzinski motori. Upravo iz tog razloga, auto servis VALEX nudi usluge velikog servisa koji obuhvata zamenu vitalnih delova na vozilu, kao što su: zupčasti kaiš, zatezač kaiša (španer), roleri, kanalni kaiš, pumpa za vodu itd.

Domen rada auto servisa VALEX obuhvata i oblast auto elektrike. Zahvaljujući dugogodišnjem iskustvu, naš tim servisera uspešno otklanjanja sve vrste kvarova na glavnim računarima motornih vozila (motorni računar, računar ABS-a, računar AIR BAG-a...), kao i na svim ostalim elektronskim uređajima i modulima.

Kod svih novijih modela automobila koji imaju ugrađen elektronski sistem prilikom nastanka kvara, sistem pamti tu informaciju kao grešku. Upotrebom najsavremenijih dijagnostičkih uređaja, auto servis VALEX uspešno otklanja memorijske greške i vrši osnovna podešavanja na sistemima za ubrizgavanje i paljenje kod svih benzinskih i dizel motora, instrument tablama, klima uređajima, ABS sistemu, vazdušnim jastucima i ostalim elektronskim uređajima.

Neizbežni deo usluga u auto servisu VALEX jeste servisiranje auto klima koje se ubrajaju u standardni deo opreme svih modernijih modela vozila. Kako bi klima uređaj u Vašem automobilu uvek savršeno funkcionisao, a Vi uživali u čistom i svežem vazduhu u kabini, potrebno je njegovo redovno održavanje. Preporuka je da se redovan servis auto klime vrši na svake 2 godine za vozila do pet godina starosti, i svake godine za starija vozila.

Auto servis VALEX nudi redovno servisiranje auto klima upotrebom mašine koja je prilagođena i za vozila koja koriste freon R-134 (uglavnom sva vozila proizvedena posle 1995. godine). Zamena freona i ulja u kompresoru spada u redovan servis, a kada se završi proces punjenja sistema freonom, sledi provera sistema kako bi se utvrdilo da li negde dolazi do “curenja” freona. Naš tim servisera će uspešno otkloniti sve kvarove koji ometaju rad auto klime u Vašem vozilu i izvršiti zamenu dotrajalih delova.

Još jedna usluga koju nudimo u okviru servisa VALEX jeste čišćenje dizni i drugih sistema za ubrizgavanje goriva u ultrazvučnoj kadi. U našoj ponudi nalaze se originalni i kvalitetni after market delovi po pristupačnim cenama i sa garancijom proizvođača. Potvrda uspešnosti rada servisa VALEX jeste veliki broj zadovoljnih vlasnika motornih vozila renomiranih proizvođača koji su nam poverili brigu o svom ljubimcu na četiri točka.

Radno vreme:

ponedeljak – petak od 08-17h

subota od 09-15h

nedelja ne radimo

Auto servis VALEX, Vojvode Stepe 387, preko puta Verano motors-a, Voždovac, Beograd

Iskustva i preporuke posetilaca

21.04.2021 14:29
Neregistrovan korisnik

Veoma sam zadovoljan uslugom i brzinom rada.

Povratak na stranicu čija je osnovna delatnost
Vozila Auto servisi
Osnovni proizvodi/usluge za firmu Auto servis VALEX
 • Auto servis VALEX,
 • Auto servis Vojvode Stepe,
 • Auto servis VALEX Beograd,
 • Auto servis VALEX radno vreme,
 • servis automobila VALEX,
 • auto servis na vozdovcu,
 • automehanicar vozdovac