Dodaj firmu

Auto servis Peugeot, Citroen, Renault - Panter

Auto servis Panter bavi se servisiranjem automobila marke Peugeot, Renault, Citroen i Dacia.
Pročitaj više

Gandijeva 156, Dimitrija Tucovica 155, Beograd
Novi Beograd, Beograd

AC Aleksa Cars Reno servis

Auto servis u Beogradu sa uslugama servisiranja svih modela vozila, kroz veliki i mali servis, auto-elektriku, automehaniku i auto-dijagnostiku.
Pročitaj više

Slanacki put 51
Palilula, Beograd

Reno servis BOSKE LLN

Auto servis Boske LLN nalazi se na Čukarici, u Železniku. Radi servis i dijagnostiku svih vrsta vozila.
Pročitaj više

Petra Drapšina 58k, Železnik
Čukarica, Beograd

Auto Hertz BGD auto servis

Auto Herz BGD auto servis nalazi se u Rakovici. Auto Herz BGD je servis za sve tipove vozila i radi usluge elektrike, dijagnostike, servis auto klime, centriranje trapa.
Pročitaj više

Patrijarha Dimitrija 55
Rakovica, Beograd

Mica ATS Servis automatskih menjača

ATS servis automatskih menjača nalazi se u Krnjači. Osim servisa automatskih menjača, u ovom servisu možete uraditi kompletnu dijagnostiku i popravku uz garanciju.
Pročitaj više

Vlasenička 11
Palilula, Beograd

Reno servis NS auto centar

NS auto centar nalazi se na Voždovcu. Nudi kompletne usluge koje su Vam potrebne da bi Vaš ljubimac na 4 točka radio kako treba. Mehanika, elektronika, mali I veliki servis, dijagnostika, elektrika, klima.
Pročitaj više

Tekeriška 50
Voždovac, Beograd

Auto Servis Đoša

Auto servis Đoša pruža usluge servisa, redovnog održavanja, reglaže trapa, vulkanizera i kompletne mehanike za sve tipove automobila. Nalazimo se u ulici Jurija Gagarina, preko puta Bloka 70, na Novom Beogradu. Ukoliko smatrate da je Vašem ...
Pročitaj više

Jurija Gagarina (preko puta Bloka 70)
Novi Beograd, Beograd

Reno servis Proffesional Car Clinic

Efikasno i stručno otklanjamo svaki mogući kvar na automobilima, lakim teretnim vozilima i kamionima. Rešavamo sve mahničke, limarske, električne i elektronske probleme.
Pročitaj više

Sutjeska ulica 1. 22A
Palilula, Beograd

Reno servis Dača i Dubonac

Profesionalno i kvalitetno održavamo i popravljamo sve modele putničkih automobila, kombi vozila i druga laka teretna vozila.
Pročitaj više

Vinogradska 35
Novi Beograd, Beograd

Reno servis Auto Deki

Auto Deki auto servis nudi servis automehanike, autolimarije, autoelektrike, farbanje automobila, popravku branika i punjenje klime
Pročitaj više

Svete Milutinovića 2
Čukarica, Beograd

Reno servis Iži auto elektronika

Servis IŽI mehatronika je specijalizovan servis za održavanje i popravku putničkih automobila. Za dodatne informacije pogledajt sajt
Pročitaj više

Ustanička 17
Vračar, Beograd

Auto servis za reno vozila Roksandić

Auto servis za Reno vozila Roksandić nudi brzu dijagnostiku i popravku svih modela vozila renomiranog francuskog proizvođača. U moderno opremljenom servisu u Obrenovcu očekuje Vas kvalifikovani radnici sa preko 20 godina iskustva u radu sa ...
Pročitaj više

Svetog Save 60
Obrenovac, Beograd

Reno servis Auto servis Trend

Auto servis Trend nudi kompjutersku dijagnostiku i popravku automobila vodećih proizvođača, uz ugradnju originalnih delova. Naš stručni tim servisera uspešno će rešiti sve probleme koji ometaju rad Vašeg četvorotočkaša, u kratkom roku i po ...
Pročitaj više

Svetozara Miletica 10, Beograd
Stari grad, Beograd

Reno servis Oli

Oli auto servis nalazi se u Zemunu. Auto servis za sve vrste vozila, dijagnostika, mehanika, prodaja i montaža guma.
Pročitaj više

Justina Popovića 33, Altina
Zemun, Beograd

Reno servis GILE

Kako biste uvek bili siguran učesnik u saobraćaju, auto servis GILE nudi Vam redovni servis za sve tipove vozila, kombija i laka dostavna vozila. Stručni tim majstora sa dugogodišnjim iskustvom garantuje uspešnu popravku svih marki vozila, ...
Pročitaj više

Slavka Miljkovića 75
Rakovica, Beograd

Reno servis Rašuo

Za proveru ispravnosti vozila ili popravku trapa odaberite pravog majstora. Auto servis Rašuo nalazi se u ulici Braće Jerković i nudi Vam svoje usluge.
Pročitaj više

Brace Jerkovic 201e
Voždovac, Beograd

Auto servis Dugi

Naš auto servis svrstava se među najpouzdanije i najpovoljnije auto servise u Borči. Koristimo najsavremeniju opremu i alate za dijagnostiku i popravku svih vrsta vozila i kombija…
Pročitaj više

Petra Tekelije 19, (bivša Elemirska)
Beograd

Auto servis Perunicic

Auto servis “Peruničić” nalazi se u Zemunu, u Šilerovoj broj 20. Dugi niz godina važimo za servis od poverenja, koji sa lakoćom rešava sve kvarove na Vašem motornom vozilu.
Pročitaj više

Silerova 20
Zemun, Beograd

Auto centar Line

Auto centar Line je prvi zvanični Bilstein servis u Srbiji. Nemačka fabrika amortizera - Bilstein se nalazi u svetskom vrhu po kvalitetu i pouzdanosti.
Pročitaj više

Jovanke Radakovic 33a
Zvezdara, Beograd

Auto centar GTR - auto servis Renault i Dacia vozila

Auto centar GTR – auto servis Renault i Dacia vozila nalazi se u naselju Borča (Mali Zbeg), ulica Damjana Jugovića br 2a.
Pročitaj više

Damjana Jugovica 2a
Beograd

Trazite dobar Reno servis? Pažljivo održavanje i briga o vozilu čuvaju ispravnost automobila i opštu bezbednost u saobraćaju. Auto servisi širom zemlje raspolažu adekvatnim znanjem i opremom za servisiranje, popravku i dijagnostiku bilo kog modela marke Renault.

Mali servis za Renault

Prema preporuci automobilskih stručnjaka redovni mali servis treba obaviti na svakih godinu dana ili posle pređenih 10000 do 15000 km kod benzinskih motora, odnosno 20000 km kod dizel motora. Praksa malog servisa podrazmeva zamenu sva četiri filtera (filter vazduha kabine, filter vazduha motora, filter ulja i filter goriva), kao i motornog ulja.

Veliki servis za Renault

Periodično održavanje vozila ili veliki servis treba obavljati u intervalu od 3 do 4 godine ili nakon pređenih 60000-80000 km za benzinske motore, odnosno 90000-120000 km u slučaju dizelskih. Veliki servis znači zamenu zupčastog kaiša, rolera, španera i vodene pumpe. Veliki servis je od presudne važnosti za očuvanje motora od skupih kvarova i neočekivanih havarija na putu.

Servis i delovi za Renault

Serviseri specijalizovani za francuske automobile pružaju usluge servisa za Renault Kadjar, servisa za Renault Clio, servisa za Renault Megane, servisa i popravki za Renault Scenic, servisa i popravki za Renault Laguna, servisa za Renault Kangoo, servisa za Renault Modus, servisa za Renault Captur, auto servisa za Renault Grand Scenic i svih automehaničarskih i ostalih usluga za nespomenute modele.

U slučaju zamene auto delova, za svoj Renault možete izabrati OEM delove, originalne francuske rezervne delove, kopije delova ili polovne delove.

Usluge servisa za Renault

Servisi i provere za Renault Clio, Renault Kadjar, Renault Megane i ostale modele marke Renault mogu se podeliti u naredne kategorije usluga:

 • auto mehanika;
 • auto dijagnostika;
 • auto elektrika;
 • auto elektronika;
 • mali servis (zamena svih filtera i motornog ulja);
 • veliki servis (zamena kaiša, vodene pumpe itd.);
 • generalne popravke motora;
 • zamena kvačila;
 • popravka i zamena kočnica;
 • instalacija i popravka klima uređaja;
 • centriranje trapa;
 • popravka i ugradnja alarma;
 • ugradnja radio aparata;
 • vulkanizerske usluge;
 • limarske i farbarske usluge itd.

Cene servisa za Renault

Cenu malog i velikog servisa oblikuju stavke upotrebljenih delova i opreme i radni sat servisera (popularne ruke). Iznos se može razlikovati za svaki određeni automobil i varirati kod različitih servisera. Mali servis će biti jeftiniji za modele automobila sa manjim motorima, u koje se sipa i manje motornog ulja.

Cena malog servisa za Renault Clio iznosi od 6000 do 8000 dinara (od 50 do 65 evra), dok se veliki servis kreće od 25000 do 30000 dinara (od 200 do 250 evra). 

Mali servis za Renault Laguna, Renault Fluence i Renault Megane sa motorom 1.9 dCi kreće se od 7000 do 11000 dinara (od 60 do 90 evra), a za veliki treba izdvojiti od 30000 do 37000 dinara (od 250 do 320 evra).

Mali servis za Renault Scenic 1.5 dCi košta od 7000 do 9000 dinara (od 60 do 75 evra), dok je veliki servis  od 30000 do 35000 dinara (od 250 do 300 evra).

*Sve cene su informativnog karaktera, za tačnu cenu, za izabrani proizvod predlažemo da kontaktirate auto servise ispod teksta.

Pitaj sve firme
Idi na vrh strane