Dodaj firmu

Štampanje flajera Mega-Flyer

Budite primećeni uz profesionalno dizajnirane i odštampane flajere Mega-Flyer. Zahvaljujući dugogodišnjem iskustvu našeg tima, kao i upotrebi najsavremenije opreme, garantujemo originalno idejno rešenje i najniže cene flajera svih formata.
Pročitaj više

Radivoja Koraća 6
Vračar, Beograd

Flajeri Jovšić Printing Centar

Stamparija Jovsic Printing Centar pretstavlja jednu od najmodernijih stamparija ne samo u Beogradu, vec i u regionu. Od samog pocetka naseg poslovanja imali smo jasne ciljeve i planove, a klijent uvek na pravom mestu. Radite sa najboljima -...
Pročitaj više

Patrijarha Dimitrija 53
Rakovica, Beograd

Flajeri Copy centar Akademija

Copy Centar Akademija je jedini digitalni centar za štampu lociran u samom centru grada koji radi do 21h. Po najpovoljnijim cenama, nudimo Vam sve vrste štampe i izradu reklamnog materijala na jednom mestu. Takođe, vršimo najbržu isporuku n...
Pročitaj više

Kraljice Natalije 43
Stari grad, Beograd

Flajeri Tampon print centar

Tampon Print Centar nudi širok asortiman usluga u oblasti sito i tampon štampe, lasersko graviranje, kao i izradu reklamnog materijala za Vašu firmu. U našoj ponudi očekuju Vas i držači od klirita engleskog proizvođača Taymar, čiji smo gener...
Pročitaj više

Kraljice Natalije 43
Stari grad, Beograd

Verzal štamparija flajeri

Verzal štamparija Beograd je porodično preduzeće sa 30+ godina iskustva u grafičkoj industriji, specijalizovano za pripremu, dizajn, štampu i doradu papirne galanterije.
Pročitaj više

Ive Lole Ribara 7
Čukarica, Beograd

DMD Stamparija flajeri

Štamparija u Beogradu koja se bavi izradom i štampom knjiga, publikacija, kao i štampom reklamnog materijala, brošura, kataloga, vizit karti.
Pročitaj više

Miljakovacka 30
Rakovica, Beograd

Mazalo štamparija flajeri

Štamparija na Kotežu, radi štampu na majicama, duksevima, šoljama, flajerima, vizit kartama. Sito štampa, DTF, DTG štampa, sublimacija.
Pročitaj više

Boljetinska 21, Kotež
Borča, Beograd

Digital Solution štamparija

Digital Solution štamparija nalazi se na Novom Beogradu. Posvećena je kako pravnim tako i fizičkim licima kroz digitalnu i ofset štampu
Pročitaj više

Narodnih Heroja 63, lok 11
Novi Beograd, Beograd

Flajeri Lenka design - grafički dizajn

Usluge grafičkog dizajna roll up-ova, banera, bilborda, kao i unikatna grafička rešenja za vizit karte, flajere, brošure.
Pročitaj više

Dušana Jovanovića 4a
Voždovac, Beograd

Flyer & Friends

Podela flajera „Flyer & Friends” bavi se deljenje i raznošenjem flajera na teritoriji celog Beograda, kao i u ostalim gradoivma širom Srbije. pored podele flajera radimo i dizajn i štampu reklamnog materijala.
Pročitaj više

Zagorska 10c
Zemun, Beograd

Flajeri Fotokopirnica Servis Dragan

AKCIJSKE NAJNIŽE CENE! Kopija već od 0,90 PARA, kolor štampa već od 10 DIN! Štampanje, kopiranje, skeniranje, plotovanje, koričenje, dopuna kertridža, servis štampača i još mnogo toga - sve na jednom mestu
Pročitaj više

Prote Mateje 72
Vračar, Beograd

Flajeri Milošević Print

Sve vrste usluga štampe, od pripreme, odabira materijala, grafičkog dizajna do krajnjeg proizvoda - profesionalno i u dogovorenim rokovima, uz garanciju kvaliteta
Pročitaj više

Jovanke Radaković 70, Mirijevo
Zvezdara, Beograd

Flajeri Mrak Štampa

Mrak štampa štamparija nalazi se na Bežanijskoj kosi. Bavi se uslugom grafičkog dizajna, štampanjem reklamnog materijala i grafičkim uslugama.
Pročitaj više

Alekse Dundića 10, Bežanijska kosa
Novi Beograd, Beograd

Flajeri Dinex DOO štamparija

Dinex doo štamparija radi već skoro 30 godina i iza sebe imamo veliki broj zadovoljnih klijenata. Nudimo usluge digitalne i offset štampe, sečenja, koričenja, idejnih rešenja i grafički dizajn, kao i ostale doradne poslove.
Pročitaj više

Kneževačka 17-19
Rakovica, Beograd

Flajeri Master print štamparija

Štamparija Master Print jedna je od vodećih štamparija u Beogradu i dostupna Vam je za sve vrste uslužnog štampanja na svim mogućim materijalima. Pored standardnih usluga sa kojima ćemo Vas rado upoznati
Pročitaj više

Radovana Simića Cige 21
Voždovac, Beograd

Flajeri Go Print Štamparija

Ukoliko želite da Vaša kompanija ili brend budu predstavljeni na najbolji mogući način, izaberite štampariju Go Print iz Zemuna. Domen našeg rada obuhvata digitalnu štampu na različitim materijalima, štampu velikog formata, kao i grafičke us...
Pročitaj više

Ugrinovačka 15
Zemun, Beograd

Fotokopirnica Copy centar Akademija

Bilo da Vam je potrebno fotokopiranje ili koričenje dokumenata, knjiga, diplomskih ili maturskih radova, fotokopirnica Copy Centar Akademija je prava adresa za Vas. Osim toga, nudimo i kompletne usluge štampe svih formata i medija, uz isporu...
Pročitaj više

Kraljice Natalije 43
Stari grad, Beograd

Prometej Graf štamparija

Osnovna delatnost štamparije Prometej Graf je ofset štampa knjiga i kompletnog propagandnog materijala na jednom mestu. Nakon 25 godina iskustva, naš rad karakteriše vrhunski kvalitet štampe, kratki rokovi isporuke, kao i prihvatljiva cena u...
Pročitaj više

Prve Pruge 43e
Zemun, Beograd

Digital Art Company

Najpovoljnija izrada flajera i vizit karti
Pročitaj više

Vojvode Milenka 48
Savski venac, Beograd

Flajeri Štampačija štamparija

Štamparija “Štampačija” nalazi se na Paliluli. Nudi usluge dizajna i pripreme za štampu kao i štampu velikog broja proizvoda putem digitalne i ofset štampe.
Pročitaj više

Uralska 9
Palilula, Beograd

Svima nam je jasno cemu sluze flajeri. Zamislimo primer, vi ste otvorili butik, novi ste u kraju. Dosta ste uložili u kupovinu ili zakup  lokala, opremanje tog prostora, u robu i sve ste sredili cakum-pakum. Sada – čekate mušterije. A njih, nema pa nema. Zašto? Ne razumete, jer pre započinjanja biznisa, vi ste sve proverili: lokacija vam je dobra, konkurencija je slaba, roba vam je moderna i sa povoljnim cenama... Pa šta nije u redu? Jednostavno – niko ni ne zna za vas, niko ni ne zna da vi postojite!

Izrada flajera

Slučajni prolaznici pored vašeg lokala, odnosno izloga, svakako vam nisu dovoljna reklama, niti njihove preporuke, ako su već bili kupci kod vas. Potrebno vam je nešto više, nešto efektnije – jedno od rešenja jeste – izrada flajera.

Flajeri se najčešće rade na formatu A6 (četvrtina formata velike sveske) i obično su u punom koloru sa obe strane. Izabrana štamparija će vam odraditi grafički dizajn, po vašim željama, gde će na najbolji način biti predstavljen vaš biznis, u vidu fotografija, cena, akcija, brojeva telefona i adrese. 

Naravno, flajeri mogu biti i svih drugih formata, manji ili veći od A6, mogu biti sa samo jednom bojom, jednostrano, ili obostrano, sa dve ili tri boje, a četiri boje se već nazivaju pun kolor. 

Podela flajera

Danas postoje firme koje se profesionalno bave deljenjem flajera u poštanske sandučiće, na nekom mestu u gradu, recimo, ili ispred vašeg lokala. Za cenu te usluge, vi ćete sebi obezbediti dodatno vreme, koje možete posvetiti svom novom poslu, a sve ostalo prepustite profesionalcima.

Štampa flajera

Sigurno ste i u svom poštanskom sandučetu nebrojeno puta zatekli flajere. One flajere, na kojima se reklamira firma koja nudi usluge ili proizvode koji su vama potrebni, svakako ste sačuvali negde u fioci. Jer – nikada se ne zna kada će vam zatrebati. Tako će neko čuvati i vaš flajer. Štampa flajera je u današnje vreme najpopularnija i najefikasnija forma oglašavanja.

Možete, pored najčešće korišćenog formata A6, izabrati i format A4 (velika sveska), koji se savija tri puta, pa deluje kao mini-katalog, pošto je rađen u punom koloru sa obe strane, to daje mogućnost da postavite dosta fotografija koje će vas najbolje izreklamirati. Iz tog razloga poslovni ljudi ovaj vid reklamiranja izuzetno vole i često ga praktikuju.

Izrada flajera – cena

Najpovoljnija cena flajera je kada se radi u ofset štampi, na formatu A6, pun kolor, obostrano  i tada je za 4000 komada, cena 4000 dinara. Dakle, dinar po komadu, što bi značilo da nema jeftinije reklame. 

*Cene su prikazane orijentaciono, za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate štamparije ispod teksta.

Pitaj sve firme
Idi na vrh strane