Dodaj firmu

Lehner rent a car

Bilo da želite da iznajmite putnički automobil ili kombi vozilo, Lehner rent a car ima pravo rešenje za Vas. U našem voznom parku nalaze se kvalitetna i pouzdana vozila do 5 godina starosti. Sva vozila su kasko osigurana i iznajmljuju se sa neograničenom kilometražom
Pročitaj više

Glavna 18, TC Zemunikum
Zemun, Beograd

Alonso rent a car

Alonso rent a car nudi Vam mogućnost iznajmljivanja automobila za sve Vaše poslovne ili porodične potrebe. Pored automobila vršimo i najam kombi vozila, kao i usluge prevoza putnika, po cenama bez dodatnih i skrivenih troškova. Mi uvek imamo slobodnih vozila!
Pročitaj više

Aleksandra Dubčeka 12
Zemun, Beograd

2m2 Rent a car

2m2 Rent a car pravi je izbor za sve koji žele da brzo i sigurno stignu do željene destinacije. U našoj ponudi nalaze se vozila različitih klasa i proizvođača za sve vaše potrebe i prilike. Pored bogatog voznog parka, možemo se pohvaliti odličnim odnosom cene i kvaliteta.
Pročitaj više

Gospodara Vučića 156
Voždovac, Beograd

Renault rent a car Agape rent a car

Rent a car Agape nudi Vam najpovoljniji rent a car u Beogradu, kao i nova, visokofunkcionalna vozila sa kojima se Vaša vožnja biti pravo uživanje. Sva naša vozila su Sava kasko osigurana i iznajmljuju se sa kompletnom opremom.
Pročitaj više

Mirijevski bulevar 21, Karaburma
Palilula, Beograd

Belgrade rent a car

Belgrade rent a car. Rezervišite vozilo direktno na našem sajtu. Popunite formu kako biste rezervisali vozilo, a mi ćemo Vas kontaktirati kako bismo potvrdili rezervaciju.
Pročitaj više


Palilula, Beograd

Balkan rent a car Beograd

Balkan rent a car Beograd. Preko 50 vozila vodećih svetskih proizvođača, opremljena najsavremenijom opremom za ugodnu i bezbednu vožnju. Iznajmljivanje vozila može biti kratkoročno ili dugoročno.
Pročitaj više

Staro sajmište 29
Novi Beograd, Beograd

Rent a car ZIM

Agencija za iznajmljivanje vozila „ZIM rent a car“, na jednom mestu možemo da Vam ponudimo sveobuhvatan rent a car servis, po najpovoljnijim cenama u gradu.
Pročitaj više

Tadeuša Košćuška 28/ lok 3
Stari grad, Beograd

BB Renault rent a car

Agencija za rentiranje novih automobila na Čukarici. Sigurna i bezbedna vozila, odlični uslovi najma
Pročitaj više

Zrmanjska 1a
Čukarica, Beograd

Renault A rent a car

Agencija za rentiranje vozila na dnevnom ili mesečnom nivou, u zemlji ili inostranstvu.
Pročitaj više

Bulevar kralja Aleksandra 439
Zvezdara, Beograd

Max Beograd rent a car

Rent a car agencija Max nalazi se na Novom Beogradu. Pruža usluge iznajmljivanja vozila na teritoriji Srbije i inostranstva.
Pročitaj više

Savski nasip 7, Novi Beograd
Novi Beograd, Beograd

Autorent rent a car

Autorent rent a car agencija nalazi se u Beogradu sa glavnom poslovnicom na Aerodromu „Nikola Tesla“. Automobil možete iznajmiti na dan, mesec dana i na više godina.
Pročitaj više

Aerodrom 59
Surčin, Beograd

Duplex rent a car

Duplex Rent A Car agencija nalazi se na Novom Beogradu. Svojim klijentima nudi iznajmljivanje najmodernijih i najsigurnijih automobila po veoma povoljnim uslovima i dodatnim pogodnostima u okviru najma automobila.
Pročitaj više

Vespučijeva 34
Novi Beograd, Beograd

Rent a car IMPERIAL

Rent a car IMPERIJAL je novootvorena agencija za iznajmljivanje sigurnih i pouzdanih automobila. U ponudi su Škoda Octavia, Škoda Citygo, Citroen Elisse, Renault Megane, Peugeot 308, Opel VivaroCene iznajmljivanja se kreću od 25 do 80 evra, a moguć je najam i na duži period uz korekciju cene.
Pročitaj više

Vladimira Popovića 10
Novi Beograd, Beograd

Trazite dobar Renault rent a car? U rent a car agencijama na našem tržištu korisnicima se nude vozila francuske marke Renault pogodna za svakog vozača i odgovarajuća za svaku priliku. Kako se uslovi i pogodnosti iznajmljivanja razlikuju od vozila do vozila i od agencije do agencije, sve detalje kao što su npr. kasko osiguranje, dodatni vozač, ograničenja kilometraže ili uzrast vozača treba utvrditi sa agencijskim operaterom.

Renault Fluence rent a car 

Renault Fluence je model automobila srednje klase. Vozilo je dovoljno komforno za petoro putnika. Ima petora vrata, klima uređaj i manuelni šestobrzinski menjač. Iznajmljivanje podrazumeva kasko osiguranje, a cena kod rent a car agencija iznosi od 43 do 50 evra po danu.

Renault Scenic rent a car

Renault Scenic je model srednje klase. Vozilo je skladano i kompaktno, ali i dovoljno prostrano da primi do 5 osoba. Automobil je opremljen klima uređajem i manuelnim petobrzinskm ili šestobrzinskim menjačem. Cena iznajmljivanja kreće se  od 30 do 63 evra po danu.

Renault Grand Scenic rent a car

Renault Grand Scenic je pripadnik kategorije minivan vozila. Vozilo je pouzdano i prostrano. Glavna pogodnost ovog automobila ogleda se u tome što može da primi sedmoro putnika, te je idealan za putovanje male turističke grupe ili cele porodice. Odlikuju ga klimatizovanost i manuelni šestobrzinski menjač. Poseduje petora vrata. Iznajmljivanje Renault Grand Scenic vozila iznosi oko 55 evra dnevno, sa neograničenom kilometražom.

Renault Megane rent a car

Renault Megane predstavlja srednju klasu motornih vozila. Odgovara potrebama gradske ili međugradske vožnje. Ovo vozilo je prostrano i udobno, a prima najmanje 5 putnika. Poseduje petobrzinski ili šestobrzinski manuelni menjač. Iznos koji treba izdvojiti za iznajmljivanje Renault Megane vozila kreće se od 30 do 50 evra dnevno, najčešće uz neograničenu kilometražu.

Renault Megane karavan rent a car

Renault Megane karavan predstavnik je srednje klase automobila. Posebno je pogodan za putovanja kada sa sobom nosite više prtljaga. Poseduje petora vrata i pet sedišta, te može da primi srazmeran broj putnika. Automobil ima klimu i automatski ili manuelni menjač sa 5 ili 6 brzina. Za iznajmljivanje ovog vozila potrebno je izdvojiti od 26 do 45 evra za dan.

Renault Trafic rent a car

Renault Trafic je predstvanik klase minivan. Njime se može prevesti osmoro ili devetoro putnika. Stabilan je i udoban. Poseduje petora vrata, klima uređaj i manuelni petobrzinski ili šestobrzinski menjač. Cena iznajmljivanja automobila Renault Trafic kreće se od 85 do 100 evra na dan.

Renault Clio rent a car

Renault Clio je praktičan mali gradski automobil koji pripada niskoj klasi. Svaki model ima klimu i može da primi petoro putnika. Ima troja ili petora vrata i automatski ili manuelni menjač. Cena iznajmljivanja počinje od 20, a kreće se do 48 evra po danu.

Renault Laguna rent a car

Renault Laguna pripada srednjoj klasi motornih vozila. Dobro se snalazi u gradskoj vožnji i na otvorenom putu. U ovaj udoban i pozdan automobil staje petoro putnika. Poseduje petobrzinski ili šestobrzinski manuelni menjač. Za iznajmljivanje Renault Lagune potrebno je izdvojiti od 40 do 53 evra dnevno, uz uključen kasko.

Renault Modus rent a car

Renault Modus pripada niskoj klasi automobila. Ovaj automobil ima petora vrata i s lakoćom prevozi petoro putnika. Svako vozilo ima klima uređaj i manuelni menjač sa pet brzina. Cena iznajmljivanja Za Renault Modus dnevno staje 23 evra.

*Cene su prikazane orijentaciono, za precizne informacije, predlažemo da kontaktirate rent a car agencije ispod teksta.

Pitaj sve firme
Idi na vrh strane