Dodaj firmu

Boza i Dejan Honda servis

Auto servis u Kumodražu nudi sve mehaničarske usluge, auto dijagnostiku, auto elektriku, auto elektroniku i druge usluga za putnička i teretna vozila.
Pročitaj više

Letnja 3
Voždovac, Beograd

Portugalac Honda servis

Upoznajte Auto servis Portugalac - vaš pouzdani partner za sve vaše potrebe vezane za automobile! Profesionalno pružamo širok spektar usluga popravke automobila, koje obuhvataju automehaniku, autoelektriku i preciznu dijagnostiku.
Pročitaj više

Jeremije Stanojevica 54, Zemun polje
Zemun, Beograd

AC Aleksa Cars Honda servis

Auto servis u Beogradu sa uslugama servisiranja svih modela vozila, kroz veliki i mali servis, auto-elektriku, automehaniku i auto-dijagnostiku.
Pročitaj više

Slanacki put 51
Palilula, Beograd

Profimoto servis honda motocikala

Moto servis japanskih motocikala (ovlašćeni suzuki servis), moto gume prodaja i montaža, tehnički pregled motocikala
Pročitaj više

Višnjička 78
Palilula, Beograd

Forma auto centar honda servis

Firma usko specijalizovana za uvoz, distribuciju i malaoprodaju rezervnih auto delova, kao i servisiranje vozila japanske i korejske proizvodnje
Pročitaj više

Prvomajska 1
Novi Beograd, Beograd

Honda servis

Honda je jedan od najpoznatijih japanskih proizvođača automobila, kamiona, motocikala, kvadova, plovila ali i opreme za vrt.

Japanska vozila poznata su u svetu kao jedna od najpouzdanijih, a Honda je jedan od vodećih proizvođača japanaca.

Honda servis:

Ukoliko ste se odlučili za Honda vozila, sigurno će vam u nekom trenutku biti potreban servis za ova japanska vozila. Kao i svaka druga marka vozila i za Honda vozila, potrebno je uraditi mali servis, veliki servis, popravke, dijagnostiku,
zamenu ulja i druge usluge. Servis za Honda vozila, pored popravke i dijagnostike, često na lageru imaju i rezervrne delove. U prodaji možete naći polovne i nove rezervne delove, ali se uvek dobro raspitajte za cenu i za poreklo ovi delova.

Jedan godišnji servis Honda vozila, često podrazumeva mašinsku obradu glave motora; popravku i održavanje kočnica; proveru i zamenu amortizera; servisiranje i popravku motora; elektroniku i dijagnostiku; test i čišćenje dizni; vulkanizerske usluge; centriranje trapa; servis i popravku auto klima; bio čišćenje auto klima; autoelektriku.

Kompletne usluge popravke za Honda vozila, možete uraditi u ovlašćenim Honda servisima.

Ipak, važno je da znate da nije neophodno da svaki put radite kompletan servis, već možete zakazati i sledeće usluge, kao što su; zamena kaiševa, rolera, svećica, kablova, kao i creva za protok goriva i rashladne tečnosti zamena ulja i svih filtera.

Honda servis - iskustva:

Ukoliko odaberete ovlašćeni servis za Honda vozila, sigurni smo da ćete biti zadovoljni. Jedan od razloga je to što u ovakvim servisima rade ovlašćeni serviseri, koji su specijalizovani za Honda vozila i već su dobro upoznati sa svim modelima i najčešćim kvarovima koja prate ovaj model vozila.

Drugi razlog je što možete zakazati sve usluge koje spadaju u servis Honda vozila, ali i nabaviti polovne i nove rezervne delove na jednom mestu. Svakako je mnogo bolje otiću u servis koji je specijalizovan za Honda vozila, nego u bilo koji drugi servis vozila koji servisira više vrsta vozila.

Honda modeli:

Honda je do danas izbacila na desetine modela, a najtražniji modeli su:

 • Honda Accord VII
 • Honda Accord VIII
 • Honda Civic IX
 • Honda Civic VII
 • Honda Civic VIII
 • Honda Civic X
 • Honda CR-V II
 • Honda CR-V III
 • Honda CR-V IV
 • Honda Cr-V V
 • Honda FR-V
 • Honda HR-V

Honda servis – cena:

Kada su u pitanju cene servisiranja Honda vozila, možete naići na različite cene, ali trebalo bi da znate da ovlašćeni Honda servisi imaju adekvatne cene za kvalitet koji pružaju. Na kraju, najvažnije je da je vaše vozilo u dobrom stanju,
tako da cena u u ovom slučaju ne bi trebalo da igra veliku ulogu.

Cena za premium mali servis, primera radi u dobrim Honda servisima, kreće se od 60.000 dinara za količinu od 5 litara ulja. cene drugih usluga, trebalo bi da potražite direktno od servisa, a možete i uporediti ponudu od nekoliko servisa i izbarati najbolju. Jedino je važno da se fokusirate na ovlašćene specjalizovane servise za Honda vozila.

Pitaj sve firme
Idi na vrh strane