BMW servis Beograd

Adresa: Peke Pavlovića 35
Beograd
Adresa: Milosev kladenac 18
Beograd
Adresa: Stefana Prvovenčanog 87
Beograd
Adresa: Vinogradska 35
Beograd
Adresa: Valjevskog odreda 104
Beograd
Adresa: Jurija Gagarina (preko puta Bloka 70)
Beograd
Adresa: Sutjeska ulica 3. 22A
Beograd
Adresa: Svetozara Miletica 10, Beograd
Beograd
Adresa: Slavka Miljkovića 75
Beograd
Adresa: Jovanke Radakovic 33a
Beograd
Adresa: Miloja Djaka 30, Beograd
Beograd
Adresa: Brace Jerkovic 201e
Beograd
Adresa: Vinogradska 105
Beograd
Adresa: Kružni put 10a, (Bubanj potok)
Beograd
Adresa: Borska 43m, Beograd
Beograd
Adresa: Dobanovačka 105
Beograd
Adresa: Zarka Zrenjanina 59
Beograd

BMW servis Novi Sad

Adresa: Temerinska 39
Novi Sad
Adresa: Temerinski put bb (Lukoil pumpa)
Novi Sad
Adresa: Vršačka 52
Novi Sad

BMW servis Šabac

Adresa: Srdan Ilije 71
Šabac
Adresa: Kralja Milutina 18
Šabac
Adresa: Kralja Petra I, br.80
Šabac
Vaša firma se ne nalazi ovde?
Pomoći cemo Vam da vas uvek pronađu
Postavi pitanje svim firmama
iz kategorije BMW servis
Pitaj firme
Kontakt podaci za vašu firmu

BMW servis

Različiti modeli nemačke marke BMW imaju svoje ljubitelje među vozačima na našim putevima. Kako bi sebi obezbedili uživanje u krstarenju ulicama u svom ljubimcu, svi vlasnici BMW automobila moraju imati u vidu da su posete kvalifikovanom serviseru radi redovnih provera i povremenih popravki neophodne.

Mali servis za BMW

Mali servis predstavlja redovno održavanje automobila i podrazumeva zamenu sva četiri filtera (filter goriva, filter motornog ulja, filter vazduha motora, filter vazduha kabine) i motornog ulja. Budući da su svi spomenuti delovi i materijal potrošnog karaktera, treba ih menjati prema preporukama proizvođača čak i kada u predviđenom trenutku zamene nisu u lošem stanju. Za većinu automobila marke BMW preporučuje se vršenje malih servisa u intervalu od 12 meseci, ili posle pređenih 10000 km do 20000 km.
Veliki servis za BMW
Veliki servis najčešće podrazmeva zamenu određenih dotrajalih auto delova u skladu sa preporukama proizvođača. Pri velikom servisu obavlja se zamena zupčastog kaiša, rolera, španera i ostalih delova seta zučenja uključujući i vodenu pumpu. Interval između dva velika servisa kreće se između pređenih 50000 km i 120000 km, u zavisnosti od pojedinačnog modela i starosti automobila. Redovnim obavljanjem velikog servisa čuvate se od neočekivanog otkazivanja bitnih delova motora i ugroženosti na putu.

Servis i delovi za BMW 

Specijalizovane radionice pružaju usluge servisa za BMW serije 1, servisa za BMW serije 2, auto servisa za BMW serije 3, servisa za BMW serije 4, auto servisa za BMW serije 5, auto servisa za BMW serije 6, servisa za BMW serije 7, servisa za BMW X5, popravki i auto servisa za BMW X6, ali i svih auto mehaničarskih, auto električarskih i drugih potrebnih usluga za ostale nespomenute modele marke BMW.
Ukoliko vlasnik automobila poželi da zameni određeni deo na svom BMW automobilu, ili se dijagnostikom zaključi da za tim ima potrebe, pred korisnikom će biti sledeći izbor tipova auto delova:
 • OEM delovi (originalni delovi za prvu ugradnju);
 • originalni nemački rezervni delovi;
 • kopije delova;
 • polovni delovi.
Usluge BMW servisa
Zahvaljujući stručnim serviserima, vlasnici BMW automobila mogu odraditi servis za  BMW 520, servis za BMW 318, auto servis za BMW X5, kao i sve tipove popravki i nadgradnji za bilo koje drugo BMW vozilo iz raspona serviserskih usluga koje slede:
 • auto mehanika;
 • auto dijagnostika;
 • auto elektrika;
 • auto elektronika;
 • mali servis (zamena svih filtera i motornog ulja);
 • veliki servis (zamena kaiša, vodene pumpe itd.);
 • generalne popravke motora;
 • zamena kvačila;
 • popravka i zamena kočnica;
 • instalacija i popravka klima uređaja;
 • centriranje trapa;
 • popravka i ugradnja alarma;
 • ugradnja radio aparata;
 • vulkanizerske usluge;
 • limarske i farbarske usluge itd.

Cene  servisa za BMW

Cena malog servisa za BMW 520 sa dizel motorom iznosi oko 11000 dinara (oko 90 evra), a veliki servis košta oko 65000 dinara (oko 540 evra). 
Mali servis za BMW 318 obično staje između 12000 i 14000 dinara (između 100 i 115 evra), dok veliki servis košta oko 40000 dinara (oko 330 evra).
Cena malog servisa za BMW X5 3.0 sa dizel motorom iznosi oko 15000 dinara (oko 125 evra), a veliki servis staje oko 65000 dinara (oko 540 evra).
Mali servis za BMW 118 košta oko 14000 dinara (oko 115 evra), a cena velikog servisa za isti model iznosi oko 45000 dinara (oko 375 evra).
*Sve cene su informativnog karaktera, za tačnu cenu, za izabrani proizvod predlažemo da kontaktirate auto servise ispod teksta.

Iskustva i komentari posetilaca

Marina Dakic
Drugar moj vozi BMW i kaze da ga odrava i servisira iskljucivo u ovlascenom servisu. On to tako radi zbog toga sto smatra da neko ne moze biti pravi majstor za sve tipove vozila, vec konkretno samo za jedan tip.
Slavoljub Poznanovic
Imam BMW X3 (E83) 2.0D 2005 god.i u saobraćajnoj dozvoli pod komercijalna oznaka(stavka D.3) mi je otkucano X REIHE (X serija).Da li je to OK,jer su mi u AMSS rekli da auto možda nije imao COC dokument kada je uvežen iz Švajcarske(za šta mi u"Delta motors"traže 100 evra da naruče taj dokument od BMW-a iz Nemačke te da ni oni ne garantuju da li će pisati X3 ili X REIHE)?Auto je tako bez problema registrovan već 2 godine.
Ivana Petrovic
Od ovog servisa sto se mene licno tice ne postoji nista bolje. Naravno da je ovde u svakom slucaju kvalitet i vise nego vazan.
Todor Markovic
Kako god da okrete, saberete ili oduzmete, BMW vozila nisu jeftina da se voze a isto tako nisu ni jeftina da se odrzavaju.
Stojance Ristovski
Kako god da okrenete, ne znaci ni da ako pronadjete nekog skupog majstora da cete dobro proci po pitanju cene.
Marina Zivkovic
mogu samo da kazem da ovo moze da bude veoma dobar servis. Sve drugo je daleko gore resenje.
Milen Jovanovic
Moje licno misljenje je da ovih servisa, koji su bas onako dobri i pouzdani ima bukvalno na svakom koraju u Beogradu. Mada, na kraju mozda samo i gresim.
Jovana Milinkovic
Iskrena da budem , od svoje sedme godine sam iskreno zaljubljena u automobile. Pri tome, dosta stvari pratim i dobro sam informisana. zaisat do sada nisam cula da BMW ima neki posebnih problema sa automatskim menjacem.
Filip Milutinovic
ja sam nekoliko godina vozio BMW. Mogu samo da kazem da sam bas bio zadovoljan.
Lea Stankovic
Koliko samo mogu da vidim, ovo je posebna vrsta servisa u kouj zaista mozete i treba da imate puno poverenje.
Mihajlo Nastasovic
Sto se ove vrste servisa tice, moje licno misljenje je samo treba da se odlucite za kvaltiet i da je na kraju krajeva to nesto sto je jedino i bitno.
Simona Vucinic
Samo treba da znate kvalitetan servis automatskog menjaca za BMW u svakom slucaju zahteva posebnu paznju.
Todor Markovic
Po ovom pitanju odmah budete spremni da majstoru ostavite bukvalno dzak para.
Marta Dencevic
Ako mene pitate, po ovom pitanju samo treba da znate da BMW ima dobre automatske menjace ali da u svakom slucaju zahtevaju kvalitetno odrzavanje.
Janko Zivanovic
Po pitanju ove vrste servisa, ne treba da brinete posto ih ima zaista dosta u Beogradu ali je ipak veoma bitno da se posavetujete oko toga sa nekim strucnim licem.
Ljubinka Sreckovic
Naravno da su BMW vozila, poznata po veoma kvalitetnim automatskim menjacima. Medjutim, da bi ti menjaci bili kvalitetni i da bi vas dobro sluzili, u svakom slucaju treba da ga adekvatno odrzavete. Bas iz tog razloga treba da posetite servis Mihael.
Nikolina Pantelic
Po pitanju kvalitentog BMW servisa, samo treba da posetite servis koji se zove Radic i da se bas na tom mestu odlucite za kvalitet.
Jana Stankovic
Po nekom nepisanom pravilu, BMW bi trebao da ima veoma kvalitetne menjace u ciji kvlaitet najbolje mozete da se uverite ukoliko posetite servis Slavko.
Biljana Brankovic
Po pitanu BMW servisa, zaista je u ovom trenutku potrebno da se oko tog pitanja posavetujete sa nekim strucnim licem. U tom smislu slobodno posetite auto servis Rasuo i onda se sami uverite u njegov kvalitet.
Petar Jankovic
BMW koliko je meni poznato ima veoma specifican automatski menjac koji na prvom mestu zahtevan kvalitetnog majstora i savesno odrzavanje.
Ivan Stojanovic
Ukoliko ste vec odlucili da vozite BMW, onda u svakom slucaju trebad a strogo vodite racuna o tome da taj auto vec dobro i kvalitetno servisirate. BMW jednostavno u tom smislu kada gledamo, nije za svaciji dzep.
Marko Petrovic
BMW bi trebao da bude jedan kvalitetan automobil, medjutim mora u svakom slucaju kvalitetno da se odrzava. To se po mom misljenju narocito odnosi na one modele sa automtskim menjacem. Prijatelj mi je skoro preporucio Izi auto elektronika kao jedno provereno mesto po ovom pitanju.
Dusan Markovic
BMW je porpilicno zahtevan auto za odrzavanje. Licno, kada vozim dobar auto zelim da se on na adekvatan nacin i servisira. Zbog toga, redovan servis radim iskljucivo u servisima koji su posveceni samo jednom tipu vozila.
Petar Jankulovski
Drugar moj vozi BMW i kaze da ga odrava i servisira iskljucivo u ovlascenom servisu. On to tako radi zbog toga sto smatra da neko ne moze biti pravi majstor za sve tipove vozila, vec konkretno samo za jedan tip.