Dodaj firmu

AC Aleksa Cars Ford servis

Auto servis u Beogradu sa uslugama servisiranja svih modela vozila, kroz veliki i mali servis, auto-elektriku, automehaniku i auto-dijagnostiku.
Pročitaj više

Slanacki put 51
Palilula, Beograd

Ford servis BOSKE LLN

Auto servis Boske LLN nalazi se na Čukarici, u Železniku. Radi servis i dijagnostiku svih vrsta vozila.
Pročitaj više

Petra Drapšina 58k, Železnik
Čukarica, Beograd

Auto Hertz BGD auto servis

Auto Herz BGD auto servis nalazi se u Rakovici. Auto Herz BGD je servis za sve tipove vozila i radi usluge elektrike, dijagnostike, servis auto klime, centriranje trapa.
Pročitaj više

Patrijarha Dimitrija 55
Rakovica, Beograd

Mica ATS Servis automatskih menjača

ATS servis automatskih menjača nalazi se u Krnjači. Osim servisa automatskih menjača, u ovom servisu možete uraditi kompletnu dijagnostiku i popravku uz garanciju.
Pročitaj više

Vlasenička 11
Palilula, Beograd

Ford servis NS auto centar

NS auto centar nalazi se na Voždovcu. Nudi kompletne usluge koje su Vam potrebne da bi Vaš ljubimac na 4 točka radio kako treba. Mehanika, elektronika, mali I veliki servis, dijagnostika, elektrika, klima.
Pročitaj više

Tekeriška 50
Voždovac, Beograd

Ford Tranzit servis

Ford servis Tranzit nalazi se na Zvezdari. U sklopu Ford servisa možete uraditi kompletnu dijagnostiku, servis i kupovinu, kao i ugradnju novih i polovnih delova.
Pročitaj više

Milana Predića 43
Zvezdara, Beograd

Ford servis Proffesional Car Clinic

Efikasno i stručno otklanjamo svaki mogući kvar na automobilima, lakim teretnim vozilima i kamionima. Rešavamo sve mahničke, limarske, električne i elektronske probleme.
Pročitaj više

Sutjeska ulica 1. 22A
Palilula, Beograd

Ford servis Dača i Dubonac

Profesionalno i kvalitetno održavamo i popravljamo sve modele putničkih automobila, kombi vozila i druga laka teretna vozila.
Pročitaj više

Vinogradska 35
Novi Beograd, Beograd

Ford servis Auto Deki

Auto Deki auto servis nudi servis automehanike, autolimarije, autoelektrike, farbanje automobila, popravku branika i punjenje klime
Pročitaj više

Svete Milutinovića 2
Čukarica, Beograd

Ford auto servis V&D

Kako bi Vaš Ford automobil uvek bio u savršenom voznom stanju, preporuka je da isti održavate u servisu V&D. Zahvaljujući dugogodišnjem iskustvu, znanju i stručnosti, u mogućnosti smo da obezbedimo popravku i redovni servis svih tipova Ford ...
Pročitaj više

Avalska 88b
Čukarica, Beograd

Ford servis Auto servis Trend

Auto servis Trend nudi kompjutersku dijagnostiku i popravku automobila vodećih proizvođača, uz ugradnju originalnih delova. Naš stručni tim servisera uspešno će rešiti sve probleme koji ometaju rad Vašeg četvorotočkaša, u kratkom roku i po ...
Pročitaj više

Svetozara Miletica 10, Beograd
Stari grad, Beograd

Auto servis VALEX

Kada Vam zatrebaju usluge iz oblasti automehanike, elektronike ili servisiranje klima, auto servis VALEX je prava adresa za Vas. Upotrebom savremene opreme za auto dijagnostiku i originalnih delova, naš servis nudi profesionalnu uslugu održa...
Pročitaj više

Vojvode Stepe 387, (preko puta Verano motors-a)
Voždovac, Beograd

Ford servis Oli

Oli auto servis nalazi se u Zemunu. Auto servis za sve vrste vozila, dijagnostika, mehanika, prodaja i montaža guma.
Pročitaj više

Justina Popovića 33, Altina
Zemun, Beograd

Auto Servis Đoša

Auto servis Đoša pruža usluge servisa, redovnog održavanja, reglaže trapa, vulkanizera i kompletne mehanike za sve tipove automobila. Nalazimo se u ulici Jurija Gagarina, preko puta Bloka 70, na Novom Beogradu. Ukoliko smatrate da je Vašem ...
Pročitaj više

Jurija Gagarina (preko puta Bloka 70)
Novi Beograd, Beograd

Ford servis GILE

Kako biste uvek bili siguran učesnik u saobraćaju, auto servis GILE nudi Vam redovni servis za sve tipove vozila, kombija i laka dostavna vozila. Stručni tim majstora sa dugogodišnjim iskustvom garantuje uspešnu popravku svih marki vozila, ...
Pročitaj više

Slavka Miljkovića 75
Rakovica, Beograd

Ford servis Rašuo

Za proveru ispravnosti vozila ili popravku trapa odaberite pravog majstora. Auto servis Rašuo nalazi se u ulici Braće Jerković i nudi Vam svoje usluge.
Pročitaj više

Brace Jerkovic 201e
Voždovac, Beograd

Auto servis Predrag Stakić

Auto servis Predrag Stakić pruža Vam automehaničarske usluge za sve vrste automobila. Nalazimo se u naselju Medaković, u ulici Mokroluška Nova broj 17, na teritoriji opštine Voždovac.
Pročitaj više

Mokroluška Nova 17
Voždovac, Beograd

Ford servis N&S

Auto servis N&S nalazi se u ulici Žarka Zrenjanina broj 59, na teritoriji Borče.
Pročitaj više

Zarka Zrenjanina 59
Beograd

Auto servis Aleksandar

Vinogradska 105
Novi Beograd, Beograd

Ford servis Čupa Ford

Paštrovićeva 10
Čukarica, Beograd

Trazite dobar Ford servis? Blagovremeno obavljanje redovnih servisa i obaveštenost o stanju vozila čuvaju vaš Ford automobil od neželjenih havarija i nepredviđenih problema.

Mali servis za Ford 

Stručnjaci za automobile smatraju da je mali servis za Ford najbolje obavljati na svakih dvanaest meseci ili posle pređenih 10000 do 15000 km u slučaju benzinskih motora, odnosno 20000 km u slučaju dizel motora. Mali servis se u pojedinim auto servisima i za određene automobile može u većoj ili manjoj meri razlikovti, ali u većini slučajeva podrazumeva redovno održavanje automobila pri kom se vrši zamena filtera i motornog ulja.

Veliki servis za Ford

Za periodično održavanje automobila, ili veliki servis, Fordove servisne knjižice određuju intreval od tri do četiri godine ili pređenih 60000-80000 km za benzinske, odnosno 90000-120000 km za vozila sa dizel motorima. Pri velikom servisu vrši se detaljnija provera vozila nego kod malog servisa i zamena delova seta zupčenja (zupčasti kaiš/remen, roleri, španeri i vodena pumpa), kao i svećica, kočione tečnosti i drugog potrošnog materijala po potrebi. 

Servis i delovi za Ford

Servis za Ford Focus, servis za Ford Mondeo, servis za Ford Fiesta, servis za Ford Ranger, servis za Ford Ka, servis za Ford Fusion, popravke i servis Ford Kuga, kao i sve vrste serviserskih usluga i intervencija za druge modele Ford automobila, njihovi vozači mogu odraditi u brojim servisima u Srbiji.

U okviru servisa i popravki automobila najčešće je potrebno zameniti poneki auto deo. Korisnici se mogu odlučiti za neki od sledećih tipova delova: OEM delovi – originalni delovi za prvu ugradnju, originalni rezervni delovi, zamenski i polovni delovi različitih svetskih brendova. 

Usluge Ford servisa

U auto servisima za Ford na našem tržištu korisnici mogu obaviti intervencije iz svih narednih kategorija:

 • auto mehanika;
 • auto dijagnostika;
 • auto elektrika;
 • auto elektronika;
 • mali servis (zamena svih filtera i motornog ulja);
 • veliki servis (zamena kaiša, vodene pumpe itd.);
 • generalne popravke motora;
 • zamena kvačila;
 • popravka i zamena kočnica;
 • instalacija i popravka klima uređaja;
 • centriranje trapa;
 • popravka i ugradnja alarma;
 • ugradnja radio aparata;
 • vulkanizerske usluge;
 • limarske i farbarske usluge itd.

Cene servisa za Ford

Mali servis za Ford Fiesta 1.4 košta oko 6000 dinara (oko 50 evra), a veliki servis košta između 22000 i 24000 dinara (od 185 do 200 evra).

Mali servis za Ford Focus 1.6 košta oko 7000 dinara (oko 60 evra), a cena velikog servisa iznosi između 22000 i 24000 dinara (od 185 do 200 evra).

Mali servis za Ford Mondeo košta oko 9000 dinara (75 evra), a cena velikog servisa kreće se između 35000 i 38000 dinara (od 290 do 320 evra).

*Sve cene su informativnog karaktera, za tačnu cenu, za izabrani proizvod predlažemo da kontaktirate auto servise ispod teksta.

Pitaj sve firme
Idi na vrh strane