Auto servis Tomasović car system

  • 3
0.00 | 0 ocena

O nama - AUTO SERVIS TOMASOVIĆ CAR SYSTEM


Auto servis TOMASOVIĆ CAR SYSTEM je opremljen najdmodernijom opremom za auto-dijagnostiku vozila. Pomoću originalnih alata i auto-dijagnostike radnici u auto-servisu otklanjaju kvar u najkraćem roku, uz ugradnju auto-delova koji klijentima stoje na raspolaganju u našoj prodavnici.

U našem auto-servisu možete koristiti sledeće usluge:

MALI SERVIS
Auto servis TCS nudi usluge malog servisa za sve vrste automobila, organizovanog tako da štedi vaše vreme i novac.
Nudimo osnovne usluge servisiranja svih potrošnih delova u redovnom servisnom intervalu kao što su: zamena ulja, svih filtera i tečnosti, delova kočionog sistema, akumulatora, svećica i drugih delova. Auto dijagnostika reset servisnih intervala na svim tipovima vozila.


VELIKI SERVIS
Kod pravilnog održavanja automobila važno je obratiti pažnju na tzv. "veliki servis". Veliki servis propisan je od proizvođača po pređenim kilometrima ili na vremenski period. TCS nudi usluge velikog servisa, pri čemu se mjenjaju delovi kao što su zupčasti kaiš, zatezač kaiša (španer), roleri, kanalni kaiš, pumpa za vodu , itd. Ovaj servis ima jako bitnu ulogu u sprečavanju velikih kvarova na motoru, pa je potrebno da ga izvrši stručno lice sa kvalitetnim delovima. Nije preporučljivo prekoračiti propisane kilometre, posebno kod dizelskih motora, jer su pod uticajem puno većih opterećenja i vibracija nego benzinski motori. Pucanje ili preskakanje zupčastog kaisa može prouzrokovati veliku štetu na motoru, pa je važno pridržavati se servisnih uputstava od proizvođača.

AUTO MEHANIKA
Auto-mehanikom se bavimo od samog osnivanja servisa. Naš tim čine mehaničari sa dugogodišnjim iskustvom. Veliku pažnju posvećujemo ulaganju u tehničku opremljenost servisa, kao i u stručnu nadgradnju našeg tima.
Mehaničarske usluge vršimo na svim tehničkim sistemima svih tipova i marki putničkih vozila
Vršimo popravku i reparaciju svih vrsta motora, menjača, diferencijala i delova trapa.
O kvalitetu naših usluga svedoči i sve veća posećenost našeg servisa iz godine u godinu.


AUTO ELEKTRONIKA
Naše usluge pokrivaju kompletne popravke u sistemima elektronike na motornim vozilima uključujući i sisteme za ubrizgavanje gorivom. Sve kvarove na glavnim računarima vozila (motorni računar, računar ABS-a, računar AIR BAG-a...), kao i na svim ostalim elektronskim uređajima i modulima rešavamo nakon efikasne dijagnostike i zamene originalnim delovima i komponentama.

AUTO ALARMI
Mi vam nudimo najkvalitetnija rešenja zaštite vašeg automobila alarmnim sistemom, dodatnom blokadom, imobilajzerom, promenom OBD konektora i naravno još nekim bitnim stvarima o kojima nećemo pričati dok ne dođete u naš auto-servis.


AUTO DIJAGNOSTIKA
Svako novije vozilo ima ugrađen elektronski sistem koji zahteva kompjutersko pronalaženje greške ili kvara na automobilu. Kod nastanka kvara, elektronski sistem pamti informaciju kao grešku, i povezivanjem vašeg automobila na dijagnostički uređaj, naš serviser ima tačnu informaciju o kvaru.
Uredjaji koji se koriste u našem servisu omogućavaju čitanje memorijskih grešaka i osnovna podešavanja na sistemima za ubrizgavanje i paljenje kod svih benzinskih i dizel motora, instrument tablama, klima uređajima, automatskim tip tronic menjačima, ABS sistemu, vazdušnim jastucima i ostalim elektronskim uređajima.
Auto-servis TCS vrši kompletnu dijagnostiku svih serija iz grupe Volkswagen i Opel, a od nedavno i svih drugih evropskih automobila. Posedujemo originalnu kompjutersku dijagnostiku, poslednje generacije, za Volkswagen, Seat, Škoda Audi vozila. Naši uređaji za dijagnostiku i programiranje vozila, preporučeni su od zvaničnih distributera. Nudimo vam uslugu programiranja, kodiranja po naprednim standardima. Naši uređaji podržavaju poslednje generacije automobila.
Pratimo savremene trendove i ulažemo u tehničku opremljenost, kao i u stručno usavršavanje našeg tima i na taj način pružamo kvalitetnu uslugu iz oblasti auto-dijagnostike.

ČIŠĆENJE DIZNI i ostalih delova sistema ubrizgavanja u ultra-zvučnoj kadi

Za sve kupljenje auto-delove dajemo proizvođačku garanciju i nudimo povoljne cene.

Tomasović Car System specijalizovani auto-servis za Volkswagen i Opel vozila Novi Beograd

Povratak na stranicu čija je osnovna delatnost
Vozila Auto servisi
Osnovni proizvodi/usluge za firmu Auto servis Tomasović car system
  • Auto servis Tomasović car system radno vreme,
  • Auto servis Tomasović Car System,
  • Tomasović car system auto servis