Dodaj firmu

Boza i Dejan Kombi servis

Auto servis u Kumodražu nudi sve mehaničarske usluge, auto dijagnostiku, auto elektriku, auto elektroniku i druge usluga za putnička i teretna vozila.
Pročitaj više

Letnja 3
Voždovac, Beograd

Portugalac Kombi servis

Upoznajte Auto servis Portugalac - vaš pouzdani partner za sve vaše potrebe vezane za automobile! Profesionalno pružamo širok spektar usluga popravke automobila, koje obuhvataju automehaniku, autoelektriku i preciznu dijagnostiku.
Pročitaj više

Jeremije Stanojevica 54, Zemun polje
Zemun, Beograd

AC Aleksa Cars Kombi servis

Auto servis u Beogradu sa uslugama servisiranja svih modela vozila, kroz veliki i mali servis, auto-elektriku, automehaniku i auto-dijagnostiku.
Pročitaj više

Slanacki put 51
Palilula, Beograd

Kombi servis Dača i Dubonac

Profesionalno i kvalitetno održavamo i popravljamo sve modele putničkih automobila, kombi vozila i druga laka teretna vozila.
Pročitaj više

Vinogradska 35
Novi Beograd, Beograd

Ako neko želi praktično vozilo, koje može da se kreće svuda po gradu, po uskim, strmim ulicama, onda je svakako kombi veoma dobar izbor. U ovom tekstu saznajte zašto je kombi servis od izuzetne važnosti.

Kombi je mali, ali ipak u njega može stati više ljudi, a o robi i da ne govorimo. Zbog toga se kombi često koristi kod selidbi koje su manjeg obima, kao i kod prevoza nekih specijalnih tereta. Neki od njih su klaviri, sefovi, peći ili je u pitanju roba namenjena trgovini i slično.

Servis kombi vozila

Svako vozilo mora proći kroz određene tehničke preglede koji se obavljaju periodično. Postoje tačni vremenski razmaci u kojima mora da se kontroliše stanje vozila, da bi ono bilo bezbedno za samog vozača, kao i za sve druge učesnike u saobraćaju.

Popravka i održavanje kombi vozila

Postoje mali i veliki servisi. Mali servisi kombi vozila se obavljaju češće u odnosu na velike, i tada postoje jasno određena pravila šta se tom prilikom kod kombija kontroliše. Postoji kompjuterska dijagnostika, koja će tačno i sa najvećom mogućom preciznošću ukazati na sve probleme koji postoje u radu kombija, i onda se kvar otklanja na vreme.

Vrlo je važno znati da ako se i najmanji kvar uoči pravovremeno, to će sprečiti da se on razvije i da na kraju dovede do toga da vam vozilo otkaže na sred ulice ili auto puta. Isto tako, jedan neispravan deo može da uzrokuje kvarove i drugih delova, a to onda znači veću investiciju za popravku svega toga.

Dakle, čim se kroz mali ili veliki servis ustanovi da nešto nije u redu, odmah se pristupa popravci i to ne bi trebalo izbegavati. Ovo bi trebalo shvatiti najozbiljnije, zbog toga što je samo ispravno vozilo sigurna garancija da ste bezbedni na putu, kako za sebe, tako i za sve ostale.

Specijalizovani kombi servisi

Postoje i specijalizovani kombi servisi. Oni su namenjeni baš kombi vozilima, svih marki i proizvođača. Obezbeđena je kompletna dijagnostika i sanacija kvarova, te zamena delova novim i originalnim. Postoji i varijanta da se neki deo zameni delom koji nije nov, ali jeste originalan.

To bi značilo da nećete kupovati delove koji su od sumnjivih proizvođača, te se ni ne zna koliko su kilometara uopšte prešli. Cena ovih delova je obično veoma niska, i to bude veoma primamljivo za vozače, međutim, u pitanju je odluka koja vas kasnije može skupo koštati.

Kombi servis iskustva

Nov deo za kombi vozilo može da bude čak i četiri puta skuplji od polovnog a isto tako originalnog dela. To je ujedno i razlog zbog čega se mnogi vozači odlučuju baš za ovu varijantu. Svakako, na taj deo ćete dobiti određenu garanciju, pa nećete imati bojazan šta ste to ugradili u svoje vozilo.

Samo ako adekvatno brinete o svom kombiju, on će vas voziti sigurno gde god da krenete i vožnja će biti bezbrižna. Potrebno je samo da sledite uputstva i savete svog automehaničara, te da redovno obavljate male i velike servise.

*Za sve ostale precizne informacije, predlažemo da kontaktirate oglašivače koji se nalaze na stranici našeg portala koju upravo čitate.

Pitaj sve firme
Idi na vrh strane