Dodaj firmu

Auto servis Boza i Dejan remont motora

Auto servis u Kumodražu nudi sve mehaničarske usluge, auto dijagnostiku, auto elektriku, auto elektroniku i druge usluga za putnička i teretna vozila.
Pročitaj više

Letnja 3
Voždovac, Beograd

Auto servis Portugalac remont motora

Upoznajte Auto servis Portugalac - vaš pouzdani partner za sve vaše potrebe vezane za automobile! Profesionalno pružamo širok spektar usluga popravke automobila, koje obuhvataju automehaniku, autoelektriku i preciznu dijagnostiku.
Pročitaj više

Jeremije Stanojevica 54, Zemun polje
Zemun, Beograd

AC Aleksa Cars Remont motora

Auto servis u Beogradu sa uslugama servisiranja svih modela vozila, kroz veliki i mali servis, auto-elektriku, automehaniku i auto-dijagnostiku.
Pročitaj više

Slanacki put 51
Palilula, Beograd

BMW Performance Motors Auto servis

Auto servis BMW vozila i prodaje novih BMW vozila nalazi se na Zvezdari. Bavi se servisiranjem i remontom delova BMW automobila uz ugradnju novih originalnih delova.
Pročitaj više

Milosev kladenac 18b
Zvezdara, Beograd

Remont motora BOSKE LLN

Auto servis Boske LLN nalazi se na Čukarici, u Železniku. Radi servis i dijagnostiku svih vrsta vozila.
Pročitaj više

Petra Drapšina 58k, Železnik
Čukarica, Beograd

Auto Hertz BGD auto servis

Auto Herz BGD auto servis nalazi se u Rakovici. Auto Herz BGD je servis za sve tipove vozila i radi usluge elektrike, dijagnostike, servis auto klime, centriranje trapa.
Pročitaj više

Patrijarha Dimitrija 55
Rakovica, Beograd

Remont motora NS auto centar

NS auto centar nalazi se na Voždovcu. Nudi kompletne usluge koje su Vam potrebne da bi Vaš ljubimac na 4 točka radio kako treba. Mehanika, elektronika, mali I veliki servis, dijagnostika, elektrika, klima.
Pročitaj više

Tekeriška 50
Voždovac, Beograd

Ford Tranzit servis

Ford servis Tranzit nalazi se na Zvezdari. U sklopu Ford servisa možete uraditi kompletnu dijagnostiku, servis i kupovinu, kao i ugradnju novih i polovnih delova.
Pročitaj više

Milana Predića 43
Zvezdara, Beograd

Remont motora Proffesional Car Clinic

Efikasno i stručno otklanjamo svaki mogući kvar na automobilima, lakim teretnim vozilima i kamionima. Rešavamo sve mahničke, limarske, električne i elektronske probleme.
Pročitaj više

Sutjeska ulica 1. 22A
Palilula, Beograd

Remont motora Dača i Dubonac

Profesionalno i kvalitetno održavamo i popravljamo sve modele putničkih automobila, kombi vozila i druga laka teretna vozila.
Pročitaj više

Vinogradska 35
Novi Beograd, Beograd

Remont motora Auto Deki

Auto Deki auto servis nudi servis automehanike, autolimarije, autoelektrike, farbanje automobila, popravku branika i punjenje klime
Pročitaj više

Svete Milutinovića 2
Čukarica, Beograd

Remont motora Iži auto elektronika

Servis IŽI mehatronika je specijalizovan servis za održavanje i popravku putničkih automobila. Za dodatne informacije pogledajt sajt
Pročitaj više

Ustanička 17
Vračar, Beograd

Remont motora Delić

Auto mehaničar Delić uspešno otklanja sve vrste mehaničarskih kvarova na vozilma vodećih proizvođača: Audi, Volkvagen, Mercedes, BMW, Opel, Škoda i Seat. Osim toga, u našem servisu vršimo i remont tubina, manuelnih menjača, kao i krpljenje a...
Pročitaj više

Kralja Vladimira 69
Voždovac, Beograd

MR Group mašinska obrada

Bilo da Vam je potrebna mašinska obrada delova motora za putnička, teretna ili industrijska vozila, MR Group je prava adresa za Vas. Dugogodišnja tradicija poslovanja i stručnost našeg tima učinili su da postanemo jedna od vodećih firmi u o...
Pročitaj više

Prešernova 15
Voždovac, Beograd

Remont motora nije nesto cemu se radujemo, ali povremeno se sa njim susrecemo. Automobil je nephodan da bismo funkcionisali svakoga dana, stoga je potrebno da svom limenom ljubimcu pružimo adekvatnu negu. Pod tim najpre mislimo na njegovo ispravno funkcionisanje, što vama omogućava bezbrižnu vožnju i čini vas bezbednim i sigurnim u odnosu na druge učesnike u saobraćaju.

U našem tekstu saznajte sve o remontu motora, gde ovu uslugu možete da obavite, po kojim prosečnim cenama, kao i druge korisne i zanimljive informacije.

Remont glave motora

Ukoliko je na nekom mestu napuknuta glava motora ili blok, može da se dogodi da motor meša rashladnu tečnost i ulje. Glava se skida sa bloka motora, i pri tome se mašinski obrađuje.  Obrada glave znači zamenu i ravnanje svih delova a to su ventili, gumice ventila, vođice ventila, hidropodizači...

Ceo postupak se obavlja na vrhunskim i savremenim mašinama, gde stručno osoblje prati preporuke proizvođača.

Mašinski remont motora

Možete da se odlučite za takozvani generalni remont motora, što uključuje proveru istrošenosti stublina, obradu radilice ili kolenastog vratila, promenu klipova i karika, zamenu dihtunga na motoru, zamenu španera, kaiševa, semeringa, filtera, creva...;

Pored toga, mašinski remont motora znači i obradu glave i bloka, zamenu stabilnih i letećih ležajeva koji se nalaze na kolenastom vratilu, trnovanje bloka motora...

Delovi za remont motora

Kada je reč o delovima za remont motora, tom prilikom se koriste originalne komponente vodećih svetskh proizvođača. Ovi delovi su proverenog i sigurnog kvaliteta, na koje dobijate garanciju.

To su – klipnjače, klipovi, karike, radilice, ležajevi, sklopovi, glave motora, čaure, semerinzi, ulošci dizni, uljne pumpe...

Generalni remont motora

Kao što smo već naveli u tekstu do sada, generalni remont motora možete da obavite kod auto servisa koji su oglašeni ispod našeg teksta. Vozači dolaze u raznim situacijama na primer, kada im pukne zupčasti kaiš, pa zbog toga nastane havarija u motoru, kada uljna pumpa prestane da radi, ili nestane ulja, ako bilo koji deo fizički pukne pa zbog toga izazove havariju i drugih delova i slično.

Industrijski remont motora

U okviru servisa postoje posebna odeljenja koja se bave industrijskim remontom motora.

Za vozače je veoma važno da znaju da se na ovu uslugu dobija garancija u vidu pređenih sto hiljada kilometara ili na godinu dana.

Remont turbo dizel motora

Remont turbo dizel motora se obavlja na najsavremenijim mašinama, kojima upravlja stručno osoblje. Kod rada se prate sve tehničke preporuke proizvođača i usluga je na najvišem nivou. Kvarovi motora mogu nastati iz različitih razloga, kao što su prisustvo stranih tela u usisnom i izduvnom sistemu, povišen ili slab pritisak ulja, nedostatak ulja i drugo.

Remont auto motora

Važno je znati da se za sve popravke dobija garancija, koja najčešće iznosti godinu dana. Ugrađuju se originalni rezervni delovi vodećih svetskih proizvođača.

Pri tome svemu, vodi se računa o najboljem odnosu između pružene usluge, odnosno kvaliteta i cene.

Remont motora traktora

Ukoliko posedujete traktor i primetili ste određene nepravilnosti u njegovom radu, tada je dobro da se posavetujete sa serviserima da se uradi remont motora. Postoje servisi koji su usko specijalizovani za remont motora traktora, i za mašinsku obradu motora sa unutrašnjim sagorevanjem.

Remont motora građevinskih mašina

Kada se radi remont motora građevinskih mašina, tada se ugrađuju originalni rezervni delovi, koji su pouzdani i kvalitetni. Servisi koji pružaju ovu uslugu mogu se pohvaliti dobrom dostupnošću i snabdevenošću potrebnim delovima.

Reparacija motora

Može se dogoditi da se motor otežano pali, ili čak da nikako ne može da upali, pri čemu izbacuje plavičast dim, a to se sve dešava jer su ishabane njegove unutrašnje komponente. Osim toga, havarije motora mogu da se dese iz mnogo različitih razloga (fizički pukne neki deo, motor ostane bez ulja, pokvari se uljna pumpa...) i u svim tim slučajevima biće potrebna reparacija motora.

Remont motora iskustva

U skladu sa brzim razvojem motorske industrije, servisi koji pružaju remont motora se trude da isprate taj tempo, i to tako što usluge pružaju uz pomoć najsavremenijih mašina, prateći tehičko-tehnološke propise.

Delovi koji se ugrađuju su uvek originalni, uz prateću garanciju. Ova usluga je višestruko isplativija od nabavke sasvim novog motora za vašeg četvorotočkaša, traktor, građevinsku mašinu i dr.

Remont motora – cena:

Koliko ćete izdvojiti za remont motora, to jest njegovo rasklapanje i ponovno sklapanje, zavisi od tipa motora, njegove kubikaže i još mnogo toga.

Navešćemo neke cene kao primer - rasklapanje i pranje glave motora – oko 12 evra, zamena vođica – oko 17 evra, trnovanje glave – oko 50 evra, lepovanje i sklapanje glave – oko 20 evra u proseku, obrada bloka motora – bušenje cilindra u proseku oko 10 evra...

*Cene su prikazane orijentaciono, za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate servise koji se nalaze oglašeni ispod našeg teksta.

Pitaj sve firme
Idi na vrh strane