Dodaj firmu

Zlatotisak Jovšić Printing Centar

Stamparija Jovsic Printing Centar pretstavlja jednu od najmodernijih stamparija ne samo u Beogradu, vec i u regionu. Od samog pocetka naseg poslovanja imali smo jasne ciljeve i planove, a klijent uvek na pravom mestu. Radite sa najboljima - stamparija JPC .
Pročitaj više

Patrijarha Dimitrija 53
Rakovica, Beograd

Zlatotisak Copy centar Akademija

Copy Centar Akademija je jedini digitalni centar za štampu lociran u samom centru grada koji radi do 21h. Po najpovoljnijim cenama, nudimo Vam sve vrste štampe i izradu reklamnog materijala na jednom mestu. Takođe, vršimo najbržu isporuku na teritoriji cele Srbije.
Pročitaj više

Kraljice Natalije 43
Stari grad, Beograd

Verzal štamparija zlatotisak

Verzal štamparija Beograd je porodično preduzeće sa 30+ godina iskustva u grafičkoj industriji, specijalizovano za pripremu, dizajn, štampu i doradu papirne galanterije.
Pročitaj više

Ive Lole Ribara 7
Čukarica, Beograd

DMD Stamparija zlatotisak

Štamparija u Beogradu koja se bavi izradom i štampom knjiga, publikacija, kao i štampom reklamnog materijala, brošura, kataloga, vizit karti.
Pročitaj više

Miljakovacka 30
Rakovica, Beograd

Digital Solution štamparija

Digital Solution štamparija nalazi se na Novom Beogradu. Posvećena je kako pravnim tako i fizičkim licima kroz digitalnu i ofset štampu
Pročitaj više

Narodnih Heroja 63, lok 11
Novi Beograd, Beograd

Zlatotisak Milošević Print

Sve vrste usluga štampe, od pripreme, odabira materijala, grafičkog dizajna do krajnjeg proizvoda - profesionalno i u dogovorenim rokovima, uz garanciju kvaliteta
Pročitaj više

Jovanke Radaković 70, Mirijevo
Zvezdara, Beograd

Zlatotisak Mrak Štampa

Mrak štampa štamparija nalazi se na Bežanijskoj kosi. Bavi se uslugom grafičkog dizajna, štampanjem reklamnog materijala i grafičkim uslugama.
Pročitaj više

Alekse Dundića 10, Bežanijska kosa
Novi Beograd, Beograd

Zlatotisak Line Print štamparija

Line Print štamparija nalazi se na Voždovcu i nudi usluge izrade pečata, graviranja pločica za vrata, kao i usluge sito štampe, digitalne štampe, ofset štampe i štampe na papiru
Pročitaj više

Vojvode Stepe 183
Voždovac, Beograd

Zlatotisak Dinex DOO štamparija

Dinex doo štamparija radi već skoro 30 godina i iza sebe imamo veliki broj zadovoljnih klijenata. Nudimo usluge digitalne i offset štampe, sečenja, koričenja, idejnih rešenja i grafički dizajn, kao i ostale doradne poslove.
Pročitaj više

Kneževačka 17-19
Rakovica, Beograd

Zlatotisak Master print štamparija

Štamparija Master Print jedna je od vodećih štamparija u Beogradu i dostupna Vam je za sve vrste uslužnog štampanja na svim mogućim materijalima. Pored standardnih usluga sa kojima ćemo Vas rado upoznati
Pročitaj više

Radovana Simića Cige 21
Voždovac, Beograd

Kutijica kutije za poklone

Predstavite Vaš proizvod na originalno osmišljen način u KUTIJICA ambalaži vrhunskog kvaliteta. Već duži niz godina domen našeg rada obuhvata izradu ukrasnih kutija za poklone, izradu jelovnika i korica za račune, kao i proizvodnju štampanih, kartonskih fascikli
Pročitaj više

Aleksandra Dubčeka 38
Novi Beograd, Beograd

Kutijica kutije za nakit

Učinite Vaš proizvod prepoznatljivim, izaberite jedinstvene Kutijica kutije za nakit, zlatare, vino, čokoladu i ostalu ambalažu. Izrađene od najkvalitetnijih materijala, različitih oblika, veličina i dezena, originalne ukrasne kartonske kutijice oduševiće čak i najzahtevnije klijente
Pročitaj više

Aleksandra Dubčeka 38
Zemun, Beograd

Fotokopirnica Copy centar Akademija

Bilo da Vam je potrebno fotokopiranje ili koričenje dokumenata, knjiga, diplomskih ili maturskih radova, fotokopirnica Copy Centar Akademija je prava adresa za Vas. Osim toga, nudimo i kompletne usluge štampe svih formata i medija, uz isporuku na teritoriji Srbije.
Pročitaj više

Kraljice Natalije 43
Stari grad, Beograd

Zlatotisak Štampačija štamparija

Štamparija “Štampačija” nalazi se na Paliluli. Nudi usluge dizajna i pripreme za štampu kao i štampu velikog broja proizvoda putem digitalne i ofset štampe.
Pročitaj više

Uralska 9
Palilula, Beograd

Zlatotisak Anduja štamparija

Ofset štampa svih formata, lasersko graviranje, plastifikacija i uslužno štampanje na reklamnom materijalu po Vašem izboru. Sve na jednom mestu.
Pročitaj više

Živka Davidovića 10
Zvezdara, Beograd

Grafičar Branković - izrada jelovnika

Grafičar Branković nudi sve na jednom mestu za Vaš ugostiteljski objekat: jelovnici, vinske karte, karte pića, dnevni meniji. Svi proizvodi izrađuju se od uvoznih materijala i u dimenzijama po želji klijenta. Takođe, nudimo usluge sito, digitalne i ofset štampe, kao i zlatotisak
Pročitaj više

Aleksandra Dubčeka 38
Novi Beograd, Beograd

Štamparija Milovanović print

Osnovna delatnost štamparije Milovanović print je štampanje, fotokopiranje i koričenje Vaših najznačajnih radova i dokumenata. Takođe, za Vas izrađujemo vizit karte, olovke, kese i drugi reklamni materijal koji će Vašu firmu učiniti prepoznatljivom
Pročitaj više

Jakšićeva 17a
Zemun, Beograd

Zlatotisak Beograd Stampa

Štamparija „Beograd Štampa“ nalazi se na adresi Makedonska 1A, lokal 13, u Beogradu na teritoriji opštine Zemun. Na jednom mestu pripremili smo Vam široku paletu usluga grafičkog dizajna, odnosno pretvaranja Vaših zamisli po pitanju štampe u originalna rešenja na najrazličitijim materijalima.
Pročitaj više

Makedonska 1A, lokal 13
Zemun, Beograd

Zlatotisak smo viđali mnogo puta i verovatno smo uvek ostali fascinirani koliko lepo i dostojanstveno izgleda. Ako ste upravo završili svoj magistarski rad ili doktorsku disertaciju, onda svakako želite da tema bude ispisana zlatotiskom.

Šta je zlatotisak?

Hajde da se malo bliže upoznamo sa ovom tehnikom koju koriste knjigovesci. Dakle, zlatotisak je zapravo, poseban proces štampe, pri kojem se, za razliku od sito štampe, dobija visoki sjaj boje na određenom materijalu. 

Sve to omogućava postizanje efekta trodimenzionalne štampe. Kad je reč o bojama, kao što samo ime kaže, zlatotisak se koristi za zlatnu i srebrnu.

U svakodnevnom životu, zlatotisak ćemo videti na vizit kartama, omotima knjiga, etiketama, diplomama i slično.

Šta je blindruk (suvi žig)?

Verovatno ste dosta puta čuli za ove pojmove, ali vam nije jasno šta su oni u stvari, niti kada se koriste. 

Naime, blindruk ili suvi žig je tehnika oplemenjivanja poslovne galanterije, a najviše rokovnika, i to utiskivanje reljefnog detalja bez boje.

Na primer, firme često žele da na rokovnik bude utisnut njihov logotip ili naziv preduzeća. Osim rokovnika, suvi žig ćete pronaći i na agendama, ataše mapama kao i na drugim proizvodima. 

Ovaj postupak se obavlja zahvaljujući automatskoj mašini, koja radi najkvalitetniji blindruk i folija otisak. Mašina pruža kontrolisan pritisak i vreme otiskivanja, što je zadato elektronski. Sve to je veoma važno za krajnji efekat koji će biti postignut.

Zlatotisak – iskustva

Ako se bavite privatnim biznisom, sjajan utisak na svoje poslovne partnere i klijente ćete ostaviti ako im poklonite vizit kartu na kojoj je ime vaše firme, ili njen logotip, urađen u tehnici zlatotiska. 

Na taj način šaljete poruku, da kada je reč o vašem poslovanju, vodite računa i o najsitnijim detaljima. 

Sa druge strane, ako ste napisali određenu knjigu iz neke naučne oblasti, jedino što će je prezentovati na pravi način, barem što se tiče vizuelnog utiska, jeste tehnika zlatotiska. 

Ovu uslugu možete dobiti u knjigovezačkim radnjama, koje se mogu pohvaliti čak i višedecenijskim postojanjem i radom. Iza sebe nemaju nezadovoljne klijente, već samo ljude koji šire dalje pozitivne preporuke, i po potrebi, vraćaju se ponovo.

Svoj kredibilitet knjigovezačke radnje su stekle jer se rokovi izuzetno poštuju, pri radu se koriste savremene mašine, što sve uz kombinaciju sa dugogodišnjim iskustvom predstavlja garanciju visokokvalitetne usluge.

Ukoliko imate nekih dilema oko toga kako bi vaša vizit karta, knjiga, diplomski ili magistarski rad, doktorska disertacija ili knjiga trebalo da izgleda, stručno i ljubazno osoblje knjigovezačkih radionica rado će vam izaći u susret sa svojim savetima. 

Svima je u interesu da krajnji proizvod bude maksimalno kvalitetan i vizuelno perfektan, što se sve može postići zahvaljujući tehnici zlatotiska.

Zlatotisak – cena:

Kada se radi zlatotisak, obično se odradi i koričenje materijala. Za tu uslugu, potrebno je izdvojiti od 700 do 1000 dinara. 

*Cene su prikazane orijentaciono, za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate knjigovezačke radnje koje su oglašene ispod našeg teksta. 

Pitaj sve firme
Idi na vrh strane