Dodaj firmu

BMW servis Radić

Auto servis "Radić" smešten je na teritoriji opštine Voždovac, u ulici Peke Pavlovića broj 35, u Beogradu. Specijalizovani smo za servisiranje nemačkiih vozila.
Pročitaj više

Peke Pavlovića 35
Voždovac, Beograd

BMW servis N Cars

Auto servis na Altini u Zemunu. Mehanika, dijagnostika, veliki i mali servis. Više od 15 godina iskustva.
Pročitaj više

Ugrinovački put 71
Zemun, Beograd

BMW servis Burgund

Auto servis Burgund pruža široku paletu usluga iz različitih oblasti za sve tipove vozila. Nalazimo se u Beogradu nedaleko od Vukovog Spomenika, opština Zvezdara
Pročitaj više

Vojvode Brane 4, Beograd
Zvezdara, Beograd

Boza i Dejan BMW servis

Auto servis u Kumodražu nudi sve mehaničarske usluge, auto dijagnostiku, auto elektriku, auto elektroniku i druge usluga za putnička i teretna vozila.
Pročitaj više

Letnja 3
Voždovac, Beograd

C Aleksa Cars BMW servis

Auto servis u Beogradu sa uslugama servisiranja svih modela vozila, kroz veliki i mali servis, auto-elektriku, automehaniku i auto-dijagnostiku.
Pročitaj više

Slanacki put 51
Palilula, Beograd

Auto centar Line

Auto centar Line je prvi zvanični Bilstein servis u Srbiji. Nemačka fabrika amortizera - Bilstein se nalazi u svetskom vrhu po kvalitetu i pouzdanosti.
Pročitaj više

Jovanke Radakovic 33a
Zvezdara, Beograd

BMW Performance Motors Auto servis

Auto servis BMW vozila i prodaje novih BMW vozila nalazi se na Zvezdari. Bavi se servisiranjem i remontom delova BMW automobila uz ugradnju novih originalnih delova.
Pročitaj više

Milosev kladenac 18b
Zvezdara, Beograd

BMW servis BOSKE LLN

Auto servis Boske LLN nalazi se na Čukarici, u Železniku. Radi servis i dijagnostiku svih vrsta vozila.
Pročitaj više

Petra Drapšina 58k, Železnik
Čukarica, Beograd

Auto Hertz BGD auto servis

Auto Herz BGD auto servis nalazi se u Rakovici. Auto Herz BGD je servis za sve tipove vozila i radi usluge elektrike, dijagnostike, servis auto klime, centriranje trapa.
Pročitaj više

Patrijarha Dimitrija 55
Rakovica, Beograd

Mica ATS Servis automatskih menjača

ATS servis automatskih menjača nalazi se u Krnjači. Osim servisa automatskih menjača, u ovom servisu možete uraditi kompletnu dijagnostiku i popravku uz garanciju.
Pročitaj više

Vlasenička 11
Palilula, Beograd

BMW servis NS auto centar

NS auto centar nalazi se na Voždovcu. Nudi kompletne usluge koje su Vam potrebne da bi Vaš ljubimac na 4 točka radio kako treba. Mehanika, elektronika, mali I veliki servis, dijagnostika, elektrika, klima.
Pročitaj više

Tekeriška 50
Voždovac, Beograd

Auto Servis Đoša

Auto servis Đoša pruža usluge servisa, redovnog održavanja, reglaže trapa, vulkanizera i kompletne mehanike za sve tipove automobila. Nalazimo se u ulici Jurija Gagarina, preko puta Bloka 70, na Novom Beogradu. Ukoliko smatrate da je Vašem vozilu potrebna neka usluga iz našeg servisa, pozovite nas i zakažite Vas servis.
Pročitaj više

Jurija Gagarina (preko puta Bloka 70)
Novi Beograd, Beograd

BMW servis Proffesional Car Clinic

Efikasno i stručno otklanjamo svaki mogući kvar na automobilima, lakim teretnim vozilima i kamionima. Rešavamo sve mahničke, limarske, električne i elektronske probleme.
Pročitaj više

Sutjeska ulica 1. 22A
Palilula, Beograd

BMW servis Dača i Dubonac

Profesionalno i kvalitetno održavamo i popravljamo sve modele putničkih automobila, kombi vozila i druga laka teretna vozila.
Pročitaj više

Vinogradska 35
Novi Beograd, Beograd

BMW servis Auto Deki

Auto Deki auto servis nudi servis automehanike, autolimarije, autoelektrike, farbanje automobila, popravku branika i punjenje klime
Pročitaj više

Svete Milutinovića 2
Čukarica, Beograd

BMW servis Delić

Auto mehaničar Delić uspešno otklanja sve vrste mehaničarskih kvarova na vozilma vodećih proizvođača: Audi, Volkvagen, Mercedes, BMW, Opel, Škoda i Seat. Osim toga, u našem servisu vršimo i remont tubina, manuelnih menjača, kao i krpljenje auspuha.
Pročitaj više

Milke Bosnić 1, Jajinci
Voždovac, Beograd

BMW servis Auto servis Trend

Auto servis Trend nudi kompjutersku dijagnostiku i popravku automobila vodećih proizvođača, uz ugradnju originalnih delova. Naš stručni tim servisera uspešno će rešiti sve probleme koji ometaju rad Vašeg četvorotočkaša, u kratkom roku i po povoljnim cenama.
Pročitaj više

Svetozara Miletica 10, Beograd
Stari grad, Beograd

Auto servis VALEX

Kada Vam zatrebaju usluge iz oblasti automehanike, elektronike ili servisiranje klima, auto servis VALEX je prava adresa za Vas. Upotrebom savremene opreme za auto dijagnostiku i originalnih delova, naš servis nudi profesionalnu uslugu održavanja svih tipova i modela vozila.
Pročitaj više

Vojvode Stepe 387, (preko puta Verano motors-a)
Voždovac, Beograd

BMW servis GILE

Kako biste uvek bili siguran učesnik u saobraćaju, auto servis GILE nudi Vam redovni servis za sve tipove vozila, kombija i laka dostavna vozila. Stručni tim majstora sa dugogodišnjim iskustvom garantuje uspešnu popravku svih marki vozila, u najkraćem roku.
Pročitaj više

Slavka Miljkovića 75
Rakovica, Beograd

BMW servis Rašuo

Za proveru ispravnosti vozila ili popravku trapa odaberite pravog majstora. Auto servis Rašuo nalazi se u ulici Braće Jerković i nudi Vam svoje usluge.
Pročitaj više

Brace Jerkovic 201e
Voždovac, Beograd

Trazite dobar BMW servis? Različiti modeli nemačke marke BMW imaju svoje ljubitelje među vozačima na našim putevima. Kako bi sebi obezbedili uživanje u krstarenju ulicama u svom ljubimcu, svi vlasnici BMW automobila moraju imati u vidu da su posete kvalifikovanom serviseru radi redovnih provera i povremenih popravki neophodne.

Mali servis za BMW

Mali servis predstavlja redovno održavanje automobila i podrazumeva zamenu sva četiri filtera (filter goriva, filter motornog ulja, filter vazduha motora, filter vazduha kabine) i motornog ulja. Budući da su svi spomenuti delovi i materijal potrošnog karaktera, treba ih menjati prema preporukama proizvođača čak i kada u predviđenom trenutku zamene nisu u lošem stanju. Za većinu automobila marke BMW preporučuje se vršenje malih servisa u intervalu od 12 meseci, ili posle pređenih 10000 km do 20000 km.

Veliki servis za BMW

Veliki servis najčešće podrazmeva zamenu određenih dotrajalih auto delova u skladu sa preporukama proizvođača. Pri velikom servisu obavlja se zamena zupčastog kaiša, rolera, španera i ostalih delova seta zučenja uključujući i vodenu pumpu. Interval između dva velika servisa kreće se između pređenih 50000 km i 120000 km, u zavisnosti od pojedinačnog modela i starosti automobila. Redovnim obavljanjem velikog servisa čuvate se od neočekivanog otkazivanja bitnih delova motora i ugroženosti na putu.

Servis i delovi za BMW 

Specijalizovane radionice pružaju usluge servisa za BMW serije 1, servisa za BMW serije 2, auto servisa za BMW serije 3, servisa za BMW serije 4, auto servisa za BMW serije 5, auto servisa za BMW serije 6, servisa za BMW serije 7, servisa za BMW X5, popravki i auto servisa za BMW X6, ali i svih auto mehaničarskih, auto električarskih i drugih potrebnih usluga za ostale nespomenute modele marke BMW.

Ukoliko vlasnik automobila poželi da zameni određeni deo na svom BMW automobilu, ili se dijagnostikom zaključi da za tim ima potrebe, pred korisnikom će biti sledeći izbor tipova auto delova:

 • OEM delovi (originalni delovi za prvu ugradnju);
 • originalni nemački rezervni delovi;
 • kopije delova;
 • polovni delovi.

Usluge BMW servisa

Zahvaljujući stručnim serviserima, vlasnici BMW automobila mogu odraditi servis za  BMW 520, servis za BMW 318, auto servis za BMW X5, kao i sve tipove popravki i nadgradnji za bilo koje drugo BMW vozilo iz raspona serviserskih usluga koje slede:

 • auto mehanika;
 • auto dijagnostika;
 • auto elektrika;
 • auto elektronika;
 • mali servis (zamena svih filtera i motornog ulja);
 • veliki servis (zamena kaiša, vodene pumpe itd.);
 • generalne popravke motora;
 • zamena kvačila;
 • popravka i zamena kočnica;
 • instalacija i popravka klima uređaja;
 • centriranje trapa;
 • popravka i ugradnja alarma;
 • ugradnja radio aparata;
 • vulkanizerske usluge;
 • limarske i farbarske usluge itd.

Cene  servisa za BMW

Cena malog servisa za BMW 520 sa dizel motorom iznosi oko 11000 dinara (oko 90 evra), a veliki servis košta oko 65000 dinara (oko 540 evra). 

Mali servis za BMW 318 obično staje između 12000 i 14000 dinara (između 100 i 115 evra), dok veliki servis košta oko 40000 dinara (oko 330 evra).

Cena malog servisa za BMW X5 3.0 sa dizel motorom iznosi oko 15000 dinara (oko 125 evra), a veliki servis staje oko 65000 dinara (oko 540 evra).

Mali servis za BMW 118 košta oko 14000 dinara (oko 115 evra), a cena velikog servisa za isti model iznosi oko 45000 dinara (oko 375 evra).

*Sve cene su informativnog karaktera, za tačnu cenu, za izabrani proizvod predlažemo da kontaktirate auto servise ispod teksta.

Pitaj sve firme
Idi na vrh strane