Dodaj firmu

Citroen servis N Cars

Auto servis na Altini u Zemunu. Mehanika, dijagnostika, veliki i mali servis. Više od 15 godina iskustva.
Pročitaj više

Ugrinovački put 71
Zemun, Beograd

Citroen servis Burgund

Auto servis Burgund pruža široku paletu usluga iz različitih oblasti za sve tipove vozila. Nalazimo se u Beogradu nedaleko od Vukovog Spomenika, opština Zvezdara
Pročitaj više

Vojvode Brane 4, Beograd
Zvezdara, Beograd

Boza i Dejan Citroen servis

Auto servis u Kumodražu nudi sve mehaničarske usluge, auto dijagnostiku, auto elektriku, auto elektroniku i druge usluga za putnička i teretna vozila.
Pročitaj više

Letnja 3
Voždovac, Beograd

AC Aleksa Cars Citroen servis

Auto servis u Beogradu sa uslugama servisiranja svih modela vozila, kroz veliki i mali servis, auto-elektriku, automehaniku i auto-dijagnostiku.
Pročitaj više

Slanacki put 51
Palilula, Beograd

Petrić Auto servis

Auto servis Petrić nalazi se u Vrčinu. Bavi se auto mehanikom, auto dijagnostikom, vulkanizerskim uslugama
Pročitaj više

Dunavska 4, Vrčin
Grocka, Beograd

Citroen servis BOSKE LLN

Auto servis Boske LLN nalazi se na Čukarici, u Železniku. Radi servis i dijagnostiku svih vrsta vozila.
Pročitaj više

Petra Drapšina 58k, Železnik
Čukarica, Beograd

Auto Hertz BGD auto servis

Auto Herz BGD auto servis nalazi se u Rakovici. Auto Herz BGD je servis za sve tipove vozila i radi usluge elektrike, dijagnostike, servis auto klime, centriranje trapa.
Pročitaj više

Patrijarha Dimitrija 55
Rakovica, Beograd

Mica ATS Servis automatskih menjača

ATS servis automatskih menjača nalazi se u Krnjači. Osim servisa automatskih menjača, u ovom servisu možete uraditi kompletnu dijagnostiku i popravku uz garanciju.
Pročitaj više

Vlasenička 11
Palilula, Beograd

Citroen servis NS auto centar

NS auto centar nalazi se na Voždovcu. Nudi kompletne usluge koje su Vam potrebne da bi Vaš ljubimac na 4 točka radio kako treba. Mehanika, elektronika, mali I veliki servis, dijagnostika, elektrika, klima.
Pročitaj više

Tekeriška 50
Voždovac, Beograd

Citroen servis Dača i Dubonac

Profesionalno i kvalitetno održavamo i popravljamo sve modele putničkih automobila, kombi vozila i druga laka teretna vozila.
Pročitaj više

Vinogradska 35
Novi Beograd, Beograd

Citroen servis Auto Deki

Auto Deki auto servis nudi servis automehanike, autolimarije, autoelektrike, farbanje automobila, popravku branika i punjenje klime
Pročitaj više

Svete Milutinovića 2
Čukarica, Beograd

Citroen servis Iži auto elektronika

Servis IŽI mehatronika je specijalizovan servis za održavanje i popravku putničkih automobila. Za dodatne informacije pogledajt sajt
Pročitaj više

Ustanička 17
Vračar, Beograd

Citroen servis Auto servis Trend

Auto servis Trend nudi kompjutersku dijagnostiku i popravku automobila vodećih proizvođača, uz ugradnju originalnih delova. Naš stručni tim servisera uspešno će rešiti sve probleme koji ometaju rad Vašeg četvorotočkaša, u kratkom roku i po povoljnim cenama.
Pročitaj više

Svetozara Miletica 10, Beograd
Stari grad, Beograd

Auto servis Tipsarević - Citroen servis

Održavanje putničkih i kombi vozila u Zemunu. Zamena delova, dijagnostika.
Pročitaj više

Dragačevskih trubača 1
Zemun, Beograd

Auto servis VALEX

Kada Vam zatrebaju usluge iz oblasti automehanike, elektronike ili servisiranje klima, auto servis VALEX je prava adresa za Vas. Upotrebom savremene opreme za auto dijagnostiku i originalnih delova, naš servis nudi profesionalnu uslugu održavanja svih tipova i modela vozila.
Pročitaj više

Vojvode Stepe 387, (preko puta Verano motors-a)
Voždovac, Beograd

Auto Servis Đoša

Auto servis Đoša pruža usluge servisa, redovnog održavanja, reglaže trapa, vulkanizera i kompletne mehanike za sve tipove automobila. Nalazimo se u ulici Jurija Gagarina, preko puta Bloka 70, na Novom Beogradu. Ukoliko smatrate da je Vašem vozilu potrebna neka usluga iz našeg servisa, pozovite nas i zakažite Vas servis.
Pročitaj više

Jurija Gagarina (preko puta Bloka 70)
Novi Beograd, Beograd

Auto servis za Citroen i Pežo Altur

Auto servis za Citroen i Pežo Altur je više od 20 godina Vaš siguran i pouzdan partner. Povoljno i kvalitetno servisiramo sve modele putničkih automobila marke Pežo i Citroen.
Pročitaj više

Beogradska 367
Čukarica, Beograd

Citroen servis GILE

Kako biste uvek bili siguran učesnik u saobraćaju, auto servis GILE nudi Vam redovni servis za sve tipove vozila, kombija i laka dostavna vozila. Stručni tim majstora sa dugogodišnjim iskustvom garantuje uspešnu popravku svih marki vozila, u najkraćem roku.
Pročitaj više

Slavka Miljkovića 75
Rakovica, Beograd

Citroen servis Rašuo

Za proveru ispravnosti vozila ili popravku trapa odaberite pravog majstora. Auto servis Rašuo nalazi se u ulici Braće Jerković i nudi Vam svoje usluge.
Pročitaj više

Brace Jerkovic 201e
Voždovac, Beograd

Auto centar GTR - auto servis Renault i Dacia vozila

Auto centar GTR – auto servis Renault i Dacia vozila nalazi se u naselju Borča (Mali Zbeg), ulica Damjana Jugovića br 2a.
Pročitaj više

Damjana Jugovica 2a
Borča, Beograd

Trazite dobar Citroen servis? Vožnja u ispravnom i pouzdanom automobilu pravo je zadovoljstvo. Ovu vrstu uživanja svaki vozač može vrlo lako sebi da priušti jednostavnim praćenjem stanja svog automobila i poštovanjem redovnih servisnih intervala pojedinačno propisanih za svako vozilo marke Citroen.

Mali servis za Citroen

Mali servis označava redovno i osnovno održavanje automobila. Pri ovoj vrsti servisa vrši se zamena potrošnog materijala kao što su filter za gorivo, filter motornog ulja, filter vazduha motora, filter vazduha kabine, zamena motornog ulja i dodavanje kočione i rashladne tečnosti, ukoliko se ukaže potreba. Preporučeni interval između dva mala servisa za većinu vozila marke Citroen jeste 12 meseci, ili pređenih 10000 km do 20000 km.

Veliki servis za Citroen

U zavisnosti od modela i starosti automobila, veliki servis treba vršiti između pređenih 50000 km i 120000 km. U veliki servis ulazi zamena kompletnog seta zupčastog kaiša (kaiša, španera, rolera) i vodene pumpe. Obavljanje ovog tipa servisa izuzetno je važno za održavanje motora. Ako se kaiš rastegne ili počne da preskače zupce, to će u najboljem slučaju rezultovati čestim gašenjem motora, a u najgorem velikim havarijama. Treba napomenuti i to da se u sklopu velikog ne podrazumeva mali servis.

Delovi i servis za Citroen

Stručni serviseri zaduženi za održavanje vozila renomirane francuske marke pružaju usluge servisa za Citroen C1, servisa za Citroen C2, servisa i popravki za Citroen C3, auto servisa za Citroen C4, servisa za Citroen C5, servisa za Citroen Saxo, auto servisa za Citroen Xsara, servisa i popravki za Citroen Berlingo, servisa za Citroen Jumper, i za sve ostale modele marke Citroen.

Pojedini auto servisi specijalizovani za Citroen osim ugradnje vrše i nabavku auto delova potrebnih za konkretnu popravku na automobilu. Vlasnicima vozila nudi se sledeći izbor kvaliteta i porekla delova:

 • OEM delovi (originalni delovi za prvu ugradnju);
 • originalni francuski rezervni delovi;
 • kopije delova;
 • polovni delovi.

Usluge Citroen servisa

Kompletno održavanje i servis za Citroen Xsara, Citroen C3, Citroen C5 ili bilo koji drugi model raspodeljeni su u naredne kategorije usluga:

 • auto mehanika;
 • auto dijagnostika;
 • auto elektrika;
 • auto elektronika;
 • mali servis (zamena svih filtera i motornog ulja);
 • veliki servis (zamena kaiša, vodene pumpe itd.);
 • generalne popravke motora;
 • zamena kvačila;
 • popravka i zamena kočnica;
 • instalacija i popravka klima uređaja;
 • centriranje trapa;
 • popravka i ugradnja alarma;
 • ugradnja radio aparata;
 • vulkanizerske usluge;
 • limarske i farbarske usluge itd.

Cena servisa za Citroen

Cena servisa za Citroen promenljiva je s obzirom na to da li je potrebno ugraditi novi deo i koliko je ozbiljna intervencija koju treba izvršiti.

Mali servis za Citroen C1 kreće se od 4000 do 8500 dinara (od 32 do 70 evra), dok veliki servis košta od 22000 do 35000 dinara (od 180 do 290 evra).

Mali servis za Citroen C2 košta od 4500 do 9000 dinara (od 35 do 75 evra), dok veliki servis staje od 24000 do 40000 dinara (od 200 do 330 evra).

Cena malog servisa za Citroen C3 počinje od 4500 dinara, pa do 9000 (od 35 do 75 evra), a za veliki treba izdvojiti od 24000 do 40000 dinara (od 200 do 330 evra).

U zavisnosti od starosti automobila, mali servis za Citroen C5 košta od 4000 do 12500 dinara (od 35 do 100 evra), dok je raspon cena za veliki servis od 30000 do 65000 dinara (od 250 do 540 evra).

Cena malog servisa za Citroen Saxo iznosi od 3000 do 7000 dinara (od 25 do 60 evra). Veliki servis za Saxo staje od 16000 do 35000 dinara (od 135 do 290 evra).

*Sve cene su informativnog karaktera, za tačnu cenu, za izabrani proizvod predlažemo da kontaktirate auto servise ispod teksta.

Pitaj sve firme
Idi na vrh strane