Dodaj firmu

AC Aleksa Cars Nissan servis

Auto servis u Beogradu sa uslugama servisiranja svih modela vozila, kroz veliki i mali servis, auto-elektriku, automehaniku i auto-dijagnostiku.
Pročitaj više

Slanacki put 51
Palilula, Beograd

Nissan servis BOSKE LLN

Auto servis Boske LLN nalazi se na Čukarici, u Železniku. Radi servis i dijagnostiku svih vrsta vozila.
Pročitaj više

Petra Drapšina 58k, Železnik
Čukarica, Beograd

Auto Hertz BGD auto servis

Auto Herz BGD auto servis nalazi se u Rakovici. Auto Herz BGD je servis za sve tipove vozila i radi usluge elektrike, dijagnostike, servis auto klime, centriranje trapa.
Pročitaj više

Patrijarha Dimitrija 55
Rakovica, Beograd

Mica ATS Servis automatskih menjača

ATS servis automatskih menjača nalazi se u Krnjači. Osim servisa automatskih menjača, u ovom servisu možete uraditi kompletnu dijagnostiku i popravku uz garanciju.
Pročitaj više

Vlasenička 11
Palilula, Beograd

Nissan servis NS auto centar

NS auto centar nalazi se na Voždovcu. Nudi kompletne usluge koje su Vam potrebne da bi Vaš ljubimac na 4 točka radio kako treba. Mehanika, elektronika, mali I veliki servis, dijagnostika, elektrika, klima.
Pročitaj više

Tekeriška 50
Voždovac, Beograd

Toyota servis - Timtronic

Specijalizovani Toyota servis Timtronic nalazi se na Zvezdari. Svojim klijentima obezbeđuje besplatan pregled za sva Toyota vozila, kompletnu dijagnostiku i servis svih delova.
Pročitaj više

Sretena Vukosavljevića 8
Zvezdara, Beograd

Auto Servis Đoša

Auto servis Đoša pruža usluge servisa, redovnog održavanja, reglaže trapa, vulkanizera i kompletne mehanike za sve tipove automobila. Nalazimo se u ulici Jurija Gagarina, preko puta Bloka 70, na Novom Beogradu. Ukoliko smatrate da je Vašem ...
Pročitaj više

Jurija Gagarina (preko puta Bloka 70)
Novi Beograd, Beograd

Nissan servis Dača i Dubonac

Profesionalno i kvalitetno održavamo i popravljamo sve modele putničkih automobila, kombi vozila i druga laka teretna vozila.
Pročitaj više

Vinogradska 35
Novi Beograd, Beograd

Nissan servis Auto Deki

Auto Deki auto servis nudi servis automehanike, autolimarije, autoelektrike, farbanje automobila, popravku branika i punjenje klime
Pročitaj više

Svete Milutinovića 2
Čukarica, Beograd

Auto servis VALEX

Kada Vam zatrebaju usluge iz oblasti automehanike, elektronike ili servisiranje klima, auto servis VALEX je prava adresa za Vas. Upotrebom savremene opreme za auto dijagnostiku i originalnih delova, naš servis nudi profesionalnu uslugu održa...
Pročitaj više

Vojvode Stepe 387, (preko puta Verano motors-a)
Voždovac, Beograd

Nissan servis Oli

Oli auto servis nalazi se u Zemunu. Auto servis za sve vrste vozila, dijagnostika, mehanika, prodaja i montaža guma.
Pročitaj više

Justina Popovića 33, Altina
Zemun, Beograd

Nissan servis Forma auto centar

Firma usko specijalizovana za uvoz, distribuciju i malaoprodaju rezervnih auto delova, kao i servisiranje vozila japanske i korejske proizvodnje
Pročitaj više

Prvomajska 1
Novi Beograd, Beograd

Nissan servis Rašuo

Za proveru ispravnosti vozila ili popravku trapa odaberite pravog majstora. Auto servis Rašuo nalazi se u ulici Braće Jerković i nudi Vam svoje usluge.
Pročitaj više

Brace Jerkovic 201e
Voždovac, Beograd

Nissan servis KUM-OREST

Pored kompletne usluge servisiranja svih vrsta motornih vozila, posedujemo i mobilnu ekupu za pomoć na putu. Naša savremeno opremljena pokretna radionica nudi Vam sve vrste popravki na terenu
Pročitaj više

Kružni put 10a, (Bubanj potok)
Voždovac, Beograd

Japan auto plus

Japan Auto Plus bavi se prodajom auto delova za sva japanska i korejska vozila. U našoj ponudi nalazi se širok asortiman delova za automobile i kombije. Takođe, u okviru servisa nudimo sve vrste automehaničarskih popravki.
Pročitaj više

Dimitrija Tucovića 148
Zvezdara, Beograd

Auto servis Predrag Stakić

Auto servis Predrag Stakić pruža Vam automehaničarske usluge za sve vrste automobila. Nalazimo se u naselju Medaković, u ulici Mokroluška Nova broj 17, na teritoriji opštine Voždovac.
Pročitaj više

Mokroluška Nova 17
Voždovac, Beograd

Servis japanskih automobila Japan Art

Puno delova za sve japance i koreance. Besplatna zamena motul ulja. Povoljne cene.
Pročitaj više

Gocka 59 (Metro-Ibarska magistrala)
Rakovica, Beograd

Trazite dobar Nissan servis? Redovni servisi automobila su veoma isplativa investicija. Propisnim održavanjem ulažete u ispravnost i dugovečnost svog Nissan automobila.

Mali servis za Nissan

Mali servis predstavlja osnovno održavanje automobila. Kod ove vrste servisa vrši se zamena dotrajalih delova kao što su filter za gorivo, filter motornog ulja, filter vazduha motora, filter vazduha kabine i motornog ulja. Ponekad se pristupa i dodavanju kočione i rashladne tečnosti. Propisani vremenski interval između dva mala servisa za većinu vozila marke Nissan jeste 12 meseci ili pređenih 10000-20000 km.

Veliki servis za Nissan

Veliki servis je zamena seta zupčastog kaiša (kaiša, španera, rolera) i vodene pumpe. U zavisnosti od modela i stanja vozila, veliki servis treba vršiti između pređenih 50000 km i 120000 km. Ukoliko automobil umesto kaiša ima lanac, ovu vrstu servisa nije potrebno obavljati pre pređenih 200000 km.

Servis i delovi za Nissan

Popravke i servis za Nissan Micra, Nissan Navara, Nissan Note, auto servis za Nissan Qashqay, Nissan Almera, Nissan X-Trail, Nissan Patrol, servis za Nissan Juke i za ostale modele moguće je obaviti u radionicama kvalifikovanih servisera na našem tržištu.

Ukoliko bude potrebe za zamenom delova prilikom servisa, možete se odlučiti za OEM delove (delove za prvu ugradnju), originalne japanske rezervne delove, zamenske i polovne delove različitih japanskih i svetskih brendova. 

Usluge Nissan servisa

Intervencije i servisi iz narednih kategorija vrše se na svim modelima marke Nissan: 

 • auto mehanika;
 • auto dijagnostika;
 • auto elektrika;
 • auto elektronika;
 • mali servis (zamena svih filtera i motornog ulja);
 • veliki servis (zamena kaiša ili lanca itd.);
 • generalne popravke motora;
 • zamena kvačila;
 • popravka i zamena kočnica;
 • instalacija i popravka klima uređaja;
 • centriranje trapa;
 • popravka i ugradnja alarma;
 • ugradnja radio aparata;
 • vulkanizerske usluge;
 • limarske i farbarske usluge itd.

Cene servisa za Nissan

Redovno održavanje automobila marke Nissan ne smatra se preterano skupim.

Mali servis za Nissan Almeru košta od 7000 do 8500 dinara (od 60 do 70 evra), dok za veliki servis, koji uključuje zamenu lanca, treba izdvojiti od 50000 do 60000 dinara (od 420 do 500 evra).

Cena malog servisa za Nissan Micru 1.2 iznosi od 4500 do 6000 dinara (od 35 do 50 evra), a veliki servis košta oko 40000 dinara (oko oko 330 evra).

Mali servis za Nissan Navaru iznosi oko 9000 dinara (oko 75 evra), a za zamenu lanca i veliki servis potrebno je izdvojiti od 50000 do 60000 dinara (od 420 do 500 evra).

*Sve cene su informativnog karaktera, za tačnu cenu, za izabrani proizvod predlažemo da kontaktirate auto servise ispod teksta.

Pitaj sve firme
Idi na vrh strane