U tekstu koji je pred vama možete da saznate sve što bi moglo da vas zanima o Bosch pumpama, njihovom remontu i popravci, kao i koji servisi pružaju servis Bosch pumpi.

bosch pumpe

Remont Bosch pumpe

Šta su to Bosch pumpe? Reč je o pumpama visokog pritiska, i slikovito rečeno, one su srce svakog dizel motora. Šta je njihova uloga? Bosch pumpa na doziran način ubrizgava gorivo u određene cilindre kako bi zapravo i pokretala dizel motor.

Kada se radi servis, tada se menjaju svi potrošni delovi, a posle toga se specijalnim alatom, pumpa kalibrira. Sledeća faza jeste precizno podešavanje i ispitivanje na jednom probnom stolu koji služi za ispitivanje dizel pumpi.

Popravka Bosch pumpe

Kada se ugrađuje, pumpa se statički podešava. Korisno je imati informaciju, da se servisiranje pumpe visokog pritiska obavlja nakon pređenih sto hiljada kilometara. Zbog svega toga, poboljšaćete performanse, kao i radne parametre, a ostali benefiti koje ćete imati je smanjena potrošnja goriva, kao i umanjivanje emisije štetnih gasova.

Servis Bosch pumpi – iskustva

Servis pumpi visokog pritiska može da se tumači i kao ušteda novca, i to iz više razloga. Neke od njih smo već naveli, a to je umanjena potrošnja goriva, ali isto tako dobijate i bolje uslove vožnje, dok sama preventiva znači da ćete na vreme sprečiti moguće mnogo veće kvarove koji nekada mogu dovesti do toga da je neophodno da kupite novu pumpu.

Redovnim servisiranjem se produžava trajanje čitavog sklopa, a to vama ostavlja novac u džepu. Bitno je da znate da se kod zamene delova, koriste oni koji su originalni, dakle od proverenih i poznatih svetskih proizvođača i uvek su pod garancijom. Od ovlašćenog servisa ćete dobiti garanciju i na izvršene usluge ugradnje.

servis bosch pumpi

Moderni servisi poseduju najsavremeniju i najmoderniju aparaturu koja se koristi za proveru ispravnosti celokupnog sistema dizni, regulatora pritiska, senzora pritiska i samih pumpi. Servisiranje se obavlja uz garanciju kvaliteta.

U servisima radi visoko stručno osoblje sa višegodišnjih iskustvom, koje nadograđuju iz dana u dan, prateći nove trendove. Radionice su savremeno opremljeni prostori, tako da se veoma lako obavljaju svi radni zadaci – dijagnostika i ispitivanje kvarova, montaža i ugradnja...

Primera radi, kada se kvar dijagnostikuje, istrošeni delovi se zamenjuju, a potom se pumpa sastavlja i priprema za kontrolno ispitivanje, koje se vrši na posebnim uređajima za testiranje, u prostoru koji je posebno namenjen za to.

Cena servisa za Bosch pumpe

Koliko ćete novca izdvojiti za servisiranje vaše Bosch pumpe, zavisi pre svega od toga šta je sve potrebno da se uradi, zameni, popravi... Zbog toga je najbolje da ovu informaciju dobijete u servisu, od stručnog osoblja.

*Za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate oglašivače na ovoj stranici.

 

Vaša firma se ne nalazi ovde?
Zakupite neki od paketa - isplatiće Vam se
Dodaj novu firmu
Postavi pitanje svim firmama
iz kategorije Servis Bosch pumpi
Pitaj firme

Iskustva i preporuke posetilaca

27.10.2018
Sinisa Peric

Panic team je po meni najbolji servis bosch pumpi u grafu. Vrlo su profesionalni i povoljni pri tome sto je za sve nas veoma bitno.