Različiti modeli nemačke marke BMW imaju svoje ljubitelje među vozačima na našim putevima. Kako bi sebi obezbedili uživanje u krstarenju ulicama u svom ljubimcu, svi vlasnici BMW automobila moraju imati u vidu da su posete kvalifikovanom serviseru radi redovnih provera i povremenih popravki neophodne.

Mali servis za BMW

Mali servis predstavlja redovno održavanje automobila i podrazumeva zamenu sva četiri filtera (filter goriva, filter motornog ulja, filter vazduha motora, filter vazduha kabine) i motornog ulja. Budući da su svi spomenuti delovi i materijal potrošnog karaktera, treba ih menjati prema preporukama proizvođača čak i kada u predviđenom trenutku zamene nisu u lošem stanju. Za većinu automobila marke BMW preporučuje se vršenje malih servisa u intervalu od 12 meseci, ili posle pređenih 10000 km do 20000 km.

Veliki servis za BMW

Veliki servis najčešće podrazmeva zamenu određenih dotrajalih auto delova u skladu sa preporukama proizvođača. Pri velikom servisu obavlja se zamena zupčastog kaiša, rolera, španera i ostalih delova seta zučenja uključujući i vodenu pumpu. Interval između dva velika servisa kreće se između pređenih 50000 km i 120000 km, u zavisnosti od pojedinačnog modela i starosti automobila. Redovnim obavljanjem velikog servisa čuvate se od neočekivanog otkazivanja bitnih delova motora i ugroženosti na putu.

Servis i delovi za BMW 

Specijalizovane radionice pružaju usluge servisa za BMW serije 1, servisa za BMW serije 2, auto servisa za BMW serije 3, servisa za BMW serije 4, auto servisa za BMW serije 5, auto servisa za BMW serije 6, servisa za BMW serije 7, servisa za BMW X5, popravki i auto servisa za BMW X6, ali i svih auto mehaničarskih, auto električarskih i drugih potrebnih usluga za ostale nespomenute modele marke BMW.

Ukoliko vlasnik automobila poželi da zameni određeni deo na svom BMW automobilu, ili se dijagnostikom zaključi da za tim ima potrebe, pred korisnikom će biti sledeći izbor tipova auto delova:

 • OEM delovi (originalni delovi za prvu ugradnju);
 • originalni nemački rezervni delovi;
 • kopije delova;
 • polovni delovi.

Usluge BMW servisa

Zahvaljujući stručnim serviserima, vlasnici BMW automobila mogu odraditi servis za  BMW 520, servis za BMW 318, auto servis za BMW X5, kao i sve tipove popravki i nadgradnji za bilo koje drugo BMW vozilo iz raspona serviserskih usluga koje slede:

 • auto mehanika;
 • auto dijagnostika;
 • auto elektrika;
 • auto elektronika;
 • mali servis (zamena svih filtera i motornog ulja);
 • veliki servis (zamena kaiša, vodene pumpe itd.);
 • generalne popravke motora;
 • zamena kvačila;
 • popravka i zamena kočnica;
 • instalacija i popravka klima uređaja;
 • centriranje trapa;
 • popravka i ugradnja alarma;
 • ugradnja radio aparata;
 • vulkanizerske usluge;
 • limarske i farbarske usluge itd.

Cene  servisa za BMW

Cena malog servisa za BMW 520 sa dizel motorom iznosi oko 11000 dinara (oko 90 evra), a veliki servis košta oko 65000 dinara (oko 540 evra). 

Mali servis za BMW 318 obično staje između 12000 i 14000 dinara (između 100 i 115 evra), dok veliki servis košta oko 40000 dinara (oko 330 evra).

Cena malog servisa za BMW X5 3.0 sa dizel motorom iznosi oko 15000 dinara (oko 125 evra), a veliki servis staje oko 65000 dinara (oko 540 evra).

Mali servis za BMW 118 košta oko 14000 dinara (oko 115 evra), a cena velikog servisa za isti model iznosi oko 45000 dinara (oko 375 evra).

*Sve cene su informativnog karaktera, za tačnu cenu, za izabrani proizvod predlažemo da kontaktirate auto servise ispod teksta.

BMW servis Beograd

Vaša firma se ne nalazi ovde?
Zakupite neki od paketa - isplatiće Vam se
Dodaj novu firmu
Postavi pitanje svim firmama
iz kategorije BMW servis
Pitaj firme

Besplatna kontrola antifriza!

0 Din.
Besplatna kontrola antifriza! Auto servis Goran!...
AKCIJA ističe za
Preuzmi kupon

Zamena antifriza

Akcija -% 1200 Din.
Zamena antifriza - 1.200 din! Auto servis Goran!...
AKCIJA ističe za
Preuzmi kupon

Tehnički pregled za putnička vozila

Akcija -% 3600 Din.
Tehnički pregled za putnička vozila - 3.600 din! Tehnički pregled Helmon YU biznis centar!...
AKCIJA ističe za
Preuzmi kupon

Tehnički pregled za teretna vozila (džipovi, kombi vozila, 4x4 vozila)

Akcija -20% 4000 Din.
Tehnički pregled za teretna vozila (džipovi, kombi vozila, 4x4 vozila) - 4.000 din! Tehnički pregled Helmon YU biznis ce...
AKCIJA ističe za
Preuzmi kupon

Iskustva i preporuke posetilaca

24.10.2018
Marina Dakic

Drugar moj vozi BMW i kaze da ga odrava i servisira iskljucivo u ovlascenom servisu. On to tako radi zbog toga sto smatra da neko ne moze biti pravi majstor za sve tipove vozila, vec konkretno samo za jedan tip.

20.02.2018
Slavoljub Poznanovic

Imam BMW X3 (E83) 2.0D 2005 god.i u saobraćajnoj dozvoli pod komercijalna oznaka(stavka D.3) mi je otkucano X REIHE (X serija).Da li je to OK,jer su mi u AMSS rekli da auto možda nije imao COC dokument kada je uvežen iz Švajcarske(za šta mi u"Delta motors"traže 100 evra da naruče taj dokument od BMW-a iz Nemačke te da ni oni ne garantuju da li će pisati X3 ili X REIHE)?Auto je tako bez problema registrovan već 2 godine.

09.03.2017
Ivana Petrovic

Od ovog servisa sto se mene licno tice ne postoji nista bolje. Naravno da je ovde u svakom slucaju kvalitet i vise nego vazan.

06.03.2017
Todor Markovic

Kako god da okrete, saberete ili oduzmete, BMW vozila nisu jeftina da se voze a isto tako nisu ni jeftina da se odrzavaju.

04.03.2017
Stojance Ristovski

Kako god da okrenete, ne znaci ni da ako pronadjete nekog skupog majstora da cete dobro proci po pitanju cene.

15.02.2017
Marina Zivkovic

mogu samo da kazem da ovo moze da bude veoma dobar servis. Sve drugo je daleko gore resenje.

15.02.2017
Milen Jovanovic

Moje licno misljenje je da ovih servisa, koji su bas onako dobri i pouzdani ima bukvalno na svakom koraju u Beogradu. Mada, na kraju mozda samo i gresim.

01.02.2017
Jovana Milinkovic

Iskrena da budem , od svoje sedme godine sam iskreno zaljubljena u automobile. Pri tome, dosta stvari pratim i dobro sam informisana. zaisat do sada nisam cula da BMW ima neki posebnih problema sa automatskim menjacem.

01.02.2017
Filip Milutinovic

ja sam nekoliko godina vozio BMW. Mogu samo da kazem da sam bas bio zadovoljan.

19.01.2017
Lea Stankovic

Koliko samo mogu da vidim, ovo je posebna vrsta servisa u kouj zaista mozete i treba da imate puno poverenje.

19.01.2017
Mihajlo Nastasovic

Sto se ove vrste servisa tice, moje licno misljenje je samo treba da se odlucite za kvaltiet i da je na kraju krajeva to nesto sto je jedino i bitno.

30.12.2016
Simona Vucinic

Samo treba da znate kvalitetan servis automatskog menjaca za BMW u svakom slucaju zahteva posebnu paznju.

29.12.2016
Todor Markovic

Po ovom pitanju odmah budete spremni da majstoru ostavite bukvalno dzak para.

14.12.2016
Marta Dencevic

Ako mene pitate, po ovom pitanju samo treba da znate da BMW ima dobre automatske menjace ali da u svakom slucaju zahtevaju kvalitetno odrzavanje.

13.12.2016
Janko Zivanovic

Po pitanju ove vrste servisa, ne treba da brinete posto ih ima zaista dosta u Beogradu ali je ipak veoma bitno da se posavetujete oko toga sa nekim strucnim licem.

28.11.2016
Ljubinka Sreckovic

Naravno da su BMW vozila, poznata po veoma kvalitetnim automatskim menjacima. Medjutim, da bi ti menjaci bili kvalitetni i da bi vas dobro sluzili, u svakom slucaju treba da ga adekvatno odrzavete. Bas iz tog razloga treba da posetite servis Mihael.

25.11.2016
Nikolina Pantelic

Po pitanju kvalitentog BMW servisa, samo treba da posetite servis koji se zove Radic i da se bas na tom mestu odlucite za kvalitet.

09.11.2016
Jana Stankovic

Po nekom nepisanom pravilu, BMW bi trebao da ima veoma kvalitetne menjace u ciji kvlaitet najbolje mozete da se uverite ukoliko posetite servis Slavko.

08.11.2016
Biljana Brankovic

Po pitanu BMW servisa, zaista je u ovom trenutku potrebno da se oko tog pitanja posavetujete sa nekim strucnim licem. U tom smislu slobodno posetite auto servis Rasuo i onda se sami uverite u njegov kvalitet.

20.09.2016
Petar Jankovic

BMW koliko je meni poznato ima veoma specifican automatski menjac koji na prvom mestu zahtevan kvalitetnog majstora i savesno odrzavanje.

19.09.2016
Ivan Stojanovic

Ukoliko ste vec odlucili da vozite BMW, onda u svakom slucaju trebad a strogo vodite racuna o tome da taj auto vec dobro i kvalitetno servisirate. BMW jednostavno u tom smislu kada gledamo, nije za svaciji dzep.

17.08.2016
Marko Petrovic

BMW bi trebao da bude jedan kvalitetan automobil, medjutim mora u svakom slucaju kvalitetno da se odrzava. To se po mom misljenju narocito odnosi na one modele sa automtskim menjacem. Prijatelj mi je skoro preporucio Izi auto elektronika kao jedno provereno mesto po ovom pitanju.

16.08.2016
Dusan Markovic

BMW je porpilicno zahtevan auto za odrzavanje. Licno, kada vozim dobar auto zelim da se on na adekvatan nacin i servisira. Zbog toga, redovan servis radim iskljucivo u servisima koji su posveceni samo jednom tipu vozila.

14.07.2016
Petar Jankulovski

Drugar moj vozi BMW i kaze da ga odrava i servisira iskljucivo u ovlascenom servisu. On to tako radi zbog toga sto smatra da neko ne moze biti pravi majstor za sve tipove vozila, vec konkretno samo za jedan tip.