Auto servis za Opel Beograd

Adresa: Kralja Petra I, br.80
Beograd
Adresa: Svetozara Miletica 10, Beograd
Beograd
Adresa: Sutjeska ulica 3. 22A
Beograd
Adresa: Stefana Prvovenčanog 87
Beograd
Adresa: 16 Nova bb, Medjulužje
Beograd
Adresa: Vinogradska 35
Beograd
Adresa: Valjevskog odreda 104
Beograd
Adresa: Jurija Gagarina (preko puta Bloka 70)
Beograd
Adresa: Pilota Mihajla Petrovica 75
Beograd
Adresa: Miloja Djaka 30, Beograd
Beograd
Adresa: Brace Jerkovic 201e
Beograd
Adresa: Vinogradska 105
Beograd
Adresa: Zarka Zrenjanina 59
Beograd
Adresa: Borska 43m, Beograd
Beograd
Adresa: Petra Tekelije 19, (bivša Elemirska)
Beograd
Adresa: Slavka Miljkovića 75
Beograd
Adresa: Milosev kladenac 18
Beograd
Adresa: Surčinska 19b, Ledine
Beograd
Adresa: Dobanovačka 105
Beograd
Adresa: Jovanke Radakovic 33a
Beograd

Auto servis za Opel Novi Sad

Adresa: Novosadski put 160
Novi Sad
Adresa: Jovana Popovica 26
Novi Sad
Adresa: Vršačka 52
Novi Sad

Auto servis za Opel Šabac

Adresa: Srdan Ilije 71
Šabac
Adresa: Kralja Milutina 18
Šabac
Vaša firma se ne nalazi ovde?
Pomoći cemo Vam da vas uvek pronađu
Postavi pitanje svim firmama
iz kategorije Auto servis za Opel
Pitaj firme
Kontakt podaci za vašu firmu

Auto servis za Opel

Redovni servisi i periodične popravke jesu nezaobilazni deo rutine u održavanju automobila svakog  savesnog vlasnika motornog vozila. U mnogim gradovima naše zemlje prisutni su auto servisi specijalizovani za Opel i vozila drugih nemačkih marki.

Mali servis za Opel

U skladu sa savetima automobilskih stručnjaka, redovni mali servis se obavlja na svakih godinu dana ili posle pređenih 10000 do 15000 km kod benzinskih motora, odnosno 20000 km kod dizel motora. Zahvat malog servisa najčešće podrazmeva zamenu sva četiri filtera (filter vazduha kabine, filter vazduha motora, filter ulja i filter goriva), kao i motornog ulja.

Veliki servis za Opel

Velikim servisom se popularno naziva serviserska aktivnost koja podrazumeva periodično održavanje automobila. Veliki servis treba obavljati u intervalu od 3 do 4 godine ili nakon pređenih 60000-80000 km za benzinske motore, odnosno 90000-120000 km u slučaju dizelskih. Ovaj tip servisa u najvećem broju slučajeva uključuje zamenu zupčastog kaiša, rolera, španera i vodene pumpe.

Opel servisi

Kod stručnih servisera na našem tržištu može se obaviti auto servis za Opel Corsu A, servis za Opel Corsu B, servis za Opel Corsu C, auto servis za Opel Corsu D, servis za Opel Astru F, Opel Astra G servis, servis za Opel Astru H, auto servis za Opel Astru J, servis za Opel Vectru A, Opel Vectra B servis, Opel Vectra C servis, auto servis za Opel Kadett, Opel Zafira servis, kao i servis za ostale modele nemačke marke Opel.
Ukoliko serviser zaključi da je na vašem vozilu potrebno promeniti neki auto deo, ponudiće vam se sledeći izbor:
 • OEM delovi (originalni delovi za prvu ugradnju);
 • originalni nemački rezervni delovi;
 • kopije delova;
 • polovni delovi.

Usluge auto servisa za Opel

Kod kvalifikovanih servisera mogu se obaviti svi potrebni vidovi servisa za Opel Corsu, servisa za Opel Astru, auto servisa za Opel Kadett, kao i servisi i popravke za druga Opel vozila iz navedenih kategorija usluga:
 • auto mehanika;
 • auto dijagnostika;
 • auto elektrika;
 • auto elektronika;
 • mali servis (zamena svih filtera i motornog ulja);
 • veliki servis (zamena kaiša, vodene pumpe itd.);
 • generalne popravke motora;
 • zamena kvačila;
 • popravka i zamena kočnica;
 • instalacija i popravka klima uređaja;
 • centriranje trapa;
 • popravka i ugradnja alarma;
 • ugradnja radio aparata;
 • vulkanizerske usluge;
 • limarske i farbarske usluge itd.

Cene servisa za Opel

Mali servis za Opel Astra H 1.9 košta oko 9000 dinara (75 evra), a cena velikog servisa iznosi između 35000 i 38000 dinara (od 290 do 320 evra).
Cena malog servisa za Opel Corsu D kreće se od 6000 do 7500 dinara (od 50 do 65 evra), dok za veliki servis treba platiti oko 26000 dinara (oko 215 evra).
Mali servis za Opel Zafiru 1.6 sa benzinskim motorom košta oko 7000 dinara (oko 60 evra), a cena velikog servisa iznosi između 22000 i 24000 dinara (blizu 200 evra).
Mali servis za Opel Vectru B kreće se od 7000 do 8500 dinara, a cena velikog servisa je oko 24000 dinara (oko 200 evra).
*Sve cene su informativnog karaktera, za tačnu cenu, za izabrani proizvod predlažemo da kontaktirate auto servise ispod teksta.

Iskustva i komentari posetilaca

Mladen Todorovic
Auto servis Miki Curcic je mesto koje je poznato i pouzdano po pitanju servisa za Opel modele. Cene su standardne. Tako primera radi, ukoliko pricamo o malom servisu Opel Corse, cena je u proseku oko 15000 dinara.
Nebojsa Mladenovic Nebojsa Mladenovic
DA LI JE POTREBNA PUMPE ZA ULJE I KAD.I DA LI ONA UTICE NA POTROSNJU ULJA KOD OPEL MERIVE
Stojance Ristovski
Po svemu sudeci, naravno da je auto serivs za Opel posebno vazan i kvalitetan. Sve druge stvari su koliko samo mogu da vidim cisto gubljenje vremena i nista vise od toga. Naravno da vise i ne treba da se brinete.
Ivana Petrovic
Auto servisa za Ople u danasnje vreme u Beogradu mozete da pronadjete bukvalno na svakom koraku. To je naravno isitina i jedna surova realnost.
Milen Jovanovic
Nisam do sada ima tu cast i privilegiju da vozim Opel koji ima automatski menjac.
Marina Zivkovic
U svakom slucaju je ovo posebna vrsta servisa. Ako se vec za njega odlucite, sigurno je samo to da se ncete pokajati.
Filip Milutinovic
Najbolji auto servis za Opel je onaj koji je zvanicnog tipa - odnosno, zvanican servis.
Jovana Milinkovic
Prvo nikada ne bih dozvolila muzu da kupi Opela a drugo ako bi i kupio svakako to ne bi bila verzija sa automatskim menjacem.
Lea Stankovic
Koliko samo mogu da vidim, opelova vozila nisu bas toliko poznata po kvalitetnim automatskim menjacima. Pre mislim da je o jedan izmisljotina.
Mihajlo Nastasovic
Kolik se samo meni cini, u odnosu na ostale servisa ipak po pitu Opela su cene nesto povoljnije.
Simona Vucinic
Kako mi decko kaze, u danasnje vreme auto servis za opel po pitanju automatskih menjaca moze da se uradi za relativno male pare.
Todor Markovic
Definitino iz licnog iskustva mogu samo da kazem da je veoma bitno da se po tom pitanju opredelite da budete odgovorni.
Marta Dencevic
Opel je bas onako kvalitetno vozilo i ima bas onako dobre automatske menjace.
Janko Zivanovic
Po pitanju auto servisa za Opel treba da znate da je bitno da ga dobro odrzavate da bi mogao da vam potraje pa da nemate problem sa njim.
Ljubinka Sreckovic
Bas mi je nesto skoro muz rekao, da Opel ima veoma kvalitetne automatske menjace i da je po pitanju tih automatskih menjaca, ubedljivo najbolje da ih odrzavate u servisu ADS Company.
Nikolina Pantelic
Po pitanju kvalitetnog servisa za Opel, samo treba da posetite mesto koje se zove Ozren 01 i sigurno mozete da pudete pouzdani da se po ovom pitanu napravili ubedljivo najbolji izbor.
Jana Stankovic
Ukoliko ste vlasnik Opel vozila koje ima automatski menjac, onda smatram da je ubedljiov najbolje resenje da se po tom pitanju opredelite za auto servis Zeljko.
Biljana Brankovic
Po pitanju auto servis za Opel mogu samo da imam reci hvale za auto servis 2 M i u njega samim tim mozete da imate puno poverenje.
Petar Jankovic
Opel nije toliko tezak i zahtevan auto za odrzavanje ali je u svakom slucaju automobil koji ukoliko ima automatski menjac zahteva jednu posebnu paznju.
Ivan Stojanovic
Auto servis za Opel Kumic sa Uba je u svakom slucaju jedan od kvalitentijih auto servis koji postoje u nasj drzavi. E sad, to jeste auto servis koji nije bas u Beogradu ali jeste u njegovoj neposrednoj blizini (60 km od centra grada).
Marko Petrovic
Licno znam dosta auto servisa koji na kvalitetan nacin mogu da odrzavaju i servisiraju automatski menjac na Opel vozilima ali se ni jedan od tih servisa ne nalazi u Beogradu. Ukoliko vec zelite da automatski menjac svog Opel vozila odrzavate na nekom proverneo mestu, onda je u svakom slucaju najbolje da posetite BG automatik. To je jedno provereno mesto.
Dusan Markovic
Dosta je u danasnje vreme Opelovih servisa u Beogradu. Opel je u svakom slucaju najbolje resenje za vas ukoliko odlucite da vozite jedan stabilan automobil a da pri tome nije toliko skup za odrzavanje.
Petar Jankulovski
Auto servis Miki Curcic je mesto koje je poznato i pouzdano po pitanju servisa za Opel modele. Cene su standardne. Tako primera radi, ukoliko pricamo o malom servisu Opel Corse, cena je u proseku oko 15000 dinara.