Pri kupovini automobila, trudimo se da marka vozila odgovara našem ukupnom imidžu, temperamentu, stilu… Na neki način, naš četvorotočkaš je naše “drugo ja”. On mnogo toga govori o nama. 

Ukoliko imate Daewoo marku automobila, svakako će vam biti potreban servis u vašem komšiluku ukoliko je potrebno nešto popraviti ili kupiti određeni deo.

Daewoo servisi

Podrazumeva se da pristupate vašem ljubimcu sa puno pažnje i nege, stoga bi trebalo da ga prepustite u ruke proverenih profesionalaca. Birajte auto servise koji imaju dugogodišnju tradiciju ili čak višedecenijsku. 

U auto servisima koji su usko specijalizovani za automobile marke Daewoo, pored kompletnog servisa, možete nabaviti originalne delove sa garancijom.

Redovno se pruža usluga kompjuterske dijagnostike kvara. Ovakva dijagnostika se koristi u slučajevima kada nam računar na vozilu signalizira kvar, neispravnost nekog dela ili celog sistema. 

Najčešće je to upaljena narandžasta lampica sa simbolom motora ili natpis “Check Engine” na instrument tabli. Upozorenje koje nam kompjuter signalizira ne daje detalje o problemu, već jedino obučeni operateri uz pomoć kompjuterske dijagnostike mogu dati precizan odgovor koji je uzrok problema na vašem Daewoo vozilu.

Auto servisi specijalizovani za vozila Daewoo, opremljeni su najsavremenijom dijagnostikom u cilju otklanjanja svih kvarova na vašem vozilu. 

Daewoo auto servis – iskustva

Kroz servise koji postoje dugi niz godina prošlo je mnogo automobila i isto toliko zadovoljnih vlasnika. Tradicija uvek dovoljno govori i o iskustvu, tako da ukoliko imate neki problem sa vašim Daewoo vozilom, proverenim servisima možete prepustiti svaku brigu a vama ostaje samo da uživate u vožnji. 

Redovno servisiranje vozila, nabavka određenog dela ili dijagnostika kvara i popravka – Daewoo servisi svojim visoko profesionalnim uslugama učiniće da vaš automobil uvek bude u perfektnom stanju, kao prvog dana kada ste ga kupili. 

Daewoo servisi – cene usluga

Kompjuterska dijagnostika, prosečna cena 1400 dinara, zamena amortizera od 880 do 1600 dinara, zamena antifriza od 840 do 1800 din, kontrola prianjanja i kontrola kočnica, 1200 din, servis klime (provera, dopuna gasa i ulja po fabričkim normama) 3600 dinara. Ovo su samo neke od usluga koje možete dobiti u Daewoo auto servisima.

*Cene su informativnog karaktera, za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate servise ispod teksta.

Vaša firma se ne nalazi ovde?
Zakupite neki od paketa - isplatiće Vam se
Dodaj novu firmu
Postavi pitanje svim firmama
iz kategorije Daewoo auto servis
Pitaj firme

Besplatna kontrola antifriza!

0 Din.
Besplatna kontrola antifriza! Auto servis Goran!...
AKCIJA ističe za
Preuzmi kupon

Zamena antifriza

Akcija -% 1200 Din.
Zamena antifriza - 1.200 din! Auto servis Goran!...
AKCIJA ističe za
Preuzmi kupon

Tehnički pregled za putnička vozila

Akcija -% 3600 Din.
Tehnički pregled za putnička vozila - 3.600 din! Tehnički pregled Helmon YU biznis centar!...
AKCIJA ističe za
Preuzmi kupon

Tehnički pregled za teretna vozila (džipovi, kombi vozila, 4x4 vozila)

Akcija -20% 4000 Din.
Tehnički pregled za teretna vozila (džipovi, kombi vozila, 4x4 vozila) - 4.000 din! Tehnički pregled Helmon YU biznis ce...
AKCIJA ističe za
Preuzmi kupon

Iskustva i preporuke posetilaca

25.10.2018
Uros Filipovic

Daewoo su dobra i kvalitena vozila, bar koliko je meni poznato. Nisam nikada do sada vozio ovaj tip vozila. Medjutim, ovo je istovremeno i tip vozila koji zahteva jedno kvalitetno odrzavanje, po meni iskljucivo u ovlascenim servisima.

14.09.2017
Petar Jankulovski

Definitivno je Daewoo ubedljivo najbolji auto za nase uslove. Kada pogledate koliko on kosta i koliko bi zapravo trebalo da se kvalitetno plati, onda bi sve drugo trebalo da bude kako treba.

06.03.2017
Stojance Ristovski

Kako god da okrenete, ovo je poseban vrsta servisa u koji svakako treba da imate puno poverenje.

05.03.2017
Ivana Petrovic

Sto se tice Daewoo servisa, naravno da je kvalitet veoma vazan. Sve ostalo je cisto gubljenje vremena.

15.02.2017
Milen Jovanovic

Nisam bas siguran koliko je pozeljno da kupite ovaj automobil a da pri tome ima automatski menjac.

15.02.2017
Marina Zivkovic

zbog cega? Mnogim ljudima urpavo ovakav jedan automobil vrsi pravi posao.

01.02.2017
Filip Milutinovic

Zaista ne mogu da shvatim zbog cega bi se neko odlucio da kupi Daewoo vozilo kada je ono pre svega poznato po tome sto je veoma skupo.

01.02.2017
Jovana Milinkovic

Mogu slobodno da kazem da je ovo posebna vrsta servisa. Ako se bas za njega odlucite, sigurno je samo to da se nikako necete pokajati.

19.01.2017
Lea Stankovic

Po meni ovaj tip vozila i automatski menjac jednostavno ne idu ruku pod ruku.

19.01.2017
Mihajlo Nastasovic

Sto se samo mene tice, ovo mogu da budu i vise nego dobri telefoni. Samo je pitanje sta je za koga bitno

30.12.2016
Simona Vucinic

Moje licno misljenje je da je ovo odlican za te pare auto ali ne znam kakve imaju automatske menjace.

29.12.2016
Todor Markovic

Veoma je vazno da pre kupovine bilo kog automobila, ipak dobro zante sta treba da gledate i da se unaped raspitate oko mogucnosti njegovog servisa.

14.12.2016
Marta Dencevic

Licno, nikada n e bih vozila ovaj tip vozila posebno zbog toga sto mi se ne svidja kako izgleda. Na stranu to kakav je automatskim menjac, da li je dobar ili nije.

13.12.2016
Janko Zivanovic

Po pitanju Daewoo servisa, veoma je bitno da znate da je to ipak nesto sto treba da bude bas onako kvalitetno. U tom slucaju se onda sigurno necete pokajati.

28.11.2016
Ljubinka Sreckovic

Mislim da je po pitanju Daewoo vozila, ubedljivo najbolje da automatske menjaca servisirate u servisu Arci. To je zapravo mesto u koje mozete da imate puno poverenje.

25.11.2016
Nikolina Pantelic

Ja licno da mogu da biram nikada ne bih odlucila da kupim takav neki automobil.

09.11.2016
Jana Stankovic

Po pravilu je veoma vazno da ukoliko imate ovaj tip vozila sa automatskim menjacem da posetite upravo servis Panter u ciji razlog nemate razloda da sumnjate.

08.11.2016
Biljana Brankovic

Mogu samo da kazem da posto sam vozila jedan manji takav auto, da su po pravilu to servisi koji su veoma zahtevni za odrzavanje i da zbog toga svoje poverenje treba da ukazete auto servisu Rasuo.

20.09.2016
Petar Jankovic

Ne bih da zvucim sada nesto pesimisticno ali zaista mislim da je Daewoo automobil koji je potrebno da se izbegne po svaku cenu.

19.09.2016
Ivan Stojanovic

Ne mogu da vam preporucim ni jedan proveren Daewoo servis ali mogu da vam preporucim svog majtora, odnosno auto servis Djole, koji je majstor za resavanje specificnih problema sa odredjenim specificnim tipom vozila.

17.08.2016
Marko Petrovic

Mislim da to nijsu ni preterano dobra ni preterano kvalitetna vozila. Cak sta vise, mogu da budu veoma skupa posto koliko je meni poznato ne postoji previse rezervnih delova za ovaj tip vozila. Takodje, u ovakvoj situaciji morate da postavite sebi pitanje, sta ukoliko vam se automatski menjac pokvari?

16.08.2016
Dusan Markovic

Daewoo su dobra i kvalitena vozila, bar koliko je meni poznato. Nisam nikada do sada vozio ovaj tip vozila. Medjutim, ovo je istovremeno i tip vozila koji zahteva jedno kvalitetno odrzavanje, po meni iskljucivo u ovlascenim servisima.

14.07.2016
Petar Jankulovski

Moze li neko da mi kaze koja je u proseku cena odrzavanja Daewoo vozila? Pitam to zbog toga sto u narednom periodu planiram da zamenim vozilo pa sam vido da se nova vozila ovog proizvodjaca mogu kupiti na akciji po veoma povoljnoj i pristupacnoj ceni.