Dodaj firmu

Lada servis N Cars

Auto servis na Altini u Zemunu. Mehanika, dijagnostika, veliki i mali servis. Više od 15 godina iskustva.
Pročitaj više

Ugrinovački put 71
Zemun, Beograd

Lada servis Burgund

Auto servis Burgund pruža široku paletu usluga iz različitih oblasti za sve tipove vozila. Nalazimo se u Beogradu nedaleko od Vukovog Spomenika, opština Zvezdara
Pročitaj više

Vojvode Brane 4, Beograd
Zvezdara, Beograd

Boza i Dejan Lada servis

Auto servis u Kumodražu nudi sve mehaničarske usluge, auto dijagnostiku, auto elektriku, auto elektroniku i druge usluga za putnička i teretna vozila.
Pročitaj više

Letnja 3
Voždovac, Beograd

AC Aleksa Cars Lada servis

Auto servis u Beogradu sa uslugama servisiranja svih modela vozila, kroz veliki i mali servis, auto-elektriku, automehaniku i auto-dijagnostiku.
Pročitaj više

Slanacki put 51
Palilula, Beograd

Auto Hertz BGD auto servis

Auto Herz BGD auto servis nalazi se u Rakovici. Auto Herz BGD je servis za sve tipove vozila i radi usluge elektrike, dijagnostike, servis auto klime, centriranje trapa.
Pročitaj više

Patrijarha Dimitrija 55
Rakovica, Beograd

Auto Servis Đoša

Auto servis Đoša pruža usluge servisa, redovnog održavanja, reglaže trapa, vulkanizera i kompletne mehanike za sve tipove automobila. Nalazimo se u ulici Jurija Gagarina, preko puta Bloka 70, na Novom Beogradu. Ukoliko smatrate da je Vašem vozilu potrebna neka usluga iz našeg servisa, pozovite nas i zakažite Vas servis.
Pročitaj više

Jurija Gagarina (preko puta Bloka 70)
Novi Beograd, Beograd

Lada servis Dača i Dubonac

Profesionalno i kvalitetno održavamo i popravljamo sve modele putničkih automobila, kombi vozila i druga laka teretna vozila.
Pročitaj više

Vinogradska 35
Novi Beograd, Beograd

Lada servis Auto Deki

Auto Deki auto servis nudi servis automehanike, autolimarije, autoelektrike, farbanje automobila, popravku branika i punjenje klime
Pročitaj više

Svete Milutinovića 2
Čukarica, Beograd

Auto servis Tipsarević - Lada servis

Održavanje putničkih i kombi vozila u Zemunu. Zamena delova, dijagnostika.
Pročitaj više

Dragačevskih trubača 1
Zemun, Beograd

Auto servis VALEX

Kada Vam zatrebaju usluge iz oblasti automehanike, elektronike ili servisiranje klima, auto servis VALEX je prava adresa za Vas. Upotrebom savremene opreme za auto dijagnostiku i originalnih delova, naš servis nudi profesionalnu uslugu održavanja svih tipova i modela vozila.
Pročitaj više

Vojvode Stepe 387, (preko puta Verano motors-a)
Voždovac, Beograd

Lada servis Rašuo

Za proveru ispravnosti vozila ili popravku trapa odaberite pravog majstora. Auto servis Rašuo nalazi se u ulici Braće Jerković i nudi Vam svoje usluge.
Pročitaj više

Brace Jerkovic 201e
Voždovac, Beograd

Auto servis Dugi

Naš auto servis svrstava se među najpouzdanije i najpovoljnije auto servise u Borči. Koristimo najsavremeniju opremu i alate za dijagnostiku i popravku svih vrsta vozila i kombija…
Pročitaj više

Petra Tekelije 19, (bivša Elemirska)
Borča, Beograd

Auto servis Aleksandar

Vinogradska 105
Novi Beograd, Beograd

Ruski Bosch car service

Firma RUSKI osnovana je 1965. godine i tradiciju uspešnog poslovanja nastavlja druga generacija u porodici.
Pročitaj više

Pastroviceva 12, Beograd
Čukarica, Beograd

Trazite dobar Lada servis? Redovno održavanje automobila isplati se mnogo više nego naknadno nošenje sa havarijama nastalim usled nepažnje i neznanja. Na našem tržištu postoji više stručnih auto servisa za Ladu kojima možete poveriti brigu o svom vozilu.

Mali servis za Ladu

Redovni mali servis treba obavljati jednom godinšnje ili posle pređenih 10000 do 15000 km kod benzinskih motora, odnosno 20000 km kod dizel motora. Praksa malog servisa u većini slučajeva podrazmeva zamenu filtera vazduha kabine, filtera vazduha motora, filtera ulja, filtera goriva i motornog ulja.

Veliki servis za Ladu

Automobilski znalci savetuju odlazak na veliki servis u intervalu od 3 do 4 godine ili nakon pređenih 60000-80000 km za benzinske motore, odnosno 90000-120000 km u slučaju dizel motora. Veliki servis znači zamenu zupčastog kaiša, rolera, španera i vodene pumpe. Ovaj tip servisa je presudan za smanjenje rizika od skupih kvarova na motoru i neočekivanih havarija na putu.

Servis i delovi za Ladu

Servis za Ladu Standard, servis za Ladu Riva, servis za Ladu Samara, servis za Ladu 1110, popravke i servis za Ladu Niva, servis za Ladu Kalina i za sve ostale modele ruske marke obavlja se u više radionica auto servisa kod nas.

U slučaju zamene auto delova pri servisu, potrošači imaju sledeći izbor: ruski originalni delovi, originalni rezervni delovi, zamenski i polovni delovi različitih svetskih brendova. 

Usluge Lada servisa

Auto servisi za Ladu stručno obavljaju sve vrste popravki i intervencija koje se mogu uslovno podeliti na sledeće kategorije:

 • auto mehanika;
 • auto dijagnostika;
 • auto elektrika;
 • auto elektronika;
 • mali servis (zamena svih filtera i motornog ulja);
 • veliki servis (zamena kaiša, vodene pumpe itd.);
 • generalne popravke motora;
 • zamena kvačila;
 • popravka i zamena kočnica;
 • instalacija i popravka klima uređaja;
 • centriranje trapa;
 • popravka i ugradnja alarma;
 • ugradnja radio aparata;
 • vulkanizerske usluge;
 • limarske i farbarske usluge;

Cene delova za Ladu

limarske i farbarske usluge itd.

Održavanje Lada automobila ne smatra se preterano skupim. Navedene cene su informativne i treba ih shvatiti kao okvire.

Cena malog servisa za Ladu Niva kreće se od 7000 do 11000 dinara (od 60 do 90 evra), a za veliki treba izdvojiti od 28000 do 30000 dinara (od 230 do 250 evra).

Cena malog servisa za Ladu 110 iznosi od 6000 do 8000 dinara (od 50 do 65 evra), dok se veliki servis kreće od 25000 do 30000 dinara (od 200 do 250 evra).

*Sve cene su informativnog karaktera, za tačnu cenu, za izabrani proizvod predlažemo da kontaktirate auto servise ispod teksta.

Pitaj sve firme
Idi na vrh strane