Daewoo auto servis Beograd

Adresa: Vinogradska 35
Beograd
Adresa: Valjevskog odreda 104
Beograd
Adresa: Jurija Gagarina (preko puta Bloka 70)
Beograd
Adresa: Dimitrija Tucovića 148
Beograd
Adresa: Brace Jerkovic 201e
Beograd
Adresa: Prvomajska 1, Novi Beograd; Stolačka 10c, Senjak
Beograd
Adresa: Milosev kladenac 18
Beograd

Daewoo auto servis Novi Sad

Adresa: Vršačka 52
Novi Sad

Daewoo auto servis Šabac

Adresa: Kralja Milutina 18
Šabac
Adresa: Kralja Petra I, br.80
Šabac
Vaša firma se ne nalazi ovde?
Pomoći cemo Vam da vas uvek pronađu
Postavi pitanje svim firmama
iz kategorije Daewoo auto servis
Pitaj firme
Kontakt podaci za vašu firmu

Daewoo auto servis

Pri kupovini automobila, trudimo se da marka vozila odgovara našem ukupnom imidžu, temperamentu, stilu… Na neki način, naš četvorotočkaš je naše “drugo ja”. On mnogo toga govori o nama. 
Ukoliko imate Daewoo marku automobila, svakako će vam biti potreban servis u vašem komšiluku ukoliko je potrebno nešto popraviti ili kupiti određeni deo.

Daewoo servisi

Podrazumeva se da pristupate vašem ljubimcu sa puno pažnje i nege, stoga bi trebalo da ga prepustite u ruke proverenih profesionalaca. Birajte auto servise koji imaju dugogodišnju tradiciju ili čak višedecenijsku. 
U auto servisima koji su usko specijalizovani za automobile marke Daewoo, pored kompletnog servisa, možete nabaviti originalne delove sa garancijom.
Redovno se pruža usluga kompjuterske dijagnostike kvara. Ovakva dijagnostika se koristi u slučajevima kada nam računar na vozilu signalizira kvar, neispravnost nekog dela ili celog sistema. 
Najčešće je to upaljena narandžasta lampica sa simbolom motora ili natpis “Check Engine” na instrument tabli. Upozorenje koje nam kompjuter signalizira ne daje detalje o problemu, već jedino obučeni operateri uz pomoć kompjuterske dijagnostike mogu dati precizan odgovor koji je uzrok problema na vašem Daewoo vozilu.
Auto servisi specijalizovani za vozila Daewoo, opremljeni su najsavremenijom dijagnostikom u cilju otklanjanja svih kvarova na vašem vozilu. 

Daewoo auto servis – iskustva

Kroz servise koji postoje dugi niz godina prošlo je mnogo automobila i isto toliko zadovoljnih vlasnika. Tradicija uvek dovoljno govori i o iskustvu, tako da ukoliko imate neki problem sa vašim Daewoo vozilom, proverenim servisima možete prepustiti svaku brigu a vama ostaje samo da uživate u vožnji. 
Redovno servisiranje vozila, nabavka određenog dela ili dijagnostika kvara i popravka – Daewoo servisi svojim visoko profesionalnim uslugama učiniće da vaš automobil uvek bude u perfektnom stanju, kao prvog dana kada ste ga kupili. 

Daewoo servisi – cene usluga

Kompjuterska dijagnostika, prosečna cena 1400 dinara, zamena amortizera od 880 do 1600 dinara, zamena antifriza od 840 do 1800 din, kontrola prianjanja i kontrola kočnica, 1200 din, servis klime (provera, dopuna gasa i ulja po fabričkim normama) 3600 dinara. Ovo su samo neke od usluga koje možete dobiti u Daewoo auto servisima.
*Cene su informativnog karaktera, za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate servise ispod teksta.

Iskustva i komentari posetilaca

Uros Filipovic
Daewoo su dobra i kvalitena vozila, bar koliko je meni poznato. Nisam nikada do sada vozio ovaj tip vozila. Medjutim, ovo je istovremeno i tip vozila koji zahteva jedno kvalitetno odrzavanje, po meni iskljucivo u ovlascenim servisima.
Petar Jankulovski
Definitivno je Daewoo ubedljivo najbolji auto za nase uslove. Kada pogledate koliko on kosta i koliko bi zapravo trebalo da se kvalitetno plati, onda bi sve drugo trebalo da bude kako treba.
Stojance Ristovski
Kako god da okrenete, ovo je poseban vrsta servisa u koji svakako treba da imate puno poverenje.
Ivana Petrovic
Sto se tice Daewoo servisa, naravno da je kvalitet veoma vazan. Sve ostalo je cisto gubljenje vremena.
Milen Jovanovic
Nisam bas siguran koliko je pozeljno da kupite ovaj automobil a da pri tome ima automatski menjac.
Marina Zivkovic
zbog cega? Mnogim ljudima urpavo ovakav jedan automobil vrsi pravi posao.
Filip Milutinovic
Zaista ne mogu da shvatim zbog cega bi se neko odlucio da kupi Daewoo vozilo kada je ono pre svega poznato po tome sto je veoma skupo.
Jovana Milinkovic
Mogu slobodno da kazem da je ovo posebna vrsta servisa. Ako se bas za njega odlucite, sigurno je samo to da se nikako necete pokajati.
Lea Stankovic
Po meni ovaj tip vozila i automatski menjac jednostavno ne idu ruku pod ruku.
Mihajlo Nastasovic
Sto se samo mene tice, ovo mogu da budu i vise nego dobri telefoni. Samo je pitanje sta je za koga bitno
Simona Vucinic
Moje licno misljenje je da je ovo odlican za te pare auto ali ne znam kakve imaju automatske menjace.
Todor Markovic
Veoma je vazno da pre kupovine bilo kog automobila, ipak dobro zante sta treba da gledate i da se unaped raspitate oko mogucnosti njegovog servisa.
Marta Dencevic
Licno, nikada n e bih vozila ovaj tip vozila posebno zbog toga sto mi se ne svidja kako izgleda. Na stranu to kakav je automatskim menjac, da li je dobar ili nije.
Janko Zivanovic
Po pitanju Daewoo servisa, veoma je bitno da znate da je to ipak nesto sto treba da bude bas onako kvalitetno. U tom slucaju se onda sigurno necete pokajati.
Ljubinka Sreckovic
Mislim da je po pitanju Daewoo vozila, ubedljivo najbolje da automatske menjaca servisirate u servisu Arci. To je zapravo mesto u koje mozete da imate puno poverenje.
Nikolina Pantelic
Ja licno da mogu da biram nikada ne bih odlucila da kupim takav neki automobil.
Jana Stankovic
Po pravilu je veoma vazno da ukoliko imate ovaj tip vozila sa automatskim menjacem da posetite upravo servis Panter u ciji razlog nemate razloda da sumnjate.
Biljana Brankovic
Mogu samo da kazem da posto sam vozila jedan manji takav auto, da su po pravilu to servisi koji su veoma zahtevni za odrzavanje i da zbog toga svoje poverenje treba da ukazete auto servisu Rasuo.
Petar Jankovic
Ne bih da zvucim sada nesto pesimisticno ali zaista mislim da je Daewoo automobil koji je potrebno da se izbegne po svaku cenu.
Ivan Stojanovic
Ne mogu da vam preporucim ni jedan proveren Daewoo servis ali mogu da vam preporucim svog majtora, odnosno auto servis Djole, koji je majstor za resavanje specificnih problema sa odredjenim specificnim tipom vozila.
Marko Petrovic
Mislim da to nijsu ni preterano dobra ni preterano kvalitetna vozila. Cak sta vise, mogu da budu veoma skupa posto koliko je meni poznato ne postoji previse rezervnih delova za ovaj tip vozila. Takodje, u ovakvoj situaciji morate da postavite sebi pitanje, sta ukoliko vam se automatski menjac pokvari?
Dusan Markovic
Daewoo su dobra i kvalitena vozila, bar koliko je meni poznato. Nisam nikada do sada vozio ovaj tip vozila. Medjutim, ovo je istovremeno i tip vozila koji zahteva jedno kvalitetno odrzavanje, po meni iskljucivo u ovlascenim servisima.
Petar Jankulovski
Moze li neko da mi kaze koja je u proseku cena odrzavanja Daewoo vozila? Pitam to zbog toga sto u narednom periodu planiram da zamenim vozilo pa sam vido da se nova vozila ovog proizvodjaca mogu kupiti na akciji po veoma povoljnoj i pristupacnoj ceni.