Dodaj firmu

Boza i Dejan Suzuki servis

Auto servis u Kumodražu nudi sve mehaničarske usluge, auto dijagnostiku, auto elektriku, auto elektroniku i druge usluga za putnička i teretna vozila.
Pročitaj više

Letnja 3
Voždovac, Beograd

Portugalac Suzuki servis

Upoznajte Auto servis Portugalac - vaš pouzdani partner za sve vaše potrebe vezane za automobile! Profesionalno pružamo širok spektar usluga popravke automobila, koje obuhvataju automehaniku, autoelektriku i preciznu dijagnostiku.
Pročitaj više

Jeremije Stanojevica 54, Zemun polje
Zemun, Beograd

C Aleksa Cars Suzuki servis

Auto servis u Beogradu sa uslugama servisiranja svih modela vozila, kroz veliki i mali servis, auto-elektriku, automehaniku i auto-dijagnostiku.
Pročitaj više

Slanacki put 51
Palilula, Beograd

Auto Hertz BGD auto servis

Auto Herz BGD auto servis nalazi se u Rakovici. Auto Herz BGD je servis za sve tipove vozila i radi usluge elektrike, dijagnostike, servis auto klime, centriranje trapa.
Pročitaj više

Patrijarha Dimitrija 55
Rakovica, Beograd

Suzuki servis NS auto centar

NS auto centar nalazi se na Voždovcu. Nudi kompletne usluge koje su Vam potrebne da bi Vaš ljubimac na 4 točka radio kako treba. Mehanika, elektronika, mali I veliki servis, dijagnostika, elektrika, klima.
Pročitaj više

Tekeriška 50
Voždovac, Beograd

Toyota servis - Timtronic

Specijalizovani Toyota servis Timtronic nalazi se na Zvezdari. Svojim klijentima obezbeđuje besplatan pregled za sva Toyota vozila, kompletnu dijagnostiku i servis svih delova.
Pročitaj više

Sretena Vukosavljevića 8
Zvezdara, Beograd

Auto Servis Đoša

Auto servis Đoša pruža usluge servisa, redovnog održavanja, reglaže trapa, vulkanizera i kompletne mehanike za sve tipove automobila. Nalazimo se u ulici Jurija Gagarina, preko puta Bloka 70, na Novom Beogradu. Ukoliko smatrate da je Vašem ...
Pročitaj više

Jurija Gagarina (preko puta Bloka 70)
Novi Beograd, Beograd

Suzuki servis Dača i Dubonac

Profesionalno i kvalitetno održavamo i popravljamo sve modele putničkih automobila, kombi vozila i druga laka teretna vozila.
Pročitaj više

Vinogradska 35
Novi Beograd, Beograd

Suzuki servis Auto Deki

Auto Deki auto servis nudi servis automehanike, autolimarije, autoelektrike, farbanje automobila, popravku branika i punjenje klime
Pročitaj više

Svete Milutinovića 2
Čukarica, Beograd

Suzuki servis Forma auto centar

Firma usko specijalizovana za uvoz, distribuciju i malaoprodaju rezervnih auto delova, kao i servisiranje vozila japanske i korejske proizvodnje
Pročitaj više

Prvomajska 1
Novi Beograd, Beograd

Gde cete naci najbolji Suzuki servis u vasem gradu? Kada kupujemo automobil, trudimo se da ispunimo sve svoje želje, to jest, da četvorotočkaš bude u našem „fazonu“, jer nije svejedno da li vozimo limuzinu ili džip, na primer.

Koji god auto da imate, u nekom trenutku će vam zatrebati mali ili veliki servis, a sve zbog toga da biste se na drumu osećali sigurno i bezbedno. Svaki vozač dolazi u kontakt sa mnogo drugih učesnika u saobraćaju, i zbog toga je neophodno da svako proverava svog ljubimca na vreme.

Auto servis za Suzuki vozila

Korisno je znati da se prilikom servisa radi kompjuterska dijagnostika, uz pomoć najsavremenijih uređaja, tako da se tačno može detektovati gde se kvar nalazi i sanirati na vreme. Ovde je bitno naglasiti da ne bi trebalo zanemarivati ni najmanje nepravilnosti u radu vozila, iz prostog razloga što mali kvar vremenom postaje veći kvar, što iziskuje više novca za popravku, ili čak i zamenu određenog dela sasvim novim.

Mali servis za Suzuki

Redovnim održavanjem se zadržava prvobitni kvalitet vozila, i to u pogledu performansi, udobnosti i bezbednosti. Auto servisiranje vozila delimo na mali i veliki servis. Mali servis se radi češće i obuhvata zamenu filtera ulja, vazduha, kabine, zamenu motornog ulja, proveru rada motora i elektronike, kočionog sistema...

Veliki servis za Suzuki

Veliki servis se obavlja periodično, i on obuhvata:

  • Menjanje seta zupčastog kaiša
  • Zamenu španera
  • Zamenu rolera
  • Zamenu vodene pumpe...

Ipak, potrebno je da znate da veliki servis ne zamenjuje mali servis i ono što se tom prilikom radi, a takođe ni zamenu remenica, alternatora, kao ni proveru potpune ispravnosti ostalih sklopova jednog automobila.

Usluge Suzuki servisa

U Suzuki servisima moguće je pre svega, obaviti spomenuti mali i veliki servis, tehnički pregled vozila, kao i kupovinu originalnih auto delova i njihovu profesionalnu ugradnju. Svi potencijalni kvarovi se detektuju i lociraju na vreme, tako da vama ostaje samo da uživate u vožnji.

U Suzuki auto servisima radi stručno i iskusno osoblje, koje iza sebe ima niz odrađenih vozila i zadovoljnih vozača koji su ukazali svoje poverenje. Imajte uvek na umu da bezbednost nema cenu, i zbog toga je potrebno da periodično dovozite svog limenog ljubimca na servisiranje kako bi uvek funkcionisao najispravnije moguće.

Suzuki servis – cena:

Da krenemo redom – prosečna cena kompjuterske dijagnostike je 1400 din, kontrola prianjanja i kontrola kočnica, 1200 din, zamena antifriza od 840 do 1800 dinara, servis klime (provera, dopuna gasa i ulja po fabričkim normama) 3600 dinara, zamena amortizera od 880 do 1600 dinara… 

Usluge koje smo naveli su samo neke od mnogih koje možete dobiti u Suzuki auto servisima, tako da vaš ljubimac bude uvek u top formi.

*Za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate auto servise koji su oglašeni na ovoj stranici.

Pitaj sve firme
Idi na vrh strane